Kuka on voittaja kunnanjohtaja valinnoissa?

kunnallisvaalitpelastaa

Kunnan työntekijät repii selkänahastaan?
Onko reilua kun kunta tekee yli 5 miljoonaa voittoa ja kunnan johtaja saa jopa viiden tonnin bonuksen? Lempääläänkö se on jo luvattu ja Ylöjärvellä vasta jaossa.... Kuka on voittanut kunnanjohtajissa?

Ja mikä on reilua peliä?

10

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erim

      Johtajan vaimo on kokoomusnaisten pj. Joten voi vain arvata kuka on kaiken takana ja mikä on johtajan puoluekanta..

    • hyvääjohtamista

      Kyllä se on reilua. Hienoa, jos kaupunki on tehnyt voittoa! Johtaja ansaitsee bonuksensa, kun on saanut viritettyä koneiston siihen kuntoon. Ja tuskin siinä kenenkään selkänahasta sitä on revitty, hiukan vain järkeistetty toimintaa ja vähennetty kaikkea lusmuilua.

      • Yks_äite

        Ei oo kyllä hyvää johtamista eikä oikein se, että samaan aikaan kun kunta tekee voittoa, niin koulut joutuu säästään jo entisestään niukasti varoista. Ens vuonna ei ole varaa ostaa kirjoja lapsille! Luokkakokokin kasvaa, jotta ei tarvi maksaa opettajille niin paljoo palkkaa. Lapsilta on niin helppo ottaa....


    • Palvelua_rahalla

      Kunnan tehtävänä ei ole tehdä voittoa, vaan käyttää asukkailta saamansa veroeurot palveluiden tuottamiseen. Kunta on meidän asukkaiden yhteinen palveluntuotanto-organisaatio, ei liikeyritys. Tämä terveisinä Kokoomukselle ja kaupunginjohtajalle.

    • Tietoo67

      Ylöjärven kaupungilla 100 miljoonaa velkaa. Nostetaan veroäyri 35% niin saadaan kaikille kaikkea

      • Tärkeysjärjestys

        Velkaa saatiin viime vuonna lyhennettyä (velkaa enää 96 milj) vaikka budjetti oli suunniteltu "nollabudjetiksi". Velkaantuminen on muutenkin seurausta kiihkeästä investoinnista, joka nyt laantunee ihan luonnostaan.

        Lainahan on toki joskus maksettava, siitä ei pääse mihinkään. Niukistelulla saadaan aikaan ylijäämää, joka voidaan ohjata lainan maksuun. Silti minäkin jättäisin lapset ja koulutuksen säästöjen ulkopuolelle. 600 000 € säästöt opetuksesta (kun kunnan väkimäärä kasvaa) on törkeän paljon. Päättäjien pitäisi oikeasti miettiä mitä se tarkoittaa käytännön tasolla koulussa.

        Kouluissa on jo ennestään kierrätetty kaikki lukukirjat, sieltä ei säästökohdetta löydy. Jos/kun nyt rahaa ei ole kirjojen ostoon, se tarkoittaa ennenkaikkea, että ne työkirjat jäävät ostamatta. Opetelkaapa itse vaikkapa englannin kieltä ilman työkirjaa. ..

        Ja jos ryhmäkokoja kasvatetaan, miten käy pienillä koululaisilla lukemaan oppiminen? Tässä on hankaluuksia jo muutenkin.


    • Verotylös

      Minun koululuokassa oli 32 oppilasta. Miksi nykyajan lapset ovat sellaisia että luokkakoko ei saisi olla yli 20. Vanhemmat voisivat kasvattaa lapsensa kunnioittamaan vanhempia ja tässä tapauksessa opettajia. Kännykät pois oppilailta oppituntien ajaksi. Keskittymiskyvyn harjoittelua kotona. Vähemmän playstationia ja tietokonemaailmaa. Ulos ylös ja lenkille. Käsi pois maxi sipsipusseista ja hyperkarkkipusseista.
      Antakaa vanhemmat aikaanne lapsille.

    • Kansalainen.ylöjärvi

      Joo. Se avoimesta päätöksenteosta. Epäilen vahvasti, että kaupunginjohtajan vaimoke ja pääjohtaja itse tuskin ovat aampupalapöydässä hiljaa asioista. Kokoomuskoijarit tietää kaiken valmisteilla olevan etukäteen. Ääliömäiseltä saa näyttämään koko päätöksenteon ja itsensä. Ei hyvä valinta.

    • Korvaamattomia

      Tässä tilanteessa voittajia olemme me opettajat. Olemme ainoa ryhmä kunnassa, joille maksetaan kaikista koulun vapaajoista täysi palkka ja kesälomakorvauksiin ei ole koskettu. On täysin sama, mitä muut valittavat. Siitäkin meitä on syytetty, ettei kaikki lapset osaa lukea, kun pääsevät peruskoulusta, mutta eihän kaikilta voi lukutaitoa edes vaatia, kun on menty peruskoulujärjestelmään mukaan. Onneksi puhumiset kaksivuorotyöstä opettajien kohdalla on haudattu, kun omia edustajia pääsi politiikkaan mukaan kaikissa puolueissa
      Suomen niemellä.

      • Onko-Korvaamattomia

        Ahhahahaa, tän täytyy olla vitsi. Ihan siltä varalta että joku lukee palstaa ja uskoo kaiken:

        Opettajille ei makseta loma-ajalta palkkaa. Ollenkaan. Sen sijaan kuntatyönantaja suostuu siihen, että talven aikana kertynyt palkka maksetaan pienemmissä erissä pitkin vuotta.

        Kuten muiltakin kuntatyöläisiltä, opettajien kesälomarahoista lähti 30%, samoin tuli puoli tuntia viikossa palkatonta työtä (kiky).

        Eikös joissakin kouluissa ole jo kaksivuorojärjestelmä? Sillä lailla saataisiin tilat tehokkaaseen käyttöön. Tuskin opet sitä vastustavat, moni varmaan tekisi mieluummin iltatöitä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5519
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3405
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1709
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1337
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1336
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      22
      1305
    Aihe