ketä äänestää Salossa??

ehdokas_hakusessa

Kuntavaalit lähestyvät ja oma ehdokas on vielä hakusessa.

Ketä kannattaisi Salossa äänestää?

Persuja on turha ehdottaa. Toista kertaa en heikäläisiä äänestä. Kerran olen sen virheen tehnyt.

19

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mummoperkelemaalta

      Äänestä vihreitä tai kristillisiä, ne kun haluaa että kaikki saatanan pakolaismamut muuttavat saloomme asumaan ja raiskaamaan/ tappamaan suomen kansalaisia.
      Ja ehkä se SDP:kin on niin vitun sinisilmäinen että mamuja vaan tänne sosiaalisoppaa syömään.
      Siitä vaan, saadaan kansainvälistä tummahipiäistä porukkaa katukuvaan.

      • Hei.me.tienataan.tällä

        Kokoomus ja osittain kepukin (sekä muu oikeisto) vasta niitä tänne haluaakin, koska niillä saa sekoitettua yhteiskuntaa monin eri tavoin esim. paineistamalla hyvinvointiyhteiskunnan rakenteita niin paljon, ettei ne kestä ja tällä tavoin he pyrkivät sen alasajoon.

        Myös työmarkkinoita yritetään tällä tavoin saada sellaiseksi, että työolot ja palkat huononevat ja työtahti kovenee, eli pyritään maksamaan mahdollisimman vähän palkkaa ja saamaan mahdollisimman paljon irti työntekijöistä.

        Ja tietenkin vielä se, että Oikeisto Opportunistit tienaa maahanmuuttobisneksellä, joko oman firman avulla ja/tai työskentelemällä firmassa, joka tienaa suoraan tai välillisesti jotain tästä touhusta.


      • artisti.maksaa

        Vaalikoneessa oli ainakin yksi vihreä, joka oli laittanut ettei toivo lisää ainakaan tämänkaltaisia mitä nyt tänne on saapunut, eli Annika Fagerström. Tosin voi olla, että ajan kanssa ryhmäkuri/paine ja puolueen sisäinen propaganda voi muuttaa mielipidettä tai vastausta, niin kuin monesti voi usealle käydä.

        Demarit on luultavasti sopinut, että kaikki vastaavat samalla tavalla, kun kaikilla taisi olla samassa kohtaa vastaus.

        Resurssien mukaan voi ja kuuluu auttaa oikeasti hädänalaisia valitsemalla hädänalaisimmat pakolaisleireiltä (Paras olisi jos voitaisiin turvata lähellä heidän omia kulttuurejaan alueita ja auttaa heitä siellä), eikä tälläisiä, jotka esim. vaeltavat laittomasti euroopan läpi ja valitsevat etujen mukaan mihin maahan pyrkivät tunkeutumaan ja sitten valehtelevat kaikista asioista mistä vain pystyvät parantaakseen etujaan.

        Elintasopakolaisia ei saisi maahan päästää yhtään varsinkaan tässä tilanteessa, kun hyvinvointiyhteiskuntaa ollaan rapautettu pahasti ja yhä useampi Suomalainenkin on yhä ahtaammalla.

        Turvapaikkamaiden lakeja yms. pitäisi myös noudattaa, eikä mitään yhteisön sisäisiä juttuja. Näihinkin asioihin pitäisi puuttua kunnolla, eikä vain hyssytellä. Kyllähän se on jo nähty monessa maassa miten käy, kun ollaan niin suvaitsevaisia ja vain hyssytellään, eikä olla realistisia ja puututa ongelmiin, niin kuin kuuluisi.

        Ja ne maat ja ehkä jotkut firmat jne., jotka ovat omalla toimillaan suoraan ja/tai epäsuoraan aiheuttaneet hätää, kurjuutta jne. pitäisi laittaa maksamaan täysimääräisenä kustannukset, jotka heidän toimensa on aiheuttanut, eli sekä pakolaisille korvaukset heidän kärsimyksistään ja menetyksistään, kuin myös pakolaisista aiheutuneet kustannukset niille maille, johon pakolaisia on saapunut ja mitkä eivät ole omilla toimillaan suoraan ja/tai epäsuoraan aiheuttaneet näitä ongelmia pakolaisille ja alueille, joista he ovat lähtöisin.


    • Herbert_H

      Kun nyt kysyt ketä kannattaa äänestää niin se on sitten SDPn ehdokas ja valinnanvaraa on.

    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

      • toivotaan_toivotaan

        Jep, Meille on yritetty ja yritetään syöttää valheellista kuvaa siitä mitä mieltä suurin osa Suomalaisista on ja pyritään syyllistämään, sekä hiljentämään realistiset ja kriittiset mielipiteet siiirtolais-, maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa kohtaan.

        Todellisuudessa suurin osa ei ole sitä mieltä mitä pienempi vähemmistö yrittää väittää.
        http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/79477/09_2017_Kansalaismielipide Turvapaikanhakijat ja turvapaikkapolitiikka.pdf?sequence=1

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216929-suomalaisten-enemmisto-kielteisen-paatoksen-saaneet-turvapaikanhakijat-poistettava

        Tilastokeskus on myös paljastanut huolestuttavan kehityksen ja todellisuuden erinäisisitä asioista.

        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/500213-ulkomaalaistaustaisten-seksuaalirikoksissa-huima-kasvu-myos-pahoinpitelyiden-maara

        Tuosta Helsinginuutisten jutusta löytyy mielenkiintoinen kommentti, joka paljaa ettei puolueiden sisälläkään olla ihan samaa mieltä puolueen linjasta, mutta vaikea se on äänestää kyseisten puolueiden ehdokkaita vaikka ehdokkaalla olisikin sama näkemys kuin itsellä, jos puolueen linja jyrää ja hiljentää ehdokkaan ja ehdokas ei saa tuoda omaa näkemystään esille, eikä näkemystä oteta huomioon.

        "Hyvin vähän, jos ollenkaan, on valtamedia uutisoinut myös Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunnan (MTS) Taloustutkimus Oy:llä teettämästä kyselystä, joka paljasti että vain 22 prosenttia haastatelluista suhtautui myönteisesti turvapaikanhakijoiden kasvavaan määrään Suomessa. Mielenkiintoista tuloksissa on se, että Vihreä liitto on ainoa puolue, jonka kannattajista myönteisesti suhtautuvia (41%) oli enemmän kuin kielteisesti (23%) suhtautuvia. Koska tuo kysely saattaa outoon valoon vihervasemmiston elämöinnin hallitsemattoman maahanmuuton puolesta, on ymmärrettävää, että valtamedia punavihreät toimittajat ovat pitäneet huolta siitä, että noista kyselyn tuloksista ei ole juurikaan uutisoitu.

        Kyselyn virhemarginaali on 3,2% suuntaansa. Haastattelut tehtiin marraskuussa 2015, siis ennen kuin turvapaikanhakijoiden tekemistä seksuaaliahdistelusta nousi suuri kohu. Tutkimus löytyy kirjoittamalla Googlen hakuriville: 21.01.2016 MTS turvallisuuspolitiikasta"

        Tuo tutkimus on tosin yli vuoden vanha ja olisi mielenkiintoista tietä onko muutoksia tapahtunut ja mihin suuntaan jos on.

        Itsekin äänestäisin muuten jotain alla mainittujen puolueiden ehdokasta, mutta en taida uskaltaa, koska puolueen linja on mikä on ja suurella todennäköisyydellä se ajaa ehdokkaan toimimaan puolueen linjan mukaisesti vaikka ehdokas olisi itse oikeasti eri mieltä.

        "SDP:n Antti Rinne, Vasemmistoliiton Li Andersson, vihreiden Ville Niinistö ja Rkp:n Anna-Maja Henriksson julkaisivat keskiviikkona Turun Sanomissa yhteisen kannanoton, jonka mukaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille paperittomille tulisi alkaa myöntää tilapäisiä oleskelulupia."

        https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/216237-sisaministerion-maahanmuuttojohtaja-jorma-vuorio-tyrmaa-oppositiopoliitikkojen

        Tosin Kokoomus ja Kepukin on sellaisia puolueita, joista ei uskalla sanoa etteivät olisi ajaneet ja ajaisivat erillaista linjaa hallituksessa ilman perussuomalaisia.

        Kevennyksenä nauratti tuo ylen uutinen jossa kerrotaan Kanadalaisten suivaantuneen luvatta tulleisiin turvapaikanhakijoihin, kun viestimissä on annettu ymmärtää kuinka mielellään he hakijoita ottavat/ottaisivat ja puhutaan vain sadoista, eikä Tuhansista niin kuin Suomessa.

        http://yle.fi/uutiset/3-9520186

        Menee aika vaikeaksi äänestäminen kun ei jää kauheasti puolueita joita uskaltaa äänestää, jos ottaa nämä asiat huomioon ja silloinkin pitää katsoa onko puolueella samat arvot kuin itsellä tai sallitaanko puolueessa erillaisia mielipiteitä ja arvoja niin että ehdokas saa ne vapaasti ilmaista ja niiden arvojen mukaan asioihin vaikuttaa.


    • ei.ääni.opportunisteille

      Kokoomus ja Keskustaa en ainakaan itse voi äänestää ja jos muutaman syyn mainitsee, niin "hei me voitetaan tällä" asenne Kokoomukselta ja Sipilän "Tervetuloa kaikki tänne vaan" mainoskamppanja ja pyrkimys ostaa tällä itselleen hyväntekijän mainetta, sekä molempien puolueiden koulutusleikkaukset, kuin myös pyrkimys opiskelijoiden hyväksikäyttöön työelämässä, joka tulee varmuudella tämäkin vaikuttamaan heikentävästi työelämässä olevien työehtoihin ja työ-olosuhteisiin yms. Ja tietenkin vielä se Sote ja yksityistämisvimma yms.

    • eikepulletaikokkareille

      Riippuu ihan omista arvoista, mutta ei persut normaali tallaajalle ainakaan huonoin vaihtoehto ole. Heidän ei ainakaan kannata äänestää puolueita jotka ovat liian oikealla tai sellaisia jotka ajavat eliitin tai jonkun hyväveli ringin etuja.

      • ajatelkaa_ensin

        Siis, todellako normaali ja persuja äänestää? Sekö tekee porukasta kansan puolueen, että vedetään kaikki yhtä köyttä eri suuntiin?


      • Kgdyuol

        Persujen ja Kepun hallituskaudella on tullut ylivoimaisesti eniten elintasopakolaisia 30 000 Suomeen. Muistakaa tämä kun äänestätte!


      • jiojlölkö
        Kgdyuol kirjoitti:

        Persujen ja Kepun hallituskaudella on tullut ylivoimaisesti eniten elintasopakolaisia 30 000 Suomeen. Muistakaa tämä kun äänestätte!

        Ilman persuja niitä olisi tullut ja jäänyt tuhansittain enemmän. Muistakaamme Kokoomuksen "Hei me tienataan tällä" ja Kepun Sipilän "Mainostuskamppanja", joka johti siihen, että vaellushalut Suomeen kasvoivat todella suureksi. Kokoomuksen ministeri ei puuttunut myöskään tarpeeksi nopeasti ja voimalla tuhansien laittomien maahantulijoiden tuloon Ruotsista joita Ruotsi tänne lähetti, eikä myöskään pääministeri. Muistakaa tämä kun äänestätte! Eikä se myöskään ollut persujen syy, että Eurooppa oli ja on niin heikko, ettei pysty valvomaan ulkorajojaan.


      • ajattele_itse_riistäjä
        ajatelkaa_ensin kirjoitti:

        Siis, todellako normaali ja persuja äänestää? Sekö tekee porukasta kansan puolueen, että vedetään kaikki yhtä köyttä eri suuntiin?

        Persuissa osa on oikealla vasemmalle porukkaa ja sieltä välistä, joka on paljon parempi kuin se, että persut olisi selkeästi epäinhimillisen oikealla, kuten kokoomus, eikä keskustakaan ainakaan duunarin tai taviksen asialla ole taikka heikompien. Taitaa olla yksi oikea hyvävelirinki puolue koko kepu.


      • Vyylö
        jiojlölkö kirjoitti:

        Ilman persuja niitä olisi tullut ja jäänyt tuhansittain enemmän. Muistakaamme Kokoomuksen "Hei me tienataan tällä" ja Kepun Sipilän "Mainostuskamppanja", joka johti siihen, että vaellushalut Suomeen kasvoivat todella suureksi. Kokoomuksen ministeri ei puuttunut myöskään tarpeeksi nopeasti ja voimalla tuhansien laittomien maahantulijoiden tuloon Ruotsista joita Ruotsi tänne lähetti, eikä myöskään pääministeri. Muistakaa tämä kun äänestätte! Eikä se myöskään ollut persujen syy, että Eurooppa oli ja on niin heikko, ettei pysty valvomaan ulkorajojaan.

        Selkärangan omaavat persut olisivat eronneet hallituksesta silloin. Mutta paskat, siellä sipilän hyväveli kerhossa ovat.


      • ajatelkaa_ensin
        ajattele_itse_riistäjä kirjoitti:

        Persuissa osa on oikealla vasemmalle porukkaa ja sieltä välistä, joka on paljon parempi kuin se, että persut olisi selkeästi epäinhimillisen oikealla, kuten kokoomus, eikä keskustakaan ainakaan duunarin tai taviksen asialla ole taikka heikompien. Taitaa olla yksi oikea hyvävelirinki puolue koko kepu.

        Hyvä (oletettavasti) ajattele_itse_riistäjä; oletko lainkaan ajatellut miten toimiva demokraattisen järjestelmän osa onkaan tämä sisäisesti hajaantunut puolue?

        Tekee mieleni väittää, etteivät nämä itsenäisesti ajattelevat persut kovinkaan helpolla taivu puoluekuriin, josta seuraa juuri kuvailemani kaltainen tempoilu.

        Mistä muuten tempaisit sen kepun kommenttiisi? Tiedoksesi etten ole koskaan tuntenut kepulaista arvomaailmaa omakseni. Siltikin olen sitä mieltä, että persujen kannattaja ei mahdu perinteisen normaaliuskäsitteen piiriin.


      • stoppi.hyvilleveljille
        ajatelkaa_ensin kirjoitti:

        Hyvä (oletettavasti) ajattele_itse_riistäjä; oletko lainkaan ajatellut miten toimiva demokraattisen järjestelmän osa onkaan tämä sisäisesti hajaantunut puolue?

        Tekee mieleni väittää, etteivät nämä itsenäisesti ajattelevat persut kovinkaan helpolla taivu puoluekuriin, josta seuraa juuri kuvailemani kaltainen tempoilu.

        Mistä muuten tempaisit sen kepun kommenttiisi? Tiedoksesi etten ole koskaan tuntenut kepulaista arvomaailmaa omakseni. Siltikin olen sitä mieltä, että persujen kannattaja ei mahdu perinteisen normaaliuskäsitteen piiriin.

        Se on hyvä vain, että ehdokas toimisi omantunnon (todella suotavaa olisi että omaa sellaisen) ja lupaustensa mukaan. Loppuisi hyvienveljien riistopolitiikka yms.


    • ehdokas_hakusessa

      Kiitos näkemyksistä! Mutta mielelläni niitä suosituksia vielä ottaisin vastaan.

      Yllättävän paljon maahanmuuttoon liittyvää keskustelua näyttää kuntavaalit herättävän.

      Itselleni tämä pakolaisuus on toissijainen teema. Kuntapäättäjät eivät sille paljoa voi paljoakaan. Ainoastaan voivat vaikuttaa siiihen, että sijoitetaanko turvpaikanhakijoita kuntaan.

      Itselleni tärkeimpiä asioita Salossa ovat koulutus ja työllisyyden tukeminen kuntatasolla.

      • ihmisarvoinentyöjapalkka

        Se on ihan turha yrittää luoda sellaista kuvaa, että puolueiden toiminta eri hallituksissa olisi toisistaan riippumattomia, oli se sitten kunnan tai valtion hallitus tai muiden edustajien toiminta. Ja pääsääntöisesti kunnanedustajasta alkaa se eteneminen "ylöspäin", jos on alkaakseen. Ja mitä tulee noihin sinun tärkeimpiin asioihin, niin Oikeistohan on näyttänyt eduskunnassakin miten arvostaa koulutusta ja vaalilupauksiaan esim. koulutuksen osalta. Ja työllisyyden edistämistä ei ole se, että työtekijöiden työoloja ja korvauksia yritetään kaikin tavoin saada mahdollisimman huonoksi. Liikeidea on huono ja sellaista liiketoimintaa ei saisi antaa edes harjoittaa, joka perustuu työntekijän riistämiseen korvauksissa ja/tai työoloissa. Työllisyyden tukemista ei myöskään ole mitkään ilmaistyö tai pienellä korvauksella tehty työ kikkailut, se on vain ja ainoastaan hyväksikäyttöä ja riistoa, eikä mitään muuta. Jos ovat samankaltaisia persooniltaan, kuin eräs edesmennyt Saksalainen, jolla oli työpaikan portin pielessä kyltti "Arbeit macht frei", niin tekee sitten vain itse tai käyttää vain omia sukulaisiaan hyväkseen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1782
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1449
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      121
      1226
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1140
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      74
      915
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      240
      891
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      105
      862
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      795
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe