Ruokaravintola Hyvinkään parhaalla paikalla?

Saasnähä

Otsikossa viittaan siis paikkaan jossa viimeksi on toiminut Olive Tree ja sitä ennen Hiillos. Onko kellään tietoa tästä Yamas- ravintolasta? Siitä kun on mahdotonta löytää infoa netistä eikä muuallakaan ole ainakaan minun silmääni sattunut. Kuulin huhun jonka mukaan tämä olisi edellisen yrittäjän vol2 kun edellinen pitsa-, kebab-, burgerimesta ei menestytnyt. Mahtaako pitää paikkansa, huhujahan aina likkuu.
Toiveissa olis mukava ruokapaikka johon vois ihan työpäivän jälkeen sekä viikonlopun ostosreissulla poiketa ja jossa ruoka olisi itsetehtyä ja maukasta sekä juomavalikoima riittävä.
Nähtäväksi jää kohtaako tässä paikan kolmannessa versiossa kysyntä ja tarjonta.

54

5040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiturkkilaismössöö
      • Ruokarauha

        "parhaalla liikepaikalla" ? Jos näin olisi niin ei omistaja vaihtuisi koko ajan. Jotkut eivät myöskään halua olla ohikulkijoiden töllisteltävänä.


      • OPSERV

        OLIVE TREE ON AINAKIN POISTETTU KAUPPAREKISTERISTÄ...YAMASIN OMISTAJISTA EI TIETOA


    • Saasnähä

      Juu, nuo minäkin löysin- ei siis lisätietoa toistaiseksi ainakaan. Mietin vaan, että kantsiiko mennä kokeilemaan. Jos nimittäin on samaa huttua kun edellinen versio niin jätän väliin.

    • Horiatiki

      Katsoin ohimennen ruokalistan ulkoa ja sen perusteella ei pahemmin houkuttele. Odotin kovasti edes jonkinmoista yritystä aidon kreikkalaisen suuntaan, mutta kun sinne parin saganagin ja horiatikin sekaan on heitetty pari väsyneen kuuloista liha-annosta ja muuten listalla komeilee taas niitä pizzoja yms.niin anti olla. Eikö olisi tässäkin kannattanut nyt keskittyä muutamaan hyvään kreikkalaiseen annokseem, ne pizzat on niin nähty.

      • Aikookäydä

        Tuttava oli jo käynyt lounaalla ja kehui. Omistaja käsittääkseni eri kuin Olive Treen.
        Itseäni kiinnostaisi myös mahdolliset anniskeluoikeudet. Viikonloppuna kreikkalaisen ruoan nautiskelu ilman viiniä ei houkuttele.


      • pekkaukki

        Käykää nyt halavattu kokeilemassa! Itse käyn huomenna,ei ole ihme jos ravintolat ei kannata kun porukka syö netissä.


      • Seuraava
        pekkaukki kirjoitti:

        Käykää nyt halavattu kokeilemassa! Itse käyn huomenna,ei ole ihme jos ravintolat ei kannata kun porukka syö netissä.

        Lehden mukaan pitäisi olla kunnon ruokaa lähitiloilta ostettuine tuotteineen ja suomalaisen listan mukainen. Oman maan eli alkuperäiset kaverit pitävät tätä.


    • SoppaaKansalle

      Onkos se Hiilloksen mies vielä Hyvinkään kuppilakuvioissa mukana? Se pulupaikka epäonnistui ainakin siinä, että se ei ollut auki silloin kun asiakkaat olisivat käyneet siellä. Ja se teatteripelleily oli aika erikoinen pelastusyritys. Hiiloshan oli jo suunniteluvaiheessa susi. Eihän tuollaisessa vitriinissä kukaan normaali viihdy. Pitää olla jonkin sortin kaheli, jos nauttii näytillä olosta, ja siitä että ohikulkijat näkevät hänet istumassa ja syödä mussuttamassa.

      • Tositeeveetä

        "Jonkin sortin kaheleita" löytyy nykypäivänä yllättävän paljon. Eikä siinä ole edes mitään pahaa, päinvastoin. Itseensä sulkeutuneet umpimieliset ovat paljon pahempia tapauksia.


      • surkeaamenoa

        Ei ole Hiilloksen/Paloman mestari enää Hyvinkään kuppiloissa mukana. Mitä tarkoitat teatteripelleilyllä?


      • SoppaaKansalle

        Sitä, että siinä Palomassa oli loppusuoralla Teatteri Päivölän esityksiä, ainakin Kultalampi oli ohjelmassa. Ei tainnut pelastaa ravintolan taloutta.


    • kkkyyyylllääää

      Kävin syömässä Lounaan seisovasta pöydästä, hyvää oli.

    • Pakastepizzaa

      Kävimme tänään kokeilemassa Yamasia, Hyvinkään uutta kreikkalaista. Lasten annoksia ei ole tarjolla, joten lapsia kannattaa olla mukana parillinen määrä ja vielä sellaisia, jotka suostuvat valitsemaan saman annoksen. Meidän tapauksessa se oli pizza, jonka koko (pieni) hieman ihmetytti, mutta asia selvisi kun lapset kertoivat pizzan olevan vielä jäässä. Pakastepizzaa siis... En tiennyt, että noin voi tehdä. Muutkaan annokset eivät vakuuttaneet, liekö pakasteita nekin.

      • Retsina

        Asiakkaan aliarvioiminen ja oman osaamistason yliarviominen on kohtalokasta. Hyvinkäältä mänttöravintoloita löytyy mielin määrin, kyseinen paikka ei tee näköjään poikkeusta.


    • Markkuumarkkuuu

      Tilasimme sianlihamakkaran ja kanavartaan. Sianlihamakkara oli tavallista kaupan grillimakkaraa ranskalaisten kanssa. Kanavarras tuli ilman varrasta. Muutama kananpala ranskalaisilla. Kokkaisin ite saman annoksen vitosella.

    • Donitshi

      Kävimme perheen kanssa syömässä Yamasissa. Tunnelma oli kreikkalainen. Lista oli ok. Onhan monessa aidossa kreikkalaisessakin listalla usein joku pitsavaihtoehto tms. Lapset saivat tilata 1/2-annoksen.

      Annokset olivat ihan hyvän kokoisia. Naudanliharuokani oli hyvän makuista, mutta lihoissa oli melko paljon rustoja tms. Gyros näytti hyvältä ja maistamani kaksi palaa myös maistuivat 'aidolta'. Lapsen kana oli mautonta ja kuivaa.

      Alkuruuaksi tilaamani saganaki tuotiin pöytään 5 minuuttia pääruokien jälkeen ja se oli jotain ihan muuta kuin tilasin. Oli jotain erittäin valkosipulista dippiä, jota olisi kyllä ollutkin epämiellyttävä lusikoida pelkästään.

      Tilaukset tehtiin englanniksi. Jälkiruokia ei tultu kysymään, emme niitä kyllä olisi jaksaneet syödäkään.

      Lauantainen lounas ostosten lomassa oli ihan ok, mutta tuskinpa menemme toista kertaa -ellei sitten käydä testaamassa moussakaa ja fetasalaattia.

    • Kuliranisti

      Käytiin syömässä alkuruokia 7 annosta kolmeen pekkaan. Olivat todella hyviä!!!

    • Xondiostond

      Kuraa. Jäistä kanaa ei suomen kieltä. Punajuuria... Perunsa.

    • Näyteikkuna

      Tiedä sitten noista ravintoloiden nimistä mutta siis tuo keskellä Hyvinkään vilkkainta risteystä oleva akvaarioko on sinusta paras mahdollinen paikka?!?

      • Saasnähä

        Just sitä samaa paikkaa tarkoitan. Vilkkaassa risteyksessä juu - vaikka ei ihan keskellä mielestäni. Liikenteellisesti/ logistisestii erinomaisella ellei peräti parhaalla paikalla rakkaassa kotikaupungissa.
        Siitä ollaan kyllä samaa mieltä, että melko esteettömät ovat näkymät ravintolaan sisälle. Siihen olisin jo Hiilloksen aikana toivonut parannusta. Näissä kahdessa sen jälkeen toimineessa en edelleenkään ole käynyt. Arvioit täällä ovat melko ristiriitaiset ja totuus on varmaan makuasia. Jostain syystä ei kyllä houkuta.


    • Kostas2

      Kävin lounaalla ja yllätyin iloisesti; palvelu oli ystävällistä ja bufee ruoka kreikkalaisen yksinkertaista mutta maukasta. Varasin viikonlopuksi pöydän ja silloin menemme porukalla testaamaan ala carte-muonat.
      Kovin on ihmiset negatiivisia näissä turinoissaan. Ei Hyvinkäällä ole liikaa kv. kuppiloita joten....
      Käydessäni lounaalla sain pyynnöstä jälkkäriksi todella hyvää kreikkalaista kahvia. Puoli sydäntä on jo siis valloitettu. Yassu Fileee....

    • Hyivattu

      Kävimme 3.6. syömässä a la cartea ja nyt on kova ripuli päällä!! Epäilen moussakaa. Ruoan laatu/hintasuhde ala-arvoinen. Seikkaperäisimmin en ala kertomaan mutta terveystarkastaja käykööt siellä.

      • Raukkamaista

        Kun emme voi tietää oletko kilpailevan ruokapaikan vakooja tms. niin voisitko vain käydä kertomassa siellä vatsatautiepäilysi mistä oletat sen saaneesi.


      • Baklava

        Epäillyksestä otetaan yhteyttä terveystarkastajaan ja se hoitaa jatkotoimenpiteet niin kuin ammattiin kuuluu. Ihan vain tiedoksesi.


    • HiemanRotia

      Aika säälittävää ruikuttaa paskataudistaan, jos ei ole mitään näyttöä mistään. Useimmilla suomalaisilla/ihmisillä on ruoansulatusjärjestelmä, joka oirehtii, jos mahaan tunkee jotain muuta kuin sitä perusmössöä jota kotona on ollut jatkuvasti. Mussutako kotona mussakaa kreikkalaisesti maustettuna jatkuvasti?
      Säälin sinua, Hyivattu.

      • Hyivattu

        Jaa, osuiko omaan nilkkaan? Olitko keittiössä tekemässä? Suosittelen alan vaihtoa.


    • Duudeli

      Kai ilmoitit terveystarkastajalle? Hyvin helposti on nuo asiat todettavissa sillä kaikista ruoista otetaan näytteet pakkaseen. Epäilen, että tällä ruokamyrkytysvihjailijalla on ns.oma lehmä ojassa. Paikka tuolla raflalla on mielestäni erinomainen, oikeasti Hyvinkään paras paikka ruokaravintolalle. Willaan ei todellakaan tee mieli mennä syömään, kuulutukset ja hälinä häiritsee ja ympäristö on luotaantyöntävä. Arvostan sitä, että ravintolaan pääsee ilman parkkihalliin ajelua ja pitkin käytäviä ramppaamisia. Olen lounailla Yamaksessa käynyt ja ovat olleet ihan hyviä.

      • Tyhjään.kyllästynyt

        Taitaa olla samaa kateellinen henkilö joka haukkuu paikkakunnan kuppilat vuoron perään. Nähtävästi hänen oma kuppilansa ei menesty ja näin hän pyrkii samaan asiakkaat siirtymään pois muilta. Näitä tyhjänpäiväisiä kuppilaketjuja on tässä riittänyt ja aina yksi narisija vetää tätä samaa formaattia. Yleensä ihmisten normaalissa elämässä on aivan muuta kuin kuppilat ja tarjottavat eri muodoissaan.


      • Hahahehehee

        Ei tarvitse ravintoloitsija olla jos vaatii hieman rotia ja laatua Hyvinkään ravintoloihin. Hyvinkääläisiltä ravintoloitsijoilta puuttuu näköalattomuus ja kunnianhimo. Ja se johtuu siitä että kauppa käy vaikka kuinka p*askaa serveerais, ja siitä saa maksunkin.


    • RiksuHyksy

      Eilen tilattiin lounaan jälkeen mussaka ja lampaan rosvopaisti, valitettavasti kummastakaan annoksesta ei tunnistanut muita makuja kuin perunan. En ole menossa toiste!

    • Kreikkafan

      Lounaalla kävin tänään ja hyvää oli, suosittelen.

    • Surkestuokin

      Ei ollut viikonloppuna auki ja tänään oli ilmestynyt lappu oveen: Will be closed for holidays, thank you. Saas nähdä miten pitkä loma tiedossa kun ei ollut päivämääriä...

      • jaakonpoika1

        Käyty on.
        Tilasin kreikkalaista makkaraa keittoperunoilla.
        Makkara oli paistettu vanhassa ruokaöljyssä pannulla lämpimäksi ja perunat oli ranskalaisia.
        Maistui pahalta.
        Vaikka en ole mikään kultamakuaistinen niin ihmettelen jos joku pitää tästä.
        Ketsuppi pelasti vähän vaikka olikin extra-merkkinen.


      • Voij_voij_voij_voij

        Kriittinen kuukautisiaan poteva puuteroitu pikku hienoperse neiti, jolla vielä pojan nimi, ehkäpä kuohittu entinen poikakin.


      • Eros11

        Kreikkalainen oli perseestä.
        Toivotaan että siihen tulisi joku hyvä paikka. Niinkuin pirunsaari.


    • pitäsköösKokeilla

      Jokos se omistajien loma loppui ja paikka oli auki?

    • alanmalliako

      taitaa Holiday jatkua kreikan suunnalla , jos vaikka esim. verottaja kaipaisi suomessa pikayrittäjiä

    • Tulehyväraflaälähuono

      Hiillos, Olive Tree, Yamas, (Angorakin kokonaiset kaksi viikkoa), mikä seuraavaksi?
      Hiljaisuudessa ravintolatilaa on hieman remontoitu ja huhut kertovat, että uudet vuokralaiset ovat tulossa. Mielenkiinnolla jään odottamaan että mitämitä? Toivottavasti tulisi hyvä paikka tällä kertaa! Jännittävästi ei mitään markkinointia vielä, tuskin vakituista asiakaskuntaa mistä ammentaa heti alkuun.

    • lounaskokki

      mol.fi sivuilla hakevat kahta kokkia Kauppalankatu 2 avattavaan ravintolaan...saa hakea, kokeista "huutava"pula.

    • rismastavaa

      työkokeilijat etusijalla - tulevat edullisiksi , sama se kuka ne eväät lämmittää . oikeasta osoitteesta kun tilaavat saattavat saada aivan kunnon lounas eväät tuonne.

    • PekkaPP

      Grilli rasvamättöä näyttää tulevan...

      • Fuudisti

        Ikkunassa olevan infon mukaan aivan muuta kuin "rasvamättöä."


      • msms
        Fuudisti kirjoitti:

        Ikkunassa olevan infon mukaan aivan muuta kuin "rasvamättöä."

        No mitä siellä lukee? Ei ohiajaessa näe lukea lappusia ovesta. Kerro kerro!


      • fyi

        "Toukokuussa avautuu 2 puuta Bistro & Bar on kahden kokeneen intohimoisesti ruokaan ja juomaan suhtautuvan kaverusten perustama ravintola. Tarjoamme laadukasta, käsityönä tehtyä ruokaa, käsityöläisoluita ja pientuottajien viinejä rennossa ympäristössä. Tervetuloa, Toni & Samuli".


      • toivotaanihmettä
        fyi kirjoitti:

        "Toukokuussa avautuu 2 puuta Bistro & Bar on kahden kokeneen intohimoisesti ruokaan ja juomaan suhtautuvan kaverusten perustama ravintola. Tarjoamme laadukasta, käsityönä tehtyä ruokaa, käsityöläisoluita ja pientuottajien viinejä rennossa ympäristössä. Tervetuloa, Toni & Samuli".

        Pitää ainakin käydä kerran kokeeksi. Karua on ollut kyllä kaikilla paremman ruoan tarjoajilla yrittää Hyvinkäällä. Ei tässä kylässä ole ruoasta kiinnostuneita ihmisiä tarvittavaa määrää elättämään edes yhtä kunnon ravintolaa. Porvoossa niitä löytyy parikymmentä ja Porvoon ravintoloista 5 pääsi Suomen 50 parhaan ravintolan listalle.

        Toivotetaan onnea vaan käsityöläisille.


    • Nerkki

      Lounas testattu, ainakin ensimmäinen kokemus oli erinomainen. Jopa kahvi oli hyvää.

      • päivänsoppa

        Oliko lounas yhdellä ruokalajilla, vai löytyikö vaihtoehtoa ?


    • Nnamm

      Painukaa ensin syömään sinne, ja kertokaa sitten lisää. Itse kävin vaimoni kanssa siellä pari päivää sitten ja menen lähiaikoina uudestaan, ja otan tyttäreni perheen mukaan. Heilläkin on tapana syödä hyvää ruokaa jossa aistii muuta kuin lämmitetyn eineksen ja jauheesta sotketun soosin aromit.

    • tulikokeiltua

      Tuli kokeiltua, hyvä kokemus. Paikka tarjoaa nykyaikaista bistroruokaa hyvin tehtynä.
      Tapaksista lohichevise oli hyvää, ei liian hapokasta. Itse tehdyt makkarat oli takuu tuoreita ja hyvän näköisiä (ei tullut vielä maistettua)
      Pankopaneeratut broilrinuijat maalaisranskalaisilla oli hyvä äijäannos. Lisäkkeinä maalaisranskikset ja pikkelöityöä sipuli/tomaattia, josta annokseen tuli sopivasti hapokkuutta.
      Naudan poski milanese risotolla oli hyvin tehty ja maukas annos.
      Viinilistalta löytyi moneen makuun valkkareita ja punkkujakin ihan hyvin. Ei mikään ihmeellinen lista, mutta aivan riittävä kuitenkin.

      Pitää vielä maistella lounas tässä joku päivä. Onnea ja menestystä ravintolalle, olisi ihan hyvä mikäli menestyisi tässä kylässä. Minusta olisi ihan mahdollisuuksien rajoissa, mikäli jaksavat yrittää ja pitää tason yllä. Hyvä ruokabisto voi jopa Hyvinkäällä pärjätä, tuollaisella nykyaikaisella konseptilla. Tässä kylässä tuollainen paikka olisikin jo ihan gastoromian huipulla.

      • Äkkiäsyömään

        Meillä on siis Hyvinkäällä taas kerran oikea ruokaravintola, hyvä juttu sinänsä. Ainoa että, jokainen oikea ruokaravintola on kokenut haakserikon hyvin nopeasti Hyvinkäällä, koska niihin ei löydy tarpeeksi asiakkaita. Hyvinkää ei ole ruokaa arvostavien ihmisten kaupunki, normaalista 50 000 asukkaan paikkakunnasta löytyisi tarpeeksi ruokaa arvostavia ihmisiä, näin ei kuitenkaan ole Hyvinkäällä.
        Nautitaan nyt kyseisen ravintolan tarjoomuksista, niin kauan kuin se täällä vaikuttaa.


    • vaikruokaloistvaakin

      Tilan vuokra on se mikä ratkaisee elääkö vuotta pidempään ..jos alkaa 2sella maybee..3sella/kk -ei millään. valtion vaatimiin veroihin ym riitä kate vaikka tupa täysi aina..alan käytäntö nykysin max vuosi ja rahat taskuun mitä voit..ulkomaalaisella helpompaa -voit jatkaa uudessa maassa vaikka !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe