Miehen haluttomuus/mieskunto

MalluTilli

Olen ollut 5v suhteessa miehen kanssa. Ollaan molemmat 30v . Alkuun meillä molemmilla oli estoja seksin suhteen mutta tutustuessa paremmin seksi muuttui aivan jumalattoman hyväksi. En ollut ensimmäiseen 3v tyytymätön seksielämäämme. Harrastimme usean kerran viikossa, joskus monta kertaa päivässä. Usein jopa niinkin, että karkasimme juhlista hetkeksi pois ihan vain touhuilemaan. Seksi oli molemminpuolin erittäin tyydyttävää.

3v jälkeen alkoi hiipuminen, tosin parisuhde ongelmiakin kasaantui. Aloimme riitelemään aika paljon. 4v jälkeen emme juurikaan harrasteneet seksiä, joskus kerran kuussa ja joskus saattoi mennä usea kuukausi. Tein alkuun useasti aloitteita, mutta kun sain rukkaset niin monesti, aloin miettimään, onko minussa vikaa. Kysyinkin puolisolta asiasta niin ei ole. Työstressiä vain ja ei vaan enää huvita.

Nyt puolitoista vuotta ollaan oltu siinä tilanteessa, että mies on aikalailla haluton. Mä teen lähes aina aloitteet, tosin aika harvoin. Se menee niin, että huomaan miehen kokevan sen pakkopullana. Se on muuttunut suoritukseksi. Inhottaa tilanne, kun itsellä on halut edelleen mutta kun tiedän takaraivossa miehen tekevän sen minun takia. Tänä päivänä kuitenkin tuntuu tai on pitkään jo tuntunut siltä, että ollaan umpikujassa miehen haluttomuuden takia. Seksiä on enää 0-3 kertaa kuukaudessa. Olemme monta kertaa keskustelleet asiasta, miksi häntä ei enää huvita. Ei hän osaa sanoa, hän perustelee halun puuttumisen sillä, ettei hän vaan enää koe tarvitsevansa usein seksiä. (Siis mies, joka ennen katseli pornoa viikottain ja huokui intohimoa minua kohtaan ja oli pitkään hyvin seksuaalinen olento.)

Viimeksi kun juttelimme hän myönsi, ettei oikein enää nauti siitä. Hän ei tiedä edelleenkään miksei. Hän alkoi vitsailemaan aseksuaaleista, josko hän olis sellainen. Kysyin, johtuuko se minusta, niin ei, ei hän halua seksiä harrastaa ylipäätään, ei minun tai kenenkään muun kanssa. Hän silti sanoo, että haluaa minun kanssa olla ja hänestä tuntuu erittäin pahalle kun ei pysty antamaan minulle enää enempää vällyjen välissä. Hän myös on sitä mieltä, että on tyytyväinen suhteeseemme näin, mutta tietää minun olevan tyytymätön ja se nakertaa. Itsekin tiedän, että hän ottaa stressiä tästä tilanteesta. Erektiohäiriöstä ei myöskään ole kiinni, hänellä kyllä jöpöttää kun alamme touhuun, mutta se tunne puuttuu hänen puoleltaan ja intohimo. Ollaan myös keskusteltu voiko se johtua siitä, että olisi mahdollisesti kyllästynyt minuun, niin joo, se on mahdollista. Mutta silti hän ei halua erota. Lisäksi juttelimme, voisko se johtua testosteronista, niin ehkä? Hän on väsynyt ja äreä. Hän lupasi laittaa korvan taakse ehdotukseni siitä, voisko hän lähteä lääkäriin asian kanssa. Hän myös pyynnöstäni alkoi lisäämään sinkkiä ruokavalioon, mikä edesauttaa teston muodostumista.

Rakkautta meillä on, pussaillaan, ollaan lähekkäin ja halaillaan päivittäin ja jaellaan hellyydenosoituksia. Ei riidellä enää erityisemmin entiseen nähden. Ollaan siis molemmat tyytyväisiä ja rakastamme toisiamme. Arki meillä rullaa ja tehdään yhdessä asioita. Ollaan paljon yhdessä. Keskustellaan mistä vaan ja ollaan avoimia.

Tuntuu kamalalle olla suhteessa josta saan kaiken, paitsi sitä minulle erittäin tärkeää, eli seksiä. Minun itsetuntoa tämä on kaivertanut tosi paljon ja olen myös menettänyt haluja häntä kohtaan tämän myötä kun seksi nykyään on mitä on (pakkosuoritus, josta en saa just mitään irti).

Nyt haluaisin vähän ohjeita ja mielipiteitä muilta, miten edetä tässä tilanteessa, mitä mä voin enää tehdä?

En halua kommenttia, olenko ruma tai lihonnut. -En ole, toki molemmat ollaan saatu ryppyjä =D Ja olen edelleen seksikäs, pukeudun hyvin ja laittaudun miehen edessä. Omistan myös seksikkäitä alusvaatteita, joista mieheni tykkää.

Miehelläni ei myöskään ole toista naista, sen tiedän, koska hän kertoisi jos näin olisi. Ja tiedän myös, ettei häntä kiinnosta muut naiset.

8

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ratkaisun.avaimet

      Siinäpä sitä tuli pähkinää purtavaksi. On teillä ainakin puhuttu. Tuntuu kuin enemmän kuin meillä lähes 40 vuoteen. Mutta silti paneskelemme kuin nuoruuden päivinä. Mutta teidän tapausta en osaa ratkaista.

    • RakastajaRaju

      Kyllä nyt on miehesi mentävä lääkäriin. Ei terveellä miehellä ole pillu montaa päivää pois mielestä ja jos vielä on kiimainen nainen vieressä, joka sitä antaa. Minäkin yli 50v. naisin useita kertoja joka päivä ja välillä nainkin, kun on pilluu tarjolla.

      • hutryu

        toi ihan täysi myytti että terve mies haluaa pillua koko ajan.Jotain tollasta feikkiuskomusta jota halutaan pitää yllä.Palvelee varmaan jotain tarkoitusta,mutta en tiedä mitä.


    • tämäonihannormaalia

      Miehenä sitä kyllästyy nopeasti yhteen ja samaan naiseen. Itelläni olen huomannu, et tuo tapahtuu n. 6kk:ssa. Uusi tuore suhde sytyttää. Tuohan on vähän kuin samaa vanhaa levyä kuuntelisi viikosta toiseen. Tottakait sitä kyllästyy. Tapaatko ottaa suihin mieheltäsi? Se on monesti sellainen joka maistuu, vaikka itse panoon alkaisi jo puutumaankin.

    • oldikset

      Tunnetta ja älyä ja varsinkin tunneälyä niin ei kyllästy kymmenissäkään vuosissa.
      Syksyllä tulee täyteen 50 vuotta yhteiseloa ja ainoa, oleellinen muutos menneisiin vuosiin on vaimoni biologia.
      Tasapainoinen arkielämä ja halu tuottaa kumppanille mielihyvää niin seksikin toimii.

    • Lkjhgfds

      Ehdotat miehellesi uusia temppuja. Sitomisleikkejä, roolileikkejä, anaalia puolin ja toisin, uusia leluja.....listaa voi jatkaa melko pitkään. Noilla mennään vielä jonkin aikaa, ennen kuin tarvii ehdottaa kolmatta pyörää ja lopulta uutta suhdetta.

      Mutta niin se vaan elämässä lopulta on, että jossain vaiheessa kaikkea saa tarpeekseen. Minkä vanhempana sieluna syntyy, niin sitä nopeammin täyttymys kaikkeen tulee.

      Muistan kuinka alle parikymppisenä autot kiehtoi, 30:nä piti siirtyä moottoripyöriin, nyt täytyy jo lentää itse ennen kuin tuntuu miltään... mitähän seuraavaksi. Varmaan se täytyy alkaa hyppäämään base-hyppyjä...ja sitte varjo ei joku kerta enää aukeakaan.... Tämmöstä se on meillä vanhoina syntyneillä. Vähän huvittaa kattoa noita 50-vuotiaita ukkoja, jotka on touhussa ensimmäisestä harrikastaan tai vähän hienommasta mersusta. Toisaalta vois olla vähän kadekin, kun nuo kiksit ohitti itse jo kolmikymppisenä.

      Nykyinen parisuhde sytytti ensimmäiset kaksi vuotta, monta vuotta oon jo puuhailut muuta sillä rintamalla.

    • irkdosias

      Aloittaja tuskin voi itse tehdä paljoa enempää. Miehen elintavat pitäisi ottaa syyniin, pelkkä sinkkilisä ei välttämättä ole riittävää, jos elintavoissa muuten parannettavaa.

      Ei kannata parisuhteessa seksille tai sen puutteelle antaa liian suurta roolia. Eikö tärkeintä ole, että saa olla rakastavan, välittävän ja ymmärtävän ihmisen kanssa? Lisäpohdiskeluun: ei kai nautinto ole kovin tärkeä asia loppujen lopuksi elämässä?

    • 41vmies

      Täällä yksinäinen sinkkumies valmis tyydyttämään.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1942
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      147
      1544
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1207
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe