Jasminin velvollisuuksista

intian_ihme

Mitähän ne ovat ja kuinka vaativia?

Mm. Vaalien aikaan luki instassa äänestyksensä jälkeen,että "velvollisuus hoidettu"

Minulle se on oikeus.

31

1215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silloinjoskus

      Muistuiko mieleesi aika, jolloin ei oikeuksia ollut?

    • arrocharin.david

      Joo silloin kun ihana muru dennis piti enkkujen slummissa lähes vankina jassukka.
      Silloin ei ollut oikeuksia kunnes tuli skottihörökorva ja vei sydämen.
      Sen joka on miesten vietävissä.
      Itse kai tahdoton vanhapiika 😁

    • pilkut.pisteet

      "velvollisuus hoidettu" klassinen sanonta....Mitä tuossakin taas väärää?Ainiin kun se oli Jasminin sanomana....

      • 808080808

        On asevelvollisuus ja oppivelvollisuus mutta ei äänestysvelvollisuutta. Ai niin, mistäs polliitiikko jaska nyt sitäkään tietäis! Tyhmä kuin saapas, turhanpäiväinen akankuvatus. Näyttääkin ihan pääsiäisnoidalta kaikissa meikeissään ja otsasyylineen. Nokka on luonnostaan niin koukku ettei tartte edes tekonenää, buahahahaaa!


      • gvfghh

        Äänestyoikeus on OIKEUS, ei velvollisuus...
        Varmaankin oli tälle "7km päivässä"-tyypille kovakin suoritus kun sai käyttää äänestysOIKEUTTA!


      • ålykääpiönumberone

        Jaska on niin tollo......


    • jassollemoppikouraan

      Ei saatana, Jasso, nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja hankit itsellisi koulutuksen ja työn! Tiedät, Jasso, ei tämä polku johda mihinkään. Moppi kouraan vaan ja ISS:lle!

    • Ei.muutu.ikinä

      Jaska sönköttää uusimmassa blogissaan olevansa nyt Rikun takia muuttunut ihminen, tai paremminkin hienosäädetty ihminen mutta ei sanallakaan selitä että miten.

      Onko se muuttunut omasta mielestään siksi että on nyt muutaman päivän tehnyt kävelylenkkejä? Ei, koska Enkuissa ollessaankin teki aamulenkkejä ja vielä kotijumppaa päälle ja onhan näitä parin päivän kuntokuureja aina silloin tällöin muutenkin, ilmeisesti pahemman laatusen ryyppyputken päätteeksi. Ei oo Jaska muuttunut urheilulliseksi.

      Onko se muuttunut siksi että on aiemmin pettänyt kaikkia miehiään mutta ei Rikua koko heidän 1,5 vuoden pituisen suhteensa aikana? Ei oo, onhan tässä ajassa ollut jo aussi kakkosen kanssa hotelliöitä sekä pämppäämistä kiimakatsekokinkin kanssa. Tosin nyt kakkosaussin ja kokkikullan kuvat on poistettu mutta eihän sellainenkaan oo mitään uutta toimintaa Jaskalta. Ei oo Jaska muuttunut uskolliseksi.

      Onko se muuttunut raittiiksi? No, hahahaaaa! Nenänvalkasukuurit kuuluu Jaskan elämään kuin ruma läiskä sen otsaan.

      Onko se muuttunut sivistyneeksi kun on vaihtanut juorulehtien lukemisen tusinadekkarin lukemiseen illalla sängyssä? Taitaa jäädä Jaskan ainooksi kirjaksi, jos se nyt jaksaa lukee sitäkään loppuun.

      Että mitenkähän se Jaska on nyt muuttunut muija? Samanlainen kusipää luuserihan se on kuin aina ennenkin, blogitekstihän sen jo paljastaa.

    • jassomperk

      Kyllä on tosiaan uskomatonta valepaskaa Jassolta. 1.5v yhdessä, itse kertoi huutavin otsikoin seiskaperheen paperissa eronneensa! Jasso; Petin kaikkia muita miehiä...mutkumutkumuktu..se oli eri asia..mutkumutkumukut...riku on eri, nyt en varmana petä. Voi stana. Katotaanpahan vaan kun rutsa muuttuu vuoden sisään ihan paskaksi, niin ja tuli taas sit vähän petettyä kans.

    • VoiMorjensTaas

      Ei voi kun ihmetellä, että miten joku voi päästää näppikseltään tuollaista sontaa. Puolitoista vuotta yhdessä, mitä nyt nimenomaan Jassu itse päätti erota, palvova Rikuhan toki ehdotti vaan taukoa. Sit piti alkaa etsiä uutta elättäjää, joka koeajoikin muijan. Tapahtumasta piti raporttikuvakin julkaista Instassa. No, ei kelvannut Derekille, joten nyt on kelvattava Jassulle etäsuhde paremman puutteessa.

      Kuinkahan kauan tuo puupää aikoo jatkaa elämäänsä näin?

      • Mitääntekemätön.turhake

        Jassu on valehdellut niin paljon kaikissa elämänsä käänteissä, ettei enää pysy itsekään perässä, miten on minkäkin asian selitellyt. Nyt sit koittaa rimpuilla valheidensa verkossa miten taitaa. Mut eikö sitten kannattaisi olla mieluummin hiljaa tai kirjoittaa sinne blogiinsa myös jostain muista aiheista kuin itsestään. (Edellisen blogipäivityksensä kommenteissa kertoi kirjoittavansa heti viikonloppuna uudesta steriloimislaista, kun eräs kommentoija kyseli mielipidettä siitä. No, tekemättäjän tuokin jäi, tietysti).


    • Ei_tajuu

      Tuo "blogihan" on vain pohjustusta sille, miksi hän ei lähdekään Australiaan.

      • MatkanOdotteluaLoppuikä

        Ajattelin samaa! Rikuhan taitaakin olla oikeasti tyyppi, joka lupailee ja lupailee ilman mitään aikomusta toteuttaa lupauksensa ( siihenhän jotkin Jassun aiemmat Insta-aforismitkin viittaa). Eikös Jassun pitänyt alunperin mennä sinne Ausseihin joulun jälkeen? Eiköhän nytkin toukokuussa jokin työ-tai muu este ilmene, ja Jassu-ressu saa edelleen jatkaa odotteluaan pakattujen matkalaukkujensa vierellä.


      • Totuusjaskasta
        MatkanOdotteluaLoppuikä kirjoitti:

        Ajattelin samaa! Rikuhan taitaakin olla oikeasti tyyppi, joka lupailee ja lupailee ilman mitään aikomusta toteuttaa lupauksensa ( siihenhän jotkin Jassun aiemmat Insta-aforismitkin viittaa). Eikös Jassun pitänyt alunperin mennä sinne Ausseihin joulun jälkeen? Eiköhän nytkin toukokuussa jokin työ-tai muu este ilmene, ja Jassu-ressu saa edelleen jatkaa odotteluaan pakattujen matkalaukkujensa vierellä.

        Papsukin (jaskan mukaan) lupaili yhtä ja toista, vaan ei pitänytkään lupauksiaan. Kummasti muutenkin toistaa tää suhde sitä aikaisempaa. Papsuhan oli rakas ja muru eikä Jaska koskaan ollut ollut niin rakastunut, papsu oli se oikea mies Jaskalle. Jaska kuntoili ja keitteli puuroja ja elettiin niin terveellisesti että. Mitä jos rikukaan ei hyväksy juopottelua eikä muiden miesten perässä juoksentelua vaan alkaa hänkin pitää jassurassua vankinaan? Ei päästä edes Helkan luo eikä muutenkaan yksin rimpsalle. No, teoriaa, teoriaa, vaikee uskoo että riku kaiken kokemansa jälkeen koskis jaskaan tikullakaan.


    • surkeaaelämääjatsi

      Saas nähtä mitä tulee, surullisesti päättyy taas Jasson haaveet. Rikun vaikeat mielenterveysongelmat ja kaikki. Niistähän se jasso oikein ploginkin tuhrusti, sai kai parikymppiä seiskaltakin siitä.

    • whoopotiwoo

      "Itse olen elänyt etäsuhteessa nyt about puolentoista vuoden ajan ja toki siihen suhteen olomuotoon tulee jossain vaiheessa muutos, mutta tällä hetkellä kaikki on hyvin näin."

      Tuossahan se sanotaan selvästi että "etäsuhde" jatkuu. Eli Jaska käkkii vintillä ja Riku reippailee aussilan auringon alla entiseen malliin. Ja se muutos joka jossain vaiheessa tulee, on se että uusi papsu ui pyydykseen.

    • Huonothiekat

      Kaikki hyvin näin kun on elämänsä rakkauden kanssa etäsuhteessa jo toista vuotta? Miksi kaksi vapaata, toisiinsa rakastunutta ihmistä ei muuta yhteen? Jaskaahan ei pidättele Suomessa ei sitten yhtään mikään eikä yhtään kukaan. HOhhoh, eikö noille Jassun valheille tuu koskaan loppua? Mitään suhdetta Rikuun ei ole eikä tule ja kiimakatseinen kokkikin potkas Jaskan jo pihalle. Kapsäkit on pakattu jo ajat sitten ja viisumi haettu, mitä ihmettä se enää odottaa ja odottaa? Kohta romahtaa Jaskan korttitalo, buahahahahaaaaaa!

      • OnRakkauteinRuostumaton

        Niinpä.MIKSI JASMIN JA RICHARD OVAT ETÄSUHTEESSA? Australiassa on kesä ja loma-aika ohi, kiireinen työvuosi alkamassa. Miksi siis Riku kutsunut Jassun sinne nyt, miksei loma-aikaan?

        Tuntuu siltä, että Jassu todellakin l u u l e e olevansa menossa Australiaan toukokuussa, mut eiköhän Rikulle taas joku este ilmene, niin että matka ei nyt tällä kertaa onnistukaan.


      • haaaveitavaaaan
        OnRakkauteinRuostumaton kirjoitti:

        Niinpä.MIKSI JASMIN JA RICHARD OVAT ETÄSUHTEESSA? Australiassa on kesä ja loma-aika ohi, kiireinen työvuosi alkamassa. Miksi siis Riku kutsunut Jassun sinne nyt, miksei loma-aikaan?

        Tuntuu siltä, että Jassu todellakin l u u l e e olevansa menossa Australiaan toukokuussa, mut eiköhän Rikulle taas joku este ilmene, niin että matka ei nyt tällä kertaa onnistukaan.

        Näin tulee käymään! Jassu itse uskoo omiin haaveisiinsa ja uskottelee niitä ylpeänä myös muille. Säälittävä tapaus!!


      • mitähänvieläkeksit

        Samalla tavallahan Jasso oli viime vuoden lopulla menossa Balille joka sitten vaihtui Rovaniemeksi eikä kummastakaan tullut mitään kun Derek ei ilmeisesti halunnutkaan maksajaksi.
        Jasso ei taida ymmärtää että miehet on vaan ihan ihmisiä, eivät prinssejä. Eikä J tosiaankaan ole prinsessa.


      • miehensämenettänyt
        haaaveitavaaaan kirjoitti:

        Näin tulee käymään! Jassu itse uskoo omiin haaveisiinsa ja uskottelee niitä ylpeänä myös muille. Säälittävä tapaus!!

        Sulla se on kova hätä Jassusta. Onko se vielä 6v jälkeenkin piikki sun lihassasi?


      • Eikäysääliks

        Ihme horisija. Menikö luu kurkkuun, kiristääkö pipo, paloiko hiha, onko herneet nokassa? Miksi kenelläkään olis mikään hätä ton luuserin vuoksi, paitsi sulla nim. Miehensä menettänyt.


      • Jassuntietävä

        Ei rakkaus ja kaipuu katso työ- eikä vuodenaikoja. Eikä etäisyyttä.


      • RakkausJaKaipuuDD

        Joo, ei niin. Miksi he sitten ovat asuneet vuoden eri puolilla maapalloa?


    • mitävelvollisuuksia

      Mitkä ovat kotivaimon velvollisuudet Australiassa? Kuuluuko siihen siivous, pyykinpesu, ruoanlaitto ja kaupassa käynti.

      • tossut.tiskiin

        Jaska, jaska kyllä kuuluu, ei ainoastaan patio juopottelu ja lorvailu. Joten peruuta mielikuvitus matkasi kun sinusta ei ole kotifrouvaksi eikä miksikään muuksikaan. Pysy vintillä ja muorisi helmoissa, se on sulle oikea paikka.


      • JaskanElämää
        tossut.tiskiin kirjoitti:

        Jaska, jaska kyllä kuuluu, ei ainoastaan patio juopottelu ja lorvailu. Joten peruuta mielikuvitus matkasi kun sinusta ei ole kotifrouvaksi eikä miksikään muuksikaan. Pysy vintillä ja muorisi helmoissa, se on sulle oikea paikka.

        Jaskallahan on kaikki mitä parhaiten; on hyvä parietäsuhde mielikuvitusrakkaan kanssa, saa asua rauhassa Helkan kanssa, joka kustantaa ylläpidon, rakastaa ja tukee kaikessa eikä oo pelkoo et heittäis pihalle, saa ryypätä ja juosta kiimakokin luona eikä Hekla pane yhtään vastaan. Miehethän ne yrittää saada Jaskaa muuttaan käytöstään ja pitää jopa vankinaan, ettei jassurassu pääse edes Heklan luo,


      • munasillaan
        JaskanElämää kirjoitti:

        Jaskallahan on kaikki mitä parhaiten; on hyvä parietäsuhde mielikuvitusrakkaan kanssa, saa asua rauhassa Helkan kanssa, joka kustantaa ylläpidon, rakastaa ja tukee kaikessa eikä oo pelkoo et heittäis pihalle, saa ryypätä ja juosta kiimakokin luona eikä Hekla pane yhtään vastaan. Miehethän ne yrittää saada Jaskaa muuttaan käytöstään ja pitää jopa vankinaan, ettei jassurassu pääse edes Heklan luo,

        Joko se letku on viuhahtanut rotuaarilla?


      • tenupapsu

        Se olin minä, joka kirjoitti lupauksen letkun nimellä XD ja haista hekla paska, en ole menossa rotuaarille tai muuallekaan viuhahtamaan, valehtelin :)


    • tenubabsu

      Se olin minä, joka kirjoitti letkun nimellä viuhahduksista XD ja hekla haista paska. En todellakaan ole menossa minnekään viuhahtamaan. Valehtelin :)

      • munaton.torppa

        Joo älä anna Mäntylöille sitä iloa, vauhkoontuvat torpan vanahat piiat täysin kun näkevät alastoman miehen :))


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe