Helenius hurjassa kunnossa!

hurjaatouhua

33

799

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fbfbbbfdb

      Joka kerta helenius sanoo että on parhaassa kunossa ikinä mutta miten se vasta nyt rupesi harjottelemaan aerobista kuntoa 33 vuotiaana? Duhaupasta vastaan loppu kunto parissa erässä että parempi onkin olla paremassa iskussa muuten tulee noutaja taas parissa erässä.

    • Aikamenijo

      Päähänsä se taas ottaa ja se onkin sitten siinä. Tietysti on mahdollista että vastus on maksettu.

    • junaa.ei.enää.edes.näy

      Hakee vaan helpot rahat uuteen kiljusatsiin ja kunnon unet Sisoran lyönneistä.

    • tanssii_kuin_perhonen

      Chisoralla on kyllä aika lailla elopainoa. Extra heavya kropassa. Jos vaaka keikkuu lukemissa 110 kg ja pituutta 187 cm, niin onhan kaveri melkoisen pötikkä. Mitä pitemmälle matsi etenee sitä hitaammaksi kaveri käy. Isot lihakset haukkaa kyllä hapoille nopeasti. Chisoran kannalta ensimmäiset erät ovat kyllä ehdottoman ratkaisevia. Hänen on ratkaistava matsi edukseen muutaman alkuerän aikana raa'alla voimalla ja agressiivisuudella. Muutoin Robbe vie kyllä pelin. Robbe on onnekseen saanut kropan painot riittävän alas. Aerobinen kunto vaikuttaa etenkin jalkatyöhön ja kestävyyteen. Voi olla että Robbe tanssii keveästi kuin Ali parhaimmillansa päkiöiden varassa Chisoran lyöntien ulottumattomiin. Nukkumatti voi tulla koska tahansa isojen miesten matsatessa.
      Heleniuksella on pelissä paljon. Uran jatkuminen on matsista kiinni. Jos häviää niin se on sitten pyyhe kehään pysyvästi.

      • eewfewfwefw

        Heleniuksen liike on aina ollut tosi huonoa että nuo ali jutut voit kyllä unohotaa saman tien ihan eri planeelta on heidän jalkatyö ollut aina. Kannattaa katsoa niitä chisoran matseja ei se hyydy tulee vastaan kokoajan ja jaksaa 12 erää sitten hänellä on vielä kova leuka toisin kuin roobertilla lasinen. Chisoran edellinen vastus dillian on kovempi kuin robert ja joidenkin miestä chisora vei ottelun minusta oli tasapeli. Chisoran ottelulista on ihan eri tasoa siellä on maailman huippuja monta robertilla ei yhtään pari entistä mestria toki mutta ne oli jo kehäraakkeja.


      • Pahalta.näyttää

        Chisora on kestänyt 12 erän otteluita mm. Vitali Klitsokoa vastaan. Robbelta kunto loppui Duhaupasin käsittelyssä, Chisora on vähintään yhtä hyvä kuin Duhaupas...


      • trumpisti

        Joo, ei se laihuus ja lihaksettomuus sitä todista, että on hyvässä kunnossa.

        Chisoran hidas ja junnaava tyyli ei väsytä juurikaan. Jos Robbe alkaa Alina tanssimaan, niin se väsyttää.

        Suht samat kilothan noilla taitaa sitäpaitsi olla, ei se pituus auta yhtään kantamaan niitä kiloja 12 erää.


    • 77hg6g

      Chisora ei ole hyytynyt yhdessäkään matsissa. Varsinkaan tuossa viimeisessä.

    • öäöäööäöäöäöäöäöä

      Kyllä tässäkin matsissa tulee ratkaisemaan se kummalla on enemmän rohkeutta kehässä. Fyysisesti Heleniuksella ei pitäisi olla mitään vaikeuksia voittoon. Onko sitten rohkeutta. Arkailu ja varovaisuus ei tule tässä matsissa toimimaan.

      • efewewf

        Nimen omaan fyysinen kunto on ollut robella todella huono viime matseissa kun taas chisora on ollut hyvä jaksanut painaa 12 erään otteluita robertia kovempia vastuksia vastaan. Tosin robbe alotti vasta aerobisen treenamisen muutama kuukausi sitten että pitäs se kunnon olla vihdoin nousussa mikähän olisi taso ja liikuvuus robella jos olisi alottanut tuon aerobisen treenamisen jo 10 vuotta sitten eikä vasta ekan turpasaunan.


    • HeleniusPera

      Robbe yö sipulia eka erä

      Ribbe nuouseee

      Rinbe Rabbe Ronbe

      Voittaa

    • KUMPPARITJALKAAN

      Chisora on julmettu äijä kehässä, keitetty isoissa otteluissa, ei tule varmaankaan hermoilemaan tippaakaan, vaikka pitkäpartainen "viikinki" Helenius tulee muovisapeleineen ja teloittajaviittoineen.
      Uskon että punnituksessa viimeistään Chisora ei voi pidätellä itseään ja pistää ranttaliksi ja saa Heleniuksen tolaltaan.

    • Lällykkä

      Eihän Heleniuksen kroppakaan edes NÄYTÄ ammattinyrkkeilijän kropalta.Katsokaa nyt saman kokoluokan nyrkkeilijöitä mitä maailmalla pyörii.Vähän taitaa vetää eri motivaatiolla treenejä. Robben kannattaisi varmaan kopioida jonkun kovan iskjän treeniohjelma,ennen kuin on myöhäistä.

      • poksseriroope

        Joo-o, tosin eipä Klitschkokaa mikää lihashirmu ollut äsken??


    • lkllllk

      Se kerkee vielä reenata keppijumppaa sapeleilla ja hulavannetta ennen matsia.
      Aikaa on vielä.

      • Savihousu

        Nyt kyllä kannattaa maksimoida iskuvoima tiukalla sipsikuurilla. Niissä on reilusti energiaa. Kiljulla sitten vaadittava rentous otteluun.


    • Näinmenee

      Kyllä se vaan niin on että ulkoinen olemus kertoo missä mennään. Kuinka moni kuikelo on päässyt nyrkeilyn raskaassa sarjassa mihinkään? Ei lihaksia, ei voimaa. Näin se menee...

      • timbets

        Tyson Fury.
        Aika löysä oli 70-luvun Alikin verrattuna Foremaniin ja pariin muuhun aikakauden mörssäriin.

        Eikä ole Maywearherkaan sarjansa timmein.

        Naapurilajin puolelta Emelianenko.


    • Husse51

      Heleniuksella on ollut muutamia aika pahoja puutteita. Esimerkiksi liikkuminen ei ole ollut hyvää. Jos ottelutyylinä on suorien lyöminen, pitäisi jalkatyö olla hyvää etä pääsee alta pois. Ei pelkkää pakittamista. Etukädessä ei ainakaan Duhaupass-matsin perusteella ollut oikein ruutia kun ei äijä pysähtynyt. Kestävyys samoin loppui pahasti. Ja kestävyyttä ei saa kovin nopeasti. Koska nyrkkeily on taitolaji, ovat hyvät spartimatsit kaikkein tärkeintä. Epäilen onko Robben taustajoukoilla mahdollisuutta sellaisia järjestää. Esimerkiksi Sauerlandilla on jo itsellä hyviä jätkiä joiden kanssa voi reenata.
      Vaikea pala on Chisora. Mies tulee 12 erää päälle ja tulee koko ajan iholle ja lyö koukkuja. Whyte-matsin perusteella on hyvässä kunnossa. Ja ennenkaikkea, Chisora on kokenut ottelija. Ei ole helppo voitettava.

    • korkeaaonlento

      Chisora on vielä kovemmas kunnos. Se napannu kuvan helen mulkusta ja liimannut sen säkin kylkeen. Nyt takoo heleniuksen mulkkua kuin vähämielinen Sven....

    • varmaatietoa

      Kun ei vaan sipsit ja kilju lopu kesken, niin Helena hoitaa homman kotiin!

    • bfdfbffd

      Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran toisen kohtaamisen ylle levisi alkuviikosta Englaninnista kantautunut huhu, joka kertoi Robert Heleniuksen peruuttaneen ottelun. Helenius ilmoitti leiriltään Maarianhaminasta, ettei ulkomaan uutinen pidä paikkaansa.

      Helenius harjoittelee neljän sparrivastustajansa kanssa kolme kovaa sparrisessiota vielä tällä viikolla.Viktor Chvarkov, Agit Kabyev ja Andriy Rudenko huolehtivat laadukkaista harjoitussessioista. Lisäksi paikalla on tuttu islantilainen Gunnar Kolbeinn Kristinsson.

      - Olemme itsekin kuulleet huhuja illan siirtymisestä syksyyn. Ihmettelemme tietoa.
      Onko tämä Chisoran leirin taktiikkaa vai mistä on kysymys. Olemme koettaneet olla yhteydessä Sauerlandin asioita Suomessa hoitavan Tuukka Koistisen kanssa. Emme ole saaneet häneen yhteyttä, aloittaa Helenius.

      - Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja olen kunnossa. Odotamme mielenkiinnolla tilanteen kehittymistä ja todellista tietoa huhun tosiasiallisuudesta.
      Huvittavinta kuulla, että minä muka peruuttaisin ottelun. Näin ei tule tapahtumaan. lähetin netissä terveisiä Del Boylle. Olen kunnossa ja hyvin valmistautunut, kertoo Robert lopuksi.

      Ammattinyrkkeily.Net tavoitti Tuukka Koistisen puhelimitse:
      - Tällä hetkellä en voi kommentoida asiaa. Ilmoitan jos jotain tapahtuu kertoi, Sauerland Tallin vakiokuuluttaja.

      Huhu tuli Englannista. Muitakin huhuja on ilmassa.
      No, jos illan siirtyminen syksyyn tapahtuu on se hyvin tyypillistä ammattinyrkkeilyn kiemuraisissa kuvioissa. Ammattinyrkkeilyyn kuluttajat jäävät odottamaan jännityksellä mitä Chisora-Helenius uusintaottelun ympärillä tapahtuu.

    • Björn-Olof

      Ostin just ringside-paikan, 255 euroa.

      Odotan jännityksellä. Iskin myös tuhat euroa betsiä Heleniuksen puolesta.

      Kova matsi tulee, mutta Robbe hoitaa. Tähän uskotaan!

      • fnhdfnffd

        Onnea vaan ostoksellesi ja veikkuksellesi.

        Robert Heleniuksen ja Dereck Chisoran odotettu raskaan sarjan nyrkkeilykamppailu siirtyy syksyyn. Heleniuksen ja Chisoran oli tarkoitus kohdata 27. toukokuuta Helsingissä, mutta ottelu onkin toteutumassa vasta syksyllä.

        Kamppailun promoottori Nisse Sauerland on pahoillaan tilanteesta.

        - Tämä oli välttämätön päätös. Olen pahoillani kaikkien puolesta, jotka ovat odottaneet suurta spektaakkelia. Mutta tarjoamme kesän jälkeen vieläkin suuremman ja paremman tapahtuman, Nisse Sauerland toteaa tallin tiedotteessa.

        Heleniuksen ja Chisoran uusi ottelupäivä varmistuu lähiaikoina.


    • Björn-Olof

      Voi jumalauta...

      Sinne meni 1255 euroa hevon perseeseen.

      Kiitos Heleniukset, kiitos Sauerland, kiitos ennen kaikkea JEESUS.

      Minut on petetty!!!!!!

      • eefef

        Ei kuulemma ole tarpeeksi vetoa matsiin eli lipuja myyty niin vähän että uusi yritys syksyllä vittu menisivät ottelemaan lontooseen eiköhän cisoralla ole muutava maksava fani heleneius ei näköjään vedä enään kansaa matseihin enkä ihmettle 2 edellisen matsin jälkeen tai eihän ne edes ollut matseja pummin pieksentää parikymmnetä sekuntia maksa nyt siitä sitten.


    • onnetonäijäseon2

      Niin siinä sit kävin kun on veikkailtukin, Helenius rupes vapiseen.

      • hdhdhdh

        Matsi perutiin chisoran tallista ne järjestää ja maksaa ei tarpeeks maksajia ei matsia.


      • hehehheikukaan

        Kuka olisi halunnut maksaa kahden eltaantuneelle talille haisevan huonokuntoisen mursun nyhjäämisestä kehässä? Hehe hehhe. Ei kukaan.


    • hanskatnaulaan
    • Team-Taffel

      Ehtii syksyksi porista kunnon satsit priimaa kiljua, eikä tartte puolvalmista kaupata katsomossa. Lisäksi kesän pottusadosta on ennustettu erityisen hyvää, joka on nannaa sipseistä tykkäävälle mestarillemme. Pelkkä ajatuskin tästä nostaa hameterminaattorin motivaation kolmanteen potenssiin. Ehtii ottaa kunnon pohjat ja maksimoida lisämassan keruun syksyksi. Ei ole vastustajalla sanaa tossa matsissa!

    • Björn-Olof

      Kuulemma Michael Penttilä valmentaa nykyään myös Helgeä. Parissa päivässä Penttilä kasvatti nyrkkeilytiedot ohi Johan Saunatontun. Viroon tehty tutkimusmatka kruunasi perehtymisen. Lindström lopettaa Helgen koutsina 31.5.2017 klo 14.30

    • RobbeHelenius

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe