Suomi24 pilannut keskustelufooruminsa täysin!

Aaltopahvi.kierrätykseen

Aivan järjetön, mielivaltainen moderointi vienyt halun kirjoittaa mihinkään, saati edes enää käydä lukemassa mitään palstaa - jokainen viestiketju on kuin reikäjuusto, täynnä ylläpidon/moderoinnin ilmoituksia asiattomina poistetuista viesteistä. Ei ole enää kenelläkään mitään käsitystä siitä mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Joku "Tekoäly"-robotti poistaa ilman mitään järkevää säännöstöä mitä sattuu kirjoituksia.

Järjettömintä on että mitään linkkejä ei oikeastaan enää hyväksytä kommenteissa, tai hyväksytään mutta missään ei ole kerrottuna millä säännöillä linkkejä sisältäviä viestejä poistetaan.

Itseasiassa kun näitä hätäpaskauudistuksia on kolmen viime vuoden aikana räpelletty, on menty koko ajan vain huonompaan suuntaan. Ei voi sanoa että ei olisi mitään linjaa - on selvä linja tuhota kaikki keskustelu.

En kyllä ymmärrä Suomi24:n halua jopa vääntää netin standardeja, ei enää edes selainten [BACK] toimi. Ei ole pääsyä enää takaisin edelliselle sivulle. Suomi24 kyllä menee "taaksepäin" mutta päivittää sivun!! Aivan käsittämätöntä. Kaikkea ei enää jaksa tänne luetella, sitä on tehty jo vuosia eikä mikään näytä vaikuttavan Suomi24:n järjettömään linjaan!

Mitä Suomi24 haluaa tekosillaan kertoa keskustelufooruminsa käyttäjille? Haluaisn kuulla, edes lukea viestin siitä millä tätä alasajoa perustellaan.

35

2350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.voi.ymmärtää

      Täyttä asiaa. Suomi24 on ihan hukassa moderointineen. Palstat on hiljenneet, enää jäljellä ne häiriköt.

      • Tätäseon

        Niitä häiriköitä ei sitten moderoida yhtään. Energia-aiheiset palstat hyviä esimerkkejä. Yksi rekattu nikki mellastaa säännöistä välittämättä.


      • KukaanEiMahda.Mitään
        Tätäseon kirjoitti:

        Niitä häiriköitä ei sitten moderoida yhtään. Energia-aiheiset palstat hyviä esimerkkejä. Yksi rekattu nikki mellastaa säännöistä välittämättä.

        Sama palstahäirikkö se vain jatkaa häiriköintiään. Kopioi poistetun viestin heti takaisin ja kaupan päälle herjaa muita keskustelijoita . Vuodet vaihtuu ja häirikkö jatkaa kopiointiaan.


      • JumalaAuttaaSinuakin

        LOL mitä välii, kun kuolen kohta kuitenkin. Pelle.


    • missä.on.yp.s24

      Suomi24 ei ole keskustellut yli kahteen vuoteen mistään palvelujensa kehittämisestä. Suomi24 on taantunut, nykytilanne on käsittämätön. Käyttäjiä olisi kuunneltava ja kehitettävä palveluita käyttäjille.

      Nykynen Suomi24 ylläpito ei ymmärrä yhtään mitään. Näkyyhän se tälläkin palstalla kun mihinkään ei vastata - täällähän "keskustelee" ainoataan palvelun käyttäjät - MISSÄ ON SUOMI24???????

      • EhkäSarkasmia

        Tässä sulle päivitystä. läti läti läti.


    • Missä.yIIäpit0

      Useilla palstoilla loppunut keskustelu kokonaan. Eikö olis aika moderoinnille tehdä jotakin? Tekoälyvehje tarvis ainakin jonkun remontin. Säännöt pitäis päivittää että tietää missä oikein mennään. Palstoille mieluusti luotsit takaisin. Moderointihan ei oikeastaan puutu palstojen häirikkökirjoituksiin, sotkee ainoastaan asiallisen kirjoittelun.

      Tälle Suomi24-palstalle pitää saada ylläpito myös vastaamaan kysymyksiin ja ehdotuksiin, eihän muutoin toimi, tällä palstallahan juuri ylläpidon pitäisi olla läsnä, edes tällä palstalla!

    • 6-kirkonrottaa-jaloissa

      Tutun tuntuinen tilanne Jippii.fi - foorumin loppuajoilta. Palstat täyttyivät pelkällä trollauksella ja kaikki mahdollisuuksien mukaan siirtyivät muille foorumeille. Suomi24 oli yksi näistä vaihtoehtoisista paikoista.

      • Tumppaaläpees

        Etkä sä voi sille yhtään mitään:D


    • Kylmis_

      Mitäpä me sitä valittamaan. Käyttäjäkato nääs saattaa näkyä siellä viivan alla.

      • ajattele

        On se jo näkynytkin. Suomi24:lla ei ole enää viime vuoden aikana ollut omaa henkilökuntaa lainkaan ja talous noussut ensikertaa plussalle. Katsohan ohesta taloustiedot:
        https://www.finder.fi/Mainosmedioita sähköiset/Suomi24 Oy/Helsinki/yhteystiedot/1689923

        Näkyy kuinka Aller on ottanut täyden käskyvallan Suomi24:n hallituksessa.


      • 73965ksbyi
        ajattele kirjoitti:

        On se jo näkynytkin. Suomi24:lla ei ole enää viime vuoden aikana ollut omaa henkilökuntaa lainkaan ja talous noussut ensikertaa plussalle. Katsohan ohesta taloustiedot:
        https://www.finder.fi/Mainosmedioita sähköiset/Suomi24 Oy/Helsinki/yhteystiedot/1689923

        Näkyy kuinka Aller on ottanut täyden käskyvallan Suomi24:n hallituksessa.

        Eikö Suomi24:n toimimattomuudesta saa sanoa suoraan?
        No eipä mulla muuta asiaa kuin tuo ylläoleva linkki on rikki eikä toimi, kuinka ollakaan..
        Eli kopioikaa kokonaan


    • busteddd

      Jotkut häiriköt on paljastuneet nimeltäkin ja paikkakunnaltaan että hävettäis olla se henkilö. LOL . Mahtaa olla elämä kun suoltaa tänne 24 h vuorokaudessa tuherteluitaan. LOL.

      • JumalaAuttaaSinuakin

        Nyyh. Apua äiti. Joku pelle inisee täällä. Nyyh auta.


    • ajattele

      Moderoinnssa ei näyttäisi olevan mitään linjaa. Tänäänkin eräällä palstalla yksi palstan vakiokirjoittaja laittoi kommentissaan linkin videoon Vimeo-palvelussa. Kommentti poistettiin. Kaveri ei lannistunut vaan laittoi saman kommentin uudelleen aloitukseksi - sekin poistettiin hetkeä myöhemmin. Sinnikäs kirjoittaja teki vielä uuden aloituksen ja kas, yhtäkkiä kommentti ei olekaan enää sääntöjenvastainen ja sai jäädä palstalle.

      Asiasta innostuneena samainen kirjoittaja kopioi kopioi oman kommenttinsa samalla palstalla kahteen muuhunkin ketjuun ja lisäksi kahdelle muulle palstalle pariin eri ketjuun koska katsoi asian sen asialliseksi.

      Miten sääntöjenvastainen muuttuu näin heittämällä sääntöjenmukaiseksi ja edes massapostituksen piirteitä saanut kommentin kopiointi usealle palstalle ja moneen keskusteluketjuun ei olekaan mitenkään sääntöjenvastaista?

      Ja mainitussa kommentissa oli siis linkki Vimeo-palveluun, ihan siis ulkomaalaiseen palveluun. Nämähän Suomi24:n moderointi poistaa aika surutta...

      • Haloo.moderointi

        Näinpä. Sama todettu monta kertaa. Toisinaan se "sääntöjenvastanen" viesti pitäny jakaa osiin että saa asian kerrottua. Tämä on todellakin idioottimaista. Ei ole johdonmukaista, tai edes Suomi24:n sääntöjen mukaista. Nyt ollaan ihan pihalla siitä mikä sallittua ja mikä taas ei ole


    • kyllä.se.paska.on

      Suomi24 on aina halunnut olla se PASKAN mittapuu.

    • miten_on

      Mahtaako S24 ottaa enää uusia (ihmis)moderaattoreita? Nythän tietyillä palstoilla pahimmat häiriköt on uhitelleet hakevansa moderaattoreiksi vain päästäkseen tyhjäämään palstat itselleen epämieluisista mielipiteistä ja näin tappamaan lopunkin keskustelun!
      Myöskään ns. "luotsin" virkoja ei pidä enää koskaan palauttaa ja päästää tekemään puolueellisia tuhojaan!!

      • Siinä-se

        Oikein. Miksi ottaa yksi häirikkö, kun sata tekee paljon enemmän kuin se yksi ehtii koskaan.


      • eikö.koskaan.opita

        Eivät ota, edes ilmaiseksi. Moderoinnin hoitaa taas automaatti ilmiantojen perusteella, eli trollien juhlaa jälleen.


    • delta00

      Onhan suomessa sentään pakko joku ryhmä saada lainkuuliaisiksi, maahanmuuttajiahan se ei koske.
      Herää ajatus siitä, ovatko nämä tänne, vapaaehtoisesti tulleet ihan oikeasti aikuisia ihmisiä.

    • Joten-ei-hätää

      Jos on pilattu, niin hyvinpä kuitenkin roikutaan. Pilatussakin.

      Lapsellista kiukuttelua!

      • tamppikaula

        Ei roikuta


      • Oisko-sellaista

        onko fäärumienkäytöstä tilastoa?


    • Fr4321aa

      Kolmas ongelma, hitaat mainokset jotkapäivittyessään heittelee kursoria minne sattuu, paska sivu

    • murjaaniurjaani

      Esim.Tiernapojista ei saanut eilen kirjoittaa mitään Helsingin luukkuun

    • KukaMuuMukaKuCheek

      Joku kokoomus-/keskusta/sininentrolli yrittää kovasti puolustaa sairasta aktiivimallia tekemällä aloitteen tekijästä halveksittavan. Jos jotakuta tässä pitäisi halveksia, niin ihan tasan jokaikistä kokoomuksen, keskustan ja sinisten "kansan"edustajaa, jotka äänestivät aktiivimallin puolesta. Teitä kiinnostaa tasan oma napa ja oma lompakko, eikä pätkääkään kenenkään muun kärsimykset. Pthyi.

      Terveisin aktiivinen työssäkäyvä, joka vastustaa ihmisten potkimista päähän.

      • Epäsosialisti

        Ja sekös teitä vassareita harmittaa kun teidän työn sankaristanne vinoillaan. Jos mies on Helsingissä 9 vuotta työttömänä, johtuuko se työn puutteesta, vai jostakin muustakin?


    • Sanottua

      Suomen kieli yleensäkin nyt on niin monimutkainen etten usko minkään robotin kykenevän sitä ymmärtämään läheskään hyvin.

    • Nuo-nyt-alkuun

      Keskustelufoorumeilta tulisi täysin estää / kieltää linkkien ja yhteystietojen käyttö. Samoin profiileissa ei saisi olla mitään viitteitä yhteystietoihin. Kaikki profiilit tulisi skannata ja ne, joissa yhteystietoja on, tulisi heti sulkea. Jos samalla posti sulkeutuu, on sitä silloin käytetty tehdyn sopimuksen vastaisesti ja ansaitseekin tulla suljetuksi.

      Viestien poistoa pitäisi muuttaa siten, että poistettu viesti menee "piiloon" jasen saa näkyviin erityisesti siihen menemällä. Hillitsisi kummasti spämmiä.

      • Miksi-KaikkiPitääKieltää

        Mitä tarkoitat?

        Miksi ihmeessä yhteystietojensa antaminen ja linkit pitäisi kieltää? Miksi ihmiset eivät mielestäsi saisi esim. seksi- tai muilla asianmukaisilla palstoilla julkaista sähköpostiosoitteitaan ja puhelinnumeroitaan? Miksi se Sinua häiritsee? Ja miksi profiileissa ei saisi julkaista niitä, ja miksi muka kaikki linkitkin muille sivustoille pitäisi kieltää?

        Kuuluuko tuo suomalaiseen epäsosiaaliseen ja vihaiseen sielunmaisemaan yleisesti, että kaikki pitää kieltää?

        Tosin, itsekin olen suomalainen, finska medborgare, enkä ole lainkaan samaa mieltä.

        Kerro nyt kuitenkin edes lämpimiksesi, miksi kannatat noin jyrkkää ja ahdasmielistä sensurointia. En varmaankaan opi ymmärtämään, mutta haluaisin edes tietää, mitkä ovat kaltaistesi motiivit.


      • Nuo-nyt-alkuun
        Miksi-KaikkiPitääKieltää kirjoitti:

        Mitä tarkoitat?

        Miksi ihmeessä yhteystietojensa antaminen ja linkit pitäisi kieltää? Miksi ihmiset eivät mielestäsi saisi esim. seksi- tai muilla asianmukaisilla palstoilla julkaista sähköpostiosoitteitaan ja puhelinnumeroitaan? Miksi se Sinua häiritsee? Ja miksi profiileissa ei saisi julkaista niitä, ja miksi muka kaikki linkitkin muille sivustoille pitäisi kieltää?

        Kuuluuko tuo suomalaiseen epäsosiaaliseen ja vihaiseen sielunmaisemaan yleisesti, että kaikki pitää kieltää?

        Tosin, itsekin olen suomalainen, finska medborgare, enkä ole lainkaan samaa mieltä.

        Kerro nyt kuitenkin edes lämpimiksesi, miksi kannatat noin jyrkkää ja ahdasmielistä sensurointia. En varmaankaan opi ymmärtämään, mutta haluaisin edes tietää, mitkä ovat kaltaistesi motiivit.

        Enkö sanonut kyllin selkeästi.

        Yhteystietojen laitto ei ole mitään keskustelua. Samoin linkit liittyvät spämmäykseen.

        Pidetään foorumitkeskustelupalstoina. Kuten alkujaan oli. Silloin asiattomuuksia oli murto-osa nykyisestä.


      • JuurikinNäin
        Nuo-nyt-alkuun kirjoitti:

        Enkö sanonut kyllin selkeästi.

        Yhteystietojen laitto ei ole mitään keskustelua. Samoin linkit liittyvät spämmäykseen.

        Pidetään foorumitkeskustelupalstoina. Kuten alkujaan oli. Silloin asiattomuuksia oli murto-osa nykyisestä.

        Täysin samaa mieltä. Yhteystiedot, linkit kieltoon, niin ylläpidon kuormitus vähenee oleellisesti.


      • No.blues

        Ei mitään yhteystieto- tia linkkisensuuria, vaan PAKKOREKISTERÖITYMINEN niin että ilman sinistä nimeä ei saa postata.


    • JumalaAuttaaIhmistä

      Koko aktiivimalli perustuu Juhana Vartiaisen käsittämättömään uusliberaaliin ajatusmalliin. Ajatukseen siitä, että työn tarjonta (= työttömien "tarjoaman", siis vapaana olevan työpanoksen määrä) luo itsestään työpaikat.

      Keppiä ja ruoskaa köyhille. He luovat lopulta omat työpaikkansa, kun heidät laitetaan tarpeeksi koville.

      Mitään työpaikkoja ei edes ole tarkoitus luoda valtion tai yritysten puolelta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe