Uskottako että ylöstempaus

meitsitäälä

voisi tapahtua tänä vuonna? Olettako verranneet ajan merkkejä mitä on tapahtunut ja mitä raamattu sanoo tapahtuvan lopunaikoina?

14

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylös nousemus tulee Jeesuksen toisessa tulemisessa,hänee uskova lähtevät pois täältä.

    • YlösVimpaisu

      En usko, sillä raamattu ei puhu mistään ylöstempauksesta. Sensijaan valtakunta leviää koko kaikkialle tunnettuun maailmaan, kristittyjen yhteisöstä tulee Kristuksen uusi ruumis ja kaikki kuolleet nostetaan haudoistaan. Ylöstempauksen odottajille tulee olemaan suuri alastempais kun matto kiskaistaan alta.

      • "En usko, sillä raamattu ei puhu mistään ylöstempauksesta"

        Mitä Paavali sitten mielestäsi näillä sanoillaan tarkoittaa?

        "Itse Herra laskeutuu taivaasta ylienkelin käskyhuudon kuuluessa ja Jumalan pasuunan kaikuessa, ja ensin nousevat ylös ne, jotka ovat kuolleet Kristukseen uskovina. Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa." (1. Tes. 4:16-17)


    • odottavanaikaonpitkä

      Raamatussa kirjoitetaan tuhatvuotisesta valtakunnasta.
      Se ei ole vielä alkanut, että saa sitä ylöstempausta odottaa vähintään tuhatvuotta.

    • minä-uskon

      Kun YlösTempaus ajankohdan asetat tähän kohtaan ilm 4:1tähän kohtaan niin koko ilmestyskirja sanoma avautuu, näin on sanonut hyvin moni raamatun sanomaan perehtynyt sananjulistaja,
      "Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva."
      ja 1 Kor 15:51-> "Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu." "Kuolema, missä on sinun voittosi? Kuolema, missä on sinun otasi?" Mutta kuoleman ota on synti, ja synnin voima on laki. Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!

    • Maanasukki

      Ensinnäkin ihminen ei voi muuttua atomeiksi ja kadota olemattomiin fyysisen ruumiinsa ja olomuotonsa perusteella fysiologiaan ja anatomiaan perustuen. Keho kyllä märäntyy homeiden ja sienten ja bakteerien vaikutuksesta, kun ihminen on kuollut. Ei ole mitään tieteellistä näyttöä henki-ruumiista, koska ihminen on vain sähkökemiaa. Kun kemialliset prosessit pysähtyvät ja energia ei enää kulje kehossa solusta toiseen, ihminen on auttamattomasti kuollut ja energia kadonnut ja sammunut. Se ei siirry mihinkään toiseen olomuotoon , vaan yksinkertaisesti sammuu ja loppuu.......niinkuin on ennustettu planeettakuntamme auringollekin käyvän. Raamattu sanoo että mikään ei ole uutta auringon alla, vaan kaikkea on ollut ennenkin ja geologia ja ihmiskunnan historia todistavat tämän. On ollut tulvia, maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, ja ihmiset jotka ovat olleet psyykkisesti sairaita ja sosiaalisesti sairaita ovat syyllistyneet rikoksiin ja hirmutekoihin ja eläneet ns. moraalittomasti. Eivätkä ole kunnioittaneet elämään, vaan ovat tuhonneet, vahingoittaneet ja tappaneet toisiaan. Jumala on ennen kaikkea energia joka ylläpitää universumiamme ja galaksikuntia.

    • Ylöstempaus...

      Täällähän me olemme pilvipalvelussa kaikki, mutta Jeesusta täällä ei näy, jos nyt ei lasketa niitä ruumiin jäseniä, jotka ovat kuolleet yhdessä kristuksen kanssa ja joiden pitäisi herätä.

      Monet ovat jo heränneetkin ja havainneet, että Jeesus jekutti oikein kympillä.

      • tämä-on-Rakkauta

        1 kr 15:39-> Ei kaikki liha ole samaa lihaa, vaan toista on ihmisten, toista taas karjan liha, toista on lintujen liha, toista kalojen.

        Ja on taivaallisia ruumiita ja maallisia ruumiita; mutta toinen on taivaallisten kirkkaus, toinen taas maallisten.

        Toinen on auringon kirkkaus ja toinen kuun kirkkaus ja toinen tähtien kirkkaus, ja toinen tähti voittaa toisen kirkkaudessa.

        Niin on myös kuolleitten ylösnousemus: kylvetään katoavaisuudessa, nousee katoamattomuudessa; kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa; kylvetään sielullinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on sielullinen ruumis, niin on myös hengellinen. Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki. Mutta mikä on hengellistä, se ei ole ensimmäinen, vaan se, mikä on sielullista, on ensimmäinen; sitten on se, mikä on hengellistä.

        Ensimmäinen ihminen oli maasta, maallinen, toinen ihminen on taivaasta.

        Minkäkaltainen maallinen oli, senkaltaisia ovat myös maalliset; ja minkäkaltainen taivaallinen on, senkaltaisia ovat myös taivaalliset.

        Ja niinkuin meissä on ollut maallisen kuva, niin meissä on myös oleva taivaallisen kuva. Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta.

        Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.

        Tuo on vielä mysteeri lihallisulle ihmisille. Mutta minua suuresti ihmetyttää se, että Jeesus kykeni puhumaan opetuslastensa kanssa ja se, että hänellä oli jo yllään taivaalliset vaatteet. Haudan vartiat pakenivat. Jeesus paistoi opetuslapsilleen kalaa ja söi heidän kanssaan.
        Ja myös se, että pilvi vei Hänet taivaaseen, ja se että Hän tulee samalla tavalla takaisin.


    • Ierika

      Montako kiloa tempaistaan ja missä sarjassa?
      Entäs vast. penkkipunnerruksessa?

      Tajuatteko edes miten höperöjä höpisette

    • " Me muutumme... "

      Kyllä, viime kuussa erosi noin 5000- sielua kirkosta.

      • Ihanaa-ja-valaisevaa

        meidät voi muuttaa vain Ylipappimme Jeesuksen läsnäolo.
        Tässä ohjelmassa M. Veilo selittää MEMORAN Herealaisten 22 aakkosen ja ilm.kirjan 22 lukua.
        Veilo kertoo lopunajan propleman ajankohtaisuutta hyvin selkeästi, kunhan vain poistat hänen puheesta pois kaikki herätys sanat.
        Kas tässä on tätä herkkua roppakaupalla:
        http://www.tv7.fi/vod/player/57657/
        Tässä käsitellään milloin Ylöstempaus tapahtuu M.Veilon mukaan ja mikä on merkkinä että se tapahtuu. Lähi-idän sota on kaikista vahvin merkki tähän kaikkeen.
        Parasta on että itse arvioit Veiloa raamatun sanan valosta käsin nyt.


      • Armollinen-Hän-on

        fari.g kirjoitti:" Me muutumme... "
        Kyllä, viime kuussa erosi noin 5000- sielua kirkosta."

        Jeesus sanoo meille kaikille näin! Joh 6:53-> Niin Jeesus sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: ellette syö Ihmisen Pojan lihaa ja juo hänen vertansa, ei teillä ole elämää itsessänne. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, sillä on iankaikkinen elämä, ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä. Sillä minun lihani on totinen ruoka, ja minun vereni on totinen juoma. Joka syö minun lihani ja juo minun vereni, se pysyy minussa, ja minä hänessä. Niinkuin Isä, joka elää, on minut lähettänyt, ja minä elän Isän kautta, niin myös se, joka minua syö, elää minun kauttani. Tämä on se leipä, joka tuli alas taivaasta. Ei ole, niinkuin oli teidän isienne: he söivät ja kuolivat; joka tätä leipää syö, se elää iankaikkisesti."

        Tämän hän puhui synagoogassa opettaessaan Kapernaumissa. Niin monet hänen opetuslapsistansa, sen kuultuaan, sanoivat: "Tämä on kova puhe, kuka voi sitä kuulla?"
        Mutta kun Jeesus sydämessään tiesi, että hänen opetuslapsensa siitä nurisivat, sanoi hän heille: "Loukkaako tämä teitä? Mitä sitten, jos saatte nähdä Ihmisen Pojan nousevan sinne, missä hän oli ennen! Henki on se, joka eläväksi tekee; ei liha mitään hyödytä. Ne sanat, jotka minä olen teille puhunut, ovat henki ja ovat elämä.

        Mutta teissä on muutamia, jotka eivät usko." Sillä Jeesus tiesi alusta asti, ketkä ne olivat, jotka eivät uskoneet, ja kuka se oli, joka oli kavaltava hänet. Ja hän sanoi: "Sentähden minä olen sanonut teille, ettei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei minun Isäni sitä hänelle anna."
        Tämän tähden monet hänen opetuslapsistaan vetäytyivät pois eivätkä enää vaeltaneet hänen kanssansa.

        Niin Jeesus sanoi niille kahdelletoista: "Tahdotteko tekin mennä pois?" Simon Pietari vastasi hänelle: "Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat;
        ja me uskomme ja ymmärrämme, että sinä olet Jumalan Pyhä." Jeesus vastasi heille: "Enkö minä ole valinnut teitä, te kaksitoista? Ja yksi teistä on perkele." Mutta sen hän sanoi Juudaasta, Simon Iskariotin pojasta; sillä tämä oli hänet kavaltava ja oli yksi niistä kahdestatoista.
        Tämä http://www.tv7.fi/vod/player/57657/ M Veilon puhe sisälsi niin paljon herätys myrkkyä unohda se ja keskity tähän armon sanomaan.
        http://www.tv7.fi/vod/player/57932/


    • MillainenTempaus

      Jos fyysinen kunto sallii, niin varminta lienee itse tempaista ylös kroppansa sohvan pohjalta ja lähteä reippaasti elämän sekaan.

    • violaluna17

      Haluaisin uskoa niin. Toiset opettaa,että Jeesus tulee syyskuussa tänä vuonna,touset,että vasta v 2034. Siihen on kauhean pitkä aika. Israelin valtioitsenäistyi v 1948. Jos siitä lasketaan Raamatun sukupolvi kuten Jeesus sanoi,se olisi ennen vuotta 2028. eli n 80 vuotta tuosta Israelin vuodesta. Jos taas lasketaan sukupolven iäksi enemmän kuin se 80 ,niin mikä se sitten olisi? 120? Seuraa Lähi,idän tapahtumia.Israel on merkki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe