peppuseksi on kivaa...HIH

kuivana2koseen

Onko normaalia että peräreijän poraamisessta jää kikkareita munanpäähän... vai pitääkö eukko laittaa sontimaan ennen aktia.

20

1102

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peppu.mies

      Eikö tuon nyt järkikin sano, että jos ei halua sattumia kaluunsa, on suolen syytä olla tyhjä ennen peppupanoa! Jos oikein siistit paikat haluaa niin voi vielä erikseen huuhdella.

    • piukkaaperääpainaessa

      Kerran Kanarialla sekoilin erään Suomalaisen blondin kanssa. Reippaasti oli muutama päivä ryypätty ja kun kunto alkoi kohentua niin päätimme harrastaa railakasta seksiä oikein todella. Jossakin kohtaa sain tungettua kaluni hänen tiukkaan hanuriinsa, mutta huonoksi onnekseni misulla oli pakki hieman sekaisin, eli löysällä. Valkoisena sisään ja ruskeana ulos. Sain kuitenkin painettua rojuni ränniin, jonka jälkeen suihkuun mars.

      • äähähäää

        Kyllähän se heppi paskaantuu kun siellä sikalassa painat emakon sontaista suolta...


      • piukkaaperääpainaessa
        äähähäää kirjoitti:

        Kyllähän se heppi paskaantuu kun siellä sikalassa painat emakon sontaista suolta...

        Taidat oikeasti fantasioida ja toteuttaa eläinseksiä ja tarjoilet omia saastaisia kokemuksiasi muiden tekemiksi. Hanki apua alhainen eläimiinsekaantuja. Mee hoitoon friikki!


      • poropekka
        piukkaaperääpainaessa kirjoitti:

        Taidat oikeasti fantasioida ja toteuttaa eläinseksiä ja tarjoilet omia saastaisia kokemuksiasi muiden tekemiksi. Hanki apua alhainen eläimiinsekaantuja. Mee hoitoon friikki!

        Toi "äähähäää" on joku vtun friikki trolli ja/tai täysskitso. Vaihtaa kokoajan nimimerkkiä ja jakelee levottomuuksiaan. Sian suoli tuntuu olevan sen lemppari. Taitaa olla "Kärsämäen miehiä".


    • jyystöö

      Painan aina kakkoseen kun se on mahdollista. Pillua saa helposti, mutta perseen saaminen misulta on harvinaisempaa herkkua.

    • Enpä ole aikoihin täällä käynyt, muistan vielä kun tämäkin palsta oli enimmäkseen asiallista keskustelua varten, nyt tuntuu joka aiheeseen tulevan löylykauhaa, kaappihomoja ja runkkareita. Jos kaikki nuo kommentit ovat samalta kirjoittajalta lähtöisin, miten ihmeessä hänellä riittää aikaa ja mielenkiintoa, kun vastaus tuntuu tulevan vuorokaudenajasta riippumatta parissa tunnissa?

      Mutta juu, alkuperäiselle kysyjälle tiedoksi, että ennen anaaliseksiä kannattaa suoli tyhjentää. JA niinkuin sanottiin, sen voi vielä huuhdellakin, painamalla esimerkiksi käsisuihkun suuttimen peppureikää vasten ja laskemalla lämpöistä vettä sisään. Sitten pytyllä istuen voi veden päästää ulos. Paikat ovat silloin puhtaat eikä "sattumia" tule. Kunnolla liukkaria ja maltti mukaan, niin hyvä tulee.

      • ressukkaseon

        Tuo löylykauha-kaappihomo-runkkarimies on ilmeisesti yksi ja sama trolli. Kyseinen henkilö ei ilmeisesti saa seksiä mistään, tai ei kykene suorittamaan. Säälittävä olento lähinnä. Sellainen ressukka.


      • Runkkareita ovat täällä varmaan kaikki miehet... ja loput valehtelevat. Kaappihomoksi nimittelyä en oikein käsitä - ei homo harrasta seksiä naisen kanssa, ei peppu- eikä muunlaista. Kaluani en ole poikavuosien jälkeen mittaillut, lienee keskikokoa, ja itsetuntokin on kohdallaan, kiitos kysymästä. Välillä harrastamme anaaliseksiä, välillä sitä tavallisempaa. Mutta tämän palstan aihe on peppuseksi, joten siitä täällä tulee enemmän kirjoiteltua.


      • Naista naidessani olen homo ja runkkari... OK! :)

        Sinä estoinen peräkammarin vanhapoika sen sijaan olet selkeästi hetero, etkä anna kätesi kosketuksen tahrata kaluasi. Jep jep.


      • En työnnä, vaan työnnän sinne penikseni. Ja se vasta hyvältä tuntuukin!


    • yyyyyhhgfrt

      Löylykauha on ylläpitäjä, sekoilee muillakin palstoilla kauhatemppujensa kanssa. Ei kellään muulla ole aikaa tosiaan aamusta yöhön näitä kuittailla..

    • löjö

      Mielenkiintoista peppuseksin lisäksi, olisi tietää löylykauhamiehen lääkitys.. Kyseinen hölö tarjoaa omaa fantasiaansa, tai mahdollisesti jopa omaa ruumiinkulttuuriaan aivan kaikille ja useilla foorumeilla. Avohoito on ihmeellinen asia.

      • Minä en nyt oikein ymmärrä ajatuksenjuoksuasi. Mielestäsi anaaliseksin harjoittajat ovat halveksittavia kaappihomoja ja runkkareita, mutta sitten kuitenkin nostat "aidot homot ja lesbot" erikseen. Miten muuten tuo lesbopuoli sinusta menee - jos naisparin toinen osapuoli käyttää dildoa toisen peppuun, ovatko hekin silloin kaappihomoja tai runkkareita?

        En kyllä ymmärrä sitäkään, että jos vaikka takaapäin työnnyn vaimoni vaginaan, olen kova "sonni" ja panomies, mutta jos siirrän penikseni muutaman sentin ylemmäksi ja painankin sen peräaukkoon niin muutun kaappihomoksi ja runkkariksi. Mutta en halua seksiä miesten kanssa koska en ole homo. Masturboin toisinaan, joten minua voi kyllä sanoa runkkariksi.

        Miten sinun laitasi on, arvoisa nimimerkki "hoitoonvaan", masturboitko koskaan? Jos et, niin suosittelisin kyllä sitä. Se tekee hyvää, laajentaa mielikuvitusta ja vähentää stressiä. Toki niin tehdessäsi olet kylläkin omien sanojesi mukaan "runkkari". Mutta et tietystikään "kaappihomo" jos et hekuman hetkellä haaveile miehestä. Tai enhän minä tiedä vaikka olisit nainen! Kirjoitustesi perusteella sinusta on kuitenkin saanut vaikutelman, että olisit hieman yksinäinen mies, joka ei ole onnistunut löytämään kumppania vaikka omasta mielestään on tosi "sonni", ja vaikka väkisin tyydyttää naisen oikealla tavalla eikä "bylsi hajurakoa".


    • pullottaja87

      Minä en ole turhan valikoiva. Painan ilomielin kakkoseen - sukupuoleen katsomatta. Pari kertaa olen nussinut hoikkaa n. parikymppistä nuorta urosta ja ihan hyvälle on persepano tuntunut. Ihan sama, onko mies vai nainen.

      • pullottaja87

        Sinuna en puhuisi yhtään mitään aivottomuudesta. Reipas, raamikkaan Suomi-uroon sinuun suorittama hanuriinpolkaisu, voisi saattaa sinutkin takaisin raiteillesi. Kokeiles oikein. Susta sais hyvän bottomin.


    • valaankanssa

      Kakkonen voi usein olla ykkönen - ainakin väljissä kotioloissa. Koitas itse nussia treenaamatonta 45 vuotiasta elintasovalasta, joka ei ole kiinnostunut muusta kuin "edustamisesta" ja sohvalla makoilusta. Pillu on kuin tunneli, litisevä ääni, olematon vastine työnnöillesi ja ainainen valitus , yhdistettynä täysin perusteettomaan itsensä esille tuomiseen ja omaan olemattomaan seksikkyyteensä. Kotona perse on parasta, sieraissa vedän lastin laatupilluun.

    • yhjtyjtyj

      Löylykauhan maailmassa ei ole olemassa bi-seksuaaleja vaan joko julkihomoja tai kaappihomoja.

      • LieneeItse

        Taitaa olla itse kaappihomo, kun heitä kaikkialla näkee. Jopa naiset ovat mielestään kaappihomorunkkareita. Viimeistä voin olla, mutta en kaappihomo.


    • no.nyt.tulee

      Anaaliseksissä parasta on se, kun muija antaa tulla paskajunan kunnolla vastaan. Sitten kalu ulos ja johonkin tikun päähän paskaa ja sillä laittaa sitä mulkun reijästä sisään.

      Silloin vasta mies laukeaa.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1870
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1272
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      989
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      695
    Aihe