20kpl lähi idän ihmeitä.

turmionkesä

Ylitornion kunta päättänyt että tänä vuonna otetaan 20kpl pakolaisia. Osaan jo arvata, että kaikki on 17v irakilaisia ja ei muutako ala ja ylä asteelle koulua käymään.

Varmasti kotiutuvat hyvin ja eivät ala rötöstelemään.

http://yle.fi/uutiset/3-9477749

15

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naejrjaer

      kunnan johto vaihtoon

    • TervetuloaYtlle

      Ei ku lissää jotta väkiluku kääntyy kasvuun!!

      Ytläiset ukot on onnettomia!

      • NatePate

        Maamu saa raha, minä vain karenssia saan ja näen nälkää.. En ymmärrä tätä minä olen maksanut veroja ja muita maksuja 25 vuotta. Maamu saa minä en.


      • ainavaanjatkuu

        Ei ne osaa ajatella jotku kovin pitkälle "väkiluku nousuun" mitä iloa on työttömistä ihmisistä maleksimassa uudella raitilla ja kun on kyseessä nämä kansalaiset mitä uskon tulevan Irakilaisia niin alkaa tuleen poliisille töitä ja nyt kun ei ole kun Jukka siellä enää niin se on avattava Poliisilaitos uudelleen, ja kyläläiset ne loppupeleissä nämä mamuset elättää.


      • Niihäne

        Akat ja lapselliset nakut niitä tänne odottaa kun heillä perä vuotaa eikä ole mitään tekoa niin ostavat torriä mamuilta.


    • täyttäfusgua

      Ne on saanut Ylitorniolaiset mukaan tuohon muka "auttamiseen" kun ovat kertoneet että tulee ainoastaan lapsiperheitä Syyriasta, mutta katso ja kuhistu, siellä ketkuttelee kohta jos jonkin-näköistä jätkää kädet levällään.

      • Imettelenkauhiastt

        Sitä vain tuossa ihmettelin, kun kuulin, että näille tulijoille kerjätään avustuksina huonekaluja yms kodin irtaimistoa, leluja ja vaatteita. Eikö näiden pitänyt tuoda valtiolta sutti rahaa mukana niin ettei tarvitse alkaa kuntalaisten heti avustamaan ???


      • Maansanomunniin

        Veronmaksajana minut on pakotettu tappamaan suomalaisia köyhiä
        ja työttömiä ja toisaalta tukemaan terrorismia. Kumpaakaan en haluaisi
        tehdä. Monet jopa uskovaiset lähtevät rahan ahneudessaan tähän peliin.
        On paha virhe päästää terroristit ja raiskaajat Ylitornion kuntaan !


    • isotonpörssit

      ylitornio on rikas kunta,meillä on varaa maksaa omasta pörssistä tuollaiset pikku summat,avustuksia emmä tartte mihinkhään,eikä haetakhaan.

      • johanolikinrikas

        No kuule laitappas nimesi tähän kaikkien nähtäväksi ja ilmoita kuinka mahtavalla summalla sinä alat talkoisiin, eiköhän tuollainen 14 lapsinen perhekkin ole sinulle helppo elättää, jos et nyt uskalla nimeäs laittaa puheittesi takuuksi et ole minkään arvoinen pölisijä, ja kun irakin 17v. partamiehet sen näkee niin tulevat sinun luoksesi asumaan, sinähän kannat heille herkkuja kaupoista.


      • Alukuasukas2

        En minäkään ymmärrä tätä menoa että oman maan kansalaiset näkee nälkää mutta kun mies irakkista tänne tullee ja valehtelee nimemsä ja ikänsä ja kaiken niin saa rahhaa het eka päivästä. Suomen kansa TE toimiston orjana näkee nälkää. Oliko se 80000 tuhatta miestä ko ei saa mittään. Kävin tuossa viime viikolla Rovaniemellä ja Oulussa ja katselin kun laihoja ihmisiä likaisissa rääsyissä pulloja etsii roskakorista.


    • Eijärkipäätäpakota

      Kyllä on aika järkyttäviä ennakkoasenteita ihmisillä. Sota koskettaa kaikkia. Köyhiä ja rikkaita. Kannattaa vähän perehtyä Syyriaan ja sanaan kiintiöpakolainen ennenkuin menee tietämättömänä noloja huutelemaan.

      • antakaaantakaajaantakaa

        Voi sun kanssas,sinne se raahasi Rami leluja lapsille,feikkasi kuvia ja toi samalla huumeita Suomeen.Keräsi laittomasti ilman lupia 400.000e hölmöiltä kaiken uskovilta suomalaisilta,osti puutarhamökin missä suunnitellaan lisää huijauksia ja laittoi 300.000e Turkkiin omalle tilille mistä voi tukea terroristeja.Mutta suomalainen pölhö antaa rahansa js tavaransa kun joku on niin hädässä.Itse olet nolo ja vielä auttamattoman tyhmä mutta minkäs teet.Järkeä ei voi lusikoida kenenkään korvasta sisään jos sitä ei siellä ennestään ole.


    • Yksittäistapaus_1

      " Kyllä on aika järkyttäviä ennakkoasenteita ihmisillä. Sota koskettaa kaikkia. Köyhiä ja rikkaita. Kannattaa vähän perehtyä Syyriaan ja sanaan kiintiöpakolainen ennenkuin menee tietämättömänä noloja huutelemaan. " Kato per#ele ruåttin puolelle ja tunti vähä mitä siel on tapahtunut. Sammaakko haluat myös tänne. Ota saa#ana itte elätiks nämä elintasosurffari ja ruokippa niitä omilla työttömyyspäivärahoillasi niin katsotaan vieläkö niitä tänne haluut. Tengeliöön niitä mahtuu vai mitä....

    • ymmärtää

      hän on pelkästään hyvä juttu, tiedä kuinka kekseliästä porukkaa sieltä saapuu, odotellaan hyvällä mielin ja ihan rauhassa, eihn sitä tiedä vaikka joku peräkammarin poika sais ehtoisen emännän tai tyvär parrakkaan miehen vaatekaupat täällä saavat varautua erilaistenkin vaatteiden valikoimiin ottamiseen. Eikös se ole heti liikevaihtoon vaikuttava tekijä ja jotain siitä jää kauppiaankin pörssiin, vaikka se on teiltä veronmaksajilta pois todrllisuudessa niin kuin moni muukun asia mutta ministerit ovat huomanneet, että te ootte hyvätapaisia auttavia ihmisiä ja luovutatte mielellään veromarkoistanne osan tänne lomailemaan jylhien maisemien keskelle tulevien mamujen auttamiseen ja heidän hyvinvointinsa parantamiseen ja turvaamiseen, periaattella "ittestä ei niin väliä" onneksi olkoon teitte kuitenkin hyvän päätöksen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe