Kuoleva on

buaahhahaa

Kalajoen juhannus on enää muistovain. Saapa nähdäkuinka valehdellaan käviät olisko tuhatta? Oikeasti.

25

2174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jdffdjfdjfdj

      Eihän sitä ehdi millään juhannuksenviettoon, kun pitää telkkarista tuntikausia vahdata prisman liukuhihnaa, kun joku ostaa kaljan ja joku toinen kyrsää.

    • perimätieto

      Kalajoen juhannusperinteet ovat varmasti voimissaan. Juhannuksen jälkeen saamme tiedon, että Kalajoella oli n. 30 000 juhannusjuhlijaa.

    • AnnasHanna

      Ainakin 10000 sormea ja varvasta ja ohi ajoi 10000000.....kun ei osaa niin ei osaa ja ei näytä oppivan.

    • kusenkerrää

      Olokoon mitä on kävijämäärä, mutta ekisetä se oli syöny kuusenkerräsiiraappia. Kertoi keräävänsä jotakin kerkkiä, kuuluuko jokamiehenoikeuksiin?

    • wanhaiida

      Joo olet oikeassa kyllä tää Kalajoki on kuoleva pikku böndekylä pahanen,täältä pitää päästä nopeeesti vek eihän tänäkään juhannuksena särkillä ole juuri ketään ja tänään lähtee ne vähätki eli kalajokisille jää maksettaviksi miljoonien velat ja roskat metsiin

    • siivensuhina

      Se tulee vielä konkurssiaalto rantaan. Yhtävarmasti kuin auringonlasku.

      • alkaarepiä

        Niin on ja se on kaikki kalajoen kaupunginhallituksen ja särkkien juhannuksesta vastaavien toimitsijoiden syytä,kyllä suurin osa juhannuksen viettäjistä eli pääasiassa nuorista,meni esim etelä-suomen suuriin juahnnuksen vietto paikkoihin eihän tänne kalajoelle tullu kuin köyhät ja kaikki rupusakki taas saadaan siivota ja maksaa järjestäjien aiheuttamia tappioita niinku aina


      • näinonn

        Särkkiä on rakennettu liian prameaksi, ei yltäkylläisyyttä riitä loputtomiin.


      • reinoos

        Voi Voi kylläpä teillä menee huonosti


      • Piiiputtaako
        alkaarepiä kirjoitti:

        Niin on ja se on kaikki kalajoen kaupunginhallituksen ja särkkien juhannuksesta vastaavien toimitsijoiden syytä,kyllä suurin osa juhannuksen viettäjistä eli pääasiassa nuorista,meni esim etelä-suomen suuriin juahnnuksen vietto paikkoihin eihän tänne kalajoelle tullu kuin köyhät ja kaikki rupusakki taas saadaan siivota ja maksaa järjestäjien aiheuttamia tappioita niinku aina

        Mitä tekemistä kaupunginhallitukselta on nuorisofestareiden järjestelyssä? Tilaako se bändit?


    • silloinennen

      Takana ovat legendaariset kalajoen juhannukset, ne ovat vain muistoissa. Mitä Kalajoen juhannuksessa on nykyään? ei yhtään mitään.

    • Matkailunuusitulevaisuus

      Juhannusjuhla on kyllä tullut tiensä päähän, ihan oikeasti. Mun mielestä Särkkien matkailu on tulevaisuudessa rakennettava luontomatkailun ja erilaisten tapahtumien, messujen ja elämysten ympärille. Onneksi matkailuyhdistys ja osa matkailuyrittäjistä on jo tämän ymmärtänyt. Kalajoen matkailussa on kyllä potentiaalia, mutta markkinointi ja palvelukonseptit pitää olla laadukkaita.

    • Tahkokorva

      Kalajoen ylivoimatekijä negatiivisessa mielessä on eeppinen kateus ja vahingonilo, joille ei mistään löydy vertaa. Ette varmaan edes ymmärtäneet?

      Joku vaati fasepookissa, että nuoriso pitää häätää Särkiltä pois ja tilalle järjestää perheiden ja eläkeläisten pippalo.

      Mitähän jos annetaan sellaisten hoitaa hommat, joilla on hieman täppää ja kykyä ottaa riskejä. Metsätelttaleirit eivät tuota mitään.

    • sormetsanooosoosooosoo

      Niin rupesi matkailukin menemään päin peetä, kun ikioma paikkakunnan jamesponti jätti valtuuston.

    • tappiotatuliaagh

      Joo kyllä heti maanantaina mennään yhdessä ja vaaditaan kalajoen kaupunginhallitukselle ja valtuustolle eroa,samoin vaaditaan että juhannus juhlien järjestäjät joutuvat itse maksaa aiheuttamansa tappion me ei niitä makseta enää! tää kalajoki on niin kuppanen paikka ettei meillä ole varaa kylvää rahaa turhuuksiin eli maanantaina joukot liikkeelle

    • essel

      Kyllä Särkillä raha liikkuu ei sitä Romaniasta asti muuten tulla tänneasti tienaamaan

    • Mandolero

      Tällainen viesti oli mennyt järjestäjältä medialle, vuodettakoon tässä se.
      " Hei! Kalajoen juhannusjuhlat kärsi yleisökatoa hieman. Lippuja myytiin 1600-1700. Porukkaa oli enemmän,mutta lipumnmyynti jäi huomattavasti alle odotusten. Selvää on ettei ensi vuonna voi näin mennä, taloudellisesti. Valitettavasti tänä vuonna jäätiin pakkasen puolelle ja rajusti. Tarkemmat tiedot saatte ensi viikon puolen välin tienoilla,kun olemme tehneet yhteenvedon. Silloin ilmoitamme medialle enemmän. Kiittäen ....... ......."
      Itse sain tämän s-postin itselleni joka taas oli saanut sen medialta. Sitä kuka on lähettänyt vai onko vaan keksittyä en tiedä. Mutta vähän oli kyllä porukkaa.

    • Sivustakatsellutoimintaa

      Jokohan Kalajoen juhannuksen järjestäjät tajuavat sen, että tämä paikka ei enään vedä nuoria, koska valitettavasti yhteiskunta on muuttunut jo siihen suuntaan, että nykyään arvostetaan enemmän esim. yhdessäoloa mökeillä enemmän kuin festareilla. Ja ne jotka käyvät festareilla haluavat enemmän puitteita ympäristöllä kuin mitä esimerkiksi Kalajoella on enään tarjota nuorisolle. Ja veikkaanpa, että kaavailtu kauppakylä Raitti tekee myös vesiperän eli konkurssi tulee alta aika yksikön. Kalajoki rakentaa ja rakentaa ja samalla tuhoaa sen sen, mitä ihmiset täältä hakivat esim. sitä, että Juhannuksena sai tuijotella merelle. Se tyyli palaa edelleen ja sitä kaivataan. Enään ei ole muuta näkemistä kuin rumien kerrostalojen seiniä. Kuka niitä haluaa katsoa?
      Olisi varmasti vetänyt paljon enemmän väkeä yöttömän yön rompemarkkinat joiden ympärille olisi rakennettu paljon erilaisempaa ohjelmaa kuin tämä iänikuinen lasten kännäysjuhla. Mutta Kalajoki koittaa kehittyä ja mennä eteenpäin, mutta valitettavasti kaupunki ei kykene kuitenkaan vastaamaan tarpeisiin tai ainakin kohderyhmä on edelleen väärä. Las Vegasia ei voi tavoitella jos siihen ei ole puitteita vaan pitäisi järkeistää päättäjien taholta toiminta ja tarjota sitä mitä ihmiset haluaa....

      • PuhettaPiisaa

        Höpö höpö. Toiset puhuu, mutta toiset tekee.


    • Silloinenen

      Se kaikki oli vain kuplaa ja mä tiesin että se poksahtaa...se kaikki oli vain kuplaa...hubba...bubba...hubba...bubba

    • nikkiömikäkö

      Kannattaa tuon yhden kirjoittajan todellakin tyytyä seuraamaan sivuista noita puitteitaan.,,, puitteita ympäristöllä, puitteita enääN? Saapa nähdäkuinka käviät. Missä olitte äidinkielen tunnilla koulussa?

    • ykas

      minkähän verran oikein oli maksavaa väkiä särkillä v2017

      • Tahkonkorva

        Tarkoitatko aluetta Tahkokorvilta Rahjankylään tänä vuonna, kuten kysyit? Kuka niitä laskee, mutta kymmeniä ja satoja tuhansia, ja kaikki käyttävät rahaa. Hyvin monet käyttävät jopa talonhinnan verran, jotkut ehkä vain satasia.


      • laskurit

        47072 JA MINÄ


    • juhannuksen2017juhlijat

      No minun on tunnustettava teille Kalajokisille että toin teille rahaa juhannuksena noin 20e taisi olla siihen abc lle? en nyt muista tarkkaa kun oltiin niin kauheesa kännisä hiisi kun meiän telttaki jäi sinne no ottakaa se joku jos haluatte tais siihen jäädä jtn juttuja mutta sen 20e saatte pitää

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe