Messilä on aivan hirvee läävä

Never_ever

Lomalla pitäis nauttia, mutta Messilä saa verenpaineet tappiin epäsiisteydellään ja ravintolapalveluineen. Näyttää enemmin loppuun kalutulta luulta, kuin campingalueelta,joka tarjoaa lomailijalle kivoja muistoja lomailusta kotimaassa, pettymys kaikilla osa-alueilla.

12

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikaaikaansa

      oli varmasti aikoinaan aivan kaunis ja hoidettu sekä palvelut kunnossa

    • Antero_Marja

      Juuri niin, mutta nykyään todellinen törkymesta rantahietikon koiran- ja hevosenpaskoineen. Saniteettitilat surkeudessaan vertaansa vailla. Omistajien kannattaisi vaivihkaa käydä vaikka Kotkassa Sahalahdessa katsomassa mitä tarkoittaa Suomalainen Leirintäalue. Tuollaisenaan Messilä on kunnan matkailulle ja muille yrittäjille häpeä ja rasite.

    • KuEiMuistakaaEnää

      Mikäs ohjelma se silloin monta vuotta sitten oli, mikä oli tehty tästä Messilän campingalueesta? Siinä oli niiden omistajien hommasta ym. Tuli telkkarista joskus monta kesää sitten. Sekin oli ihan paska ohjelma.

      • eihjuvapärkele

        Kaikki on vaan niin paskaa :)


      • tsorrot
        eihjuvapärkele kirjoitti:

        Kaikki on vaan niin paskaa :)

        Paitsi kusi.


    • Justjuuniiseo

      Meinaaks sitä missä se yks vähän hidas oli niinku talkkari ja koko suomen terävin kärki vierailijoina mm. Se mielestään maailmanparas Mikkoska perheineen ja sit se tatuointi akka nii ja sitte ne sillä vanhalla busan romulla.

      • KuEiMuistakaaEnää

        No just se ohjelma. Oliks sen nimi Karavaanarit? Siinä vieraili ne Mikkoset ja sitten se tatskaa täys oleva akka, mikä tunnettiin joskus muinaisella 1980-luvulla nimellä Hantta Krause. Silloin ei tatuointeja ollut kuin merimiehillä ja linnakundeilla. Joo, ja siinä yhessä jaksossa käytiin ajelulla jossain. Joku sivuvaunumotskari vai mikä erikoisuus se sitten oli. Nyt alkoi vähän palailee mieliin. Siinä oli se hitaalla käyvä talkkari. Tiiä sitten, että oliko se oikeasti niin hidas, vai esittikö se tyhmempää kuin mitä on.


    • omassa

      Jos ei Messilä miellytä niin voipi mennä muualle ja voi kyllä tehdä valituksen SUORAAN sinne pääpaikallekkin eikä huudella pitkin nettiä ja viespuukkia!
      Mutta Suomalainen kun on semmosta metsäkansaa että itekseen kiroillaan mutta sinne minne pitäs mennä kiroamaan ei uskalleta mennä ei ollenkaan!

      • Rahat_pois

        Mitä siinä nillität, laittaisvat paikat kuntoon, kun hinnasto jo näyttää olevan. Suomalaisella lomailijalla on lupa odottaa rahoilleen vastinetta menee sitten mihin leirintäalueelle tahansa.


      • Lewel16

        Kaitpa asia niin on, jos leirintäalue kunnossa kaikinpuolin, niin kehujahan se saisi. Joten aloituksessa taitaa olla totuuden siemen. Noinkohan nuo käytännössä kesämökiksi kiinteine terasseineen rakennetut viritykset tarvitsisivat kunnalta toimenpideluvan kokojensa tähden.


      • Plade

        ^Omassa^ otti topakasti kantaa *viespuukissa* ja hyvä niin, mutta eikö peruslähtökohtana kuitenkin pitäisi olla se, että Urpo ja Lempi lapsineen Pöljästä voisi huoleti päättää menevänsä Messilän leirintäalueelle pelkäämättä paikan olevan epäsiisti kaikilta osin ja ruokatarjoilu kuvottavaa tasoa kuten viime kesänä käydessäni. Tietysti omaan nilkkaanhan tuolla toiminnalla pidemmällä tähtäimellä kustaan. Luulisi olevan alan yrittäjille kunnia-asia pitää paikat kunnossa ja kuunnella kassan kilinää, joka vain lisääntyy, kun toinen yrittäjä ei välitä asiakkaistaan rahapussia pidemmälle. Sääli paikassa olisi kovastikkin potentiaalia, sen napsisi marjat koriin.


    • Billos

      Vähän asian vierestä. Olen ulkokuntalaisena miettinyt, mikä taho ylläpitää laituripaikkoja Messilässä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2052
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      55
      1924
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe