Sapatin korvaaminen sunnuntailla pedon merkki

mikkis5874587

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon merkin ottamisesta. Tämä tilanne, että peto ja pedon kuva tulevat yleismaailmallisesti pakottamaan kaikkia ottamaan pedon merkin saattaa olla hyvin lähellä. Raamatuntutkijat ovat tutkineet tän asian huolellisesti. Raamattuhan selostaa tavallaan itse itseään ja usein eri symbolien selitykset löytyvät joistakin muista Raamatun kohdista. Ilmestyskirjan varoitus pedon merkin ottamisesta on hyvin vakava, koska pedon merkin ottanut joutuu helvettiin.
Mutta mikä on tämä pedon merkki? Ensinnäkin tulee selvittää mikä on peto. Kaikki uskonpuh´distajat Martti Luther mukaanlukien olivat samaa mieltä, että ilmestyskirjan hirmuinen peto on Roomalaiskatolinen kirkko. Mikään muu järjestelmä ei täytä kaikkia pedosta annettuja tuntomerkkejä, vain Roomalaiskatolinen kirkko. Ja tosiasiahan on, että tämä järjestelmä on historian aikana murhauttanut yli viisikymmentä miljoonaa ihmistä "kerettiläisenä". Ehkä enemmänkin ja myös myrkyttänyt maailman pahoilla harhaopeillaan ja spiritismillään(Maria-kultiksi naamioituna).
Peto on Rooman kirkko, eli pedon merkin täytyy olla joku Rooman kirkon erityismerkki. Mitä Rooman kirkko pitää merkkinään? Mikrosiru, jota useat tahot pitävät pedon merkkinä, ei missään tapauksessa ole Rooman kirkon merkki, se on erään amerikklaisen bisnesfirman tuote. Mikrosiru ei muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä, ja vaikka sitä ei kannata ottakaan, jos se tulee, niin missään Raamatun kohdassa ei oloe sanottu, että metallisirun ottaminen ihonsa alle olisi helvetinrangaistukseen johtava synti. Useiden sapatinviettäjien edustama näkemys , pedon merkistä, että pedon merkki olisi sapatinvieton korvaaminen sunnuntainvietolla taas sopii täysin pedon merkin tuntomerkkeihin. Tosiasiahan on että oikea Raamatullinen pyhäpäivä on lauantai-sapatti, joka on oikeastaan vuorokausi joka alkaa perjantain auringonlaskusta ja päättyy lauantain auringonlaskuun. Vanhan Testamentin aikana juutalaiskansa/Israelin kansa oli Jumalan erityinen valittu kansa, ja he ovat aina viettäneet pyhäpäivänään lauantai-sapattia, ja Uudessa Testamentissa ei ole yhtään mainintaa, että pyhäpäivän vietto olisi siirretty sunnuntaille, vaikka Jeesus nousikin ylös kuolleista sinä päivänä. Päinvastoin Jeesus opetti vuorisaarnassaan ettei laista katoa yksikään kirjain eikä pieninkään piirto, ennemmin taivas ja maakin katoaisivat, eli ei koskaan. Eli myös sapattikäsky velvoittaa pyhittään saman päivän kuin aiemminkin, eli lauantai-sapatin.
Toinen tosiasia on, jonka voi tarkistaa kirkkohistoriasta, että juuri katolinen kirkko, joka on ilmestyskirjan peto, on muuttanut sapatinvieton sunnuntaille ja ottanut sunnuntainvieton käyttöönsä. Tämän he itsekin myöntävät kirjoituksissaan. Tämä tapahtui tuitkimusten mukaan 320-luvulla. 320-luvulla Rooman valtakunnassa oli käynnissä suuri kalenteriuudistus. Keisari Konstantinus oli muuttamassa Rooman valtakunnan 8-päiväistä nundical-cykle kalenteria lopullisesti 7-päiväiseen viikkokalenteriin, jossa viikon eka päivä, auringon päivä, olisi pyhä- ja vapaapäivä. Silloinen paavi, paavi sylvester laati myös oman ehdotuksensa Rooman kalenteriksi, vaikkakaan sitä ei Rooman kalenteriksi hyväksyttykään. Se kuitenkin otettiin käyttöön Rooman kirkon sisällä. Tähän kalenteriin paavi nimesi viikon ekan päivän Herran päiväksi, ja antoi käskyn että sitä tulisi nyt pitää pyhänä vanhan sapatin sijaan. Myöhemmin Laodicean kirkolliskokous (toinen lähde 330-luvulla/toinen 360-luvulla) vahvisti tämän muutoksen ja liitti sen kirkon lakiin. Näin oli Jumalan lain neljäs käsky rikottu ja muutettu, aivan kuten Danielin kirjassa oli ennustettu tapahtuvan. Ja Rooman kirkko, peto, ilmoittaa pyhissä kirjoituksissaan ja katekismuksessaan että TÄMÄ PYHÄPÄIVÄN MUUTOS SUNNUNTAILLE ON SEN ERITYINEN VALTASUURUUDEN MERKKI. Eli tässä on tuleva pedon merkki. Ja tää sopii tosiaankin myös kaikkiin muihin pedon merkistä annettuihin tuntomerkkeihin, sapattikäskyn rikkominen korvaamalla se sunnuntainpyhittämisellä on myös selkeä tahallinen synti, joka myös johtaa kadotukseen, jos siitä ei tee parannusta.

15

1131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Manwhocomesaround123

      Hyvä veli. Peto ei ole vielä ilmaissut itseään julkisesti. Hänen kätyrinsä saastuttavat kristinopin (naispappeus, homopiispat, pederastia, väärän jumalan palvelijoiden pesiytyminen alttareille, valheprofeetat jne.) Kaikenlainen irstaus ja luonnottomuus leviää; mitään ei enää pidetä pyhänä. Jumala sallii tämän, koska hän on rakkaus,MUTTA HÄNEN VIHANSA SYTTYY, eikä hän silloin arvo päiviä ja kuunvaiheita vaan hän ottaa kädelleen ihmisen sydämen. Mitä ovat sinun sabbathisi tai kuujuhlasi silloin? Tartu ja tartu kaksinkäsin siihen kirjaan; lopeta ennusmenot ja tee mitä HERRA sinulta vaatii. Muistatko kuinka opetuslapset söivät viljaa pellolta tai kuinka Mestari itse paransi sairaan Sabbhattina? Hän sanoo: ei ihminen ole sabbhattia varten vaan sabbhatti ihmistä varten. JOKAINEN PÄIVÄ ON HERRAN PÄIVÄ!

    • Peto on joku poliittinen valtias, maailmanvallan diktaattori, Napoleonin, Stalinin ja Hitlerin kaltainen ihminen. Silloin hän ei voi olla kirkko.

      Pedon merkki ja kuva ovat silloin hänen kuviaan ja merkkejään kädessä ja otsassa. Viimeinen peto ei ole vielä ilmennyt. Ääri muslimeistakin voi sellainen peto kehkeytyä.

      • varo_petoa

        Paavi todennäköisesti täyttää hyvin kaikki pedon merkit. Voi olla kuitenkin myös, että meillä jokaisella on peto, jota vastaan joudumme taistelemaan. Kenellä se on netti, kenellä ostaminen jne. Ne vievät liikaa aikaa ja etäännyttävät Jumalan sanasta.


      • PETO

        Pastor Gene Kim: "Antikristus on musta syyrialainen katolilainen juutalainen."

        https://youtu.be/eKrE4IrBmzI?t=12m30s

        Itse en vanno mitään, mutta Gene Kimin näkökulma on mielestäni kiintoisa. Kandee zekkaa hänen muitakin videoita. Ja pureskella.


    • analooginenmies

      Yksi ehdokkaista on Emmanuel Macron !

    • Sinullekin

      Kyllä! Sunnuntaikirkko on pedon henkinen merkki! Siru on fyysinen merkki! Kumpaakaan ei saa tehdä! Tulee aika, jolloin tulee voimaan pakollinen sunnuntai kirkko, älä mene!

    • Sinullekin

      Lisäys: Siru ON fyysinen merkki! Ilmestyskirja kertoo tästä!

      • Siru ei ole kädessä tai otsassa. Mikä on kuva?


    • Trump ja le Pen ja Halla-aho ovat lähempänä petoa kuin Macron. Ja Putin ja Assad. Macron on demokraatti, ei diktaattori, eikä pyrkimässä sellaiseksi.

      Ei sirut eikä sunnuntait ole vielä pakollisia. Kaikki me vaihdamme sapatin lauantaiksi heti kun se menee yhteiskunnassa läpi.

    • Romfa-tähti

      Pedon luku 666 viittaa kuningas Salomoon.

      1. Kun. 14. Sen kullan paino, mikä yhtenä vuotena tuli Salomolle, oli kuusisataa kuusikymmentä kuusi talenttia kultaa,

      Tämä viittaa Salomon mammonanpalvontaan. Kristus sanoi, että rahan himo on kaiken pahan alku.

      Heksagrammissa on 6 kärkeä, 6 tasasivuista kolmiota ja keskellä kuusikulmio siis 666. Heksagrammia sanotaan myös Salomonin sinetiksi ja erheellisesti myös Daavidin tähdeksi. Daavidin ja Israelin symboli ei ollut tähti vaan menora.

      Sen sijaan Raamatussa mainitaan Sikkut ja Kijjun -tähdet, jotka tarkoittavat Saturnusta. Tätä kutsutaan myös Romfa-tähdeksi. Kyseessä on Molokin tähti.

      Aam 5:26. Te olette kantaneet kuningastanne Sikkutia ja Kijjunin-kuvianne, tähtijumalaanne, sitä, jonka te olette itsellenne tehneet.

      Apt. 7:43. Ette; vaan te kannoitte Molokin majaa ja Romfa jumalan tähteä, niitä kuvia, jotka te olitte tehneet kumarrettaviksenne

      Molok on yksi niistä demoneista, joita Salomo rupesi palvomaan ja omaksui heksagrammin symbolikseen ja tästä Salomonin sinetistä tuli sittemmin kabbalistien eli juutalaisten okkultistien symboli.

      1. Kun. 11:5 Niin Salomo lähti seuraamaan Astartea, siidonilaisten jumalatarta, ja Milkomia, ammonilais-iljetystä.
      6. Ja Salomo teki sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, eikä uskollisesti seurannut Herraa niinkuin hänen isänsä Daavid.
      7. Silloin Salomo rakensi Kemokselle, mooabilais-iljetykselle, uhrikukkulan sille vuorelle, joka on itään päin Jerusalemista, ja samoin Moolokille, ammonilais-iljetykselle.

      Pedon merkki on siis Salomonin sinetti, jonka ottamalla alistuu perkeleen ja sen synagogan alamaiseksi. Peto on sionistinen Uusi Maailmanjärjestys.

    • analooginenmies

      Macron on tänään puhunut kovia euroopan yhdistymisestä . KOVA peto ehdokas ?

    • Juutalaisista tulee korkeintaan väärä Messias dilloin tällöin. Älkää nyt antisemitismiin sortuko kristilliseltä pohjalta! Se on natsien hännystelyä, juuri natsit se pahin peto on ja tulee olemaan.

    • Minä en tiedä muita pedonmerkkejä maailmankaikkeuden historiassa, kuin ne, joita täytyi ottaa Hitlerin Saksassa. Hakaristi on tähän astisistä merkeistä pahin ja raain, mitä maailmankaikkeuden historia tuntee. Mielenkiintoista sinänsä, että aikojen alussa tästä osattiin puhua (ennustaa) Raamatussa.
      Jotta tälläinen ennustus voidaan tehdä, pitää olla tietämystä tulevaisuudesta. Ihmiskunnalla sitä tietoa ei ole voinut olla, joten ainoa selitys tälle on meille vielä mahdoton keino, aikamatkailu. Voi olla mahdollista, että maapallolla on vieraillut menneisyydessä muista maailmankaikkeuden sivilisaatioista olentoja, jotka ovat hallinneet aikamatkailunkin. Teoreettisesti se on nykytietämyksen mukaankin mahdollista, vaikka meidän aikanamme sitä emme vielä pysty toteuttamaan.
      Nämä aikamatkailijat, joista Vanha Testamentti kirjoittaa, tosin muilla nimikkeillä, ovat saattaneet tehdä maailmamme historiaa koskevat "ennustukset" jo ennen Raamatun tekstien syntymistä. Natsit toteuttivat sitten ennustuksen valtakautemaan.
      Kysymys kuuluukin, onko aikamatkailu todellakin mahdollista. Meille ei, mutta koska se on teoriassa mahdollista, niin se on voitu toteuttaa muualla maailmankaikkeudessa jo kauan kauan sitten.
      Myös edesmennyt englantilainen Stephen Hawking on esittänyt teorioita avaruuden madonreikien kautta matkustamisesta tulevaisuuteen ja menneisyyteen.
      Jos tämä on oikeasti mahdollista, niin miksi ei olisi mahdollista, että maailmankaikkudessa tämä olisi pystytty jo toteuttamaan kauan kauan sitten. Mahdollisesti meidänkin historiassamme saimme tällaisia avaruusvieraita maapallollemme ja nämä vaikuttivat maapallon ihmiskunnan kehitykseen. Näistä ajoista Raamattukin kertoo, vaikkakin kovin epätieteellisesti. Vierailun merkit ovat kuitenkin Raamatustakin luettavissa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe