Tyhmää porukkaa salossa ja somerolla!!!

kjnbbbb

Saatanan jyväjenmarit, tulette niin helvetin kalliiksi suomelle.
Kansallistatukea ja kansallistatukea nauttivat laiskaperseet, menkää kunnon töihin saatanan laiskaperseet. Salossa kukoistaa keskusta eli entinen maatalouspuolue idealogi, joka on menneenajan kekkosen aikaansaama etuus.

Salossa tyhmät ihmiset äänestävät keskustaa (MTK) ENTINEN MAATALOUSPUOLUE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Suomessa on 5% maanviljelijöitä (HALOOO TYHMÄ KANSA)

Tyhmä kansa joka aina äänestää laiskaperseet, kansallista tukea nauttimaan. (Laiskaperseet)

31

527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kansallinentuki

      Kyllä!!! Suomi velkaantuu vauhdilla, kun pitää elättää maajusseja kansallisella tukirahoilla eli suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Uskomatonta touhua, todella pahoja loisia.

      Menisivät oikeisiin töihin loiset!!!

      Ajatte suomen perikatoon!!!!!

      • Uuuhhkkk

        On kyllä


    • KirvesvarttaJaTurpaan

      Sinä kommarisossuelättipaskaloinen se vasta kalliiksi tulet veronmaksajille, mokoma veteläpersevässy.

      • Kansallinentuki

        Sinä, olet tyhmä kansallista tukea nauttiva loinen. Niin, minä kylläkin käyn ihan oikeassa työssä josta maksan veroa, teidän loisien hyväksi, että te saatte loisia kansallisilla tukirahoilla.

        JA OSTELLA KAIKKEA TOISTEN VERORAHOILLA SAATANAN LOISET!!!!!!!!!!!!


      • itsepä.ajattelin

        Yritäpä pikkuinen kasvaa aikuiseksi!

        Siihen aikuisuuteen kuuluu myös asiallinen käytös.
        Saattaisit olla huutelematta "mielipiteitäsi" jos vain vaivautuisit tutkiskelemaan kokonaisuuksia, etkä muodostaisi "mielipiteitäsi" yksittäisten esimerkkien perusteella.

        Kerropa toki mikä on se ylevä ala, jolta tulevat henkilökohtaiset verosi maksuun, niin saavat toisetkin tietää mikä on OIKEATA TYÖTÄ.


    • Salo-kiinni

      Salolaiset ovat Suomen matuja. Mereen pitäisi ajaa koko porukka. Suomi ensin! Salo ulos! Rajat kiinni! Salo ulos Suomen liittovaltiosta. Ja Somero myös. Ja Pertteli.

      • Enbuskenfani

        Hupaisa näkökulma sulla, mutta käännetään kuvio toisinpäin. Mitä jos Helsinki tai koko pk-seutu irtaantuisi Suomen liittovaltiosta? Ei tarvitsisi 1,5 miljoonan veronmaksajan kustantaa kansallisiatukia maatalousloisille. Ainahan te helsinkiä parjaatte, mitä jos rahahanat menisi kiinni? Ostettaisiin puhdasta hyvää ruokaa halvemmalla Saksasta, Ruotsista ja Tanskasta. Vielä jäisikin 2,5miljardista (tukiaisista eri muodoissa ) rahaa vaikka terveydenhoitoon.


      • qmsxzq

        Kannatan sinun Enbuskenfani näkemystä, erittäin hyvä, että Helsinki lopettaisi ja laittaisi rahahanat kiinni. Kyllä sitä ruokaa saa Saksasta, Ruotsista ja Tanskasta. Vielä jäisikin 2,5miljardista (tukiaisista eri muodoissa ) rahaa vaikka terveydenhoitoon.

        Tietty Suomen kansa elää täällä työssä käyvien verorahoilla, kansallisilla tukirahoilla, että saavat elää ja ostella mitä tykkäävät. Maajussit kunnon töihin ja maksamaan veroa.


      • Meniköjäkeluun

        Olen samaa miltä, toiset raatavat töissä pienellä palkalla. Kansallista tukea nauttivat vain verorahoilla loisivat. (KANSSALLINENTUKI POIS SUOMESTA HETI)


    • liiankovaympäristökö

      En ikinä äänestöisi keskustaa. Olen samaa mieltä että maataloustukien määrää pitäisi pudottaa huomattavasti ainakin isoimmissa maatiloissa esim Nallen nallelandiasta.. yks pienviljelijä väitti minulle että ei saisi kuin kolmetonnia vuodessa tukia tilkustaan mutta voihan olla että oli täyttänyt väärin ja väärän hakukaavakkeen? tai en tiennyt myöskään paikan kokoa ehkä oli vain autotallin kokoinen alue(ja se vuosi oli sitten joku sattumalta vaan vähän välivuosi tuissa ehkäpä? ). Mutta siis ei saa yleistää että tällä alueella ihmiset keskustaa kaikki äänestäisi eli siis en minä ainakaan!. ja suosittelen muillekin jotakin muuta puoluetta!. Vaikka sellaisen hyvän puolueen löytäminen on kyllä tuskaista kun kaikki poliitikot ajavat kaikissa puolueissa suunnilleen vain rikkaiden etua(no ehkä vasemmalla päin vähiten ajetaan rikkaiden etuja, mutta aikamoista peliä kyllä vasemmalla olevillakin on äänestäjien selän takana! )ja omien rahapussiensa etuja; niin ketä sitten voi äänestää?? (voih)

      • paskoopelloille

        Tuet voisi puolittaa, jos kaikki maajussit käyttäisivät samaa konstia kun täällä kirjoittanut työtön joka pienelle perunapalstalleen kutsuu keväisin paikallisen papin tai jehovat lannoittamaan peltonsa ja silloinhan kaiken viljan voisi myydä luomuna kun papit paskapuheillaan on sen lannoittanut.

        Näin ei tulisi Itämereenkään pelloilta päästöjä ja järvienkin rehevötyminen loppuisi.


      • Avoinmarkkinatalous

        Sitäkään en ymmärrä, että miksi maatalousparasiiteille maksetaan tekemättömästä työstä. Otetaan esim. kesannolla olevat pellot, siis jotka eivät ole viljelykäytössä. Miten ihmeessä siitäkin maksetaan? Toinen juttu on katokorvaus, rahaa tulee jokatapauksessa, tuli satoa tai ei. Ei missään muualla maailmassa ole noin päinpersettä maatalouspolitiikka.


      • Cufgklö

        Joo, eihän jusseilla oo mitään tulosvastuuta, ei ne mitään yrittäjiä olekaan vaan kommarisossupummeja.


      • Vestittäjä
        Avoinmarkkinatalous kirjoitti:

        Sitäkään en ymmärrä, että miksi maatalousparasiiteille maksetaan tekemättömästä työstä. Otetaan esim. kesannolla olevat pellot, siis jotka eivät ole viljelykäytössä. Miten ihmeessä siitäkin maksetaan? Toinen juttu on katokorvaus, rahaa tulee jokatapauksessa, tuli satoa tai ei. Ei missään muualla maailmassa ole noin päinpersettä maatalouspolitiikka.

        Tukia maksetaan siksi että muuten kaljanhinta nousisi


      • Jgjöäl

        Insinöörin planttu heti töihin!


    • Ierika

      Vähän fiksumpi aloittaja ymmärtäisi jo noilla lähtötiedoilla ettei Suomen keskusta ole mitenkään viljelijäpuolue.

      • Faktaonfaktaa

        lerikalle tiedoksi suomen keskusta on entinen maalaisliitto. Kyllä se ajaa ensisijaisesti jyväjemmareiden etua. Toki yrittävät sumuttaa, että ajaisivat kaikkien etua suuremman äänestäjäkunnan toivossa. Kekkoslainen puolue tuo todellisuudessa on ja Mtk(=maataloustuottajain keskusliitto) komppaa keskustaa kokoajan.


      • fkjcxsq

        Todella jos, joku väittää muuta taitaa olla tyhmä ihminen.

        Keskusta on entinen maalaisliitto.
        Kekkoslainen puolue tuo todellisuudessa on ja Mtk(=maataloustuottajain keskusliitto) komppaa keskustaa kokoajan.


        Tyhmä kansa, äänestää maajussit helpon rahan saajiksi.

        Demokratia eli kansanvalta on kansanvaltaan perustuva valtiojärjestys tai hallitusmuoto. Demokratian perusajatuksena on, että hallintovalta nousee kansasta.

        Mutta kun kansa on tyhmää, minkä teet!!!


      • Bftkkf

        Näinhän se menee!


      • jhyrew
        Bftkkf kirjoitti:

        Näinhän se menee!

        Paska SUOMI
        Tyhmä kansa, äänestää maajussit helpon rahan saajiksi.


    • Olikala

      Ja meet Olikkalan asukkaat haluamme myös sanoa painavan samme kaikkiin näihin asioihin!! Paras Kilju tulee Kurajoen pellosta puiduista viljasta!! Sinne on ajettu tarpeeksi sianlantaa ja väkiannoitetta!

      • Vfgklk

        Tupurin insinööri-planttu taas asialla vai? Mee nyt hyvämies töihin, äläkä Olikkalaisia täällä halveeraa.


    • Terppittius

      Se on vaan niin ettei leipää ja leikkeleitä saada ilman maajusseja...

      • itsepä.ajattelin

        Älä toki epäile! Nämähän tuntuvat tietävän saavansa kaiken ulkoa tuotuna edullisemmin ja ennenkaikkea luotettavasti.

        Kansallinentuki kumppaneineen tehnee niin suuresti lisäarvoa tuottavaa työtä, ettei heidän erillisalueeksi irrotettava pääkaupunkiseutunsa saata kokea minkäänlaisia vaikeuksia ruoan hankkimisessa ulkomailta.

        Näinhän asian toki tulee ollakin, koskapa he niin jyrkästi uskalsivat tuomita kotimaisen elintarviketuotannon tarpeettomaksi. Ovat varmaan tehneet tarkat laskelmat ja luottavat omaan "kansalliseen" maksukykyynsä ja kauppasopimuksiensa muuttumattomuuteen.

        Muutenhan tuollainen uho ei ole ymmärrettävissä tai pitää ainakin todeta tietämättömyydestä aiheutuvaksi.

        Jotenkin vain on niin, etten ole argumentointinsa perusteella vakuuttunut idean toimivuudesta...

        Mahtaako sittenkään olla niin, että jos maataloustuet noin vain poistuisivat budjetista, velkaantuminen olisi taaksejäänyttä? Samalla tosin menetettäisiin kansallinen huoltovarmuus, kaipa nämä loistavat neuvottelijat kykenevät kauppaneuvotteluissa vakuuttavilla olemuksillaan aikaansaamaan turvallisen jatkumon sopimuksilleen, ettei nälästä tulisi olemaan pelkoa.


    • Älä.aina.narise.turhasta

      Kun näitä kirjoituksia lukee, niin ei tiedä pitäisikö itkeä vain nauraa. Ainakin tyhmyys on tiivistyy ja on huipussaan. . EN ole maanviljelijä eikä edes sukukaan sieltä kotoisin, mutta ajattelen asioita yläpäälläni enkä useamman kirjoittajan tavoin alapäällä eli perseellä.
      En puolusta keskustaa enkä voisi edes ajatella koskaan niin tekevänkään. Inhoa sitä liukasta Kekkosen firmaan. Tuet nyt vain on hyväksyttävä, JOS haluaa syödä suomalaista ruokaa. Toki myrkkymunia ym. muuta kyllä saisi pilkkahintaan. Hyväksyn tuet, koska tykkään syödä turvallista suomalaista ruokaa edullisen hintaan. Minusta maanviljelijän pitäisi saada itse määritellä myymänsä tuotteen hinta eikä niin kuin nykyisin. Kaupat ilmoittavat hinnan ja ota tai jätä. Hinnan muka ratkaisee kansainvälinen hinta. Ellei maanviljelijä myy pakkohinnalla, niin kauppa ja teollisuus ostaa sen maailmalta. Silloin vilja ym. jää maanviljelijälle turhan pantiksi. Teollisuus viis välittää onko se turvallista vai ei. Muistanette vielä sen kanajutun. Kananmuniakin tuodaan mm leipomoille ym. Keski-Euroopasta, vaikka niitä ä saisi myös Suomesta. Suuria tuki mm. Nallen kyllä ihmettelen. Väittävät, että Suomen peruslaki vaatii, että kaikkia kansalaisia kohdellaan tasaveroisesti oli sitten rikas tai köyhä. Siitä aina voi valittaa, jos tämä ei toteudu, vaikka Ihmisoikeustuomioistuimeen asti. Kyllä duunarikin saa niitä tukia mm. ay.maksun verovähennyksenä jne. Minusta maanviljelijäin mollaamisessa on kyseessä pelkkä kateus ja tietämättömyys. Minua joskus korpee, kun maanviljelijät esiintyvät yrittäjinä. Silloin pitäisi myös itse maksaa eläkemaksunsa eikä valtion sitä pitäisi tukea. Pienyrittäjä joutuu maksamaan itse jokaisen sentin . Pienyrittäjälle aika kallis juttu. Saattaa olla niin, ettei jonakin kuukautena muiden juoksevien mm. vuokran jälkeen jää mitään käteen, mutta eläkemaksu on maksettava ellei haluaa joutua mustalle listalle. Vakuutusmaksu on heti ulosottokelpoinen eikä vaadi oikeuden lupaa. Luottotietojen menetys lopettaa alkavan yrityksen helposti.

      • Pienyrittäjyyskunniaan

        Sillä ei ole mitään merkitystä, millä hinnalla maatalousparasiiteiltä ostetaan vilja, kananmunat tai sianliha. Heille kompensoidaan jokatapauksessa kansallisillatuilla (veronmaksajien rahoilla) kilpailutuksessa kauppaketjuille menetetty osuus. Tiesitkös he saavat rahaa tuli satoa tai ei. Vaikka pelto olisi kesannolla, siis ei viljelykäytössä siitäkin maksetaan. Tekemättömästä työstä siis maksetaan. Saako normaali pienyrittäjä esim. Jos tuote ei mene kaupaksi, siitä korvausta valtiolta? EI SAA. On todella väärin rinnastaa maatalousparasiitit yrittäjiin.


      • Maatalouspienyrittäjäksi
        Pienyrittäjyyskunniaan kirjoitti:

        Sillä ei ole mitään merkitystä, millä hinnalla maatalousparasiiteiltä ostetaan vilja, kananmunat tai sianliha. Heille kompensoidaan jokatapauksessa kansallisillatuilla (veronmaksajien rahoilla) kilpailutuksessa kauppaketjuille menetetty osuus. Tiesitkös he saavat rahaa tuli satoa tai ei. Vaikka pelto olisi kesannolla, siis ei viljelykäytössä siitäkin maksetaan. Tekemättömästä työstä siis maksetaan. Saako normaali pienyrittäjä esim. Jos tuote ei mene kaupaksi, siitä korvausta valtiolta? EI SAA. On todella väärin rinnastaa maatalousparasiitit yrittäjiin.

        Kun olet noin viisas ja ahkerakin (ainakin kirjoittamaan) niin kokeile ihmeessä sitä maatalousparasiitin hommaa. Kuulostaa olevan pisnes. Näin talvea vasten kun aloitat niin ensimmäiseen puoleen vuoteen ei tarvitse edes tehdä mitään ja rahaa vaan pursuaa tilille.


    • lkfd

      Todella Suomen kansa on erittäin tyhmää ja ahdasmielistä. Täysin tollo kansa, äänestää keskustaa.
      Tuuli puhaltaa korvienvälissä.

    • jgfdwq

      Helvetin martta kerhot, maatalon emäntien juorukerhot.

    • Kateus.kavala.tauti

      Miksi te täällä kiroatte/kadehditte maataloustuen saajia?

      Tässä ilmainen vinkki:
      Maatiloja on pilkkahintaan myynnissä ympäri Suomea. Ryhtykää itse helppojen tukien saajiksi, laiskaperseiksi.

      • Halpuutustalisää

        Lue koko ketju uudestaan, josko ymmärtäisit asiasisällön paremmin. Tuolla seassa on ihan järkiperusteluja mikä on veronmaksajanetu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe