Tyypillistä Jukolaa

ÄlkääMuuttako

26

694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JotainRajaaOltava

      Tollasta se on kun mopoilijat saa rässiä missä vaan kävelyteillä, eikä poliisi tee mitään. Jos siinä joku siviili yrittää pistää Jonneja kuriin, vidduilut saa palkakseen. Menis poliisikin joskus katsomaan sitä menoa. Lasten ja korien päälle ajellaan keula pystyssä ja koko yön rällätään ihmisten ikkunoiden alla ja kukkapenkeissä ja nurmikoilla.

      • Tämä.nähty

        "jotain rajaa oltava"
        Kohta jonkun mopomussukan herkkä äippä. tai mopomussukka itse vaatii s.24 ylläpitoa poistamaan rässimisvalituksesi. Se on niin kauhean järkyttävää, kun ei saa tehdä mitä haluaa.


    • Vähäjärkisetjunnut

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kouvolan-sanomat-youtuben
      Pieni muikkari näille nykypäivän keskenkasvuisille olisi paikallaan. Uskoisin, että kyseinen nainen ei ole antanut julkaisuun lupaa. Mahdollisuus pieneen korvaukseen on siis olemassa. Korvaus ei kummonen ole, mutta oikeudenkäyntikulut paljon suuremmat. Toivottavasti kyseinen nainen tajuaa tehdä rikosilmoituksen. Saa sillä videon julkaisijalle kaikkine kuluineen n.1200-2000 euron maksut. Oikeudessahan tuosta julkaisemisesta tulee 100% häviö. Voi noita nykyajan reppania junnuja. Kovia uhoomaan, mutta kun oikeasti tulee paha tilanne, niin paskat on housussa.

      • 404404error

        Laitatko toimivan linkin. Kiitos.


      • Elsa404

        Yleisellä paikalla kuvattu!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • SyrvänKyylä

      Risumies oli ihan ykkösykä.

    • Filotohvi

      Valitettavasti yleisellä paikalla saa kuvata, asia joka sisältää paljonkin pohtimista. Mutta kaipa vapauden perussyy on valvontakameroiden oikeutus eli raha. Mielestäni sairaiden tai alkoholistien erikoisen käyttäytymisen kuvaaminen ja heidän häpäisy netissä ei ole laillista, vaikka lain mukaan sitä onkin. En itsekään halua tulla kuvattavaksi missään. On jotenkin kuumottavaa ajatella, että kaivan nenää jossain supermarketin valvontakamerassa ja päädyn nettiin. Orwellia. Suomen lait eivät ihmistä palvele, mutta ihminen voi toki elää järjellisesti ja rikkoa lakia siinä kohtaa kun se on mahdollista eikä haittaa ketään muuta. Tuollaisen videon julkaisu on koulukiusaamisen tasoista touhua. Toisaalta miksi suurimmaksi inhokiksi on muodostunut kulttuurissa juuri mopopoika. Haloo. Itsekin keulisin mopollani jos sellainen minulla olisi.

      • MopoKeulii

        Sulla näemmä keulii koko ajan muutenkin.


    • diabeetes

      Ajaisivat nuokin mopopojat polkupyörillä, etteivät olisi noin lihavia ihrakasoja.

      • MaistuukoMäkki

        Nuoria miehiä ja aivan valtavan paksut sääret.


      • Kjjhh

        Räkänokat provosoivat tahallaan viritetyillä mopoillaan ja soittamalla porukalla suutaan.

        Kun joku saadaan ärsytettyä, yksi pikkujuudas kuvaa salaa sivusta jotta saadaan ykä-videoita ja taas joku paikkakuntalainen julkisesti naurunalaiseksi.


    • hetitoimeen

      Nämä laavuunkusijapojat ovat saaneet vihan nouseen näitä mammanpoikia (mopoilijoita) kohtaan. Poliiseilta muutama ratsia aamuisin lähelle kouluja niin saisivat pahimmat viritetyt mopot pois liikeenteestä.

    • TriplaX

      Joo kyllä minuakin mopopoikien toiminta ärsyttää. Jokin aikaa sitten olin kävelyllä, tiellä oli leveyttä vaikka kuinka, kuulin miten takaa tulee mopo ja eikös se perhana aja ohitse 5cm päästä, niin että sydän nousee melkein kurkkuun, teko oli epäilemättä tahallinen. Jäi harmittamaan se, että olisi pitänyt laittaa käsi nyrkkiin ja ratkaisevalla hetkellä ojentaa vasen käsi sivulle, niin mopopoika olisi kaatunut jorpakkoon mopoineen ja hyvä niin!

    • TriplaX

      Vaikka mopot taitavat olla samanlainen ikuisuuskysymys kuin koiran kakatkit. Keväällä ne tulevat esiin lumien sulaessa häiritsemään ihmisten elämää.

    • Hyi_

      Ristus, mikä lähiöruusu, oikein tyypillistä Jukolaa... jos tuolle jotain korvauksia videosta heruisi, niin jäisi varmaankin maksupuolelle uhkailuineen

    • JukolanTolvanat

      No kyllä joo, kuvaaminen yleisellä paikalla on suomessa sallittua 100%. Sitten kun tullaan kuvien ja videoiden julkaisemiseen, niin se ei kaikissa tapauksissa ole sallittua, siitä on määrätty ihan rikoslaissa.
      Rajahan on häilyvä, mutta kyllä jokainen täysipäinen tietää mitä kannattaa julkaista, mitä ei. Sanktiothan noista on aika pienet, riippen tietysti omasta varallisuudesta.
      Jos nämä mopopojat ajelee jalkakäytävillä, niin heidän tullessa vastaan kannattaa hieman horjahtaa ja väistää sopivasti osuen. Rikoslaki tulee siinäkin vastaan kun mopoilija kaatui kun jalankulkija "väisti" ja osui. Se miten se taas esim oikeudessa katsotaan ja päätetään, niin iso kysymysmerkki on, että miksi mopo ajoi kevyenliikenteen väylällä.
      Osa nykynuorista ei tarvitsisi kuin kuria, mitä 20-30 vuotta sitten sai antaa. Kyllä se elämä vielä heitä opettaa.

    • Rauhaa.ostarille

      Koiria ei kannattaisi ottaa mukaan hermostumaan tälläisiin tilanteisiin.
      Muutenkin asiat pitäisi voida selvitellä asiallisemmin.
      Ja turha se on täältä poistella huomautuksia öisestä mopoilla rälläämisestä ja mopobensankärystä. Ei se ole sääntöjen vastaista, eikä siinä turhaa ole valiteltu!

    • Vhgfdds

      Nykyajan kakaroilla ei ole mitään kunnioitusta vanhempia ihmisä kohtaan. Vapaan kasvatuksen tulos. Voi näitä kukkahattutäti junioreita kun aikuiseen ikään pääsevät ja jotuvat oikeasti elämään. Toivottavasti uusi nuoriso silloin räkivät näitä päähän ja vittuilevat minkä kerkee.

      • pojaspolvijne

        Ei "uusi nuoriso" voi parempia ollakaan näiden nykyisten kasvattamina.


    • Omalla_

      Käytöksellään voi paljon vaikuttaa siihen, kunnioittaako nuoret vai ei. Keski-ikäinen tantta räkä poskella uhkailemassa ei luonnollisesti kunnioitusta herätä... olisi nyt ihmeessä haalannut äijänsäkin siihen lässyttämään

    • Hameetpäälle

      Selkään noi tärisevät kakarat tarvis. Yllättävää sinänsä, kun nuoriso jotain tälläistä kuvaa, niin kohde on todella avuton. No vaikea se olisi aukoa päätään voimissaan olevalle aikamiehelle. Sellaisessa tapauksessa juostaisiin ripulit housuissa karkuun mopojenkin jäädessä parkkiin. Hiki päässä juostaisiin kotiin itkien valittamaan isille ja äitille. Pikku paskahousujahan nämä ovat.

    • Vellihousujen.kuvaamaa

      Aika raukkamaista laittaa nettiin tälläinen lähiöepisodi. Tyyliin- Kattokaa ny kaikki, kun tää tyhmä muija uskalsi alkaa urputtaan meille. Naista kyllä kuvataan, mutta kuvaajaa ja muun porukan naamoja ei ollenkaan.
      Omat naamat myös reilusti esille poitsut, jos on kanttia muidenkin naamoja noin rohkeasti netissä esitellä. Joku naamaton aristeleva pojuhan siellä visusti piilossa taustalla kokoajan mussuttaa, mopojonneihin ärsyyntyneelle naiselle.

    • Hyvä_jätkät

      Lisää vaan mummoykäilyä nettiin, jotta saa repeillä :)

    • Häiriölapsi

      Hyvä kun edes joku yrittää niille selittää missä raja menee. Minä yritin pari vuotta sitten, mutta se kaikui kuuroille korville. Sen jälkeen kun yksi niistä ajoi itsensä kännissä Rapamäessä kuoliaaksi, tuli vähäksi aikaa rauha Jukolaan. Nyt tänä kesänä se rauha on jälleen rikkoontunut, eihän siellä tarvitse olla kuin yksi häiriölapsi.

    • Stenkke77

      Kyllä on upeeta jättää tää maailma tuollaisille keskenkasvuisille tyhjäpäille. Kymmenkertainen jihuu -huuto näille vapaan kasvatuksen helmille!

    • 10-

      Kertainen eläköön huuto alkoholia liikaa käyttäville mummoykille!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe