Kiitosta vaan Touko Aalto

kuudeskäsky

Miten kävi Turussa?

27

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soin1nveli

      Persujen uudistama maahanmuuttopolitiikka on rikki!

      • kerromolopää

        mitä mitäs tehä ajaa kaikki ulos suomesta?olisko sitten ehjää


      • Soin1nveli

        Ei se uudistus ihan sitä taida tarkottaa., päinvastoin.


      • saako_ehdottaa

        kerromolopää kirjoitti: "mitä mitäs tehä ajaa kaikki ulos suomesta?olisko sitten ehjää"

        No Touko Aalto voisi ainakin aloittaa ajamalla sen ajatollahpartansa...


      • 1111122222

        Eikö vittu mene kaaliin KOKOOMUS ELIKKÄ RISIKKO VASTAA MAAHANMUUTOS!!! TAJUATKO KIEROSILMÄ KUINKA TUOT TUON JULKI KUINKA OLET HOITOA VAILLA. SIPILÄ TOIVOTTI NUO TERVETULLEEKSI, ORPO TEKEE PISNESTA VOKKIEN KANSSA MEIDÄN VERORAHOILLA, EN YHTÄÄN IHMETTELE KUINKA KYLILLÄ PUHUVAT KUN TÄYSIN TOIVOTON TAPAUS TÄHÄN YHTEISKUNTAAN SOIN1NVELI.


      • Soin1nveli

        No persut uudisti maahanmuuttopolitiikan holtittomaksi.


      • herkkäolen
        1111122222 kirjoitti:

        Eikö vittu mene kaaliin KOKOOMUS ELIKKÄ RISIKKO VASTAA MAAHANMUUTOS!!! TAJUATKO KIEROSILMÄ KUINKA TUOT TUON JULKI KUINKA OLET HOITOA VAILLA. SIPILÄ TOIVOTTI NUO TERVETULLEEKSI, ORPO TEKEE PISNESTA VOKKIEN KANSSA MEIDÄN VERORAHOILLA, EN YHTÄÄN IHMETTELE KUINKA KYLILLÄ PUHUVAT KUN TÄYSIN TOIVOTON TAPAUS TÄHÄN YHTEISKUNTAAN SOIN1NVELI.

        en ole hei palefase äläkä huuda olen herkkä ihminen


      • Narsissimos
        1111122222 kirjoitti:

        Eikö vittu mene kaaliin KOKOOMUS ELIKKÄ RISIKKO VASTAA MAAHANMUUTOS!!! TAJUATKO KIEROSILMÄ KUINKA TUOT TUON JULKI KUINKA OLET HOITOA VAILLA. SIPILÄ TOIVOTTI NUO TERVETULLEEKSI, ORPO TEKEE PISNESTA VOKKIEN KANSSA MEIDÄN VERORAHOILLA, EN YHTÄÄN IHMETTELE KUINKA KYLILLÄ PUHUVAT KUN TÄYSIN TOIVOTON TAPAUS TÄHÄN YHTEISKUNTAAN SOIN1NVELI.

        Rasputin ( touko) on ilmaissut selvästi valtaannpäästyään että tuplaa matumiesten määrään ja aikoo estää pakkopalautukset ja tiedustelulait. Suomen elinkaarella toivoa niinkauan kunnes vihreät pääsevät päättämään politiikasta. Nyt vihreät yrittävät esiintyä kun mitään ei olisi sanottukaan.. on ihan selvää ettävihreiden matubisnes on tärkein prioriteetti ja verorahat msksavat yritykset ja kansalaiset jotka eivät hyödy tai kannata matubisnestä.


    • tarkkanäköinen

      Voi aalto parka ei tämä näin mene eikä tule menemäänkään , vaikka kuinka vihreä niissä hommissas i olisit, sinä onneton tunari piileskeiet ja pakenet vastuutasi , vai onko niin miltä näyttää, ettei vihervasureilla ole mistään mitään vastuuta , vain typerä pään aukominen on toiminta tapa. Ei myöskään pitäsi olla niin , että tuo aalto on piilossa kun hänen lemmikkinsä tappaa Suomalaisia ihmisiä Turun torilla , Kyllä on järkyttävää , kun tuon kaltainen rupusakki kuvittelee olevansa joskus pääministeripuolue, ryhdistäydy senkin pelle., esitä oma mielipiteesi em. asiasta, niin tiedetään mitä pellen päässä pyörii, pyöriikö siellä vain pelleksi pukeutunut keppihevosen ohjastaja, Mieti nyt aalto jos porukkasi on pelkkiä pellejä , keppihevosilla ratsastavia aikuisia opiskelijoita ja suvakkeja , tulevaisuus näiden kanssa on sitä, ettei tulevaisuutta ole.

    • Sompanssi

      Soininveljen unelma kehitysmaamuslimeiden Islamilaisesta kalifaatista lähenee päivä päivältä kun "hartaat" kehitysmaamuslimit alkavat toteuttamaan uskontonsa ja kulttuuriensa suomia oikeuksia vääräuskoisia Suomalaisia kohtaan. Nyt äkkiä Emma Kari barrikaadeille vasemmisto anarkistien kanssa vaatimaan kehitysmaamuslimi kiintiöiden nostamista koska meillähän on siihen varaa ja mehän emme suostu pelkäämään kehitysmaamuslimi tappajia ja raiskaajia koska nehän kuuluvat osana tähän turvaan tulleiden kehitysmaamuslimeiden kotoutusta.

      • Soin1nveli

        Kaikenlainen terrorismi puukotukset tai autolla suoritettu on tuomittavaa..


    • EKeH

      Mielenkiintoista tässä asiassa on se, ettei missään lehdessä ole jutusta uutisoitaessa kommentointimahdollisuutta. Poliitikot ja poliisikin tuntuvat olevan lähinnä huolissaan turvapaikanhakijoiden turvallisuudesta, vaikka tähän asti on tapettu vain suomalaisia.

      • Soin1nveli

        Voisiko se johtua kommenttien aivottomuuksista?


      • paskaajauhat
        Soin1nveli kirjoitti:

        Voisiko se johtua kommenttien aivottomuuksista?

        siksi sinäkin täällä


    • tarkkanäköinen

      Outoon suuntaan tätä asiaa yle vääntää rikukot ym. rotta-politiikot ovat 24 tuntia muslimin terrori teosta huolissaan MUSLIMIEN turvallisuudesta .Totuus on sääntöjen vastainen, tällä palstalla, mutta sanon, jos ko. väkivalta kohdistuu lähimmäisiini, täsmä kostoa ei voi välttää.

    • SDPnRaumanKalakasvattamo

      Muistinvirkistykseksi vihervasemmisto-puolueiden alkuvuoden agendaa kaikkien suomalaisten puolesta (Turun Sanomien SDP-Vihreät-Vasemmistoliitto-RKP-blokin yhteisjulkilausuma):

      "Tilapäinen oleskelulupa inhimillinen vaihtoehto pakkokäännytyksille

      Turun Sanomat 8.3.2017 2:00 125

      Viikkoja jatkunut irakilaisten ja afganistanilaisten turvapaikanhakijoiden mielenosoitus on nostanut esille monen turvapaikanhakijan sietämättömän ja ihmisoikeuksia loukkaavan tilanteen Suomessa.

      Suomi pakkokäännyttää ihmisiä Irakiin, jossa olosuhteet eivät missään nimessä ole kaikille turvalliset. Monet irakilaiset ovat syystä huolissaan omasta turvallisuudestaan ja tulevaisuudestaan, sillä kotimaassaan heitä voi odottaa sota, vankila, kuolema tai muulla tavoin turvaton tulevaisuus.

      Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen turvapaikanhakijan oli aikaisemmin Suomessa mahdollista saada tilapäinen oleskelulupa, mikäli käännyttäminen pakkotoimin osoittautui mahdottomaksi. Tällaisen oleskeluluvan tarkoituksena oli estää oikeudettoman välitilan muodostuminen henkilöille, joita ei voitu poistaa maasta.

      Mahdollisuus tilapäiseen oleskelulupaan piti Suomessa asuvien paperittomien määrän pienenä verrattuna muihin Pohjoismaihin ja erityisesti moniin Euroopan maihin.

      Keväällä 2015 edellinen hallitus ajoi kuitenkin läpi lakimuutoksen, jonka mukaan vapaaehtoisesta paluusta kieltäytyvä henkilö ei voi enää saada tilapäistä oleskelulupaa Suomessa.

      Kyseisen lakiesityksen hyväksymisen yhteydessä silloinen hallitus antoi lausuman, jonka mukaan sisäministeriö seuraa tarkasti esityksen vaikutuksia ilman oleskelulupaa oleskelevien määrään. Lausumassa todettiin myös, että valtioneuvosto ryhtyy tarvittaviin lainsäädännöllisiin tai muihin toimiin tilanteen korjaamiseksi, mikäli ilman oleskelulupaa maassa oleskelevien määrä esityksen toteutumisen myötä merkittävästi kasvaa.

      Lausuman mukaan huomiota on erityisesti kiinnitettävä siihen, millaisia vaikutuksia esityksellä on ilman oleskelulupaa oleskelevien riskiin tulla hyväksikäytetyksi esimerkiksi ihmiskaupassa tai harmaassa taloudessa taikka joutua elättämään itsensä kerjäämällä tai rikollisuudella.

      Viimeistään nyt on selvää, että nykyisen hallituksen tulisi ryhtyä lausumassa tarkoitettuihin toimiin muuttuneen tilanteen johdosta.

      Edellä mainitut edellisen hallituksen päätökset ja nykyisen hallituksen kiristynyt turvapaikkapolitiikka ovat johtamassa Suomessa oleskelevien paperittomien ihmisten määrän kasvuun, kun monet irakilaiset ja muut ihmiset eivät oman turvallisuutensa vuoksi voi tai uskalla palata kotimaahansa.

      Paperittomina heillä ei ole asuntoa, mahdollisuutta työhön, terveydenhuoltoon, koulutukseen tai edes ruokaan. Heitä on nyt satoja, mutta tulevaisuudessa jopa tuhansia.

      Kasvava paperittomien joukko ei ole kenenkään etu. Hallituksen tulisi pikaisesti puuttua niihin järjestelmän ominaisuuksiin, jotka tuottavat paperittomuutta.

      Yhteiskunnalle kasvava paperittomien joukko tuo väistämättä ongelmia, kun täällä oleskelee ihmisiä ilman toimeentuloa ja palveluita. Paperiton ei myöskään voi tehdä ansiotyötä ja siten myös osallistua verojenmaksuun Suomessa.

      Ennen kaikkea se on vakava ihmisoikeusongelma, jota sivistysvaltion ei tule tietoisesti pahentaa.

      Li Andersson

      Puheenjohtaja, Vasemmistoliitto

      Anna-Maja Henriksson

      Puheenjohtaja, Rkp

      Ville Niinistö

      Puheenjohtaja, Vihreät

      Antti Rinne

      Puheenjohtaja, Sdp"

    • Lumiukko-

      Ei ole Toukolla aikaa, Touko jahtaa nykyisin nuorisojärjestöjen tyttöjä nyt kun puolueenjohtajan statuksella alkaa irtoamaan helpommin. Touko on samanlainen omaneduntavoittelija ja pintaliitäjä niin kuin kaikki Helsingin punavihreässä seurapiirikuplassa olevat. Cocktail-kutsuilla ja somessa kyllä esitetään ja puhutaan kivoja oman statuksen kiillottamiseksi, mutta kun vaikutusvaltaa saa, niin lähtee mopo käsistä ja vedetään häikäilemättömästi kotiin päin.

      • tarkkanäköinen

        Toukon sukunimi on Mehiläinen , siis Tappajamehiläinen


    • Pahempi_homma

      Ehkä ketjuun kirjoittaminen pitäisi lopettaa etteivät vihervasemmistolaiset pahoita mieltään.

      • Soin1nveli

        Eikö ketjuihin kirjoittaminen ole aika turhaa?


      • ootpimee
        Soin1nveli kirjoitti:

        Eikö ketjuihin kirjoittaminen ole aika turhaa?

        jos näin opettele vaikka laittaan kaulaas se


      • Soin1nveli

        Se kirjoitus, en oikein hyötyä siinäkään näe.


      • valoapimeille

        niin pimee ystäväni kannattasko nostaa lippalakkia hieman et näet asioita


      • PunainenMoskeija

        Ei nämä Islaminuskoiset kehitysmaamuslimi terroristit ole Islamilla aivopestyille viherkommunisteille mikään tuvallisuusuhka, eivätkä nämä ahdasmieliset sopeutumattomat holtittomasti lisääntyvät mahdollisesti radikalisoituvat tappavat tai raiskaavat kehitysmaamuslimitkaan ole mikään taloudellinen uhka. Koska onhan niistä 10% oikeasti töissä ja 10% heille räätälöidyissä suoja työpaikoissa joissa palvelevat lähinnä omia viiteryhmiään. Koska kuoleehan ihmisiä muutenkin ja onhan meillä suomalaisiakin sosiaali pummeja, näillä argumenteillahan Islamilla aivopestyt viherkommarit puolustelevat unelmaansa kehitysmaamuslimeiden kalifaatista suomessa.


      • Soin1nveli

        Kyllä kaltaisesi harhainen rasisti on tutkitusti pahin terroristi.


      • tarkkanäköinen
        Soin1nveli kirjoitti:

        Kyllä kaltaisesi harhainen rasisti on tutkitusti pahin terroristi.

        Oletko ihan tossasi sitä mieltä, vai härnäätkö vaan . Olisi ihan kiva tietää .


      • PunainenMoskeija
        Soin1nveli kirjoitti:

        Kyllä kaltaisesi harhainen rasisti on tutkitusti pahin terroristi.

        Kerroppa nyt se, mitä olen monta kertaa kysynyt että montako kehitysmaamuslimia suomalainen on tappanut ja kuinka monta raiskannut kehitysmaamuslimit ovat tappaneet yli 30 suomalaista ja raiskanneet monikertaisen määrän suomalasia. Mutta tiedän jo etukäteen ettet pysty, ainoa mihin kaltaisesi miten se nyt taas olikaan koulupudokas pössyttelijä rajakki ja rasisti suomalaisia kohtaan. Mutta tämähän on ainoa mihin te Islamila aivopestyt viherkommari anarkistit pystytte. Kun tieto loppuu niin usko alkaa.....


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1666
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1379
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      68
      842
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      732
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe