Kaivoksela

tulipää

Ollaan perheen kans muuttamassa Kaivokselaan,kertokaas vähän et onko millanen paikka asua?Tai siis muutetaan siihen vaskipeltoon,onks siellä paljon lapsiperheitä?Onko rauhallista?

12

4653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vesku

      Se vaskipelto on melko uneliasta ja uutta aluetta siinä myyrmäen kainalossa. Perheitä kyllä riittää ja palvelut melko hyvin lähietäisyydellä.

    • 1967 -73

      Silloin koko alue oli lapsiperheitä täynnä. Oma esikoisemme syntyi siellä ollessamme, joka sai tosin syntymäpaikakseen Hels Mlk, vaikka vaimoni vein humalassa sunnuntaiaamuna autollani naistenklinikalle. Oli pakko kun lapsivesi tuli ja taksiin ei ollut varaa. Oli ryypätty rankasti koko kesäloma.

      Niin, sanoisin Kaivokselasta, että tällähetkellä se on mitä ihanin alue koko Vantaalla, sillä siellä ovat parhaat ulkoilu mahdollisuudet koko vantaata ajatellen. Lastentarhakin on kulman takana ja koulu samaten.

      Myyjät tietävät arvon joten olehan tarkkana ettet ota liian isoa velkaa.

      • tietäjä_

        talot ovat huonokuntoisia, asuu vähäosaisia, ja mitä kaunista siellä, suuria teittein liittymiä täynnä, eikä mitään palveluja. Asuntojen hinnat ovat vantaan alhaisimpia korson ja koivukylän kanssa, että se siitä paikasta.


      • pum pum
        tietäjä_ kirjoitti:

        talot ovat huonokuntoisia, asuu vähäosaisia, ja mitä kaunista siellä, suuria teittein liittymiä täynnä, eikä mitään palveluja. Asuntojen hinnat ovat vantaan alhaisimpia korson ja koivukylän kanssa, että se siitä paikasta.

        ...viuhuu, ostarilla harva se viikonloppu.. konstat niitä seinistä kaivelee... täytyy olla luikero, että pystyy väistelemään!


    • Vaskipelto

      Mä asuin Aapramintiellä v. 2000-2003. Muutin ihan uuteen taloon (vuokratalo) ja siellä on niin järkyt vuokrat, että oli pakko muuttaa pois. Ajokortittomana kulkuyhteydet oli vähän nihkeet ja kauppoihin aika pitkä matka.

      Mutta rauhallista aluetta ja kesällä kiva. Lapsiperheitä oli paljon.

    • Sirkku

      Täällä Vaskipellon alueella on asuttu jo kohta 4v. Mukava, rauhallinen alue. Autot ovat saaneet olla rauhassa. Nopeasti pääsee HML väylälle ja kehille. Samoin Myyrmanniin kävellen alta kilometri pellon poikki pyörätietä, autolla kymmenisen minuttia autotietä. Myyrmanniin johtavalla pyöräily-kävelytiellä on muutes mukava puusilta ja sorsalampi :)

      Kalliit vuokrat, mutta erittäin rauhallinen sijainti. Palveluista kaipaan apteekkia. Se kun nääs lähti tuosta Kaivokselan ostarilta, mutta lähin löytyy kyllä Myyrmannista. Posti tuli taas takaisin (Kaivokselan Shell). Uusi Eurospar toi mukavaa lisää ruokakauppavalikoimaan, aina kun ei jaksa Manniin asti lähteä. Muutama lähiräkälä löytyy, R-kioski, Pikkolo ja Olohuone ravinteli. Huoltsikoita on Shell, Teboil ja A24.

      Vaskipelto on myös mukavannäköistä, uutta aluetta. Toisin kuin tuo Kaivoksela, joka on melkoisen näköinen..

      Tervetuloa kulmille. Kivaa seutua!

      • jesper

        eurospar, shell, toyota kaivoksela, hml moottoritie, peltoa...onko tämä sitä elämää. Ok, jos itse pidät tämmöistä seutua unelmana, niin sitten sun kanssasi on turhaa alkaa keskustella, mitä pitäisi kuulua asuinympäristöön. Haiskahtaa suoraa DDR:ltä.


      • Sirkku
        jesper kirjoitti:

        eurospar, shell, toyota kaivoksela, hml moottoritie, peltoa...onko tämä sitä elämää. Ok, jos itse pidät tämmöistä seutua unelmana, niin sitten sun kanssasi on turhaa alkaa keskustella, mitä pitäisi kuulua asuinympäristöön. Haiskahtaa suoraa DDR:ltä.

        En minä tätä aluetta unelmaksi ole jesper väittänytkään, vaan mukavaksi ja rauhalliseksi alueeksi kehunut!


    • Kaikan kingi

      Onhan meillä Kaivokselassa poltettu kebabmesta ja taidegalleriakin!

    • Neiti

      Joo me asumme myös tässä Vaskipellolla.
      Todella rauhallinen paikka ja hyvin lapsiperheitä.Todella ystäviä ihmisiä!!

      • neiti

        Piti kirjoittaa,että todella ystävällisiä ihmisiä.


    • Asukas

      Oli mielenkiintoista lukea noita kommentteja ko. alueesta -etenkin niitä negatiivisia.

      Alueella jo pidemmän aikaa asuneena voin sanoa, että viittaukset luoteihin ja Saksan Demokraattiseen Tasavaltaan ovat aika kaukaa haettu, ainakin näkemäni/kokemani DDR oli aika erinäköinen ja -oloinen...

      Kaivokselaa (ns. vanhaa puolta) ja Vaskipeltoa ei voi suoraan verrata toisiinsa, mitä tässä(kin) keskustelussa on nyt tehty, ne ovat kaksi eri asiaa.

      Vaskipelto on rauhallinen ja lapsiperheitäkin löytyy, palvelut ovat lähellä (mm. Myyrmanni, Eurospar, Pikkolo). Yhteydet ovat hyvät: linja-autopysäkeille sekä juna-asemalle on kävelymatka. Tosin e.m. kuvaukset sopinevat myös ns. vanhaan Kaivokselaan...?

      Asuntojen hinnat (ja vuokrat) ovat varmasti Vaskipellon alueella Vantaan keskivertoa korkeammat, mutta vapaassa markkinataloudessa kysyntä ja tarjonta pitkälti määräävät esim. asuntojen hintatason... Hinta-laatusuhde on varmasti monelle tärkeä asia...

      Kaivoksela yleisestiottaen on oman kokemukseni suht' rauhallinen -oma kokemukseni tosin (kuten todettua) perustuu asumiseen Vaskipellon puolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1888
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      244
      1808
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      92
      1572
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      110
      1378
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      167
      1132
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      65
      1100
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      942
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      63
      938
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      876
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      98
      866
    Aihe