Haapaveden sosiaalitoimisto

on kamala

Haapaveden sossun touhu on kyllä hullua. Ovet lukossa istutaan siellä vaan päivät. Toimeentulotuki päätöksiä saa odottaa, vaikka laissa sanotaan, että viranhaltijan tulee käsitellä hakemus viivytyksettä.

Itselläni loppui työsuhde Toukokuussa. Yritin hakea rahaa sossusta, mutta eihän sieltä saa mitään kun rahaa vieritetään jatkuvasti seuraaville kuukausille. 1500euron palkasta pitäisi sossun mukaan olla säästössä noin 700euroa. ja niillä pitäisikin sitten tässä syksyyn asti pärjätä. Voi luoja.

Onkohan siellä muuten yhtään työntekijää joka olisi pätevä? Kaikki on väliaikaisia tai sijaisia. Ja sen kyllä huomaa!!!!!

56

4522

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Julkisen palvelun

      toisella tavalla toimia pitäs. Perseestä luotuja metodeja toteuttaa. Asiakkaan , tarvitsijan huomioiminen jätetty pois kokonaan.
      Rupiapas hommiin ja netistä kato, ketkä sosiaalilautakuntaan kuulluu. Käy heidän kimppuunsa. Heijät on töihin valittu, sinua ja muita tarvitsevia palveleen.

    • virkavastuulla

      huolehtii perusturvasta. Käy heti lautakunnan jäsenten kimppuun . Jäsenet ovat: Anja Tallgren, Helvi Järvenpää, Sirkka Luusua, Seija Rytky, Kai Käsnänen, Janne Mäkinen, Seppo Repo, Suvi Perälä, Martti Repo, Raili Soukkamäki, Marko Niiranen ja Frans Ojala. Heti heihin yhteyttä. Pane lujille, he ovat suostuneet hoitamaan , heidän pitää se tehdä myös. Välinpitämättömyyttä älä hyväksy. Kohtelusi ei ole hyvän hallinnon mukaista!

      • kansalaisen

        pitää panna hallinto lujille, vastuuseen. Ei saa alistua.


    • teksti..

      niin olisikohan jo syytä katsoa peiliin missä voisi vika? Yleensä sosiaaliavuntarvitsevat ovat itse aiheuttaneet oman tilansa. Töitä on tarjolla tekevälle.

      • kurjuuteen

        ilman omaa syytä. Ja vaikka oma syy oliskin, hädässä lähimmäistä on autettava!


    • yleensä

      ilmoittauduta työttömäksi työnhakijaksi työvoimatoimistoon ja saada kelalta se ns. toimeentulo? Jos työt on loppunut etkö silloin ole oikeutettu kelan ansiopäivärahaan tai työmärkkinatukeen ja mahdollisesti myös asumistukeen. Että onko oikea paikka mistä rahaa olet kinuamassa?

      • Aloittaja__

        Olen kyllä ihan oikeasta paikasta yrittänyt hankkia rahaa.

        Mielenkiintoista tuo lukkojentakana oleminen. Voisi kyllä tuosta toiminnasta lähettää eteenpäin hiukan muistutusta.


    • työtä haluava

      Ketkähän siellä istuu työvoimatoimikunnassa..

      • prusetar

        ...työvoimatoimikunta...heh...semmonen on kai ankkalinnassa lähin


    • uus

      työpaikka. Säälittävät elää sossun rahoilla ku oikeaa työtä vihti tehä..

    • kehtaat

      käydä sossussa.en oo koskaan käynyt,eikä toivottavasti tarvii käydä siellä.mee töihin, töitä kyllä löytyy jos haluut tehdä.kummaa kitinää ja valitusta.siinä menee monen köyhän verorahat sun perseeseen. oisit säästänyt pahanpäivän varalle kun olit töissä, niin minäkin teen pikku palkastani.vituttaa tollaset pummit.

      • vähän

        eläpäs nyt sortotoimiin ala.Minun verorahat saa kyllä jakaa köyhille ja vähäosaisille.


      • alalla
        vähän kirjoitti:

        eläpäs nyt sortotoimiin ala.Minun verorahat saa kyllä jakaa köyhille ja vähäosaisille.

        olet hommissa.Oletko tuottavassa työssä.


      • lapsilisillä
        alalla kirjoitti:

        olet hommissa.Oletko tuottavassa työssä.

        keplottelen. Parisataa nautaa kytökulän suunnalla.


      • herra valehtelee
        lapsilisillä kirjoitti:

        keplottelen. Parisataa nautaa kytökulän suunnalla.

        kytökylässä ei ole sellaista tilaa jossa on tuo määrä eläimiä,olet kirjoituksista päätellen ennemminkin se ope.


      • pirttiviljelyn harrastajaksi,
        herra valehtelee kirjoitti:

        kytökylässä ei ole sellaista tilaa jossa on tuo määrä eläimiä,olet kirjoituksista päätellen ennemminkin se ope.

        mutta olen luonnostaan touhunnut... en opetukseksi. koulutuskin puuttuu...


      • se mullitila
        pirttiviljelyn harrastajaksi, kirjoitti:

        mutta olen luonnostaan touhunnut... en opetukseksi. koulutuskin puuttuu...

        sehän oli valetta.


      • jos kus
        se mullitila kirjoitti:

        sehän oli valetta.

        laskeen. eppäile vuan, kunnes rätinki tehty.


      • totuuden torvi
        herra valehtelee kirjoitti:

        kytökylässä ei ole sellaista tilaa jossa on tuo määrä eläimiä,olet kirjoituksista päätellen ennemminkin se ope.

        siellä on nimittäin ENEMMÄN ku parisataa eläintä


      • lukema
        totuuden torvi kirjoitti:

        siellä on nimittäin ENEMMÄN ku parisataa eläintä

        oo, kun lapsia tehhään ja mulleja pijetään.


      • pirttiviljelyä
        pirttiviljelyn harrastajaksi, kirjoitti:

        mutta olen luonnostaan touhunnut... en opetukseksi. koulutuskin puuttuu...

        ei vielä opeteta Haapaveden ammattikoulussa. Kait ne linjaa jo suunnittelee. Jota asia kiinnostaa enemmäm, kysyy rehtori-Erkiltä. Kun linja perustetaan, voin hakea työnopeksi. Erkki valitsee mielellään, kun kymmenkunta mukulaa jo on ja vielä tulee?


      • kytökylässä
        herra valehtelee kirjoitti:

        kytökylässä ei ole sellaista tilaa jossa on tuo määrä eläimiä,olet kirjoituksista päätellen ennemminkin se ope.

        kyllä vaan on kytökylänkoulun takana.


    • prusetar

      ne tekee kuule töitä silloinkin kun eivät asiakasta ota vastaan, käsittelevät esim. toimeentulotuen hakemuksia, hae töitä niin ei tartte märistä!!

    • Kleppo

      Joo se toiminta on kyllä surkeeta. Ja korostettakoon, etten ole mikään sosiaalipummi, olen opiskelija, tällä hetkellä kesälomalla. Kesätöitä olen hakenut. Mutta toimeentulon suhteen virkavalta on niin ovela, että kesälomalla en voi saada opintotukea, kun en opiskele, mutta en myöskään työttömyyskorvausta, koska olen opiskelija... Ovelaa... Eli ainoa vaihtoehto on toimeentulotuki sossusta. No, heinäkuussa hain, rahoja ei alkanut kuulua... Soitin sitte loppukuusta että tuleekohan niitä ollenkaan? Sitten ilmeni että olivat unohtaneet maksaa!!! Ja tämän lisäksi kenellekään ei tullut mieleen kertoa, että toimeentulotuki pitää hakea joka kuukausi erikseen, ja käsittelyaika on kaks viikkoo! No nytpä sitte oli laskut tältä kuulta rästissä, ei auttanu muu ku isännältä pummia 300, sille pitää maksaa takas, mutta arvatkaa kahesti mitä sossu sanoo ku kertoo että pitäs isälle maksaa velat noista laskuista? Varmaan, että tätähän me juuri ajettiin takaa...

      • toiminttaa

        viranomaisilta. Kantelu pitäs sinun tehä....


    • Pettynyt apuun

      Olen kanssasi samaamieltä.Ensin odotetaan viikkoja päätöstä,ja sitten tulee kielteinen päätös.Ja laskelmat ovat 4200euroa rahaa
      pitäisi olla lompsassa.Mutta ei mun lompsassa ainankaan ole kuin kolikoita.

      Mieheltäni loppui ansiot ja itse olen sairaslomalla ollut jo pikään.Ja nyt pitäis pärjätä tyhjällä minkä saa sossusta.Lainat jää maksamatta ja muutkin laskut.Näin ihmiset ajetaan katuojaan tai itsemurhan partaalle.

      Työntekijät istuu lukkojen takana kun pelkäävät tekemiään päätöksiä.

      Nimim:on kamala.Oletko katsonut päätöksestäsi miten kauan se on voimassa.Laita vaan heti uusi hakemus menemään kun sen voimassaoloaika loppuu.Ei anneta periksi!!!!Tsemppiä sulle nautitaan kuitenkin kesästä,vaikka katkerin mielin.

      • tarvittas

        tähän maahan.
        köyhiä kidutetään aivan säälittä.


    • Vikinä

      ja sitten eräs opiskelija naikkonen on pystynyt sossurahoilla ostamaan silti hevosen. Ei mene kyllä mun jakeluun...

    • nuuskamuikkunen2

      Sosiaalityöntekijät joutuvat nykyisin istumaan lukkojen takana, koska työpaikka on turvaton asiattomien asiakkaiden takia. Oma turvallisuus on vaarassa. Sosiaalityöntekijät tekevät hyvää ja arvokasta työtä. Ei meidän yhteiskuntaa ole suunniteltu niin, että sosiaalitoimen pitäisi turvata elanto. Työtä tekemällä se elanto on saatava.

      • Funtsija ..

        AIVAN

        Hyvää ja arvokasta työtä tekevät, kun tekevät.
        Virkamieshän ei osaa/ uskalla tehdä päätöksiä, kun voi tehdä virheen. Inhimillisyydellähän ei ole sijaa, eikä arpaa. Aina.

        SE, että joukossa on keinottelijoita ja vääryydellä eläviä, työtä vieroksuvia tapa"pummeja", se ärsyttää. Niitä kyllä löytyy ja ihmeellisesti osa vain saa sitä tukea ja osa ei.

        NE, jotka todella tarvitsevat, eivät SAA tai KEHTAA, tai OSAA hakea apua. Ihmisen elämässä saattaa tapahtua kaikenmoista. Sairautta, vahinkoja, työttömyyttä, mieleen liittyvää yms. Silloin yhteiskunnasta pitäisi saada apu. Väliaikaista. On täysin väärin siis syyllistää todella tarvitsevia.

        Onhan näitä juttuja. Ei savua ilman tulta kuitenkin ja kyllä kaikkialla tulisi kaikkia kohdella tasapuolisesti. Ikään, kokoon ja muuhunkin katsomatta. En mielestäni ole rasisti, mutta tässä aloite tasapuolisesta kohtelusta suomalaisille tavallisille tallaajille on paikallaan.

        Ei lautakunta voi puuttua viranhaltijoiden päätöksiin.

        Se, että on joskus tienannut ei tarkoita, että massissa on rahaa. Ihminen yleensä laittaa menonsa tulojen mukaan.

        No Keskustelua tämä aina aiheuttaa. Asiantuntijoitahan me ollaan kaikki, toivotaampa nyt, että apua saa silloin kun sitä tarvitsee. EIHÄN rahaa riitä jäärettömästi jakaa. Itsehän me veronmaksajat se kustannetaan, ei se mistään taivaasta sada. Jos on väärinkäyttäjiä ja "tapaeläjiä", niin niihin pitää puuttua, silti ei kaikki avun saajat ja tarvitsijat ole sitä. Ei siis saa syyttää apua todella hakevaa ja tarvitsevaa.


    • Sossun työntekijät

      istuvat lukittujen ovien takana sen takia, että asiakas voi tulla puukon kanssa toimistoon ja puukottaa virkailijan hengiltä kuten kävi muutama vuosi sitten Oulussa, kun mielenterveysongelmainen asiakas tuli kostamaan virkailijalle päätöksestä, kun ei ollut saanut sossusta rahaa kännykkään.

      Totta on, että meillä on näitä loiseläjiä, joita veroa maksavien ihmisten täytyy elättää, mutta täytyy myös muistaa, että on sellaisia asiakkaita, joiden elämäntilanteensa vuoksi on suorastaan pakko kääntyä sossun puoleen ja
      juuri sitä vartenhan meillä on tämä sosiaalijärjestelmä, että todella apua tarvitsevia kansalaisia autetaan.

      Ei kaikki sossun puoleen kääntyvät ole sosiaalipummeja ja helppo on puskista huudella, että hae töitä. Mitä töitä Haapavedellä on tarjolla - aika heikkoa on tarjonta!

      Totta on myös se, että avustuksen hakijan täytyy (valitettavasti) olla itse aktiivinen ja valvoa omaa asiaansa, vaikkei sen niin pitäisi ollakaan.
      Noita töppöjä näyttää sattuvan, jos asiasta ei kuulu mitään ja hiljaisuus jatkuu, niin tartu puhelimeen tai lähetä sähköpostia ja pyydä tietoa asiasta.

      Ei oikeutta saa, ellei sitä hae!

    • kk27

      jos asiat hoidetaan kieroilematta,ei tartte olla lukkojen takana,siellä tietenkin taas kieroillaan,valituksia menemään,tarkastajat käy niin sitte taas jonkin aikaa menee

    • kerran erehtynyt

      Niin ja jos virkailia tekee päätöksen jonka vois lautakunta purkaa, niin eivät pura sillä siinä lautakunnassa istuu henkilöitä jotka itse eläneet kokoiän tukienvarassa "maajussit" kateita jos oikeasti jollakin on heikko aika ja tarvitsisi apua, eivät sitä anna, mutta jos esim joku kepujärjestö tarvii avustusta johonkin toimeen nuijitaan se läpi vaikka sillä ei kenenkään elämään olisikaan vaikutusta mutta kun ovat kepuloisia

    • ?

      menkää töihin, sitä piisaa haapavedelläkin, ei tarvii olla veronmaksajien kukkarolla.

      • Nalle.

        Et sitten muuta keksinyt ( ? ) tähän työttömyys ongelmaan kirjoitella. Jotenkin tuntuu että olen tuon typeryyden kuullut/ nähnyt kirjoittetavan ennenkin.

        Luulisi olevan jo pyöreäpäisimmällekkin selvää Mistä ihmisten ahdinko oikein kumpuaa? TYÖTTÖMYYDESTÄ! Se on tämän aikakauden suuri vitsaus, suorastaan rurttoon verrattava ihmisiä epätoivoon vuosikymmenestä toiseen ajava ongelma.

        Riittäisi jo rangaistukseksi työttömälle työttömyys, mutta kun näitä sisaria ja veljiä löytyy jotka vaan kirjoittelevat MENKÄÄ TÖIHIN! Minä ainakin seuraan sen verran mailman menoa ettei tulisi mieleenikään moista kirjoitella, edes nimimerkin takaa.

        Meillä on laki säädetty joka takaa sen ettei täällä ketään nälkään tapeta. Toimeentulotuki on juuri sitä varten säädetty, ellei henkilöllä ole muuta tuloa, hänen tulee se saada ja piste.

        Sitä ei voi kiertää minkään kunnan / kaupungin sosiaaliviranomaiset. Jos tätä yrittävät valitus vain suoraan Oulun lääninhallituksen viranomaisiin, sieltä kyllä tarkistetaan tilanne.


    • ei valittaja

      Töitä kyllä olisi, määkin olisin päässy moneen paikkaan, mut en voinu ottaa ku yhen!

    • Kapu.

      Onko sulla ( ei valittaja ) sitten töitä kun lopetetaan se piilo sossuntuki ( maataloustuki ) jonka veronmaksajat edelleen maksaa.

      • Kapulle vastaus -

        - otapas enemmän selvää liittyen noihin maataloustukiin - turha niistä on maajusseille olla kateellinen! Tietyiltä osin on faktaa, että ilman niitä meillä
        ei olisi puhdasta suomalaista ruokaa, vaan olisimme ulkomailta tuodun tehoviljellyn ruoan varassa. Sisältäen vaikka minkälaisia lisäaineita jne...

        Sekö olisi parempi vaihtoehto, että valuuttaa valuu ulkomaille kuin että suomalaiset maataloustuottajat saavat tarvitsemansa tuen.
        Jo meidän maantieteellinen sijaintimme vaikuttaa koko maatalouteen.

        Asia ei ole niin mustavalkoinen, kun Kapu näyttää luulevan - luulo ei ole tiedon väärtti tässäkään asiassa!

        Kauppa ja teollisuus on se iso paha susi, joka vie leijonan osan tuotteiden hinnasta ja tuottajille jää suorastaan luu käteen kuten nyt alkaa olla todellisuus siankasvattajien kohdalla.

        Jotakin pitäisi valtiovallan alkaa asialle tehdä, ettei tällaiseen tilanteeseen ajauduttaisi kuin miltä nyt näyttää. EU:sta tulee halpaa ylituotantosianlihaa Suomeen , jota hölmö kansa täällä sitten ostaa...sisältäen Luoja ties' mitä hormooneja yms.

        Tässä vain yksi esimerkki!


      • ei vasemmistolainen
        Kapulle vastaus - kirjoitti:

        - otapas enemmän selvää liittyen noihin maataloustukiin - turha niistä on maajusseille olla kateellinen! Tietyiltä osin on faktaa, että ilman niitä meillä
        ei olisi puhdasta suomalaista ruokaa, vaan olisimme ulkomailta tuodun tehoviljellyn ruoan varassa. Sisältäen vaikka minkälaisia lisäaineita jne...

        Sekö olisi parempi vaihtoehto, että valuuttaa valuu ulkomaille kuin että suomalaiset maataloustuottajat saavat tarvitsemansa tuen.
        Jo meidän maantieteellinen sijaintimme vaikuttaa koko maatalouteen.

        Asia ei ole niin mustavalkoinen, kun Kapu näyttää luulevan - luulo ei ole tiedon väärtti tässäkään asiassa!

        Kauppa ja teollisuus on se iso paha susi, joka vie leijonan osan tuotteiden hinnasta ja tuottajille jää suorastaan luu käteen kuten nyt alkaa olla todellisuus siankasvattajien kohdalla.

        Jotakin pitäisi valtiovallan alkaa asialle tehdä, ettei tällaiseen tilanteeseen ajauduttaisi kuin miltä nyt näyttää. EU:sta tulee halpaa ylituotantosianlihaa Suomeen , jota hölmö kansa täällä sitten ostaa...sisältäen Luoja ties' mitä hormooneja yms.

        Tässä vain yksi esimerkki!

        Noin juuri, me suuriosa tavallisista työläisistä ymmärrämme asiat, muutama kateellinen viimme vuosituhannen aseenteella oleva vain räksyttää!


    • ?

      sanon edelen menkää toimeentulon hakiat töihin. miksi ei töitä? siksi kun minua ei juuri tuo työ kiinosta, en tykää, ei ole kouluutusta, jotenka on turhaa väitää ettei ole töitä toimeentulo tuki, työtömyyskorvaukset vain ertyis tutkinnan jälkeen saaville, jotka ovat erityisen sairauden vuoksi työkyvyttömiä,ei laisinkaan heille joita tuossa viitasin "ei minua kiinosta tuo työ jne".TÖITÄ on jos on tekiää. miksi maalaisjuntit saavat paljon tukea, siksi koska maalaisjuntti ei saa tehdystä työstään palkaa eikä tuottamastaan tuoteesta kuin vaivaiset 25% kaupan hyllyllä olevasta tuoteen hinnasta ,"elikkä kuluttajan maksamasta hinnasta" jostakin on viljeliän palkka saatava kun ei makseta tuottamastaan tuoteesta.

      • Mitä oikein sitte?

        MITÄ sinä oikein yrität (?) selitää? Mieti ja kirjoita puhtaaksi uudelleen!!


    • Kapu.

      Ei kapu ole kateelinen maajusseille. Kapu vain on kyllästynyt näiden uusien " yrittäjien" paskan jauhamiseen työttömistä ja tavallisen työläisen työpanoksen arvosteluun eri tiedotusvälineissä.
      Se " hölmö" kansa on muuten pakotettu sen saman valtiovallan taholta ostamaan sitä halvinta lihaa. Olen samaa mieltä, jotain tarttis tehä! Meillä on Eu:n kallein ruoka ja velat Borttugalin luokkaa.

    • Työstä rahaa tulee

      Tee töitä äläkä pelkällä veronmaksajienvaroilla ele.

      • Perseestä.

        Joo, työstä pitäisi sitä RAHAA tulla. Mutta Suomessa on 250,000 tuhatta sellaista työläistä ( pätkä, tukityöllistetyt) joille tilipäivä on vaan AVUSTUSPÄIVÄ. REVI VIISASTELIA siitä!


    • viininviljeliä

      Työläiset maksaa verot kun taas jotku niitä kiertää verokikkailulla, ja kartuttaa omaisuuttaan. ruotsi ei ole enää pitkiinaikoihin ollut eikä yrittänyt olla omavarainen ja siksikin pärjää paremmin kun tuet on pienemmät.

      Samaanaikaan suomalaista lihaa viedään muunmuassa venäjälle, ja siihen vientiinkin maksetaan tuki samoin perunoihi, ja jopa noihin nautaeläimiin jotka suomesta viedään pannaan veronmaksajien rahaa. samoin maitotuotteita moniin maihin viedään ja taas ollaan tukia maksamassa sitten investointituet on samaa piilotukea jota maksetaan noin 8 miljardia vuodessa 64000 tilalle joissa on sitten suurinosa niitä ei toiminnassaolevia haamutiloja rahat vie nämät isot tilat. ja valittaa.
      Toivottavasti tähän joskus tulee toppi! ja terve kilpailu niin ulkomaisilla kuin suomalaisillakin määrää hinnan nythän työtä teetetään jo niissä maissa missä se kannattaa eikä sitä ole puollustanut maajussit miksi meidän pitäisi puollustaa heitä?

      Aito markkinatalous ilman sulkuja ja tukia on ok , samoin työstä maksettava palkka asettuu kysynnän ja tarjonnan haarukkaan .

    • ?

      niin maidon tuottaja saa kakkine tukineen huippu maidosta vaivaiset 0,32c litralta mitähän maksaa kaupassa, tuottaja saa lihakilolta eurosta puoleentoita kilolta, mitähän maksaa kaupassa ,eli ei ihme jos tuotajien täytyy toimeentuloksi saadasenkin vähäsen tuki euroja mitä saavatkin, juuri ja juuri hengissä pysyvät, toisi kuin palkansaajat joilla on moninkertaiset kuukausi tulot euronkaan menoja muualle kuin ruokaan ja viikonlopun viettoon, auton pensat ja vakuutukset,sähköt,vedet , minimaaliset menot viljeliän tuloihin nähden.

    • tuli ja vesi

      Otappas sitte aamulla eväät laukkuun ja mee töihin mitäs sitä tekemään sellasta mikä ei kannata.
      Tuo maidon hinta on alakanttiin eikös? oo jotain 40c litra tuet kohoaa tällähetkellä noin 80 c/ litra

      • oikea työläinen

        Mitkä ihmeen eväät otat laukkuun töihin mennessä, jos kaikki ruantuottajat joutuisi lopettamaan tuotannon kannattamattomana? Ei sullakaan evästä olisi!


    • viininviljeliä

      Ei ne eväät lopu mutta tuotanto kannattavaksi eli tuet passivoi, ja nykyjärjestelmä ohjaa veronkiertoon kun tilitoimistot on jotka jo neuvoo milloin on investoitava ettei joudu maksaan veroja=osallistumaan yhteiskunnan pystyssäpitämiseen siihen pitäis kantaa kortensa kaikkien myös MV.jän

      Farssi suomalaisesta puhtaasta on ajalta kuokka ja jussi, nykyisin ei suomiruoka puhtaampaa kuin muuallakaan emme ole sen erikoisempi kansa kuin muutkaan. Esim myrkkysanaa ei nykyisin käytetä vaan kysymyksessä on SUOJELUAINEET. ja näistä jää aina jäämiä. Epidemioita on omastakintakaa, mutta suurimmat otsikot tulee aina ulkomaisista sillä kepu on saanut haluamilleen paikoille haluamansa henkilöt. esim hustukallio vai mikäseoli:)

      Niin tuottaja ko ei saa lihasta kuin 1,5 euroa? kannattaa sitten siirtyä kasvattamaan hevosta kun siitä saa 2 egua kilo ja minä polonen luullu et se o halpaa.
      Sikafarmarit on itse aiheuttanu hinnanlaskun kun tukien lisämaksuja anttilankautta hoitivat niin lisäsivät samalla sikamäärää ja nyt ne ei mahdu mihinkään. eli Ahneella on paskanen loppu, pitää edelleen paikkaansa

    • ?

      tuottajan maitolitra on kesäaikanahuippuhinnalla kaikkineen tukineen laadultaan huippua vaivaiset 0.32c litra juuri äskettäin sain mullitilin teuraaksi laitetuista nuorkarjasta kilohinta vaivaiset hiukan toistaeuroa tukineen.

      • Nalle.

        Miksi te maidon, lihantuottajat ette ryhdy totaaliseen boikottiin ( lakkoon) suomeksi sanottuna? Meijerit, kauppa ja mitä vielä, vievät teidät konkurssiin.

        Eikö tämä Valiokin ole teidän omistuksessa? Sehän nostelee ja laskee maidon hintaa tuottajalle yksipuolisella julistuksella miten lystää.

        Ei se ole mitään kommunismia, se on oman ja perheen talouden turvaamista ahneilta kappaketjuiltaja muilta syöpäläisiltä joita te elätätte.

        Perustakaa 1-2 naapurin kanssa ( jossa maito,lihan tuotto) yhtymä. Rakennatte tarvittavat tilat jossa voitte myydä suoraa tuotteitanne. Tämä on jo mahdollista elintarvikelainsäädännönkin puitteissa.

        Uskon että tämä on tulevaisuutta jo aivan lähitulevaisuudessa Suomessakin. En epäile hetkeäkään etteikö olisi kysyntää tuotteille. Silloin voitte itse hinnoitella tuotteenne, jolloin kate on parempi

        Investoinnit ovat alussa kovat, mutta pitemmällä aikavälillä kannattavaa. Selkeyttäähän se mielestäni tulevaisuuden uskoa omaan tekemiseen.

        Me kuluttajatkin olisimme tyytyväisempiä, silloin tiedämme ainakin mistä ja millä tavalla tuote tulee.


    • huuhaa Nalle on

      Nalle esittää aivan huuhaata, eikai viljelijä jouda olemaan vielä kauppiaana, muutenkin suomessa on erittäin tiukka elintarvikehykienia vaatimukset, myymälätilat on niin kalliit rakentaa!

      • Nalle.

        Sitä " huuhaata" toteutetaan jo esim, Tanskassa. Näin se maatalouskin menee kehityksen mukana eteenpäin.
        Se viljeliä joka on "hereillä" saattaa tulla jopa hyvin toimeen tilallaan.


    • viininviljeliä

      Eikös ne tuet ole enimmäkseen eläinyksikkö, hehtaari , perustaisia ei niinkään tuotantoriippuvaisia? ja noita tukinimikkeitä on paljon eli tulee monesta eri lanketintäytöstä.

    • ITSE KOKENUT

      Haapaveden Sosiaali on aivan perseestä, siellä vain pilkataan hätään joutunutta ihmistä . Jos joutuu työttömäksi, ja rahaa ei pitkiin aikoihin tule mistään, ja laskut eivät ole lomalla, ja yrittää SUUREEN HÄTÄÄNSÄ PYYTÄÄ SOSIAALISTA APUA, NIIN SIELLÄ PILKATAAN ASIAKASTA, VAADITAAN ETTÄ ON MYYTÄVÄ ASUNTO, SEKÄ AUTO, JA KAIKKI MITÄ SIIHEN MENNESSÄ OMISTAT. Sosiaaliapuhan on tarkoitettu hädässä oleville ihmisille,... jos jostain syystä elämän tilanne niin vaatii,... eikä virkailioilla ole mitään oikeutta olla auttamatta ahdinkoon joutunutta ihmistä......Haapavedellä virkailiat toimivat niin,... kuin antaisivat omasta pussistaan,.... HE OVAT TODELLA KATEELLISIA SILLE ASIAKKAALLE, JA SEN VUOKSI EIVÄT SUOSTU TUKEA MYÖNTÄMÄÄN, TÄSSÄ HE RIKKOVAT SUOMEN LAKIA ..........OLEN ITSEKKIN HEIDÄN PILKATTAVAKSI ... JOUTUNUT, SIELLÄ NÖYRYYTETÄÄN KÖYHÄÄ TODEN TEOLLA . SITÄHÄN HEIDÄN ON HELPPO TEHDÄ, KUN ITSELLE ...PALKKA ...JUOKSEE

    • viininviljeliä

      No ne on kepuleita ne päättäjät, ja se on oppinut ettei muille mitään kuin itselle kaikki. pistänpäs linkin josta löytyy totuutta myös tukiin ketjun sisältä ja siihen että eväämme maksetaan kahteen kertaan.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9985795

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1500
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1217
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1156
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1014
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      755
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      377
      731
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe