Jokelan liikkeet

innokas_kuluttaja

Laskeskelin;

K-Market, Valintatalo, R-kioski, pari pizzapaikkaa, Posti, Apteekki, kirjakauppa, joku kauneudenhuoitoputiikki (?onko edes enää), kukkakauppa, huoltoasema, Siwa, eläinkauppa ja rautakauppa sekä aikuisten naisten hervottoman kallis vaatekauppa (?onko sitäkään enää).

Kylläpä näyttää komialta... Onpa vaan sanottava että jokelalaisten kuluttajien on pärjättävä aika vähällä! Ehkä nämä on kaikki "perus"kaupat, mutta on niissäkin puutteita.
Ruokakaupat ovat todella pieniä, niinkuin itse asiassa kaikki muutkin putiikit(huom.kukkakauppa!), Siwa, eläinkauppa (josta ei ole mahdollisuus ostaa eläviä eläimiä), ja rautakauppa ovat jossain jumalan selän takana jonne on parasta keskusta-alueelta matkustaa autolla.
Jassoo. Ei täällä ilman autoa pärjää, jos pitää hieman muissakin kaupoissa käydä.

10

2337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laiskuutta vain..

      Niin, jokelasta kulkee junat, mene niillä isompiin kauppoihin, jos ei pikkupuljut kelpaa. Niin ne muutkin tekevät!

    • kyllä

      Olet sinänsä väärässä, ettei Valintatalo ja K-market enää ole pieniä. Tuo ostari rakennettiin uusiksi pari vuotta sitten ja molemmat ovat kyllä melko isoja ruoka-kauppoja. Lisäksi Siwa on auki joka päivä klo 8-21 myös juhlapyhinä. Rautakaupan valikoima on hyvä ja kyllä sinne jaksaa kävelläkin. Eläintarvikekauppa on kyllä puhdas tarvikekauppa eikä mikään eläinkauppa. Sen "naisten kauneusliikkeen" kohdalla tai vieressä on nyt kahvila ja konditoria, josta saa vaikka kakun tilattua. Terveysasema on keskustassa ja täysin uusi rakennus. Samoin kirjastot ja monitoimitalot löytyy. Eli palvelut löytyy omalta kylältä. Hyvinkäälle tai Järvenpäähän hetkessä junalla, matkakin on niin lyhyt ettei konduktööri yleensä edes lippuja ehdi myyntivaunussa myymään. Hyvinkään asemalta on 100 metriä lähimpään markettiin.

      Lisäksi siihen Teboilin huoltoasematontille ollaan laatimassa isoa muutosta. Huoltsikan ja Osuuspankin talon paikalle tulee Jokelan keskustakortteli. Tähän taitaa olla ehdolla jokin kolmas kauppa, olikohan S-market. Kauppa tarvitaan kyllä, koska lähivuosien aikana Jokelan asukasmäärä vähitellen kolminkertaistuu. Jo nyt on yrittäjiä tarjolla enemmän kuin kunta ehtii keskutaan tiloja kaavoittaa. Lisäksi pankki uudistuu ja ällöttävän näköinen vanha huoltsikka lähtee keskustasta heti kun venäläinen Lukoil saa tontista riittävästi Tuusulan kunnalta europan valuuttaa. Saa nährä pääsevätkö sopimukseen, mutta selvästi huoltoasemarakennus on jätetty ränsistymään eikä sitä uusittu samalla kuin mittarit oli pakko uusia.

    • ihan riittää

      Kukaan tonne pulsukylään mitään laittaisi, eihän siellä kellään ole rahaa kuluttaa.

      • on rahaa

        Lapsiperheitä kalliilla omakotialueilla ja rahaa löytyy. Miks hitto sä tätä pulsukyläks sanot?! Jokela on hyvä paikka asua.


    • täältä löytyy

      Paljon on kauppoja ja liikkeitä näin pieneen kylään ja lisää tulee koko ajan...mutta niin tulee asukkaitakin. Jokelasta löytyy divarikin,jollaisia nykyään saa hakea kivien ja kantojen alta. Olen itse todella tyytyväinen kylän tarjontaan...kunnon kuntosalia kyllä kaipailen...

    • Lahelassa

      Niin Lahelassa missä kait asuu vähän "varakkaampaa" väkeä ja on asutusta paljon. Siellä ei ole minkään sortin palveluja. Jokelasta pääsee joka suuntaan hyvin jopa julkisilla kulkuneuvoilla, entäpä Lahelasta?

    • nipe09

      Törkeetä palvelua Jokelan R-kioskissa! Varsinikin tuhti keski ikänen blondi.menis ottaan happea ja miettis uudelleen,miten toimii asikas palveluksessa,Kun posti siirtyi katon alle.heti posti uusiin tiloihin! Ja asiakas ystävällisemmät myyjät...! Tommonen äkäpussi vois mennä kaatis vahdiksi.....😂!

      • hhtghd

        Se on liikkeen omistaja. Asiakkaat ovat sitä varten eikä päinvastoin. Ei se palvele tai kunnioita asiakkaita, vaan sen tehtävän hoitavat asiakkaat.

        Sillon kun tuo tuli omistajaksi niin lähes lopetin käynnit siellä. Joka kerta se on ilkeällä päällä. Koskaan ei hymyile tms, on nääs sillä huono itsetunto. Olen käynyt ehkä max kerran vuoteen. Jos on tarvetta niin ajelen kaupunkiin.


      • kuppari65

        Ihan samaa mieltä! Liekö punaset päivät,joka päivä! Tai saan vähästä...?


    • hhtghd

      Nyt olen pienen ajan sisällä käynyt siellä kahdesti, tahallaan.
      Se omistaja ei ole muuttanut käytöstään. Päivää sanoo, mutta ei näkemiin tai hei, ei vastaa toivotukseen. Kulutin aikaa viisi minuuttia ja seurasin niin kaikille oli sama kohtelu.

      Toinen käynti muutaman päivän päästä oli erilainen. Oli nuori nainen myyjänä, siis eri ihminen. Oli kohtelias ja toivotti tai vastasi heippaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      190
      1863
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      62
      1290
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1053
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      149
      941
    5. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      46
      915
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      80
      912
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      798
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      80
      764
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      729
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      688
    Aihe