Paras kebab

ja miksi?

Mikä on teidän mielestänne Salon paras kebabravintola ja miksi?

Katsotteko kebabeja syödessänne paikan puhtautta?
Monesti on vaan ihan liian likaista.

Entä henkilökunnan käsien pesu ja porukan suuri vaihtuvuus...

Kommentteja puolesta ja vastaan...

38

10047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surffari

      Kastike ylivoimaisesti paras.

      Pitäjällä "pitkät perinteet" eikä vain helpon rahan perässä niinkuin monien muiden vastaavien lafkojen pitäjät (IMHO).

      Miinusta aukioloajat ja se että ne naiset laittaa liian vähän kastiketta.

      • Redish

        Te, jotka puhutte pitkistä perinteistä: kai on muistissa, että Vilhonkadulla mainostamanne ravintolan paikalla oli alunperin pitkän aikaa nykyisin Fes'iä pitävän kaverin liike?


      • Keppipappi
        Redish kirjoitti:

        Te, jotka puhutte pitkistä perinteistä: kai on muistissa, että Vilhonkadulla mainostamanne ravintolan paikalla oli alunperin pitkän aikaa nykyisin Fes'iä pitävän kaverin liike?

        Jonka Körfezin isäntä savusti sieltä ulos....


      • Surffari
        Keppipappi kirjoitti:

        Jonka Körfezin isäntä savusti sieltä ulos....

        Istanbul kebab:han oli ensimmäinen laatuaan salossa torin varrella jos perinteistä puhutaan.

        Edellisessä tarkoitin perinteillä lähinnä sitä että se Körfezin äijähän leipo niitä kebabbejansa jo about 15 vuotta sitten Kirkkokadulla nimellä Rhodos Kebab.

        Sitten joku niistä (ilm. joku Marmaran taustahahmoista) karvakäsistä halus vallata sen korttelin ja osti sen Rhodoksen (toiminimi mukaanlukien) pois joka jatkaa edelleen samalla nimellä. Rhodoksen nykyisistä omistajakytköksistä mulla taas ei ole mitään hajua.

        Vilhonkadullehan sittemmin perustettiin haaraliike, jossa tää Fessin kaveri oli ainakin aluksi. En tiedä oliko palkollisena vai omistajana vai miten.

        Oma veikkaus on, että papparainen vaan sitten näytti ovea Fessin kaverille ja alkoi vuolla siinä itse fyrkkaa.


    • Fes

      Todella hyvä palvelu,siisti ja tilava kebab ravintola.Ja samaa mieltä mun kanssa moni muukin...Ainoa paikka Salossa jossa palvelu on erinomaista...

      • Orange78

        FES on ehdottomasti Salon paras ja laadukkain paikka, jos katsotaan palvelua,lautasta,siisteyttä, hinta on ehkä 50senttiä kalliimpi mutta itse kyllä tyydyn että hinta/laadusuhde on kunnossa.

        paikka löytyy JET:n vastapäätä ja shellin vierestä, ex makuunin vanhoista tiloista.


    • kebabin purija

      Paras ja nopein on torin kebab ! Hyvää lihaa ja kohtuullinen palvelu. Päälliskaupaksi saa lähes joka kerta seurata perheriidan tynkää. Kädet heiluvat dramaattisesti ilmassa ja kova papatus kuuluu :)

    • on jees

      Meilläkin tykätään Körfetsistä. Ruoka on hyvää ja henkilökunta ymmärtää suomea, eikä vaan :"ma ei jummarra".
      Jos on hiljainen hetki, niin mitä siellä tehdään: Siivotaan! Sitä ei usein näe monissakaan paikoissa tapahtuvan.
      Usein muissa paikoissa notkutaan hiljaisina aikoina ulkona tupakalla tai vikitellään naisia. Aina vähän tanakoita likkoja vietellään, että pääsis (S)hommiin ja saataisiin lupa jäädä Suomeen. Näin se ikävä kyllä menee...
      Harvoinpa on muija fiksu ja hyvännäköinen jolla on tumma mies ja mukula vaunuissa...

      • kymmenen

        turkkilaista kuin yksi somali!


      • Anonyymi
        kymmenen kirjoitti:

        turkkilaista kuin yksi somali!

        perkeleen hattivatti


    • Kebabfani

      Körfez on kyllä yksi parhaita. Ja kuten eräs kirjoittaja tässä sanoi; on pitkät perinteet.
      Toinen seikka esim kotisivut, jos niihinkin haluaa panostaa, kun eivät edes kalliita ole.
      Toinen on juuri Perniön Kebab, tosin se nyt ei ole Salossa. Mutta kuuluu sarjaan, erittäin siisti ja kohtelias henkilökunta.
      Kotisivujen kuvistakin jo näkee ettei ole mikään rahat pois- ruokapaikka.

      • Tsirppi

        Perniön kepappi on kyllä todella loistavaa, liha on maukasta (tekevät itse) ja kastikkeita paljon. Lisäksi miljöö on hieno ja siisti ja palvelu ensiluokkaista.
        Ja perinteet pitkät, taitaa olla jo yli kymmenvuotias mesta.


      • on paras
        Tsirppi kirjoitti:

        Perniön kepappi on kyllä todella loistavaa, liha on maukasta (tekevät itse) ja kastikkeita paljon. Lisäksi miljöö on hieno ja siisti ja palvelu ensiluokkaista.
        Ja perinteet pitkät, taitaa olla jo yli kymmenvuotias mesta.

        Oletteko käyneet Turussa Kuningas kebabissa?
        Se on ehdottomasti paras kaikista missä olen käynyt!
        Todella viihtyisä ja siisti paikka. Siellä käydään aina, jos on Turkuun asiaa. Siellä vessaankin uskaltaa mennä, eikä tarvii pitää nenästä kiinni.Eikä kusi lainehdi lattioilla.

        Eikä mielestäni huono asia ole sekään, että henkilökunta on kokonaan suomalainen!

        Kokeilkaa joskus!


      • Liedossa
        on paras kirjoitti:

        Oletteko käyneet Turussa Kuningas kebabissa?
        Se on ehdottomasti paras kaikista missä olen käynyt!
        Todella viihtyisä ja siisti paikka. Siellä käydään aina, jos on Turkuun asiaa. Siellä vessaankin uskaltaa mennä, eikä tarvii pitää nenästä kiinni.Eikä kusi lainehdi lattioilla.

        Eikä mielestäni huono asia ole sekään, että henkilökunta on kokonaan suomalainen!

        Kokeilkaa joskus!

        on lähiseudun paras kebab. Kuningaskebab myös muuten ok, mutta tosi kallis.


      • Leevi Lihamies
        Tsirppi kirjoitti:

        Perniön kepappi on kyllä todella loistavaa, liha on maukasta (tekevät itse) ja kastikkeita paljon. Lisäksi miljöö on hieno ja siisti ja palvelu ensiluokkaista.
        Ja perinteet pitkät, taitaa olla jo yli kymmenvuotias mesta.

        Minä osaan tehdä lihaa itse vain yhdellä tavalla. No, en tosin ihan yksin.


      • Kpappii
        on paras kirjoitti:

        Oletteko käyneet Turussa Kuningas kebabissa?
        Se on ehdottomasti paras kaikista missä olen käynyt!
        Todella viihtyisä ja siisti paikka. Siellä käydään aina, jos on Turkuun asiaa. Siellä vessaankin uskaltaa mennä, eikä tarvii pitää nenästä kiinni.Eikä kusi lainehdi lattioilla.

        Eikä mielestäni huono asia ole sekään, että henkilökunta on kokonaan suomalainen!

        Kokeilkaa joskus!

        Tässähän oli kyse Salon kebab paikoista eikä Turun,Salossa se on ehdottomasti Körfez,paras kastike ja isot annokset,sama porukka kun piti ennen Rhodosta joten kokemusta löytyy,palvelu on todella ystävällistä.


      • Otokka
        Tsirppi kirjoitti:

        Perniön kepappi on kyllä todella loistavaa, liha on maukasta (tekevät itse) ja kastikkeita paljon. Lisäksi miljöö on hieno ja siisti ja palvelu ensiluokkaista.
        Ja perinteet pitkät, taitaa olla jo yli kymmenvuotias mesta.

        Jäin miettimään.... Tekevät lihan itse? kasvattavat siis?


      • Surffari

        Otsikossa kaikki tulikin jo sanottua


      • epa
        Surffari kirjoitti:

        Otsikossa kaikki tulikin jo sanottua

        Laadukkaan tuntuinen ja hyvin siisti paikka


      • kebab
        on paras kirjoitti:

        Oletteko käyneet Turussa Kuningas kebabissa?
        Se on ehdottomasti paras kaikista missä olen käynyt!
        Todella viihtyisä ja siisti paikka. Siellä käydään aina, jos on Turkuun asiaa. Siellä vessaankin uskaltaa mennä, eikä tarvii pitää nenästä kiinni.Eikä kusi lainehdi lattioilla.

        Eikä mielestäni huono asia ole sekään, että henkilökunta on kokonaan suomalainen!

        Kokeilkaa joskus!

        Kuningas on nimensä veroinen


    • lampaanliha

      No ehdottomasti Fes!
      Muut eivät pääse lähellekään Fesin tasoa.
      Sen ovat myös asiakkaat käynneillään todistaneet.

      • Hepa-#-

        siis kyllä!!! Ihan ehdoton ykkönen on Fes!!
        Parhaat kebabit kastikkeineen ja aina hyvin iloista
        palvelua oon saanu!! Täydet 10 pistettä multa!!


    • Karjalan poika

      Siellä on paras kebab missä käytetään vähiten soijaa, ja maksetaan eniten veroja.

    • arvostelua

      Tässä vähän plussia ja miinuksia paikoista joissa käyn...

      Fes
      nopeaa ja puhdasta, erittäin hyvät pihvit
      -hinta, nälkä ei lähde läheskään aina

      Bahar (ent. Tori kebab)
      hinta, pitsoissa täytettä reilusti, kanakori!
      ok annoskoot

      Hot chili
      hot chili
      hyvä paikka kaikin puolin ja hyvin maustettua ruokaa
      -ei halvimpia

      Salon pizzeria kebab
      halpa
      kebabliha hyvin maustettua

      Dekan (ent. Salon kebab, ent. Suton, ent. Chicago...)
      hyvät annoskoot
      hyviä pitsoja, mutta
      -turhan usein löytyy karva tai jotakin muuta ruokaan kuulumatonta lautaselta.
      tuoretta kahvia lähes aina

      Rhodos
      siisti paikka
      -kebabit usein jääkylmiä, etenkin rullakebab
      -ei halvimpia

      Kanari
      -pitsat tuntuu aina olleen vähän liian kauan uunissa

      • BORILAINEN

        mÄÄ OLEN KÄYNY KAIK Salon kebabi läpitte,ja kyl toi Körfez on paras,iso annokse ja piru hyvöä soossi.


    • pannaan

      En tiedä kun en käy moisissa paikoissa.

    • 1111

      Airin tai airinin. Kebabit ovat todella hyviä, varsinkin kebab-rulla. Tuoretta salaattia ja hyvää majoneesia, jonka itse tekevät.

      • missähän..

        tää AIRIN kebab sitten mahtaakaan olla.
        Ja millähän lailla mahtanevatkaan maustaa TUKUSTA ostamansa majoneesin,
        siitähän on kysymys,koska vain aniharvat enää (NYKYISIN TEKEVÄT ITSE MAJONEESIA)?
        Eihän se majoneesin teko ole konstikaan ammatti ihmiseltä,joka on koulunsa käynyt,
        mutta valitettavasti noi kebabin pitäjät,kun ovat harvoin ALAN kouluja käyneet.
        Pointtihan ei tietystikään ollut se "itse"tehty majoneesi,sillä sillähän ei todellakaan ole merkitystä.
        Asiakkaillehan on tietysti aina merkityksistä tärkeimmät:
        1.hyvä palvelu(joka,sekään ei liiallisena ole hyvä,lipevyys pois)me,kun emme ole tottuneet ylimenevään n.s.koteliaisuuteen
        2.Hyvä maku (ennenkaikkea lihan)
        3.Salaatti mehevää(ei kuivaa keräkaalta)
        4.KASTIKE ON OIKEESTI NRO 1
        Määpäs tiijän missä on paras,mutta enpäs kerrokkaan teille menkää ite maistelemaan!


      • KUUMA..
        missähän.. kirjoitti:

        tää AIRIN kebab sitten mahtaakaan olla.
        Ja millähän lailla mahtanevatkaan maustaa TUKUSTA ostamansa majoneesin,
        siitähän on kysymys,koska vain aniharvat enää (NYKYISIN TEKEVÄT ITSE MAJONEESIA)?
        Eihän se majoneesin teko ole konstikaan ammatti ihmiseltä,joka on koulunsa käynyt,
        mutta valitettavasti noi kebabin pitäjät,kun ovat harvoin ALAN kouluja käyneet.
        Pointtihan ei tietystikään ollut se "itse"tehty majoneesi,sillä sillähän ei todellakaan ole merkitystä.
        Asiakkaillehan on tietysti aina merkityksistä tärkeimmät:
        1.hyvä palvelu(joka,sekään ei liiallisena ole hyvä,lipevyys pois)me,kun emme ole tottuneet ylimenevään n.s.koteliaisuuteen
        2.Hyvä maku (ennenkaikkea lihan)
        3.Salaatti mehevää(ei kuivaa keräkaalta)
        4.KASTIKE ON OIKEESTI NRO 1
        Määpäs tiijän missä on paras,mutta enpäs kerrokkaan teille menkää ite maistelemaan!

        aihe tää kebab,ku oikein liekki ilmestynyt kohdalle.
        No ei ihme ollaanhan Salossa,joka on kebabkaupunki.
        On n.s."rasisteja",jotka haukkuvat lyttyyn kaikki ulkomaalaisten omistamat paikat(käyvät kuitenki niissä syömässä alvariinsa) ja sitten on taas näitä esim.Airin kebabin ystäviä,jotka yrittävät laittaa kebabitkin meidän"aboriginaalien"piikkiin.
        Jospa mäkin lähtisin laittaan läskisoosia`karjalanpiirakoitten kera myyvän `kioskin`pystyyn,vaikka Kiinaan.
        Kuinkahan kävis?
        Vois vaikka onnistaakki,mut en kuiteskaan viitti lähtee niin kauas.


      • typykä17
        KUUMA.. kirjoitti:

        aihe tää kebab,ku oikein liekki ilmestynyt kohdalle.
        No ei ihme ollaanhan Salossa,joka on kebabkaupunki.
        On n.s."rasisteja",jotka haukkuvat lyttyyn kaikki ulkomaalaisten omistamat paikat(käyvät kuitenki niissä syömässä alvariinsa) ja sitten on taas näitä esim.Airin kebabin ystäviä,jotka yrittävät laittaa kebabitkin meidän"aboriginaalien"piikkiin.
        Jospa mäkin lähtisin laittaan läskisoosia`karjalanpiirakoitten kera myyvän `kioskin`pystyyn,vaikka Kiinaan.
        Kuinkahan kävis?
        Vois vaikka onnistaakki,mut en kuiteskaan viitti lähtee niin kauas.

        Körfes on ehdottomasti paras.

        Paikka on todella siisti ja viihtyisä. Tuntuu aina kivalta mennä sisään ja tehdä tilaus koska tietää etukäteen jo tulevansa siistiin paikkaan ja että ruoka on tuoretta ja hyvää.

        Kebabit ovat salon parhaimmat, kastike on hyvää ja mukaville naisille myös iso plussa. On paljon kivemåpi syödä kun sitä ei ole tehnyt mitkään babagurgurin nuoret turkkilaiset karvakädet. Mahtaakohan siellä gurgurissa edes käydä enää ektään, siellähän raiskattiin alakerrassa joku tyttö henkilökunnan toimesta...

        Fes on myös hyvä paikka. Mukavat omistajat ja siisti paikka. Ainoo miinus on että kebabit ei ole niin hyviä ja kasteki kummallisen makuista minun mieleeni.

        TOri kebabista ei koskaan kannata ostaa kebabbia, vaan se on pitsa paikka. Olen pari kertaa tilannut sieltä kebabin ja molemmilla kerroilla se on jäänyt syömättä.

        Vanhaaan rhodokseen en enää mene. Siellä on marmaran entisen karvakädet töissä ja asiakaspalvelu on alaarvoista. Kebabin makukin laski kun firma myytiin.

        Menää fessiin tak körfesiin ,ei muualle kiitos.


      • Shipe83

        Airin on kyllä paras! Iskender, tavallinen, rulla ym. kaikki loistavia, ja salaatti todella tuoretta!


      • ETANA 1

        Ainoo paikka missä oon käynyt vain kaksi kertaa.Oli avajaispäivä ja ainahan sitä uudet paikat sit tulee katsastettu. Tilasin kaks annosta ja otettiin mukaan ja siin aloitettiin syömään sit perillä ja ite olin melkein jo ehtiny syömään oman annoksen kun muija oli vasta aloittelemassa ja tokas mikäs se tossa on, kurotin itseni rauhallisesti pöydän yli ja sanoin että soma etanahan se siinä.Tokasin vielä et näyttää olevan eksoottiset ruoka annokset lisänä.Siinä se muutaman sentin kokoinen vekkuli väänteli itseään. Siihen jäi kebab annos.Ite söin kyl oman loppuun ja jäi vielä nälkä,joten kysyin muijalta et saisinko syödä hänenkin annoksensa loppuun,mut ei se antanu mun syödä.No ei oo tultu käyty siin paikassa pahemmin.Kerran kävin kyl pizzan sieltä hakemassa,mut ei ollu mitään valittamista, ei ollu kyl naikkosenikaan matkassa. Yleensä käyn valittamassa asioista helposti mut jätin tän kerran menemättä.Sattuuhan niitä virheitä kaikille ihmisille.


      • ATATÜRK
        typykä17 kirjoitti:

        Körfes on ehdottomasti paras.

        Paikka on todella siisti ja viihtyisä. Tuntuu aina kivalta mennä sisään ja tehdä tilaus koska tietää etukäteen jo tulevansa siistiin paikkaan ja että ruoka on tuoretta ja hyvää.

        Kebabit ovat salon parhaimmat, kastike on hyvää ja mukaville naisille myös iso plussa. On paljon kivemåpi syödä kun sitä ei ole tehnyt mitkään babagurgurin nuoret turkkilaiset karvakädet. Mahtaakohan siellä gurgurissa edes käydä enää ektään, siellähän raiskattiin alakerrassa joku tyttö henkilökunnan toimesta...

        Fes on myös hyvä paikka. Mukavat omistajat ja siisti paikka. Ainoo miinus on että kebabit ei ole niin hyviä ja kasteki kummallisen makuista minun mieleeni.

        TOri kebabista ei koskaan kannata ostaa kebabbia, vaan se on pitsa paikka. Olen pari kertaa tilannut sieltä kebabin ja molemmilla kerroilla se on jäänyt syömättä.

        Vanhaaan rhodokseen en enää mene. Siellä on marmaran entisen karvakädet töissä ja asiakaspalvelu on alaarvoista. Kebabin makukin laski kun firma myytiin.

        Menää fessiin tak körfesiin ,ei muualle kiitos.

        Kerrankin kun haukut Turkkilaisia lupaan että sulle ei käy hyvin! Sitä paitsi Salon kebab ravintolan kaikki omistajat ovat jostain päin maailmaa ei Turkista! Eikä liha ole aitoa!


    • narsissi o paska

      NARSISSSIIII!!1111!!!!!! EHKÄ VÄHÄN EPÄILYTTÄVÄ PAIKKA MUT EI HAIUTTAA KU KEBU O HALPAAAAAAA!!11!!!!!!!!111!111

    • en käy

      En käyt ko. paikoissa..onkohan niiden pitäjillä edes vaadittavat hygieniapassit halussa? ?
      Tuunaan mielummin vaikka makkarakastiketta himassa ja keitän perunoita..halvempaakin tulee kun seuraavana päivänä paistaa..
      Hernesoppakin on ihan hyvää tölkistä ja vielä parempaa, kun itse liottaa herneet ja keittelee..

      • Ollikkala 10

        Olikkalan Meda on paras ja omistajat itse työssä. Mukavia ovat ja ystävällisiä. Rehellisesti maksavat verot , oleskeluluvat kunnossa jne.

        Halikon Pitsmestareissa ainakin pimeää työvoimaa.


      • .::keijo
        Ollikkala 10 kirjoitti:

        Olikkalan Meda on paras ja omistajat itse työssä. Mukavia ovat ja ystävällisiä. Rehellisesti maksavat verot , oleskeluluvat kunnossa jne.

        Halikon Pitsmestareissa ainakin pimeää työvoimaa.

        Joo Ollikkalassahan kaikki maksaa verot ja sun muut asiat kunnossa. T: Meda


      • albertti69
        .::keijo kirjoitti:

        Joo Ollikkalassahan kaikki maksaa verot ja sun muut asiat kunnossa. T: Meda

        monacossa ei ketään maksa veroja kun kaikilla menee hyvin toista se on siellä ala-ollikkalan puolella


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27976
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      203
      17906
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      355
      9388
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6385
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4193
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3803
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      35
      2020
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1487
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1235
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1187
    Aihe