Hyvä parturi-kampaamo?

Tiksuli

Jep, eli nyt olisi hakusessa hyvä parturi-kampaamo Kuopiosta. Olen ulkopaikkakuntalainen, mutta haluaisin löytää ammattitaitoisen kampaajan, tahdon uudistaa hiuksiani. Olisi eduksi jos kampaamo olisi keskustan läheisyydessä, mutta ei välttämätöntä. Perusteluja ja muita esittelyjä mukaan kiitos. Eikä mitään kaavoihin kangistuneita martta- partureita tänne! :)

58

29283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raparberg

      Pikkuinen Studio In Ajurinkadun ja Suokadun kulmassa on kiva. Kampaamon pitäjä Susanna on hauska tyyppi, jonka kanssa on kiva jutella. Ja hyvä kampaaja!

    • Tiksuli

      Lisää hyviä kampaamoita! :)

    • savotar00

      Studio blanko Niiralassa Niiralankadulla tai Hius-ja kauneushuone Havanna Kuninkaankadulla. Kumpikin tosi hyviä ja erittäin ammattitaitoiset kampaajat ja trendikkäitä paikkoja. Havanna ehkä jonkin verran edullisempi kun studio blanko.Kannattaa kokeilla.

      • ilme

        niiralassa on tosi hyvälaatuinen ja kohtuuhintainen ilme. nettisivut www.ilmeesi.com
        blankon ja havanan tekijät on kaikki vanhoja ilmeläisiä eli siellä kasvatettuja, hyviä paikkoja nekin


      • studio_blanko
        ilme kirjoitti:

        niiralassa on tosi hyvälaatuinen ja kohtuuhintainen ilme. nettisivut www.ilmeesi.com
        blankon ja havanan tekijät on kaikki vanhoja ilmeläisiä eli siellä kasvatettuja, hyviä paikkoja nekin

        Vaikka viestiketju onkin jo hieman vanha, en malta olla korjaamatta faktoja oman yritykseni Studio Blankon osalta. Olen perustanut liikkeen vuonna 2007 ja kunnia ammattiosaamisestani kuuluu legendaariselle (sittemmin vuosia Milanossa vaikuttaneelle) Tuula Kaunistolle. Valmistuin vuonna 2001 vuosikurssini priimuksena suorittaen kansainvälisen hiusmuotoilijatutkinnon helsinkiläisessä Pivot Point -koulussa. Ennen Blankon perustamista työskentelin vuosia useammassakin liikkeessä sekä Helsingissä että Kuopiossa, joista muutaman kuukauden palvelin omaa vakioasiakaskuntaani ilmeen tiloissa, etsiessäni omaa liiketilaa. Ja täältä vilkkaalta Niiralankadultahan se sopiva löytyikin.

        Meillä on Blankossa tekemisessä ihan oma linja, johon on napattu pieniä vaikutteita maailmalla liikkuessa. Perusajatuksena tietysti on tarjota laatutietoisille kuopiolaisille urbaani ja ajanhenkinen kokonaisuus, jossa tärkeimpänä pidämme yksilöllistä palvelua ja ensiluokkaista työn jälkeä.

        Vähän meni mainostamiseksi, mutta se kai suodaan, kun sanojen takana voi seisoa ;)

        Elämään Blankossa voi tutustua paremmin meidän Instagramissa @studioblanko

        Sonja Sanchez


    • Vakioasiakas

      Hius- ja kauneushoitola Shine Kasarmikadulla. Suosittelen. Tytöiltä löytyy aina uusia ideoita. Mukava paikka, sieltä lähtee aina hyvällä mielellä pois...

      • kysyjä456

        Minkä hintainen muotoonleikkaus puolipitkiltä hiuksilta on Shinessa ja Havanassa? Etsin opiskelija-alennuksineen max 25 euroa maksavaa muotoonleikkausta. Ja mielellään pitäisi olla hyvä kampaajakin, jolla on ideoita :)


    • emmer

      Savoy puijonkadulla on hyvä, samoin salong twist minna-talossa, ja kolmisopella sitruuna. tosi hyvät ideat/leikkaukset ja värjäyksen jälkeen voi vaan ihastella itteään peilistä

    • oona

      helii

      • niiralan hiuskulma

        niiralan hiuskulma, paikan omistaa entinen miss suomi (en muista nimeä, mutta samana vuonna oli kisoissa ku jenni dalhman)


      • Onko totta
        niiralan hiuskulma kirjoitti:

        niiralan hiuskulma, paikan omistaa entinen miss suomi (en muista nimeä, mutta samana vuonna oli kisoissa ku jenni dalhman)

        Suvi Miinalako muka omistaa kyseisen paikan, oisko uskoa vai??


      • Asiakas myös
        Onko totta kirjoitti:

        Suvi Miinalako muka omistaa kyseisen paikan, oisko uskoa vai??

        Kolmisopella ainakin saa ajan melkein varmasti odotellessa. Voi suositella.


      • Martiinaa
        Asiakas myös kirjoitti:

        Kolmisopella ainakin saa ajan melkein varmasti odotellessa. Voi suositella.

        Mestarikampaaja Piia. Style in Roomissa !!


      • Pateniemen pate
        niiralan hiuskulma kirjoitti:

        niiralan hiuskulma, paikan omistaa entinen miss suomi (en muista nimeä, mutta samana vuonna oli kisoissa ku jenni dalhman)

        Entäs jos paikan omistaa naapurin pate , onko silloin yhtä hyvä paikka hiusten leikkaukseen. ??


    • anita20

      Shinea en kyllä suosittele kauppakadun ja kasarmikadun kulmassa. Oli epäkohtelias kampaaja! Repi mm luonnonkiharaa tukkaani pienellä kammalla ja pyöritteli silmiään. Lopuksi vielä sanoi että joudun ottamaan tästä työstä enemmän rahaa kun oli niin paljon tukkaa. Huomasin kun samalla virnuili vieressä seisovalle opiskelijalle. En ole kyllä tuttavilleni ja ystävilleni suositellut,päinvastoin!

    • Mimmunen85

      Onkos kukaan käynyt keskustassa Kampaamo Arja ikosella? Mun mielestä tosi mukava kampaaja. Tuolta voi katsoa hinnat: www.kampaamoon.fi

    • Vahvistamme luonnett

      Ilme on hyvä!

    • beardman

      mistä saa ammattitaitoista parranajoa?

      • Ent. karvakuono

        www.ilmeesi.com

        Ilmeessä Niiralankadulla partakarvat saavat kyytiä rautaisella ammattitaidolla myös veitsellä. Suosittelen lämpimästi!


    • Kauniskutrit: äiti&tytär

      Sokoksen kampaamoon ei mielestäni kannata mennä, koska siellä asioidessa oikein aisti riitaisan työilmapiirin, kampaajat vaihtuivat alvariinsa, palvelu tahmoi ja kohtelu oli joka kerta erittäin ylimielistä, sitten kassalla unohdettiin vielä antaa S-bonusta. Emme menneet 3. kertaa, vaan olemme nykyään Ilmeen kauniskutrisia ja supertyytyväisiä asiakkaita.

      • isä ja poika

        Vahvistko luonnetta : ) ??? oli taiteellinen johtaja paikalla arvioimassa???


    • norahhh

      Suosittelen Ilmettä, joka sijaitsee Niiralankadulla. Ylihinnoiteltua on mutta ammattitaitoon voi luottaa. Opiskelijoille hinnat aika kovat, jopa hiustenvärjäyksestäkin.

      Jos Ilmeen hinnat kirpasee nii muita hyviä vaihtoehtoja on parturi-kampaamo Anne ja Studio Alex T, joista saa kohtuuhintaista palvelua. Molemmissa oon ollut tuloksiin tyytyväinen.

      • Mimosa S

        Kenelle kyseissä kampaamoissa kannattaa mennä? Tuskin kaikki kampaajat ovat yhtä hyviä.


    • huoh huoh---

      Keskiverto suomalaisen naisen keskiverto tukan saa laitettua kampaaja kuin kampaaja....joten aika turhaa näitä kyselyitä lähetellä tänne Suomelle

      • Ei smafiaa!

        Vai niin? Ykkösrasti ja Sokoksen kampaamot oli pettymys, eikä taida S-mafialla ollakaan ammattitaitoisia kampaajia. Kierrän kaukaa.


    • Kari-Fani

      Hiusstudio Visio ja siellä Kari on aivan omaa luokkaansa! Todella taidokas ja nopea AMMATTILAINEN. Tekee työnsä, jonka lopputulokseen voi aina luottaa, ei turhanpäiväistä juoruilua/lässytystä, vaan faktatietoa hiusten hoidosta ja -hoitoaineista. Olen vakiasiakas v:sta -03!

    • järkytys

      Älkää ainakaan Queniin (Jynkässä) menkö! Ylistävistä lausunnoista (?) huolimatta sain vuosisadan kammo-leikkauksen "vanhan rouvan" leikkaamana. Itku tuli kotona enkä ilennyt mennä viikkokausiin minnekään ihmisten ilmoille!

      • ex-asiakas

        Sama kokemus minulla! Kesä meni pilalle kynityn tukkani takia.


      • EiEnääQueeniin

        Minullakin kamala kokemus siitä kampaamosta... Hiukset leikattu niin, että piti mennä toiseen kampaamoon pelastamaan tilannetta, onneksi oli tapreeksi pituutta mistä ottaa pois.


      • Tyrmistynyt

        Enpä suosittelisi minäkään kyseistä kampaamoa. Epäkohteliasta käytöstä juoruta asiakkaasta.


      • MistäHyväKampaamo

        Kaksi kertaa Queenissa käyneenä voin sanoa, että olen pettynyt molemmilla kerroilla. En enää koskaan mene sinne. Nuorella naisella ei kovin hyvää käsitystä erialisista hiusmalleista. Ei kovin ammattitaitoista hiustenleikkausta.


      • Anonyymi
        EiEnääQueeniin kirjoitti:

        Minullakin kamala kokemus siitä kampaamosta... Hiukset leikattu niin, että piti mennä toiseen kampaamoon pelastamaan tilannetta, onneksi oli tapreeksi pituutta mistä ottaa pois.

        Sama kokemus minullakin, ei enää gueeiin.


    • kultakutri1

      Hiusstudio Karhunpesä Petosella on hyvä.

      • kukalieneekäänkö

        Oikeesti on HiusStudio...Karhunpesä ei...


    • Tyytyväinennuori

      Jynkässä oleva Queen on taas minusta juuri oiva! Kohtuu hintaista palvelua ja nuoret tytöt kouluttautuvat jatkuvasti, en tästä "vanhasta rouvasta" tiedä. Ammattitaitoista porukkaa ja saa paljon uusia ideoita ja neuvoja.

    • tyytyväinentäti

      Studio Blanko ! Ensimmäistä kertaa kävin ja Sonja ymmärsi heti millaista leikkausta toivon, oikeasti tuntui olevan kiinnostunut toiveistani ja ja tulos on erinomainen myös värin osalta !

      • parempaaasiakaspalvelua

        Studio Blankossa hiukset leikataan todella taidokkaasti,. Yksi Kuopion parhaista. Väreissä itselläni huteja tai sitten asiakasta ei osata kuunnella. Valitettavasti olen myös kokenut asiakaspalvelun omistajalta takakireänä ja epäystävällisenä. Vika asiakkaassa, ei kampaajassa.Mutta jos hyvän leikkauksen haluat, silloin suunta ehdottomasti studio blankoon.


    • Pindee

      Onko Savoy hyvä kampaamo? Osaavatko siellä tehdä hyviä mallinmuutoksia?:)

    • Onnäin

      Blue Moon. Kauppakadulla, vastapäätä postia

    • skfkdljfdkjfsdkljsfdl

      Joskus 2000-luvun alussa kävin joko H-talossa tai Minnassa parturissa ja joku pitkä akka leikkasi kovin hätiköiden ja hiuksia repien niin että meinasin jo sanoa että sellaiset hiukset mitkä ei lähde repimällä niin ne saa katkaista...
      Hommasin sittemmin oman kotileikkurin n. 20 eurolla jolla olen säästänyt jo lukemattomia parturikäyntejä ja saan mieleiseni jäljen. Koneellahan ne vetäisee monesti parturissakin miesten tukat ja nylkevät siitä sen 20 euroa perkele. Hinnat ei pudonneet edes silloin kun oli se parturien veroalekokeilu, parturit veti senkin edun veronmaksajien taskuista omiin liiveihinsä ja veroparatiiseihin tietysti. Varmaan ei yhtään työpaikkaakaan siitä tullut lisää, tyypillistä moraalitonta ja selkärangatonta suomiyrittäjien asennetta!

      • skfkdljfdkjfsdkljsfdl

        Se ensimmäinen kotiparturikone otti ja hajosi perkele, piti ostaa toinen.


    • Vakioasiakas

      Kuopioon muuttaessa olen käynyt monessa eri kampaamossa. Parturi-kampaamo Annesta, joka on nykyään Kauppakadulla, jäi hyvä kuva ammattitaidosta. Se oli ensimmäinen kampaaja Kuopiossa, missä kävin ja tietysti opiskelija-aikoina alennukset houkutteli. Taitaa tosin monissa parturi-kampaamoissa olla opiskelija-alennukset mahdollisia tai sitten pääsee leikkaamaan hiuksia opiskelijatöinä (tästäkin on kokemusta).

      Kerran olinkin harjoittelijan asiakkaana studio Artiquessa ja olin tyytyväinen hiusten tasaamiseen. Näytettiin, minkä verran tasaavat latvojani. 25 eurolla selvisin tuosta.

      Studio KK´s on aika kallis, maksoinkoan 35 euroa latvojen tasaamisesta ja toki siihen vielä sisältyi hiusten pesu. Shinessa käydessänikin olen maksanut sen 32 euroa tasausleikkauksesta.

      Löydettyäni viime vuoden kesällä Hiuskulman, jonka hinnastosta huomasin tasausleikkauksen maksavan 25 euroa ja tämähän houkutteli minua. Nyt kolmatta kertaa olen käynyt siellä ja tulen pysymään vakioasiakkaana. Kampaajat osaa sielläkin ehdottaa kuinka paljon voisi tasata niitä latvoja ja kuinka leikkaa otsatukkaani. Näin ollen siis suosittelen Hiuskulmaa ja varsinkin niille, jotka tasaa vain latvoja eikä halua lyhentää hiuksiaansa. On ihan turhaa maksaa leikkauksen hinnalla yli 30 euroa, kun kyseessä on vain latvojen tasaaminen ja ehkäpä otsatukan tasaaminen.

    • 1A2A3A4A5A6A7A8A9A

      Ykkösrastin kampamo ihan syvältä, kaksi kertaa panivat tukan pilalla - se riitti minulle, bonuksista huolimatta. Kolmisopen KK :ssa nylkyrihinnat - eiköhän kohta "kuole". Kumpaankaan en erehdy enää.

    • disappointed

      Oma kokemukseni Havanasta oli todellinen pettymys, vaikutti ettei kampaaja kuunnellut mitä halusin tai sitten hän uskoi ammattilaisena tietävänsä paremmin. Pyysin ottamaan kaksi senttiä latvoista eikä mitään kerrostuksia, niin jossain vaiheessa huomaan kampaajan käyttävän ohennussaksia. Olin järkyttynyt, mitään hän ei asiasta ollut sanonut tai lupaa kysynyt. Siinä vaiheessa osa latvoista oli jo kynitty ohennussaksilla siten että viisi senttiä latvoista oli tuhatta eri mittaa. Sanoin että ei ainakaan enää päällimmäisistä ota ohennussaksilla, mutta hän vaan jatkoi. Ihan järkyttävää! Kylläpä otti kasvatusprojekti takapakkia kun ensi kerralla joutuu latvoista ainakin sen viisi senttiä ottamaan pois jotta saa pahimmat ohennukset pois. Osaa saa senkin jälkeen kasvattaa vielä kuukausia. En todellakaan suosittele kyseistä paikkaa.

    • 5678567

      Toini Tolkki Minna Canthin Kadulla. Hinnat noin 15e sekä miehille että naisille ja jälki on hyvää, kannattaa kokeilla.

    • Jfgl

      Mitä tuo Artiquen "tuntitaksa" meinaa? Ai että leikkauksen ja mahdollisen värjäyksen lisäksi maksat ajasta??? Voiko olla?

    • Anonyymi

      Onko niitä hyviä kampaajia?

    • Anonyymi

      Puijonkadun rodos onko muilla huonoja kokemuksia

      • Anonyymi

        Ovessa lukee 20€,sanoi 25€ hinnaksi. No ei se haittaa. Olisin antanut tippiä muutenkin.


    • Anonyymi

      Päivitetäänpäs tilannetta 2022. Suosittele hyvää longbob kampaajaa, joka tekee huolellisen lopputuloksen, ei liikaa ohennuksia.

      • Anonyymi

        Aja kaljuksi. Kallju on muotia tänä kesänä.


    • Anonyymi

      Amber Rose, Cara Delevingne, Kristen Stewart, Jessie J...

      Hollywoodissa on nähty vuosien saatossa upeita siilitukkaisia naisia, jotka rokkaavat lyhyttäkin lyhyempää tukkamallia.

      Ei siis ihme, että myös tavalliset suomalaisnaiset ovat viime vuosina innostuneet ajamaan hiuksensa aivan lyhyiksi.

      • Anonyymi

        Millainen on Tayanita Hair Tulliportinkadulla? Onko uusi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millainen on Tayanita Hair Tulliportinkadulla? Onko uusi?

        Miksi kampaaja/parturit eivät koskaan hyvitä täysin väärin leikattuja ja värjättyiä hiuksia.En todella ymmärrä! Mikä "suoja" heitä koskee väärin tehdystä työstä? Siinä on aivan liikaa,kun joutuu myssy päässä kulkemaan huonosti tehdystä työstä.Ja miksi edelleen jotkut parturi/kampaajat juoruilevat ja puhuvat kaiken aikaa jonnin joutavista asioista,minä menen sinne vain hiusteni laittoa varten ja haluan puhua siitä.


    • Anonyymi

      Minne kannattaa mennä, jos näpäkkää leikkausta haluaa?

      • Anonyymi

        näpäkkä
        energinen, toimelias, rivakka, reipas, vilkas, joutuisa, napakka, ripeä, riuska, nopea, sarkastinen, kärkevä, pisteliäs, pureva, terävä, naseva.

        Haluatko energisen, toimeliaan, rivakan, reippaan, vilkkaan, joutuisan, napakan, ripeän, nopean, sarkastisen, kärkevän, pisteliään, purevan, terävän vai nasevan leikkauksen?


      • Anonyymi

        Tämän palstan on vallannut muutama häirikkö vai liekkö yksi sama.

        Yksi tyyppi kommentoi joka ikiseen aloitukseen noista perähikiän tyypistä, Valkeisen papasta ja Niuvasta.

        Sitten emojipelleltä on loppunut banni. Vähän aikaa olikin hiljaista.


      • Anonyymi

        Ei sillä mistään mitään tietoa ole vaikka on nostellut palstalle höpinöitä pizzerioista, kämpistä, partureista, asuinalueista ja muusta jonniijoutavasta tuhansia kertoja eikä vieläkään tiedä mistään mittää.
        Hänellä kestää kysely-ikä näköjään koko loppuelämän jos ei viranomaiset riistä häneltä nettiyhteyttä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe