Kenkien haistelu

kenkäfetissi

Kun näkee oikein seksikkäät kengät, oikein seksikkään naisen jaloissa, tunteeko kukaan muu himoa päästä haistamaan hänen kenkiään?

46

5209

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kinnunenn

      Aivan mielettömästi tekee mieli joskus päästä haistelemaan naisten kenkiä, myös oikein kunnolla jaloissa muhineet sukat on erittäin kiihottavat, siis olettaen että niissä on oikein voimakas haju. Tosin harvemmin saa käsiinsä sukkia joissa haju olisi sellainen ku haluaa. Kengissä taas usein on hajut paikallaan;)

      Jos kiinnostaa lukea sukka/kenkafetisistin elämästä niin: http://kinnusen.blogspot.com/

    • kenkäfetissi

      Niin - kyllä minä myös koen kauniissa kengissä ja nylonsukissa yhdistyneen tuoksun aivan VALTAVAN kiihottavaksi! :-) Minuun on ihan uskomattoman suuri seksuaalinen vaikutus kauniilla kengillä! t. AdoresShoes ;-) *hymy*

    • Addu jannu

      Kyllähän se vaan on niin että on se mahtavaa päästä tosiaan haistelemaan kauniin tytön jaloissa olleita lenkkareita taikka saappaita pääsin äskettäin haistelemaan kauniin blondin jaloissa olleita valkoisia kontio saappaita joissa oli sukat sisällä mahtavan ihanaa ja ne tuoksut ;-) Ostin tänään kanssa kirpparilta muutamalta kauniilta tytöltä adidaksen lenkkarit toisiiin oli jäänyt sukat sisään ihan kiva ylläri nuuhkis :-)Niin ja vaan euron pari oli superstarit........

    • killer

      Kyllä mun mielestä parhaimmat on just hikiset lenkkarit ja kumpparit. Varrelliset vaelluskengät myös kivat kun vetää nauhat tiukalle nii hyvä vetää niihi.

    • Haistellut

      On sellainen ilo, että vaimon seksikkäimissä kengissä kengän ulkopohjakin tuoksuu hyvältä. Voi haistella niitä niiden jalassa ollessakin.

    • kiinnostaa.

      Huomio kiinnittyy aina miltei välittömästi naisen kenkiin. Joskus huono kenkävalinta on vienyt kiinnostuksen, joskus taasen ei niinkään kiinnostava neitokainen on muuttunut erittäin kiinnostavaksi oikealla jalkinevalinnalla.

    • JJ19

      Naisten nahka-avokkaat tai balleriinat tai jotkut muut työkätössä olevat kengät on kiva haistaa ja nuolla! PS. Varsinkin jos ne on hikiset!!

      • Simo12

        Kertokoot lisää, niin voin kirjoitella! PS.siastakiinostunut!!


      • kielikengässä

        Olen monesti illalla tai viikonloppuna haistellut työpaikalla naisten sisäkenkiä. Monella on työpöydän alla useitakin pareja korkkareita ja muita ihania kenkiä. Olen myös nuollut niitten sisäpohjaa ja hieronut kullua niihin. Uuuuh Jennin kengät on saanut myös spermani sisäänsä...


    • snkrfrkr

      Killerin kanssa samoilla linjoilla, lenkkarit, kumpparit ja vaelluskengät antaa parhaat aromit.

    • sukkahousukundi

      mua kiihottaa ihan älyttömästi kun saa nuuhkia seksikkäiden naisten seksikkäitä ja hikisiä tennareita ja sukkia.sen kiihottavampaa asiaa ei vaan ole :)

    • kenkäsniffari

      Kyllä kengät ja varsinkin saappaat herättävät himon. Kenkien kanssa touhuilu ja haistelu on parasta esileikkiä. Onni, että vaimokin ymmärtää asian tärkeyden.

    • tuoksu varvas

      Nahkaiset korkkarit jalkaan ja mieheni kiihottuu välittömästi.sukkahousuihin jää mukavasti nahan tuoksu joka tuo lisä kiihoketta miehelle ja hän haistelee miellään varpaitani

    • Ei Viagran tarvetta

      Käsittäkseni on paljon miehiä,joita kiihottaa juuri naisten jalkojen tuoksut,mutta eivät kehtaa tuoda sitä julki.Siksi olisikin hyvä naisten antaa miehelle leikkimielinen mahdollisuus esim.rakastellessa tuntea hieman hikisten stay up sukkien tuoksu.Meillä homma toimii,ja vaimoni nauttii entistä enemmän,tuntiessaan lisääntyneen kiihottumiseni.On aivan taivaallista ottaa korkkarit vaimon jalasta ja nuuhkia hikisiä sukkia,siittä ei enään stondis parane.

    • Lady-saga

      Kumisaappaat tuoksuvat upealle! Mitä uudemmat nokialaiset, sitä tuoreempi ja maukkaampi kumin tuoksu.

      • kumisaapas uusi

        Olen samaa mieltä kanssasi Lady-saga! Mitä uudemmat, kiiltävät, pitkävartiset nokian kumisaappaat saavat minut kikseihin. Ai, ai sitä uuden isonkin kumisaappaan tuoksua, njam! Omistan monta paria uusia kiiltäviä kontio-kumisaappaita. Nautin niistä ja uuden kumin tuoksusta tosi paljon. Monesti isot kumpparit jalassa ja toiset sylissä puristeltavina ja voi sitä uuden kumisaappaan kitinää ja tuoksua.....!


    • uggit
    • Isot Kontiot

      Juuri näin! Kyllä uudet kumisaappaat tuoksuvat todella kiihottavilta!
      Minullakin on uusia Kontioita useampi pari. Nautin niistä usein, yhdet saappaat jalassa ja sitten haistellaan muita uusia ja kiiltäviä kumisaappaita. Ei tarvitse kauaa haistella kun jo pääsee tunnelmaan!

    • Sniffff...

      Kauniiden naisten kengissä, joita olen päässyt testaamaan, yleensä olleet kyllä tuoksut kohdillaan.

    • sniffffff

      Erityisesti nuorten naisten converset näyttävät joskus niin hyvältä, että tekisi mieli päästä joskus haistelemaan edes päältä.

    • Feromonit syynä

      Tuo haisteluinto johtuu feromoneista, joita erittyy naisilla paljon jalkojen ja jalkapohjien alueelle. Feromonit taasen ovat aineita, jotka aistitaan tiedostamatta. Ne eivät itsessään tuoku millekään, mutta oikean ihmisen feromonit voivat saada aikaan hyvänolontunteen.

    • Saapasmies22

      Päivän jalassa olleet nahkasaappaat ja sukkajalat tuoksuvat todella hyviltä. Onneksi vaimoni ymmärtää ja pitää joskus kaksi päivää samoja sukkia saappaissa, kyllä mälli lentää kun niitä nuuhkii :) ne vaan tuoksuvat niin hyvältä....

      • saapasfani

        Saman huomannut.
        Kerro vielä millaiset saappaat vaimollasi tarkkaan ottaen on? Väri? Varren pituus? Nahkalaatu? Ikä? Vuorelliset vai vuorettomat? Onko korkoa? Solkia tai muita somistuksia? Muita yksityiskohtia?


      • myössaapasfani

        Myös minä!
        Vaimolla saappaat yleensä mustia nahkaa tai tekonahkaa.Piikkikorot 8 - 10 cm,ohuet pohjat max. 1 cm kapeat kärjet.Kevyet vuoret, on solkia remmejä ja ketjuja. Varret hieman yli polven muutamissa lopuissa alle. Ikää puolesta vuodesta muutamaan ehkä vanhimmat 5 vuotta vanhoja.Pitkän päivän jalassa olleena nailonsukalla tai sukkahousuilla on namit tuoksut,kalu kovana välittömästi...
        Millaiset teillä tai mitkä olis parhaat?


      • Mokkanahka

        Minusta ehdottomasti parhaat aromit mokkanahkasaappaissa. En tiedä miksi, mutta juuri niissä miellyttävin tuoksu.


    • Hajuherne29

      Meikäpoika kyllä jaksaa myös syttyä jos saa haistella kauniin naisen peppua!

      • Asianvierestä

        Ihan hyvä, mutta ei kyllä liity nyt kyseiseen aiheeseen.


    • feets69

      Varsinkin kesällä jalat hikoavat nahkasaappaissa kivasti, nuuhkin ensin saappaita päältä ja sitten saappaat pois jalasta ja saappaan sisältä. Lisäksi nuuhkin ja imeskelen sukkia ja lopulta nuolen varpaat ja jalat. Kalu on kuin kivi koko session ajan ja mälli lentää muutamasta työnnöstä. Mun vaimolla on 7 paria saappaita kaikki nahkaa ja alle polven. Kahdessa saappaissa matala korko ja muissa korkeampi osassa piikki- ja osassa paksumpi. Neljät niistä on ostettu kirpparilta ja on varmaan yli 10v vanhat. Juuri pitkään käytössä olleet tuoksuvat parhaalta😋

      • myössaapasfetissi

        Miten vaimosi suhtautuu fetissiisi,onko kivasti mukana? Käyttääkö hän saappaita myös näin kesällä? Meiilä kanssa saappaita runsaasti vain piikkikorkoisia,paljon kirpparilta tai muuten käytettynä hankittuja..Itse pidän kanssa juuri käytetyistä eniten,niissä saa käyttö näkyä...olis kiva vaihdella ajatuksia ja ehkö kuvia...


      • samatäällä

        Täällä myös täsmälleen samoilla linjoilla. Mitä käytetymmät, sitä parempi.


      • fetissisaappaisiin

        Millaiset saappaat olisi kivan käytetyt?


      • Saapas10v

        Sanoisin, että noin kymmenen vuotta on hyvä ikä saappaalle. Käyttöä jo riittävän paljon, mutta ei vielä aivan räjähtäneen kuntoiset. Riippuu tietenkin käytöstä.


      • aarteiden-etsijä

        Kävipä tuossa hiljan mukava, piristävä onnenkantamoinen. Naapuritalossa asuva alle nelikymppinen ruskeasilmäinen polkkatukkainen simpsakka perheenäiti pistäytyi eräänä hellepäivänä juoruamaan meille rouvani kanssa. Olen pari kesää himoiten katsellut kuinka hän pitää paljaissa jaloissaan umpikärkisiä värikkäitä nahkapistokkaita. Monesti olen miettinyt millaiset aromit noista mahtanee kesähelteillä löytyä. Hän näkyy pitävän kyseisiä kenkiä kesäisin miltei jatkuvasti, kauppareissuilla jne.
        Hänen ollessa meillä, kävelin eteisen ohitse ja melkeimpä pari iskua jäi sydämeltä väliin, kun huomasin tuttujen pistokkaiden olevan ulkoeteisessä. Meillä eteinen on hieman sivussa, omassa rauhassaan muista huoneista, joten arvanette, että olihan noihin tutustuttava pikaisesti lähemmin.
        Mikä parasta, parin kesän käyttö oli saanut jopa pohjalliset irtoamaan liimauksistaan ja lisäksi hikiset varpaat olivat piirtäneet niihin oman kuvansa, joten pari kesää tekeytyneet jalkahien aromit sai vedettyä kengän kärjestä suoraan nenän alle. Kyllähän sitä tuoksua löytyikin nimenomaan varpaiden kohdalta. Yllättäen ei nyt mitenkään hirmuisesti - kuten olisi olettanut - mutta juuri sen verran tuhdisti, että kalu oli nopeasti räjähtämispisteessä ja paineet oli purettava pikaisesti samalla kuunnellen, ettei kukaan yllätä. Kiihottava tilanne kaikkiaan.
        Haju oli hieman sellainen "popcornimainen", "asiantuntijat" tietävät tuoksutyypin mistä puhun. Runkatessa tuli höystettyä himoja mielikuvalla siitä, kuinka naapurin rouvalla on esim. postilaatikoilla jutellessa tapana nostella paljasta jalkaansa ulos kengästä ikäänkuin tuuletellakseen varpaitaan. Ja ovathan hänen jalkapohjansa kengästä noustessa usein aika hikisin kiiltävän näköisiä. Nytpä tiedän myös sen, mille ne tuoksuvat:)
        Mukavia sattumuksia sattuu aina silloin tällöin eteen ja tämä oli yksi niistä monesta.


    • Feets69

      Vaimo nauttii siitä että käyn kuumana, siitä on hyötyä myös hänelle, joten on kyllä täysillä mukana. On hyvin ymmärtäväinen 😃Entä sinun puoliso? Käyttää kesällä saappaita lähinnä esileikkitarkoitukseen.

      • myössaapasfetissi

        Samoin,saattaa pitää vaikka puutarhahommissa ja seuraan kalu kovana hänen toimiaa ja tietty auttelen..Kourii kovaa kaluani ja usein päättyy takaapäin naintiin puutarhassa jolloin laukean melko pian ja hän saattaa jäädä ilman..jatketaan hommia puutarhassa ja pian taas kovana sitten pystyn hoiteleen hänelle usein parit orkut...


    • Sakke9696

      Avokärkisen korkkarin nussiminen on parasta mitä voi olla. Kumpa kehtaisi pyytää korkkaria lainaan ja mennä vessaan sen kanssa.

      • kokeiltuon

        Tuntuu kyllä hyvälle...samoin umpikärkinen piikkikärki...


      • Juuri näin ... vitun hyvä tunne kun mälläät kenkään sisälle.


    • sniff

      Kyllä vaan. Kaikkien naispuolisten työkavereiden työkengät on tullut nuuskittua. Tiedän tarkalleen minkälaiset aromit kenenkin kengistä löytyy. Ylitöissä yksin ollessa on pakko mennä alasti muna pystyssä naisten pukuhuoneeseen, noukittava hikiset suosikkikengät penkin alta ja runkattava spermat ulos kullista. Suosikkini ovat mustat open toe malliset joihin varpaat ovat piirtäneet kuvion pohjaan. Ihana suolainen aromi kun kielellä lipaisee varpaiden kohdalta, samalla terskaa työnnellen toisen kengän varpaiden aukosta sisään. Useat spermat on tullut siivottua kengän sisältä.
      Vain yhden kerran olen löytänyt hikiset sukkikset pukuhuoneen roskiksesta, ja niihin tuli runkattua aika "raivokkaasti". Paljaan terskani työnsin aivan sukkiksen kärkeen, niin että kiimatipat kastelivat kärkivahvikkeen ja terska näytti upealta tuon kostean vahvikkeen läpi. Kun samalla haistelin toista kärkivahviketta eipä kauaa tarvinnut runkata kun spermat jo purskahtivat sukkiksen kärkiosaan ja siitä pisaroina läpi. Seuraavaa "onnenpotkua" sukkahousurintamalla odotellen.

      • aarteiden-etsijä

        Onhan noita naisten hikisiä sukkia, sukkiksia ja kenkiä itsekkin päässyt "testailemaan" vuosien varrella lukuisissa erilaisissa työkuvioissa. Mukavia muistoja vuosien varrelta olisi kerrottavaksi melkeimpä kirjan verran, mutta yksi tulee viimeajoilta mieleen. Teimme remonttihommia eräässä ravintola/tanssipaikassa. Paikka oli silloin suljettu, eikä itse ravintolahenkilökuntaa ollut juurikaan paikalla. Sattui niin onnellisesti, että eräässä sopivassa saumassa työskentelyn lomassa ja WC:ssä käynnin varjolla pääsin huomaamatta luikahtamaan henkilökunnan pukkariin. Tilanne oli erittäin kiihottava, koska jokainen naisten jaloista ja jalkojen tuoksuista pitävä kykenee arvaamaan, että kesällä tunteja työjalkineissa kävelevien ravintolatyöntekijöiden, jos keiden varpaista löytyy ne muhevimmat jalkahien tuoksut työvuorojen jälkeen. (Oma vaimokin työskentele päivät työkengissä, tiedän mistä puhun:))
        Siellähän niitä sitten olikin aivan ennakkoaavistusten mukaan peltikaapeissa nättien tarjoilijatyttösten toinen toistaan hikisempiä sukkiksia -ja nylonnilkkasukkia kaapit pullollaan. Osa kengissä, osa myttyyn riisuttuna, osa roikkumassa kaapeissa jne. Valitettavasti omat kolleegani pyörivät ympärillä ja riski kiinnijääntiin oli liian kova perusteellisempiin tutkimuksiin, saatikka paineiden päästämiseen, mutta parista-kolmesta kaapista ehtisin muutamat koppuraksi hionneet varvasosat 15-20 den nyloneista nuuhkaista ja kalu housuissa oli räjähtää kiihotuksesta.
        Tutkimusretki oli työkavereille kärähtämisen pelon vuoksi jätettävä tyystin kesken, eikä toista vastaavaa tilaisuutta sillä keikalla ikävä kyllä enää tullut, mutta tulin vakuuttuneeksi, että jos jalkamiehen paratiisi voi olla maanpäällä, se löytyy ehdottomasti tälläisistä paikosta. Tästä tapauksesta pari vuotta aiemminkin olin päässyt tutustumaan aivan rauhassa hieman vastaavaan paikkaan erään suurkeittiön yhteydessä, mutta tässä ravintolapukkarissa tymäköine sukkamehuineen, nuorine kauniine henkilökuntineen oli ehdottomasti jotain vielä kiihottavampaa.


    • Tuoksuttelija

      Nyt löytyi ketju joka kolahti syvälle. Olen harrastanut sukkisten ja kenkien haistelua aika nuoresta lähtien ja tiedän tarkalleen mistä puhutte. Onneksi pääsen harrastamaan tätä myös vaimon jalkojen, kenkien ja sukkisten kanssa. Sellaista kiihotusta ei saa mistään muualta. Katse kiinnittyy aina ensin jalkoihin. Mietin lähes päivittäin miltä noidenkin kenkien sisällä olevat sukkikset tuoksuu. Aina sillon tällöin pääsee tuoksuttelemaan myös muita sukkiksia ja kenkiä.

      • aarteiden-etsijä

        Asiaa puhut. Varsin nuorena, miltei pikkupoikana - kyseinen aktio allekirjoittaneellakin alkoi. Ensin esimerkiksi kyläilyjen yhteydessä perhetuttujen naisten sukkien tuoksuja pyykkikoreista salaa jännittyneenä sniffaillen, ymmärtämättä oikeastaan mistä oli edes kysymys. Myöhemmin teininä sitten tuli tietoisemmaksi fetissistä ja itsestään, kun huomasi kiihottuvansa tappiin asiasta ja mm. tyttöpuolisten kavereiden hikisukat ja kengät tuli nuuhkittua aina tilaisuuden tullen. Siinä vaiheessa kehitystä mukaan tuli samanaikainen itsensä tyydyttäminen, kun sai frendeinä olevien samanikäisten nuorten teinityttöjen mm. koulupäivän aikana hionneita sukkia salaa käsiinsä.
        Harrastus on jatkunut tiiviisti läpi elämän ja sittemmin avioliitossa asia tuli turhan pitkän salailun jälkeen jossain vaiheessa tunnustettua vaimollekkin, joka suhtautui asiaan erittäin positiivisesti ja onkin siitä lähtien ollut 100% mukana. Hikivarpaita ja sukkia, sekä mehuisia nyloneita on päässyt kotona tuoksuttelemaan siitä lähtien aina tilaisuuden tullen. Vaimoni vieläpä onnekseni tekee työtä, jossa hänen jalkansa työvuoron aikana välillä hikoaa reippaastikkin, joten kiihottavaa "materiaalia" on aina saatavilla. Paremmin asia ei voisi kannaltani olla.

        Muutkin tilaisuudet tutustua muidenkin naisten sukkiin ja kenkiin käytetään myös tilaisuuden tullen hyväksi ja vuosien varrella niitä on ollut kosolti mm. eri työtehtävissä ja harrastuksissa, sekä siviilielämän erilaisissa tilanteissa. Ylempänä mainitun kaltaiset sattumukset ja tilaisuudet eteen tullessaan piristevät kybällä päivää, enkä ikinä vaihtaisi tätä "ristiä" itseltäni pois. Helppoa hupia ja nautintoa on arjessa tarjolla ketään vahingoittamatta, vaikka jotkut sattavat pitää meikäläisiä "vähän" vonksahtaneena.:) Ei haittaa...Koskaan et tiedä, missä ja millaisessa tilanteessa pääset yhtäkkiä salaa ottamaan vaivihkaa pienet tuoksunäytteet jonkun kivannäköisen naispuoleisen henkilön sukkamehuista. Tai pääset extemporee vaikka jonkun tutun perheen talonvahdiksi ja sitä myöten kuinkas muuten kuin rouvan sukkakorin sisältöä tutkimaan. Sieltä kun sattuu sopivasti löytymään hiemankin jalkahieltä tuoksuvat nilkkasukat niin ankeakin päivä on pelastettu! Näistäkin kokemuksista kirjottaisi vaikka pienen romaanin.

        Kertoilkaa toki muutkin tarinoitanne elämän varrelta, niitä olisi aina mukava lueskella..


    • Kun saa vahtia toisen kämpää esim. reissun ajan niin kyllä talon rouvan kenkäkaappi on tarkastettava ensin

    • myössaapasfani

      Asiaa,onko talon rouvalla kivoja kenkiä/saappaita? Oletko antanut kalusi mennä vieraaseen kenkään? Oot tainnut lauetakin sisään....

      • Tietenkin. Vieras kenkä kullin ympärillä on mahtavin kiihoke ja kohteliaasti kiitän laukeamalla kenkään.


    • tight

      Yleisesti tulee nuuskittua naisten hyvännäköisiä kenkiä aina kun siihen vain on tilaisuus. Onneksi vaimon paljon pidetyt työkengät löytyvät kaapista aina kun on tarvetta. Jos vaimo ei ole kotona tulee runkattua noihin vanhoihin hikisiin työkenkiin. Vaimo tietää mieltymyksestäni ja useinkin pitelee polvisukat, talvella sukkikset hikiseksi noissa työkengissä. Pyytää sitten nuuskimaan onko aromit sopivat, nouseeko muna pystyyn näillä tuoksuilla vai vieläkö jatketaan. Useinkin saan haistella hikisiä polvisukkia tai hikisiä sukkahousuja myös naimisen aikana.
      Kun vaimolla on hikiset sukkikset jalassa, haarakiila valmiiksi pois leikattu, on ihanaa tarjota seisovaa kullia vaimon huulille samalla haistellen hikisiä sukkisvarpaita. Vaimon kertoman mukaan kun samalla haistelen sukkisvarpaita, kasvaa terska niin suureksi ettei meinaa suuhun mahtua, ja seisokki on muutenkin aivan toista luokkaa kuin esim. ns.normalipanossa. Jos vaimo ei halua spermalastia suuhunsa on myöskin nautinnollista työnnellä kullia vaimon pilluun sukkiksiin tehdyn aukon kohdalta. Samalla pääsee imemään hikisiä sukkisvarpaita ja seuraamaan kullin liikettä kosteaan pilluun. Kuitenkin haaveena on päästä nuuskimaan skootterityttöjen tennareissa hionneita sukkiksia. Ehkä vielä joskus sekin päivä koittaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe