edustaja Valto Koski, SDP:n & iso jyrä SAK, ja Heinis"!

Heinäluomaako uskoa

Ylen TV 1. perjantaina 27.11. A-zoom. Toimittaja Jyrki Saarikosken ansiokkaat aiheet ja esiintuomat yhteiskunnalliset aiheet jatkuvat, kiitos niistä Ylelle! Nyt aiheena oli kansanedustajaksi itsekin työttömyyden kurjuudesta valtakunnan palkkatason huipulle nostettu ent. putkimies Valto Koski SDP, ja hänen Eduskunta-aloite jolle kävi huonosti!
Hän jonka äänestäjiä ovat olleet vastaavassa tilanteessa olevat työlliset tai työttömät kansalaiset.

Sympatiansa olivat ilm. mielessä kun teki Eduskunta-aloitteen (kuuleman mukaan jo vuosia sitten) työttömän perusturvan korottamisen puolesta joka nykyisellään olisi edotuksessa n.6 euroa /pv. - ja sai nimilistaansa allekirjoittajia asian eteenpäin viemikseksi, osa jo yliviivasikin hyväksymisensä tuli isompikin este, jossa kertoman mukaan oli SAK ja täten Eero Heinäluoma olisi ollut ohjeistuksen takana, jota Valto Koski ei 'peloissaan' halunnut tuoda esiin! Televisio&toimittaja oli Eduskunnassa haastettelemassa, mutta asianosaisia oli vaikea tavoittaa 'muka kiireiden takia' haastatteluun!
Kunnes Heinäluoma saapui seuraavana päivänä ?- ja lupasi "kiireissään" n. 5min. kannaoton ja kiistelyn ettei ole Kosken aloitten poisvetämisen takana!? Tämä SDP:tä niin ansiokkasti eteenpäin vienyt kansaa edustava 'järkipoliitikko', oli niin hermostuksissaan toimittajan ja kamerran edessä että katsojakin ihan hättäntyi! Miten joku voi näin avoimesti ja julkisen kanavan kautta VALEHDELLA toimittajalle ja näin koko kansalle! Mutta ehkä Ay- väki uskoo kaiken?
Edustaja ( ex-putkimies) Koski, joka kansanomaisena ja itsekin kuulemma Ay-liikkeen lumoissa kasvaneena, ei ole tottunut ehkä moiseen 'pelin politiikkaan' - veti aloitteensa pois siis, ja sen saikin nyt tehtäväkseen UUDISTUNEENA ja vain n. 2.n euron suuruiseen vaatimukseen vajonneena esittää nyt TARJA FILATOV - tämän summan siis nyt SAK:n hyväksymänä! Filatovinhan (mm. ent. siivooja) jonka kaikki muistaa 'työministerinä' SDP:ssä!

Filatov tehtävässään Työministeriössä [b]hoiti ansiokkaasti ministeriön virkamiesten etuja ja oikeuksia sekä päätöstä lahjoittaa valtion työllisyys-ja koulutusrahoja ns. 'konsultoivaan koulutukseen' ja sen tyypiseen toimintaan TE-keskusten avulla mm. Uudellamaalla! Rahat menivät kyllä, koulutus jäi minne jäi silloinkin?!
Tämä valtion- että EU:n työllisyysmäärärahat jäivät useana vuonna jopa käyttämättä, onko joku muuttunut?

Nyt tämä samainen 'ex-mimisteri' ohjeistaa Sinnemäkeä, miten tulisi työllisyysvarjoa käyttää, kuten hänen aikanaan tehtiin!?
Liite: /KELA:Peruspäiväraha on 25,63 e/pv, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Peruspäivärahaa korotetaan huollettavina olevien alle 18-vuotiaiden lasten perusteella,Ilman lapsikorotuksia peruspäivärahan suuruus on keskimäärin 551 e/kk (21,5 x 25,63 e). HUOM: miinus vero 20%!

2

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xdem

      Näin tuon Heinäluoman haastattelun ja ihmettelin kun naama punaisena pää tutisten kieltää ja kieltää, ettei heikoimmille saa antaa mitään, vaan samalla pitää saada kaikki?

      Kummallista on, että Ay liike päättää myös eläkerahavarannoista ja työeläkeyhtiöiden hallituksissa on työmarkkinajohtajia Ihalaisesta lähtien ja 2008 heidän sijoituksensa eläkerahoilla amerikan johdannaismarkkinoille toi 9 200 000 000€ tappiot eläkelaitoksille!
      Hallituksella ei näy olevan valtaa, mutta lisä rahat kelpasi eläkeyhtiöille, jotka lainattiin ulkomailta, että voitiin maksaa eläkkeitä?
      Niistä media ei paljon huutele kun on tärkeämpääkin uutisoitavaa, kuin esim. "iken" tekstiviestien hinnat?

    • lescandale

      Tässä on itse kunkin ollut oltava itsekäs, minä sen verran oman proggikseni lumoissa, että esim. A-Zoom ja Saarikosken todella ansiokkaat ohjelmat ovat, sanoakseni, livahtaneet pahemman kerran.
      Sen verran tiedän näistä vallan makuun pääseistä ex. työläisistä että sanotaan, vähänkin pirullinen tyyppi, kirjoittaisi näistä Lipposen oikeistodemarihallituksen "työläiskaartin" saavutuksita Finlandia tasoisen pamfetin. Jossa jokainen sana sitäpaitsi olisi totta.
      Tämän päivän (uusinta tietenkin) näkemäni perusteella olen päässyt paitsi em. ohjelman, myös lyhyen nettiselailun perusteella, tullut johtopäätökseen jonka mukaan Eki Tuomioja ja Valto Koski ovat, tavallaan rakentaneet hommat uusiksi - ja panneet hynttyyt tässä asiassa yhteen.
      Minä seuraan tätä juttua mielenkiinnolla, ja aina kun muilta kiireiltäni ehdin, käyn siihen vaihtelevalla tarmollani käsiksi. Täten pyytäisin että, jos tämän episodin jatkoseuranta sinua kiinnostaa, pitäisit minut päivitettynä tämän jutun käänteistä näin, marraskuun viimeisestä päivästä lukien.
      Loppukaneetiksi voisin heittää erään ajatuksenpoikasen: "SAK käytännössä munasi pahemman kerran demareiden chanssit viime parlamenttivaalien iloisissa ja yleisissä markkinamyötäjäistunnelmissa. Nyt on ko. laitostuneen laitoksen aika maksaa menneet takaisin. Kuka inhokki sitten liekään lopulta valitaan puolueen johtoon ensi vuonna Joensuussa".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1582
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      38
      1020
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      686
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      182
      676
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe