Eläinlääkäri?

kissoille lääkäri

Osaatteko suositella jotain hyvää eläinlääkäriä, varsinkin kissoihin tai yleensä pieneläimiin erikoistunutta? Helmisillä kävimme viimeksi, mutta ovat ilmeisesti enemmäkin isompiin eläimiin erikoistuneita?

47

11947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfgdgsdgdfg

      Onko Ylivieskassa sitten paljonki vaihtoehtoja sun mielestä? eihän täällä ole kuin kaupungin eläinlääkäri ja Helminen.

    • kissa x1

      Ylivieskaan tai lähiseudulle pitäisi kyllä saada kunnon pieneläinlääkäri. Sen jälkeen kun Pipetti lopetti toimintansa Nivalassa, on pieneläinten omistajat olleet tuuliajolla.

      Mitenkäs tuo Nivel, ymmärsin sen sivuja lueskellessani, että ovat hoitamassa eläimiä vain tiistaisin ja torstaisin (kesällä keskiviikkoisin). Vai ajanvarausko on vain kyseisinä päivinä? Tekevätkö kuitenkin hommia joka päivä? Onko päivystystä, siis jos tulee hätätilanne? Eläimistähän ei tiedä, että sairastuvatko ne justiinsa tiistaina, keskiviikkona, torstaina.

      Minä kaipailisin myös tietoja HYVISTÄ eläinlääkäreistä Ylivieskan/Pohjois-Pohjanmaan seudulla.

      Onko tuolla Kälviän Pentti Tapiolla minkälainen päivystys jne. Ottaako vastaan, jos soittaa lauantai-aamuna 8.00, että nyt on hätä?

      • muualla

        Tapio on aina ollut valmis auttamaan kun on ollut hätä. Otti kerran vastaan iltamyöhällä kun koira sairastui vakavasti. Leikkaus onnistui hyvin ja koira eli vielä monet vuodet sen jälkeen. Voin suositella. Toivottavasti jaksaa vielä jatkaa pitkään.


    • sdfvhrs

      Suosittelen myös Pentti tapiota kälviältä! pitkän linjan ammattilainen!

    • kissa x1

      Lisää infoa tästä Pentti Tapiosta, kovin tuntuu olevan kehuttu tapaus. Ymmärtää siis myös kissojen päälle hyvin?

    • tervepukki

      No kyllä helmiset hommat osaa, mutta voithan viedä mihinkä vaan haluat kyllä rahat osaa jokainen ottaa,. itse ollut tyytyväinen helmisiin ja myös niveleen nivalassa kunnan el ylivieskassa on ollut huonoimmat komemukset ja useammasti , tullut jopa vahinkoa ammattitaidottomuudenvuoksi, mutta ovatkin enimmäkseen sika ja lehmäpuoleen sopivia.

      Helmiset ei ole töykeitä he vain sanovat jos hoito on turhaa eivätkä keksimällä keksi että mikä tällä muffella nyt sattuu taas olemaan, ja taas ota sataa euroo kertoen että tervetuloa uudelleen, niinkuin jotku lääkärit tekee. Eläinten pitäjissä on sellaisiakin että luulottelevat että heidän lemmikillään on jokin vialla mutta kun aina ei ole mitään mitä pitäisi hoitaa, ihan niinkuin ihmisilläkin.

    • rabitttii

      Helminen määräsi kanilleni silmätulehdukseen koirille tarkoitettuja korvatippoja, 5 päivää 2 krt päivässä tulehtuneeseen silmään O.O no eipä ole paljoa auttaneet.

    • Kälviälle vaan

      Pentti Tapiota suosittelen minäkin! Paras eläinlääkäri lähialueella.
      Helmisellä ei asiakaspalvelu pelaa ja arvostusta esim. maatiaiskissoja kohtaan ei ole. Eläinlääkärin täytyisi arvostaa toisen rakasta lemmikkiä, oli se sitten rotukissa tai ei.
      Eläinlääkäripalvelut on Ykassa aika huonolla tolalla; aina kun apua tarvitsee sitä on äärimmäisen vaikea saada. Kukaan ei vastaa puhelimeen tai on lomalla just silloin. Täytyy vain toivoa, että mitään hengenhätää ei lemmikille tule. Rakas koirani kuoli matkalla Kälviälle, kun apua ei saatu ajoissa ja piti sinne asti lähteä :'(

    • Kaitsu ja kissi

      Onko uusia ehdotuksia? Edullinen rokotus kissalle, missä?

    • --manteli--

      Ottaako nää Ykan Helmiset muuten pieneläimiä vastaan vaan tiettyyn aikaan? Aina on ollu meidän kissoille aika joskus 11 aikaan aamulla siellä. Hyvä paikka on kyllä mutta.. Ei taho työnantaja ymmärtää ku sanoo että pitää käyttää kissa lääkärissä!! Vaan nii kai se on joka paikassa!

    • H.annula

      Tosi ala-arvosta palvelua ylivieskassa kun kissat oli huonosa kunnossa. Puhelimessa jo niin töykeä, ettei ees viittiny siellä käyttää, oli meinaan asenne niin pielessä.. Harmi että Pentti Tapionkin pitää joskus lomalla olla.. on ero kun yöllä ja päivällä!

      • Baikal caliber 12

        Tuo tänne meille, minä hoijjan kuntoon ja hoijjolle annan kissan elinikäsen takuun.


    • kiitos ei!

      Ovat joo. Minä kun käytin siellä koiraani leikkauksilla en ole eläissäni nähnyt niin paskaista leikkuupöytää kuin siellä oli! Desinfiointipullo pöydällä oli ihan veressä. Voi järkky mikä paikka!

      • metsäkoira

        Aina olen saanut koiralle hyvän hoidon ja lääkkeet. Voin kyllä suositella ja nyt uudet tilat keskellä kylää.


    • eikös vanhalla palolaitoksella oo se joku eläinlääkäri kanssa?

    • Dalmisz

      Onkos helmisillä röntgeniä lonkkakuviin?

      • A+B

        On helmisillä röntgen, ja aina kuvauttanut koirani heillä . Ovat selvät kuvat ja sanovat jo siinä mitä tulemanpitää ja eivät oo erehtyneet.


      • Rlst0
        A+B kirjoitti:

        On helmisillä röntgen, ja aina kuvauttanut koirani heillä . Ovat selvät kuvat ja sanovat jo siinä mitä tulemanpitää ja eivät oo erehtyneet.

        Paljon siellä Helmisillä lonkkakuvat maksaa?


    • Sakukarvanaama

      Pentti Tapio, täältä myös ääni hänelle. Ammattitaitoa löytyy eli ymmärtää itse eläintä ja omistajaa. Vastailee omistajan esittämiin kysymyksiin ja kertoo maallikolle asiat suomen kielellä. Vastaanotolla useamman kerran omaa ja kaverin kissaa käyttäneenä sen järkkymättömän ammattitaidon olen oppinut jo huomaamaan verraten näihin Kallion tohtoreihin.

    • tassutessu

      Nivelessä ja ykan kaupungin elukkalekurilla olen käyttänyt lemmikkejäni ja saanut molemmista asiallista palvelua.

      Tietty kaupungilla vähän riippuu että kuka lekuri siellä sattuu olemaa.. sitä ei kait voi ite valita. Kerran sattui tosi lehmänhajuinen kandi ja aattelin että tästä ei tuu mitään..mutta sainkin parasta ja asiallisinta hoitoa koiralleni häneltä.

    • josju

      Voin suositella vanhalla palolaitoksella olevaa Kallion eläinlääkäriä. Leikkuutettiin poikakissamme siellä eilen, palvelu oli loistavaa ja kissasta pidettiin hyvää huolta :) Olin lukenut kaikenlaista huonoa palautetta ko. eläinlääkäristä, joten ennakkoluuloja oli. Olen erittäin tyytyväinen, kissalla on kaikki hyvin :)

    • thvdrthc

      Jep, pentti tapio kälviällä!

    • pena tapsa

      Pentti Tapio ehdottomasti. Puhelimeen tosin vastaa vähän huonosti; johtuu siitä, että on varmaan suosituin lähialueella. Antaa myös ohjeita ilmaiseksi puhelimitse, kuka muu tekee näin?? Aina ollaan sanomassa, että joojoo, tuu näyttään, ja annetaan antibiootit kouraan sekä päälle 40 euroa käyntimaksu.. Pentti Tapio neuvoo puhelimessa, soittaa apteekkiin ja ta-daa, lääkkeet valmiina ILMAN provikkapalkkaa eläinlääkärille. Ohhoh! Lonkkakuvatkin otatin Pentillä..

      • Rlst0

        Paljonkos Pentti velottaa lonkkakuvista?


      • Ransu44

        Ei se Pentti Tapiokaan mikään jumala ole sattui hänellekin niitä virheitä esi merkiksi koiran nukutuksesta laittoi niin paljon nukutus ainetta ettei koira herännyt. Otti vielä maksunkin.


      • pyhäkäs
        Ransu44 kirjoitti:

        Ei se Pentti Tapiokaan mikään jumala ole sattui hänellekin niitä virheitä esi merkiksi koiran nukutuksesta laittoi niin paljon nukutus ainetta ettei koira herännyt. Otti vielä maksunkin.

        Pyhäjärvellä hyvät Eläinlääkäri pariskunta osaavat homman.


    • Asiakas vuosien taka

      Helmiset hyvin hoitaneet hommansa ylivieskassa. Monta vuotta maatiaiskissoja käytetty siellä hoidossa ja aina on kuntoon tulleet. He ovat TAITAVIA ELÄINLÄÄKÄREITÄ, jos mielistelevää ja epäpätevää eläinlääkäriä haette, niin niitähän on pitkin maakuntaa..

      Tehtävä on saada eläimet kuntoon, ei miellyttää omistajaa, valitan!

      • ...

        Kannattaa pistää viestiä myös kunnalle, laittakaa vaikka kaikki tyytymättömät yhdessä. Ottakaa kaikkien sähköpostiosoitteet ylös ja kertokaa palautteet ja ehdottakaa parannusta asiaan. Tosiaan kannattaakin kysyä suosituksia ja varautua kuljettamaan vähän kauemmaksikin hyvään paikkaan. Hätätapauksessa, kun on kiire, voi kehottaa jotain ammattimaisempaa lääkäriä soittamaan lähilääkärille, että ota ohi jonon ja vaiva on tämä, mihin suosittelen tätä.


      • Katteliini

        Helmisellä käytin kissaani hammaskiven poistossa ja tykkäsin. Oli siisti ja viihtyisä paikka ja palvelu oli ystävällistä. Sampan käsittely oli rauhallista ja asiantyntevaa.


    • MörriMöykky

      Missä ois edullinen leikkauttaa 2 kissaa n.50km säteellä.

    • Simo Toini

      Sen verran politiikkaa että Ylivieskassa saa kissan lääkäriin sata kertaa helpommin kuin ihmisen! Koettu monesti.
      Eläköön Kallio! (vitsi)

    • Elukka kuoli

      Joo kyllä ylivieskan kunnallisen toiminnasta vois kantelun tehdä eviralle. En suosittele, useamman kerran sössineet ja turhia toimenpiteitä tehneet. Sairaanhoito kokonaisuudessaan aivan perseestä.

    • BadCall

      Hieman ohi aiheesta, mutta Helmisiltä minulta on tullut useampaan otteeseen hevosilla erittäin huonoja kokemuksia - viimeisin käynti heillä aiheuttu vuoden ajan hoitoa ja ison operaation. Tosiaankaan eivät asiakaspalvelusta mitään ymmärrä, mutta kyllä se ammattitaito on jäänyt auttamatta vanhaksi.

    • dhstdh

      Tapion Pentille Kälviälle, sillä miehellä on oikea asenne työhönsä. Nämä paskapalvelukuntayhtymän lehmälääkärit on nähty ja koettu.

      • kisumiu

        Tapio Penttiä on kyllä kehuttu paljon, mutta onko kellään kokemuksia kissan silmävaivojen suhteen Pentistä?


    • kiinnostunut1

      Entäs Pentin lonkkakuvat? Ovatko olleet minkä laatuisia? Tarkoitus olisi oma pentu kohta viedä jollekkin lääkärille kuvattavaksi. Haluaisin vain olla varma että menemme sellaiseen paikkaan mistä tiedän että saan hyvät kuvat! Mikähän mahtaa olla Pentin hinta kuville? Paljon häntä on ainakin täällä kehuttu.

    • tervettä järkeä

      minä olen kuvauttanut helmisillä useamman koiran ja aina hyvät kuvat, eikä lonkissa sanomista.Rotu joota harrastan kuuluu pevisaan.
      Tarkistaneet kuvat myös itse jotta näkevät pitääkö kuvata uusiksi mutta koskaan ei ole tarvinnut aina kerralla onnistunut.

    • Anonyymi

      Ylivieskassa Helmisillä todella tyly palvelu. Saimme koirani kanssa todella huonoa ja töykeää palvelua, en veisi sinne mistään hinnasta enää yhtäkään eläintä. Myös tuttuni lemmikki sai täysin väärän diagnoosin ja Helminen olisi lopettanut sen mutta luojan kiitos käytti vielä asiantuntevalla lääkärillä ja lemmikki edelleen elossa, täysissä voimissaan.
      Paras palvelu Nivalan Nivelessä missä eläin todellakin otetaan huomioon, palvelu ensiluokkaista ja koskaan ei ole tarvinnut sieltä epävarmoin mielin lähteä. Iso suositus sille.

      • Anonyymi

        Sama homma. Koen, että Helmisillä todella töykeää käytöstä lääkäreiltä eikä vaikuta yhtään siltä että eläin kiinnostaisi. En suosittele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama homma. Koen, että Helmisillä todella töykeää käytöstä lääkäreiltä eikä vaikuta yhtään siltä että eläin kiinnostaisi. En suosittele.

        MMetsä vastaa kuin sinne huuvetaan.


      • Anonyymi

        Eivät myöskään noudata asiakkaan yksityisyyden suojaa, kertovat muille toisten asioita ja käyntejä. Kannattaa todellakin miettiä, haluaako, että omat asiat leviää pitkin pitäjää. Toivottavasti asianomaiset tekee ilmoituksen asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        MMetsä vastaa kuin sinne huuvetaan.

        Niinpä, toivottavasti se paska mitä kylvävät asiakkaistaan osuu omaan tuulettimen!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät myöskään noudata asiakkaan yksityisyyden suojaa, kertovat muille toisten asioita ja käyntejä. Kannattaa todellakin miettiä, haluaako, että omat asiat leviää pitkin pitäjää. Toivottavasti asianomaiset tekee ilmoituksen asiasta.

        Höpö juttuja, omia luulojasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, toivottavasti se paska mitä kylvävät asiakkaistaan osuu omaan tuulettimen!!!

        Jotkut ei vain kestä sitä että asiat sanotaan suoraan, itsellä ainoastaan hyviä kokemuksia, kerrankin leikkasi minun koiran sillä sopimuksella että jos koira ei selviä hinta 150 e jos selviää niin silloin 300 e, harva eläinlääkäri asioista näin ajattelee.


    • Anonyymi

      Helminen varmasti paras näillä seutua,muuhalle en suosittele.

      • Anonyymi

        Mielummin jonnekkin aivan muualle. Lisäksi käytös aivan ala arvoista.


    • Anonyymi

      Vanha kunnon Vihtavuoren Metso 36g on kyllä hyvä, Boar 36g kelpaa myös. Sen jälkeen ei tartte ottaa lonkkakuvia ko ehkä lapsettomalta, ylipainoiselta vanhapiika ex-omistajalta...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1535
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1107
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1006
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      674
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe