luostarin puutarha/ sininen talo

höynäytetty

Meitä oli 14 hengen porukka, joka varasi huoneita Luostarin puutarhasta Naantalissa. Kun tulimme paikalle viikko ennen juhannusta, koimme ikävän yllätyksen. Puhelimessa sovittu hinta olikin tuplaantunut, emmekä saaneet majoittua kuin 2 henkeä per huone, vaikka varavuoteitakin olisi ollut. Meidät pantiin kahteen taloon. Kaiken huipuksi siinä "idyllisessä" Luostarin puutarhassa oli pitkälle aamuyöhön levotonta, mikä seurueemme vanhimmalle oli kova kokemus.
Jos olisimme tämän tienneet, olisimme saman tien menneet tasokkaampaan paikkaan Naantalissa.
Älkää te toiset sortuko netissä kuvailtuun idylliin, vaan ottakaa selvää mistä joudutte maksamaan!

4

2316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elena7

      Ei näköjään taso parantunut seitsemässä vuodessa, päinvastoin. Oltiin puolisoni kanssa viime viikonloppuna yhden yön Sinisessä talossa (onneksi vain yhden). Turistien rahastukseen vintille rakennettu vierashuone, jossa pystyi liikkumaan otsaa kattoon lyömättä vain ovesta vastakkaiselle ikkunalle kapeaa kaistaa pitkin. Ei ilmastointia, ulkona oli 15 astetta ja oli siitä huolimatta kuuma, voi kuvitella, miltä tuntuu olla sisällä hellesäällä. Ei minkäänlaista suojaa valolta, verhot vain yhdellä ikkunalla, nekin jotain harsoa. Herättiin aamuviideltä auringonvaloon. Yritettiin ripustaa verhotangolle päiväpeitteen, niin koko tanko romahti siihen, olikin vain kahdella lyhyellä ruuvilla kiinni. Korjattiin. Seuraavaksi romahti suihkuverhon tanko, sekin oli parilla ruuvilla kiinni jostain ihmeen pahvilevystä katossa. Wc-pönttö heilui koska kiinnitykset olivat ruostuneita puhki - jossain vaiheessa kiva ylläri odotettavissa alakertaan... Luvattu "ilmainen wifi" ei toiminut lainkaan. Parkkipaikka 20 euroa - ehei, ei talon pihalla, sellainen olisi 30 euroa - vaan toisen rakennuksen vieressä. Mitään luvattuja "puutarhanäkymiä" ei löytynyt nimeksikään, ikkunoista näkyi viereisen talon seinä ja ohikulkijoiden jalat ja katukivetykset. Ikkunan alla - kasa kuolleita hyönteisiä ("siivottu" kämppä???). Tästä "ihmeestä" siis pyydetään Booking.com:issa parkkineen 140,-/yö. Törkeää rahastusta ja taitaa olla koko alue samaa tasoa. Ei todellakaan rahan arvoista, vaikka kuinka olisi muumimaailmat ja Niinistön linnat vastakkaisella rannalla (enempää ei siellä olekaan). Siinä vastaus, miksi kotimainen turismi ei vedä.

    • lomailija70

      Samanlaisia kokemuksia tältä kesältä Sinisestä talosta. Bookingin mukaan parkkimaksu on 20 euroa/yö, mutta meiltä pyydettiin 30. Etsittiin parkkipaikka muualta. Kylpyhuone/wc haisi järkyttävästi homeelta. Luvattu varustetaso ei pitänyt paikkaansa. Palvelu oli hidasta ja töykeää. Respana toimivassa Cafe Antoniuksessa haisi kissanpissa, kissankakkaa oli lattialla ja hajun lähde, itse kissa, makasi pöydällä. Kermakakut ja muut tarjottavat seisoivat huoneenlämmössä ja niissä pörräsi kärpäsiä. Naantalissa aiomme kyllä jatkossakin vierailla, mutta jätämme Sinisen talon ja muut saman omistajan paikat väliin.

    • Anonyymi

      Vältelkää tätä majoitusta!!!Tämä paikka oikeasti pitäisi sulkea!! Mikään ei ole muuttunut ainakaan sitten ketjun aloituksen....!! Kyllä, puutarha on idyllinen eli ylikasvanut , mutta se ei missään olosuhteissa kompensoi majoituksen puutteita, jotka olivat oikeasti vakavia.
      Huone sinänsä oli ahdas ja epämukava. "Suihku" oli metrin korkuinen tila bidee käsiletkulla ja sähköpatterilla. Keittössä on laitteita 80-luvulta.
      Sängyt ja kaikki tekstiilit varmasti samoilta ajoilta. Palohälytin ei toimi ja valaisimen neljästä polttimesta yksi antoi valoa.
      Kaiken tämän komeuden kruunaa vuosikymmeniä pinttynyt lika ja pöly kaikilla pinnoilla. Ja haju sen mukainen. Älkää tuhlatko rahojanne tähän idyllin!! Ei tähteä!!!

    • Anonyymi

      Naantalin idyllinen viihtyisyys on nykyään harhaa, tuon tason majoitus mitä koitte ei ole hyvää mainosta. Kylpylän tilanteesta en paremmin tiedä, toiset kertoo että on ajastaan jäljessä myös se. Muumimaailma hinnoittelee itsensä ulos markkinoilta, uudistusta tarvittaisiin myös siellä. Naantalin rakennusbuumi on älytön, Tammiston alue pilattu täysin, keskustassa talo talon vieressä, viheralueet hävitetään. Ilmapiiri on pääosin aika ahdasmielistä, kyttäys mentaliteetti kuin pikkukylässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1822
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1469
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1170
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      268
      961
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      932
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      885
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe