VEGASISSA RIKOTAAN LAKIA!

Entäs Lyni?

Olin tässä yhtenä iltana vegasissa ja paikan Dj esitteli rehvakkaasti ettei osta lainkaan levyjä vaan klikkailee Your Tubesta videoita päälle hiirellään. Selitin kainosti, että sehän on laitonta, mutta äijän mielestä Suomessa valvonta on niin olematonta, että riski kannattaa ottaa. Äijä oli semmoinen hiukan vanhempi, lyhyt tappi, sanoi soittaneensa jo kauan ja nyt vasta homma kannattavaa onkin.

Pitäisköhän vihjata Teostolle mikä Vegasissa on meininki, niin loppuis tuokin touhu lyhyeen ja tulis sanktiot päälle. Se, että ravintola maksaa esitetystä musiikista tai että kovalevyltä soittavalla DJ:llä on voimassaoleva sopimus ei kata Your Tube-esitystä. Tuollainen "soittaminen" on täyttä pelleilyä, ilmankos Dj olikin melko hönössä ja laverteli mitä sattui. Ulkopaikkakuntalaisena ukko ei minua tietenkään tunnistanut ja arvannut, miksi olin kiinnostunut. Nimenkin kysyin, mutten enää kuolemaksenikaan sitä muista. Väliäkö sillä.

Olen tässä muutaman viikon kerännyt vitutusta ja ihmettelen, miten tuo menee turkulaisille läpi.
Taidan infota vielä sitä Teostoa, ihan joulumielellä. Ho ho ho.

23

3725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että kirjoituksesi

      saattaa aiheuttaa vahingoa niin ravintolalle kuin DJ:llekin. Juttu varmaan tutkitaan, mutta epäilen kovasti, että mitään väittämääsi ei löydy ja vain levittämäsi juoru jää elämään.

      Kannattaa hyvin tarkkaan miettiä mitä tänne kirjoittaa!!!

      • soitetaan?

        Se on ihan sama vegasin kaltaisessa paikassa tuleekse tuutista vai tuubista. Ei siellä musan takia kukaan käy.
        Royhan siellä videoita pyörittää ja Pekka tuskin edes tajuaa homman olevan kovasti laitonta. Tai sitten Roi on supissut sille, että tuubin videoita saa vapaasti näyttää.


      • late lausteelta

        Itekin olen nähnyt Your Tube-sivuston auki ja sieltä se tuntui niitä soitettaviaan etsivän.
        Missään muualla en samaan ole törmännyt. Mulle se on ihan sama jos bissen hinta on kohtuulline.


    • Pekka Vegasista

      Night Club Vegasissa ei ole koskaan voinut soittaa You Tubesta musiikkia, koska DJ:n tietokoneisiin ei ole olemassa nettiyhteyttä. Jos keksit miten tuo soittaminen onnistuu You Tubesta ilman nettiyhteyttä kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi Nokiaan, joka maksaa taatutusti paljon tästä uudesta teknologiaratkaisusta.

      DJ:mme ovat kaikki alansa huippuja ja saavat kyllä suurta palkkaa hyvin tehdystä työstään... siinä kyllä olit oikeassa. Kun asiakkaat viihtyät voimme siitä myös maksaa. Alkoholin käyttö työaikana on henkilökunnaltamme aina kiellettyä, eikä tätä sääntöä ole 19 vuoden aikana rikottu.

      En valitettavasti yhdistä kuvalemaasi henkilöä meidän tämän hetken DJ:ksi, sillä Vegasin Dj Mikko on Härän kokoinen, Honey on aikuinen nainen ja Jussikin on iso mies, ei vanhempi lyhyt tappi. Kaikki ovat kyllä tehneet meillä vuosia töitä, Jussi ja Mikko yli 17 vuotta.

      Musiikkia soitamme Vegasin yökerhossa pelkästään tietokoneelta johon on tallennettu laillisesti yritykseemme ostamamme musiikki. Levyjä olemme ostaneet useilla tuhansilla euroilla vuodessa 19 vuoden ajan, joten DJ:n ei todella tarvitse soitella You Tubesta, eikä maksaa pennin pyörylää musiikin ostamisesta itse.

      Teostomaksuja maksamme kolmen kuukauden välein yli 3300 euroa ja lisäksi vielä Gramex-maksut, joten sekin puoli on aina ollut kunnossa.

      PEKKA SAVOLAINEN
      RAVINTOLOITSIJA / TOIMITUSJOHTAJA
      OY NORD WINE FINLAND LTD
      NIGHT CLUB VEGAS
      NIGHT CLUB MARILYN

      • Yksi...

        ...unohtui?


      • unohti?
        Yksi... kirjoitti:

        ...unohtui?

        Selvästi Pekka painottaa TÄMÄN HETKEN soittajiaan eli ehkä Pekkaakin kusetettiin ja kyseinen hemmo ei enää soita. Tai liekö Roy siirtynyt Lyniin? Silloinhan hän ei enää ole Vegasin TÄMÄN HETKEN Dj? Hahahaha....kuka siis kusettaa? No siis keskusteluhan on ihan turha. Ketä kiinnostaa!


      • kysytään?

        Onks Roy saanut potkut vai siirretty Lyniin?
        Heh heh...what happens in vegas, stays in vegas? Ha ha haa!


      • saa?

        Eipä siinä edes tarvitse olla nörtti.


    • MASTEROY

      Saatuani tiedon että joku EI Turkulainen, oli kirjoittanut minusta julkisesti herjaavaan sävyyn, oli pakko laatia vastine.
      1: Olit tarinasi mukaan päätellen marraskuussa vegasissa; En ole todistettavasti ollut soittamassa marraskuussa, eli oletko itse kesto Hönössä.
      2: Olen ollut 3 kertaa soittamassa tämän vuoden aikana ja netti ei ole ollut käytössä kertaakaan.
      3: Pitää tosiaan paikkansa etten ole ostanut vegasia varten yhtään levyä koska kaikki musiikki siellä on kovalevyllä ja soitamme serratolla, ja palkkamme on tosiaan hyvä. Kiitos pekka ammattitaidon arvostamisesta.
      4: Olet siis kenties kuullut että soitan joskus keikoillani ytubea, (hahhaa ei siis your tubea. puhu edes oikeilla nimillä urpo) pitää paikkansa ja tulee aina tarpeen ja keikan sen vaatiessa TODELLAKIN jatkumaan koska.....
      5: SE SATTUU OLEMAAN LAILLISTA, JOTEN VOISITKO AMATÖÖRI OTTAA SELVÄÄ ENNENKUIN TULET PARJAAMAAN JULKISESTI.
      6: Olen tänään keskustellut 20 min. TEKIJÄINOIKEUS TIEDOITUS JA VALVONTAKESKUKSEN LAKIMIEHEN KANSSA, JA SAANUT TÄYDEN VARMISTUKSEN ASIASTA, ETTÄ YTUBEA (ei siis your tube hehheee) SAA KÄYTTÄÄ ÄÄNEN OSALTA JA TIETENKIN LAILLISILTA JULKAISIOILTA, JOITA OLENKIN KÄYTTÄNYT (KOROSTAN ETTEN OLE SITÄ VOINUT TEHDÄ VEGASISSA). ps jos haluaa varmistuksen niin soita itse nro 0968034059 tai tarkista omaa tietämistä www.antipiracy.fi
      7: Toivottavasti sinulla on nyt parempi joulumieli, kun voit vähentää ääretöntä tietämättömyyttäsi ja jopa itse soittaa yourtubestasi hehhhhhheee.
      8: Tiedoks vaan kaikille että olen kyllä nordwine ltd:n palkkalistoilla, eli en ole saanut potkuja, enkä myöskään ole siirtynyt marilyniin (joka tosin on saman yrityksen). Olen pahoillani että en ole päässyt useammin soittamaan, omien toisten töiden vuoksi.
      YLEISESTI TOIVOISIN ETTÄ , SE KENELLÄ ON RÖYHKEYTTÄ HALVENTAA, HAUKKUA, DISSATA SEKÄ LOUKATA TOISTA TAI YRITYSTÄ, TAI MITÄÄN, OLISI ROHKEUTTA JA ITSETUNTOA SEISTÄ OMAN NIMENSÄ TAKANA.
      TERVEISIN ROY FILPPU ,DJ 25V

      • Mites...

        Harmaasta taloudestako on kysymys? Ei kai?


      • Nulkun Pissija

        ”Saatuani tiedon että joku EI Turkulainen, oli kirjoittanut minusta julkisesti herjaavaan sävyyn, oli pakko laatia vastine.

        1: Olit tarinasi mukaan päätellen marraskuussa vegasissa; En ole todistettavasti ollut soittamassa marraskuussa, eli oletko itse kesto Hönössä.

        --

        4: Olet siis kenties kuullut että soitan joskus keikoillani ytubea, (hahhaa ei siis your tubea. puhu edes oikeilla nimillä urpo) pitää paikkansa ja tulee aina tarpeen ja keikan sen vaatiessa TODELLAKIN jatkumaan koska.....

        --

        6: Olen tänään keskustellut 20 min. TEKIJÄINOIKEUS TIEDOITUS JA VALVONTAKESKUKSEN LAKIMIEHEN KANSSA, JA SAANUT TÄYDEN VARMISTUKSEN ASIASTA, ETTÄ YTUBEA (ei siis your tube hehheee) SAA KÄYTTÄÄ ÄÄNEN OSALTA JA TIETENKIN LAILLISILTA JULKAISIOILTA, JOITA OLENKIN KÄYTTÄNYT (KOROSTAN ETTEN OLE SITÄ VOINUT TEHDÄ VEGASISSA).

        TERVEISIN ROY FILPPU ,DJ 25V ”

        Eipä ihme että turkulaisia inhotaan ja monet häpeävät turkulaisuutta, kun aikuinen? ihminen haukkuu toista urpoksi väärän kirjoitusasun vuoksi, vaikka oma versio on kauempana oikeasta. Sitä turkulaista itseriittoisuutta. Taisit olla tuotakin kirjoittaessa hiukan hönössä, kun tuli kirjoitettua kesto Hönössä (yhdyssanat kirjoitetaan yhteen eikä ison alkukirjaimen käyttöön ole tässä tapauksessa syytä). Mikä muuten on julkaisia?

        "You may be an idiot, but try not to be stupid." Winston Groom


      • vanhempi?

        Ettet vaan hiukan valehtele?


    • in Vegas!

      Ilmiantaja! waretus on vaan kohtuullista ettei teoston byrokraatit liho.

      • leipää!

        Laki koskee kaikkia.


    • tonttuilla

      ...vaan sikaillaan?

    • mokkulat?

      Hih, ainutlaatuinen tuubi-discoteekki ilman kuvaa.

    • harrasta...

      ...ja elää nuhttetonta elämää. On aina elänyt.
      Verottajakin on kaveri.
      Kirkossakin käy.

    • lauloi.

      Accapellana veti portsarin kanssa kaanonissa.
      Hienon kuuloista.
      Iloista.
      Teki mieli ryypätä niin että tietää.

    • valtterix

      Roy on kunnon mies ja Lyni ainoo paikka mis ei katota tarkkaa papruja.

      • paikka...

        ...missä apinoida.


    • yökerhoa!

      Rehellisellä pelillä...kröhöm.

    • annuli...19

      ...viimeksi ja en nähny että olis tuubia klikkaillu.

    • Anonyymi

      Vieläks löytyy lyni kortit 93' :) oi niitä aikoja ;)

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      383
      1470
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1200
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1082
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      967
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      806
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      90
      784
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      671
    Aihe