onko tosi että kemin pyörä ja varaosa on menossa nurin?

huhu lienee

siis onko totta,että tältä peritään muutamaa satasta perintätoimiston toimesta?

47

5407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luottotieto

      kauppalehden mustaltalistalta näkee keltä peritään velkoja, niin yritykset ja yksityiset.

      • 50-50000

        Katson kerran viikossa protestilistat. Oma alue ja haku.
        Aina yllätyn,ihan aina.


    • asiakastieto

      siellähän näkyy olevan protestilistalla =)

    • vituttaa täysillä

      En tiedä mikä hymyilyttää, jos yritys on protestilistalta. Mitä mukavaa siinä on, että keskustan liikkeet tyhjenevät tai että yrittäjillä menee huonosti? Voisikohan joku valaista asiaa minulle? Itse luulen olevan sillä jotakin tekemistä kateuden, kemiläisyyden ja tyhmyyden kanssa.

      Täysiä pösilöitä tuollaiset hymiöidiotiit.

    • maksi1

      Kemissä kateus on ehtymätön luonnonvara.

    • kemiläinen1

      No ei ihme et menee nurin. Ei Kemissä oo mikään muu kannattavaa ku ruuan myynti. Kaikki tommoset pikkukaupat on aivan turhia, ei niissä ketään käy. Kauppakeskus vetää ihmisiä ostoksille!

    • kommandiittiyhtiö

      "Kaikki tommoset pikkukaupat on aivan turhia, ei niissä ketään käy."

      Sinähän se varsinainen tietäjä olet. Sittenkö on hyvin, kun on yksi tai kaksi ostoskeskusta jossa ihmiset kävisivät esim. Kemissä?

      Jokainen kauppa on arvokas koostaan huolimatta. Erityisesti pikkukaupat, koska ne ovat jonkin omistamia joiden perheiden toimeentulo riippuu pikkukaupan pärjäämisestä.

      Mitä enemmän kauppoja, sitä enemmän yrityksiä ja sitä enemmän valikoimaa ja kilpailua. Enemmän yrityksiä, sitä virkeämpi elinkeinoelämä ja enemmän mahdollisuuksia. Kun on yksi tai kaksi isoa kauppaketjua, niin hinnat nousevat ja valikoimat kasvavat.

      Kauppakeskukset ovat ikävä kyllä tyhjentäneet keskustat. Jos kuollut keskusta on sinusta elinvoimaisen kaupungin merkki, niin sitten Kemi ja kaltaisensa pikkupaikat ovat juurikin oikeita asuinkohteita sinunlaisillesi.

      Uskomatonta mitä väheksyntää on tällä palstalla pienyrittäjiä kohtaan. Mitähän nämä väheksyjät tekevät työkseen vai tekevätköhän mitään? Kukahan näitä oikein elättää? Lieköhän millään muun kaupungin keskustelupalstoilla vastaavaa ilmiötä kuin Kemin kohdalla?

      Hävetkää omia ajatuksianne. Ilman yrittäjiä ja yksityisen pääoman riskinottajia tämä maa ei pyöri, jollei kukaan yritä.

      • kommandiittiyhtiö

        Tarkennus: "Kun on yksi tai kaksi isoa kauppaketjua, niin hinnat nousevat ja valikoimat rajoittuvat."


    • Vara maksaa

      Jos aloittajan kertoma on totta ja k.o liike lopettaa niin huono juttu.Jos lopettaa niin syy on kemiläisissä.Miksi? Koska kemiläiset ovat köyhiä eikä köyhällä ole vara maksaa erikoisliikkeen ammattitaidosta ja palvelusta. Jos kemiläinen omistaa auton niin silloin ajetaan johonkin naapurikaupunkiin ja ostetaan sitten se tarvittava sieltä.Lisäksi,ja se on suurin syy,kemiläiset ovat sosialistisen aateperimän sisäistäneitä ja silloin tulee mukaan suurin voima kaikista,Kateus.
      Onhan se niin väärin jos kauppias menestyy. Kun kemiläinen saa palvella itseään marketin hyllyviidakossa kuin laihialainen itseään ilotalossa niin jopa tulee halvaksi kun saa vielä sitäboonusta! Eikä se kapitalisti erikosliikkeen omistaja rikastu.

    • Simpassi

      Eihän Kemissä menesty pyöräliike. Eihän Kemiläiset ajele pyörällä. Torniossa menee hyvin pyöräliikkeillä. Porvarit ajelevat paljon pyörillä. Kemiläiset katsovat hulluksi jos harrastaa pyöräilyä.

    • kommandiittiyhtiö

      "Jos lopettaa niin syy on kemiläisissä".

      Itse asiassa ei välttämättä, jos liikkeellä ei ole ollut tarpeeksi liikeideaa ja resursseja kilpailutilanteessa. Mutta tässäpä tullaankin tilanteeseen, että mistä pienyritykset saavat resursseja pärjätäkseen kilpailussa, jota dominoivat noin 85% markkinaosuudella K- ja S-ryhmä? Esimerkiksi Euromarketille tai muulle S-/K-ryhmän ulkopuoliselle marketille olisi ollut markkinoilla tarvetta. mutta sen omistaja Suomen Lähikauppakaan (entinen Tradeka) ei pysty vastaamaan tilanteeseen.

      Aina kun vilautatte korttia S- tai K-ryhmän kassalla, niin äänestätte jaloillanne ja ennen kaikkea rahoillanne kilpailtua markkinataloutta vastaan. Ja kun ei ole kilpailua, hinnat nousevat ja työttömyys lisääntyy sekä yrittämisen kynnys nousee.

      Mutta eihän se mitään haittaa kun saa poonusta...?

    • Varmaa tietoa....

      Mahtaakohan tämänkään firman moniosaaja-johtajilla olla puhtaat jauhot pussissa ? Monta yritystä ja voitot napataan työntekijän selkänahasta, palkat sitä sun tätä, verolla tai ilman. Kaikki käy.

      Ihmekös se, jos köpelösti käy.

      REHELLISYYS MAAN PERII !

      • varmalle tiedolle

        Sukulaismies omistaa ko. paikan ja jauhopussissa ei varmaan mitään kummoista ole.
        Jos ei firma enää tuota kuten tarvitsisi niin minkäs sille tekee.

        Ja jos niitä protestilistoja ym katselee niin kovinkin on monta tuttua firmaa, pientä ja isoa siellä suurillakin summilla mukana ja kauppa käy edelleen!

        Eli ei sitä tarvitse liikettä lopettaa jos 400e on maksuja perinnässä


      • tradikka
        varmalle tiedolle kirjoitti:

        Sukulaismies omistaa ko. paikan ja jauhopussissa ei varmaan mitään kummoista ole.
        Jos ei firma enää tuota kuten tarvitsisi niin minkäs sille tekee.

        Ja jos niitä protestilistoja ym katselee niin kovinkin on monta tuttua firmaa, pientä ja isoa siellä suurillakin summilla mukana ja kauppa käy edelleen!

        Eli ei sitä tarvitse liikettä lopettaa jos 400e on maksuja perinnässä

        Se on kumma että joillekin tekee mielihyvää ilkkua yrityksille ja niiden taloudelliselle tilanteelle. Luulisin järjenkin sanovan sen että mitä enemmän on hyvin kannattavia firmoja niin sitä paremmin menee koko alueella.

        Jotenkin tuntuu että tämä systeemi on päin helvettiä kun näitä kirjoituksia lukee. Yksityiset ihmiset ja yritykset kantavat riskin tekemisistään ja elättävät näitä, jotka täällä häiriintyneenä kirjoittelevat yritysten ahdingosta.

        Vaihtaisin tuollaiset ihmiset pirteisiin maahanmuuttajiin melkeinpä koska tahansa.


    • fillari 800 ekee

      ...ja kaikki tämä pelkän "huhun" eli provon vuoksi...hankkikaa elämä !!!

    • ostin 12 000€ fillar
      • Tosi nuija

        Hanki elämä jos ei tosiaan oo muuta tekemistä kuin penkoa toisten asioita.


      • Perintä

        Ei tämä kerro yrityksen varallisuudesta vaan riitajutusta. Perinnällä ei ole tuomiota-


    • kommandiittiyhtiö

      Mitähän antipatioita tähän keskusteluun osallistuvilla on yritystoimintaa ja yrittäjiä kohtaan, sekä etenkin kyseistä yritystä kohtaan? On pitänyt nähdä vaivaa penkoa tietoja, avata ja ylläpitää keskustelua, jotenkin tuntuu häiriintyneeltä toiminnalta.

    • OMA LAKI, PARAS LAKI

      Yrittäjiä vastaan ei ole mitään, koska hehän työpaikkoja tähän maahan luovat. Kysymyshän on vain siitä, että on monenlaisia yrittäjiä. Niitä, jotka noudattavat työehtosopimuksia ja niitä, jotka noudattavat "omia" sopimuksia.

      TYÖNTEKIJÄ ON PALKKANSA ANSAINNUT ! PISTE !

    • näin on

      "TYÖNTEKIJÄ ON PALKKANSA ANSAINNUT ! PISTE ! "

      Ei välttämättä. Se riippuu tuottaako työntekijä mitään arvoa yritykselle. Tuottamaton työntekijä ei ole palkkaansa läheskään aina ansainnut, vaikka yrittäjän pitääkin maksaa.

    • kateus vie kalatkin

      kyllä kateutta on kaikissa pienissä paikoissa .Ajatellaan pidä vaan kauppaas me ostetaan muualta ,käydään jopa kehumassa et on hyvä kun on kauppa mut ei osteta mitään miettikää kauanko sellanen kauppa menestyy.

    • PIKKUHAUKKA

      Torniolaiset kusipäät täällä provoilee taas.

      • dfewfff

        k.u.s.i.p.ä.ä.t


      • KEMINPOIKA

        mitä perkeleen provoa on faktassa? H.O.M.O


    • Konkurssin kärsinyt

      Todennäköisesti kyse on kiistanalaisesta saatavasta. 375 euroon ei mikään liike kompastu.
      Yleensä konkurssi uhkaa, kun verot ja ekäkemaksut alkavat jäädä rästiin.

      • Kateus se kukkii

        Aivan, kaikenlaisia huijarifirmoja on joiden saatavia ei pidäkään maksaa. Vaikka noi kaikenkarvaiset puhelinluettelot netissä. Niiltä paukkuu laskuja vaikka mitään ei ole tilattu ja sitten vaan perintään. Directa yks tällainen ja nythän se on oikeudessa. Joten sinä jolla on intressiä penkoa moisi asioita kuten protestilistoja, hanki elämä kuten tuossa jo aikaisemminki joku ehdotti.


    • Jottain vaa

      No eiköhän tätäkin suurempi uutinen oo se, että Jatan grilliltä peritään yli 110 000 euroa... Sieltä protestilistalta ko alakaa kattelemaan asioita, huomaa että nämä muutaman satasen perittävät ei oo mittään. Niissä on takana joitain epäselvyyksiä tai reklamaatioita, ei mittään konkurssiin viittaavaa.

      Kannattaa seurata semmosia yrityksiä, joitten perittävät ovat tuhansia euroja. Ja varsinki sellasia, joissa Verotoimisto perää saataviaan.

    • keikaus ja kulaus

      joo,verot,ja eläkemaksut ym pakolliset kun on sutissa,niin ollaan jo aika kusessa.mullakin meni omat ja firman rahat sekasin ja näin kävi.omaa tyhmyyttäni.

      • HomerW

        Nyt on Kulta- ja hopeasepänliike Ypyäkin protestilistalla. Velkojana verottaja. Surullista, taitaa erikoisliikkeillä mennä nyt todella huonosti.


    • Vielä kemiläinen

      Valtakadun tukkiminen n.s kävelykadulla(?) on ollut kuolinisku keskustan liikkeille. Yksikään liike k.o alueella ei voi kehua liikevaihtonsa kasvaneen "vetovoimaisen Kemin imagoa kohottavan kävelykadun" takia. Keskusta autioituu pelkäksi eläkeläisten asuinalueeksi ja liiketoiminta keskittyy Karjalahdelle sekä Tornioon jossa kemiläiset käyvät enenevässä määrin.

      • VeneiIijä

        Onhan siinä kävelykadun aurinkoisella puolen kolme toimivaa juottolaa.


      • gdfsgsdfgdfg

        Höpöjä. Jotain eloa kommunismin jälkeiseen Kemiin kaivattiinkin. Kävelykatu on erittäin hyvä asia, paitsi ylipainoisille vasta kortin saaneille lippalakkimiehille 80-luvun Corollassaan.


    • justiiiiinssAAA

      mukavaa ku vaimo kutoo pipoja

    • ex kauppias

      Lopettakaa nyt saatana tämä paskan jauhanta. Ei Kemin Pyörä ja Varaosa tosta konkkaan mene. Vittu kaivan vaikka ite lompakosta ton verran jos nyt noin ahistaa ja täällä pitää jonkin yrityksen maksamattomasta laskusta kirjoittaa. Maallikot saakeli pysyköön lestissään - kyseessä voi olla riidanalainen saatava - tai vastaava. Menestystä yrittäjälle. Ja tollot kemiläiset ja torniolaiset tukekaa yrittäjien toimintaa ostamalla paikallisista yrityksistä muuten Teillä ei kohta paikkoja mistä ostaa.

    • Kemistä pelastunut

      Hahahaa! Vai että nurin 300 € karhulla, joka voi olla vaikka huijauslasku!

      Stupido Grande de la Kemi!

      No, Kauhanenkin voi keskittyä rauhassa Oulun bisneksiin, jos Kemi alkaa ahdistamaan! Tänne mahtuu kolmaskin sivuliike - tai laita se Kemin putiikki kiinni ja siirrä koko toiminta tänne maksavien asiakkaiden luo. Ei ole täällä satasesta kiinni.

    • nurin kurin

      näkyihän siellä olevan monta muutakin kemiläistä yritystä, noinkohan ne kaikki on menossa nurin??

    • etukumi paskana

      joo ne on kaikki huijaus laskuja mitä suomen perintätoimistot välittää.sitä paitsi ei välttämättä ole menossa nurin, mut suunta on kyllä aikalailla sinne päin jos firma ei pysty maksamaan muutaman satkun laskua.eikö ?

    • dsasadsda

      Höpöhöpö. Muutaman sataset perinnät on usein jotain "kiistanalaisia" saamisia, jotka on riitautettu. Eihän niitä kannata maksaa, ennenkuin päätökset on tehty.

    • en maksa enää ikinä

      kyllä,ei kannate maksaa missään nimessä "kiistanalaisia"laskuja järkevintä on ehdottomasti antaa niidenmennä perintään ja sitä kautta protestilistalle, se on paras tapa mainostaa omaa yritystä ja sen pystyvyydestä.

      jos lasku on oieka oppisesti riitautettu niin yritys ei todellakaan ole protestilistalla jne. ennen kuin se "riitautus"on selvinnyt.

      • oikeusko

        Jotkut perintätoimistot riitauttavat vaikka ei ole oikeuden päätöstä. Kokemusta on tästä, mutta vetivät pois kun toivotin käräjille, että saan korvauksen. Vetivät pois ei kestänyt oikeutta.


    • Semuuttaa

      onko se menossa nurin vai ei

      • KiinteistöMyytävänä

        Muuttaa uuteen paikkaan, se talo tyhjenee pikku hiljaa. Ali nostelee vuokria siihen tahtiin ettei nää jäljellä plevat pysty maksaan.


    • wyi5ketje5j

      Kemin pyörä ja varaosaa ei omista yrittäjä vaan ahmed ahne. Hinnat on kolmanneksen enemmän olleet jo vuosia jos vertaa muihin liikkeisiin

      • Anonyymi

        Hinnat sitä luokkaa,ettei kannata kenenkääm alkaa pitään pystyssäsellaista putiikkia,jossa ylihintoja.Hullua maksaa enempää,kuin naapurilla,sama tuote halvempi.Maksakoon joku älypää ja antakoon vielä tippiä.


    • Anonyymi

      Ei se hullu ole joka pyytää vaan joka maksaa ylihintaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2710
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      208
      1738
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1454
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1211
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      49
      932
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      816
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      730
    Aihe