Nuorkauppakamari Kemissä

Veikko Kemistä

Olen yrittänyt asioida nuorkauppakamarin kanssa, joskin tuloksetta. Tästäkin huolimatta, vaikka korskeasti yhdistyksen sivuilla todetaan että "Nuorkauppakamaritoiminta vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä."



En kyllä ymmärrä mitä nuorkauppakamarin hallituksen vanhat akat tästä nuorten ihmisten kehittämiseen liittyvästä toiminnasta tajuaa mitään? Ainakaan käytännössä ei tuloksia näy oikein missään. Toivottavasti ei mene yhteiskunnan varoja tähän turhuuteen.

Edes palautteenantaminen ei toiminut nuorkauppakamarin sivustolla. Toivottavasti edes tämä herättää vähän näitä ihmisiä.

4

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Presidentti vastaa

      Hei Veikko!

      Harmi, jos et ole tavoittanut meitä. Luemme kyllä sivustoltamme tulleet palautteet säännöllisesti, mutta osa viesteistä syystä tai toisesta tulevat meille niin sotkuisina, ettei tekstistä saa mitään selvää. Viestisi ei siis ole tavoittanut meitä.

      Olemme kevään aikana toteuttaneet monta tapahtumaa, joista yksi mm. Länsi-Pohjan Kemin synnytysosaston hyväntekeväisyyskampanja. Tulevana syksynä toteutamme mm. PK-yrittäjyysviikkotapahtuman, jossa kerromme mm. yritysten kehittämismahdollisuuksista yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen kanssa.

      Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme! Otamme mielellämme uusia koejäseniä, mikäli olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä minuun, kerron mielelläni lisää toiminnastamme.

      Yst. terv. Jaana Kupiainen Meri-Lapin nuorkauppakamari ry:n puheenjohtaja 2011, puh. 044-5777 137 tai jaanasusanna.kupiainen(at)gmail.com

      • yrittäjiä arvostava

        Hyvä!
        Tervetuloa tänne "vähä-älyisten alakulttuuriin", jossa sivistymättömät tyhjäntoimittajat jauhavat sitä itseään. Rohkea ele kirjoittaa omalla nimellä, Kemiläiset tuntien ... no joo.

        Olisin jättänyt kirjoittamatta, räksytykset voi jättää omaan arvoonsa. Nimettömänä huudellaan mitä sattuu. Jos ei ole asiaa, sellaista keksitään, varsinkin Kemissä.


    • Veikko Kemistä

      Tuo hyväntekeväisyyskampanja synnytys osastolle olisi ihan ok, jos järjestön tehtävänä olisi toimia hyväntekeväisyysjärjestönä mutta jos mainostetaan itseä elinkeinoelämän kehittäjänä, niin ainakin minusta on vähän ihmeellistä toimintaa tavoitteisiin nähden. Olkoonkin, että on hyväntekeväisyyskampanjasta kysymys. Nyt ainakin jää vähän epäselväksi, leikitäänkö Florence Nightingalea vai rakennetaanko parempia puitteita liike-elämälle? Suuri kysymys on ainakin minusta, että mitä varten yhdistys on olemassa ja mitä tehtävää tämän pitäisi täyttää?

      Kun tämä on ratkaisematon asia nuorkauppakamarin kohdalla, niin minua ainakin askarruttaa mitä hyötyä käytännössä nuorkauppakamarista on alueen yrityksille? Tuoko se käytännössä lisää asiakkaita, resursseja tai muuta arvoa liiketoimintaan, on epäselvää.

      Nimimerkille yrittäjiä arvostava, toivoisin että arvostaisit lukutaitoa omalla kohdallasi kun luetun ymmärtämisessä näyttää olevan puutteita. Et sitten ilmeisesti ymmärtänyt viestin olemassaoloa tällä palstalla.

    • Anonyymi

      Jari Vilen on tiennäyttäjä näille tyhmäntoimittajille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      200
      2063
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1416
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1175
    4. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      66
      1128
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      153
      1052
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      979
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      84
      865
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      828
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      63
      785
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      759
    Aihe