Keltakankaan hoivakoti Hys Hys EI SAA KERTOA KELLEEN

seppo1962

Kiitos entisen Anjalankosken valtuutetut, viette leivän monelta sulkemalla Keltakankaan hoivakodin! Henkilökunnan tiedotustilaisuuden mukaan loppuu viimeistää joulukuussa 2012. Henkilökuntaa kiellettiin kertomasta asiasta ulkopuolisille, ettei asiakkaiden omaiset suutu! Nyt omaiset barrikaadeille, ei ole kiva kuusaalle mennä vanhuksia katsomaan!

19

1202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15

      Luojan kiitos MUUTAN pois koko Kymenlaaksosta.

    • Raskaasti petetty

      Bravo uusi yhdistynyt Kouvola - kaikki palvelut lopetetaan entisistä itsenäisitä kunnista - myös Anjalankoskelta -

      • Äimän käki

        Niinpä lopetetaankin - kaikki entiseltä Anjalankoskelta. Kaupungin talouspalvelukeskuskin ottaa ja muuttaa Keltsun entisestä hienosta kaupungintalosta Kouvolaan Kymen lukolla olevaan vanhaan talorötisköön. 16.11 KyRa:n uutinen. Miksi Keltsu ei kelpaa - no siksi, että Keltakangas on Takahikiällä, Kouvolasta kaukana, jumalan selän takana - 17 km. Sinne ei kulje linja-autotkaan kuin ½-1 h:n välein. Ei siellä voi työskennellä hienohelma kouvolalainen. Ja kun kaupatkin ovat niin kaukana. Onneksi entisillä Anjalankosken kaupungin työntekijöillä on Keltsulta lyhyempi työmatka Kouvolaan - 17 km ja etenkin Kusankoskelle, Elimäelle ja Valkealaan, jonne matkaa anjalankoskelaisesta lähtöpaikasta riippuen kertyy 35-60 km? He eivät ruikuta - vai oottako kuullu että ruikuttaisivat. - Heillä matka on paljon lyhyempi Kouvolaan kuin kouvolalaissisarillaan Keltsulle. - vai onko? Siitä se autuus urkenee kouvolalaisille. Jätetään entisten "lakkautettujen" kuntien virkanaiset, työntekijät ja asukkaat nuolemaan näppejään. Ei niistä tartte välittää.- Hyvä Rautala, kyllä syitä keksitään jättää Keltsun hieno kaupungintalo, ja siirrytään kouvolalaiseen vanhaan talorötisköön- onhan se cityssä. Ja sen kunnostushan ei maksa mitään, niin kuin Keltakankaan kaupungintalon? Hah-hah sanon, hametta päälle ruikuttajille, jotka tulevat tosi kalliiksi meille veronmaksajille.


    • Entinen hoitaj

      Ensinnäkin mitään päätöksiä ei olla vielä tehty. Asia tuli itsellekin yllätyksenä, vaikka vanhuspoliittisessa ohjelmassa on kyllä maininta, että vanhuksille pyritään saamaan tätä päivää vastaava hoito kodinomaisessa ympäristössä. Työryhmä on miettinyt asiaa ja halusi olla avoimen informaation kannalla. Asia on hyvin keskeneräinen ja itseäni ainakin huolestuttaa se, että mistä korvaavat paikat saadaan nimenomaan entisen Anjalankosken alueella. Hoitajille töitä löytyy, jos tämä suunnitelma toteutuu. Keskustelua ainakin herättää ja on hyvä, että että omaiset ovat myös keskustelussa mukana.

    • donitsipylly

      Ko. sairaalan hoitajat vain eivät pärjää sairaala työssä! Lääkelaskuja sun muita kun tehdään kattoppas ja muutenkin vaativampaa hommaa ihan oikeassa sairaalassa! On muutakin kun vaipanvaihtoa ja pesemistä!!! Että tuskin löytyy työtä ainakaan omanalan...

    • Pyhä Sylvi

      Vaikka en ole ko.sairaalan, lue hoivaosaston hoitaja niin pistipä tuo edellinen kirjoitus vähän ihmettelemään. Otappa ihan ensin tuo donitsi pois pyllystä niin ehkä auttaa sitten tuolla yläpäässä ajatteluakin. Kaikki hoitajat käyvät nykyään tietyin väliajoin lääkelaskut uudestaan. Sitten tähän muuhun hommaan voisi sanoa että harjoittelemalla yleensä oppii, kun se ei siellä OIKEASSA sairaalassa kuitenkaan minkäänlaista rakettitiedettä ole. Ja varmaa on että hoitajille työtä riittää, ei ne vanhukset kuitenkaan mihinkään katoa vaikka tuon hoivan lopettaisivatkin.

    • petetty taas

      Minua lähinnä harmittaa vanhusten puolesta. Sama on edessä juuri remontoidulla Elimäen hoivakodilla. Lopettamassa ollaan sitäkin ja vanhuksilla edessä muutto. Ihmettelen kyllä mihin nämä vajaa 100 vanhusta laitetaan (Elimäki Keltsu yhteensä). Mitäs siitä, että asukkaille ja omaisille luvattiin, että tätä hoivakoti on paikka, mistä ei mihinkään enää tarvitse muuttaa..

    • "mummeli;;

      Tungetaan tietysti Marjoniemeen. Kattelin yhtenä iltapäivänä Kuusaan päivystyksessä,kun Marjoniemen mummoja parsittiin . Ei ollu mikään kaunis näky mummojen naamat, niin pahasti oli sattunut. Koko ajan ne valittivat.
      Hirvittää oma tulevisuus, jos jouluu yhteiskunnan armoille.

      Vanhuslaki ei ole hallituksen listoilla ekana akendalla. Eläimilläkin on paremmat oikeudet kuin vanhalla ihmisellä.

    • Että meinaavatten...

      Mitäs tarvetta sille Keltakankaan hoivakodille tai sen tontille taas uuden Kouvolan, entisen Anjalankosken tonttiasiamiehellä on? Onko hyvät tarjoukset tehty. Poltetaanko hoivakoti niinkuin sen alapuolella ollut historiallinen mäkitupalaisen mökkikin kaupungin toimesta ja palokunnan harjoitteena?

    • Kas kas

      Suunnittevat pikku-Kouvolaan uutta yksityistä vanhusten palvelukotia, jonne vanhuksia pakkosiirretään Anjalankoskelta, Elimäeltä ja Kuusankoskelta. Pikku-Kouvola saa näin alueelleen lisää työpaikkoja.

      • Yks kaks

        Tarkoitit ilmeisesti, että kaupungin virkamiehet suunnittelevat palvelujen keskittämistä pikku-Kouvolaan ja pakkosiirtävät näin entisten ympäristökuntien asukkaita sinne. Siinä sivussa syntyy muutamia kymmeniä uusia työpaikkoja vanhan Kouvolan alueelle.


    • Ahneus, ahneus, ah..

      Anjalankosken yhdistymisaikeista hyvin virkansa puolesta tiesivät erinäiset Anjalankosken viranhaltijat ja saivat järkättyä itselleen kaupunginjohtajaa myöten hienot virat Keskus-Kouvolasta.
      Voisi ajatella, että he nyt siellä määräävässä ytimessä pitäisivät entisen kaupunkinsa asukkaiden puolta. Kaupungin, joka elätti heitä hyvän aikaa heidän elonpolullaan.
      Ei näy ymmärrystä, vaan oma etu oli kuten epälyttikin, koko ajan mielessä.

      • Warma Laakkonen

        Keltakankaan hoivakodin vanhukset siirretään vuoden 2012 heinäkuussa valmistuvaan 60-paikkaiseen Kankaron hoivakotiin, joka sijaitsee pikku-Kouvolan Rekolassa.


    • hyvinvointisuomi

      Vanhukset = tuottamaton ihmisryhmä. Ne tungetaan laitoksiin ja lyödään valvontaranneke,vai joko niittaavat korvanlehteen.Täten yksi hoitsu pystyy vahtimaan monta kymmentä asiakasta. Vuokra nostetaan hotellitasolle, revitään ihmisiltä kaikki säästöt ja käyttövarat. Rahojen loppuessa kaupunki maksaa yrittäjälle komeaa liksaa.

      Politiikot kehuu miten paljon rahaa on pistetty vanhusten hoitoon = rahat on menneet noihin laitosrakennuksiin. Ihmisistä ei väliä.

    • *Mietiskelijä*

      Niin, entäpä ikä-ihmisten henkinen puoli? Miltä se tuntuu lähteä viimeisiksi vuosiksi vieraalle seudulle pois kotikonnuiltaan jossa on asunut kenties koko elämänsä?
      Tämä on nykypäivänä juuri tätä, vain raha ratkaisee.
      Koko kouvolan keskittämismania on aivan liian hätiköityä.
      Mietitään vain säästöjä mutta ei esimerkiksi henkilöstön jaksamista alituisessa epävarmuudessa työpaikastaan.
      Työssäjaksaminen on todella tiukilla kun kaupungilla ei ole "varaa" palkata edes sijaisia sairaus- loma- ym. poissaoloihin.
      Samaan aikaan kuitenkin syydetään euroja mitä ihmeellisimpiin visioihin jättimäisistä kauppakeskuksista uusiin urheilustadioneihin!!

      Maltti olisi nyt valttia päättäjien ( lue- vouhottajien) toiminnassa.

      • Attendo

        Keltakankaan hoivakodin vanhukset tullaan siirtämään Attendo MedOnen kesällä 2012 valmistuvaan 60-paikkaiseen hoivakotiin Kouvolan Kankaroon. Samoin Marjoniemen osasto 3:n vanhukset siirretään Kankaron hoivakotiin.


    • Mehiläinenhän

      kiertää verot veroparatiisien kautta ja avulla.

      • Maija Mehiläinen

        Halutaanko Mylsälle naistyöpaikkoja, tulossa olisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      217
      35643
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      273
      22672
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      444
      11364
    4. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      84
      9001
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      29
      6721
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5271
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      199
      4165
    8. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2142
    9. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      38
      2051
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1647
    Aihe