Vapaamuurarit palvovat lusiferia eli saatanaa

Karmea totuus

Albert Pike, jota monet ovat ylistäneet kaikkein arvovaltaisimmaksi vapaamuurari vaikuttajaksi, paljastaa kir­jassaan Morals and Dogma (s. 321) vapaamuurarien valon-tuojan: “Lucifer, Valontuoja, Lucifer, Aamunpoika! Onko se hän, joka tuo valoa? Älä epäile sitä!”

Lucifer eli saatana on siis vapaamuurariuden todellinen Jumala, harva vapaamuurari kuitenkaan sitä varmaankaan tietää. Myös Manly P. Hall tuo julki vapaamuurariuden ju­malan kirjassaan The Lost Keys of Freemasonry (s. 48): “Kun vapaamuurari ymmärtää, että avain soturiuteen on elävän voimanlähteen oikea käyttöönotto, hän on oppinut tuntemaan vapaamuurariuden salat. Luciferin voimavarat ovat hänen kä­sissään.”

Em. kirja löytyy arvovaltaisen The Royal Arch Mason -vapaamuurarilehden “parhaiden saatavana olevien vapaamuurarikirjojen” listalta.

Myös monet muut vapaamuu­rarien omat teokset kieltävät selvästi vapaamuurariuden kris­tillisyyden. Voidaan siis sanoa, että vapaamuurariuden to­dellinen luonne kyllä paljastuisi vapaamuurareille, jos he vain viitsisivät lukea omia kirjojaan.

Kaikkein selvimmän kuvan vapaamuurariudesta voi antaa henkilö, joka on kiivennyt ylimmälle 33. asteelle ja jonka Jumala on sitten suuressa armossaan kutsunut pelastukseen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Amerikkalainen Jim Shaw on kokenut tuon kaiken. Hän kertoo elämäntarinansa yhdessä Tom McKenneyn kanssa kirjassa The Deadly De-ception (Hirvittävä petos).

Jim Shaw oli kunnianhimoinen. Hän halusi lisää valoa elä­määnsä. Hän omistikin kaiken vapaa-aikansa vapaamuura­riudelle. Noustessaan ylemmille asteille hänelle annettiin myös Albert Piken paljastava kirja Morals and Dogma. Kir­jassa oli maininta, että se on palautettava omistajan kuole­man jälkeen kirjan antaneeseen loosiin. Jim vihittiin lopulta arvostetuksi 33. asteen vapaamuurariksi Washingtonissa si­jaitsevan vapaamuurarien ylimmän neuvoston temppelissä.

Temppelin suuri sali on koristeltu käärmeiden kuvilla ja sen seinään on myös haudattu vapaamuurarijohtaja Albert Piken maalliset jäännökset. Kyseinen vapaamuurarien ylin neuvosto on mainittu Suomen Suurloosin painamassa vapaamuurari­en jäsenluettelossa. Tuo okkultinen käärmetemppeli on jä­senluettelon mukaan “tunnustettu suurloosi”. Jim kertoo kir­jassaan, kuinka vihkiseremoniassa vannottiin valoja ja juotiin viiniä ihmisen pääkallosta…

Jumala oli kuitenkin jo vähän aikaisemmin kylvänyt sie­menensä Jimin sydämeen, kun uskova silmälääkäri oli to­distanut hänelle Raamatusta ja Jeesuksesta. Jimille ilmeni, että vapaamuurariuden ja Raamatun opetusten ristiriita oli valtaisa. Hänen tuli tehdä valinta.

Kun hän 33. asteen va­paamuurarina johti vapaamuurarien ehtoollisjuhlaa, johon pu­keuduttiin mustiin kaapuihin, hän huomasi puhumansa litur­gian sisältävän kohdan, jossa kiellettiin Jeesuksen jumali­suus. Jim alkoi voimaan hyvin pahoin ja sai vaivoin vietyä seremonian läpi. Kävellessään kotiaan kohti hän alkoi tois­taa itselleen: “En palaa koskaan takaisin, en palaa koskaan takaisin, en koskaan…” Nyt Jim käveli lopulta kohti todellis­ta valoa. Hän käveli kohti Jeesusta Kristusta, joka otti hänet avosylin vastaan.

Lähde: Pekka Lahtinen

42

3955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysyn vaan

      Niimpä kammottava järjestö miksi tuo helvetin jengiin verrattava organisaatio saa toimia SuOMESSA ristilipun maassa?

      • Anonyymi

        Vapaamuurait ovat maailmanjohtajia. Olleet monen asian taustalla, olleet tosi ahkeraa väkeä Luciferin kannattajia. Etenkin länsimaailmassa elävä pahuus voidaan laittaa aika paljon heidän ansioikseen.

        On tietysti muuan toinenkin samassa kristinuskon vastaisuudessaan jo 2000 vuotta ahkeroineet. Ne saa tehdä pahaa, mutta heitä ei saa nimeltä mainita.

        Luculla on monta rautaa tulessa, ei nuo kaksi ole länsimaailmassa vasta kuin alku ja juuri. Idässä on Luculla toiset puuhat.


      • Anonyymi

        Lucifer on Logos, Sana, Jumala.


    • .,.

      Maamme johdossa jopa!

    • jt

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2011/10/ex-vapaamuurarin-hamara-kuolema.html

      Lähes kaksikymmentä vuotta vapaamuurariliikkeessä vaikuttanut Oululainen Juhani Julin erosi vapaamuurareista kolme vuotta ennen kuolemaansa. Hän alkoi pitää vapaamuurariutta väärää jumalaa palvelevana uskonnollisena liikkeenä sen jälkeen, kun hän oli kokenut hengellisen herätyksen.

      Julin kävi viimeiset kolme vuotta tiivistä kirjeenvaihtoa piispojen ja muiden kirkonmiesten kanssa sähköpostitse ja vaati heitä irrottautumaan vapaamuurariliikkestä. Tämä johtui siitä kun Julin tiesi, että yli 33-asteen vapaamuurarien jumala on Lucifer jne. Julin ei kuitenkaan saanut kirkonjohdosta minkäänlaista vastausta.

    • Jäsenyyskriteerit

      Jäseneksi pääsee vain kristityt.... Jos osaat ruotsia niin tuosta selviää pääsyehdot:
      Bli medlem
      För att bli medlem i Svenska Frimurare Orden i Finland krävs att två frimurare ställer sig som faddrar för den blivande brodern. Känner man inte någon som är frimurare går det bra att kontakta någon av de S:t Johannesloger som står att finna med hjälp av kartan ovan.
      Orden vilar på kristen grund, vilket betyder att det krävs en kristen bekännelse för inträde i Svenska Frimurare Orden. Det här betyder inte att en blivande medlem bör höra till ett kristet trossamfund, utan den sökande bör ha ett kristet tänkesätt och tro på kristna värden..
      En sökande måste vara minst 24 år gammal och ha ett gott anseende bland sina medmänniskor.
      Om du är intresserad av att bli frimurare kan du kontakta oss via e-post([email protected]) eller per brev till S:t Johanneslogerna i ditt område (se karta).

    • Lucifer eli saatana on väärä jumala!

      saatana on raamatun jumala. Se on kristittyjen jumala. Se on UT:n jumala. Se on kristinuskon toinen jumala Jumalan lisäksi.
      Mikään muu uskonto ei tunnusta Ylimmän hengen rinnalla olevaa toista henkeä.
      Vai väitättekö, että UT olettaa saatanan olevan ihminen.

      Mikä saatana olisi kristinuskolle?
      Palstalla on toitotettu päivästä toiseen uskoa Jumalaan ja tuonpuoleiseen elämään. Tämänpuoleiseen kiinnittyminen olisi syntiäkin pahempi rikos.

      Mikä pitää kiihkeimmätkin kristityt maan pinnalla? Että he söisivät, pukeutuisivat, rakentaisivat asunnon, opettelisivat lukemaan.
      Jumala ei sitä tee. Jumala kiroaa kajoamisen maalliseen. Ainoaksi vaihtoehdoiksi jää toinen jumala, joka viekottelee kristittyjä pysymään vähintään hengissä eli syömään. Ja useimmat uskovat sentään opettelevat lukemaan ja lukevat ainaskin raamattua, vaikka pitäisi vain rukoilla ja palvoa.

      Siis kristityillä on toinen jumala, joka pitää heidät elossa niin kauan kuin pitää.
      Nimellä ei ole väliä. Olkoon se saatana tai Lucifer kuten raamattu ilmoittaa.
      Mutta mites käy monoteistisen uskonnon?

    • eiköuskalleta

      Vastatkaa hellarit, onko saatana olemassa vai ei. Jos on, teillä on kaksi jumalaa.

      • a s

        Ei saatana ole Jumala vaan kapinallinen enkeliruhtinas.


      • Anonyymi

        On olemassa vain yksi pääjumala, Raamatun Jumala JHWH.

        On olemassa muitakin nk. jumaluuksia, joita ihmiset palvelevat. Vaikka myöntääkin näiden jumaluus-aseman, ei kuitenkaan tarvitse heitä omiksi jumaluuksiksiin tunnustaa. Nämä jumaluudet ovat JHWH:n vastustajia.

        Sitten on vielä enkelit: sekä Jumalan enkelit että Saatanan enkelit. Saatanalla vielä erikseen mm. erilaiset demonit.

        Kristityillä on Yksi Jumala, joka on kolminaisuus.

        S:na ei ole kristittyjen jumala, vaan langennut enkeli, Jumalan päävastustaja.

        Neitsyt Maria ei ole jumala vaan Jeesuksen maallinen äiti. Hän on pyhä / pyhimys.

        Pyhimykset / pyhät, eivät ole jumalia, vaan uskossa eläneitä ja kuolleita pyhiä kristittyjä, joita muistetaan ja kunnioitetaan.
        *


    • s.p.t.
    • järkyttävää

      Vapaamuuurari lahkon lehti, julkaisee Klu Klux Klanin johtajan David Duken ja juutalaisvastaisen pastorin Ted Piken kirjoituksia.USA: Liittovaltio kenraali Albert Pike, kirjoitti Vapaamuurarien raamatun ”moraali ja dogman” ja perusti USA:han Klu Klux Klanin ja hänen vapaamuurari ystävä samaan aikaan Mazziini perusti italian mafian. Katsele ohjelma niin asia selviää. http://www.tv7.fi/ vod/player/?program=26901 Antreas Breivik kuuluu vapaamuurarilahkoon. Tuohon lahkoon kuuluu myös suuri määrä lut. pappeja ja piispoja.

    • toteemi

      Hesaan on tulossa valon kantaja niminen 10 metrinen peltiukkoveistos.
      Valon kantaja on latinaksi Lucifer

      • No Lucifer on kylläkin ihan alunperin Kristusta kuvaava määritelmä.

        Pietarin kirjeessä 1:19 sanotaan kirjaimellisesti: "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niin kuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja aamutähti (kreik: fosforos, lat: lucifer) koittaa teidän sydämissänne."

        Eli kyseessä on Kristus-patsas


      • KTS kirjoitti:

        No Lucifer on kylläkin ihan alunperin Kristusta kuvaava määritelmä.

        Pietarin kirjeessä 1:19 sanotaan kirjaimellisesti: "Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niin kuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja aamutähti (kreik: fosforos, lat: lucifer) koittaa teidän sydämissänne."

        Eli kyseessä on Kristus-patsas

        Fosforos on portugaliksi tulitikut...


    • Niin mix ne saavat toimia vapaasti Lutherilaisessa Kirkkossa ???

    • Paljas Tuksia
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      onko helluntai-uskolla yhteyttä vapamuurareihin ?

      Kyllä vai ei ?

    • Anonyymi

      voiko vapaamuurareista yleensä erota "noin vain" ???
      Käsitän että he siellä sitoutuvat Pahan Voimille !!

      no, kirjallisesti tietenkin voi erota vapaamuureista, vaan: eivätkö he ole sitoutuneet Paholaisen Palvontaan !!?
      Eikö se "henki" vainoa edelleenkin !!??

    • Anonyymi

      siitäkö, Jim Shaw:in (ent. vapaamuurari) mukaan on helluntailaisten hengellinen laulu: "päättänyt olen seurata herraa, päättänyt olen. . . ,- en palaa en, en palaa en"

      • Anonyymi

        älä ota enempää tällä erää.


    • Anonyymi

      vapaamuurari- okkultismista ei "niin vaan erota". . . vielä vähemmän, että sen jälkeen olisi pelkästään maallisia ("jumalan ??) siunauksia. . . samoin kuin vapaa muurareilla.

    • Anonyymi

      Saatana on Raamatun mukaan tämän maailman kuningas, joka on kylvänyt pahuutta. Sotia, väkivaltaa ja kaikenlaista vaarallista. Hän on Jumalan päävastustaja. Kapinoi Jumalaa vastaan ja siksi heitettiin taivaasta demoneineen. Ilmestyskirja kertoo tuosta tapahtumasta ja sanoo: "Voi maata ja merta...." Mutta Raamattu osoittaa, ettei hän tule loputtomasti tuomaan tuskaa ihmiskunnalle. Hänet sidotaan demoneineen tuhanneksi vuodeksi ja lopulta tuhotaan kokonaan. Mikä helpotus se tulee olemaan uskollisille ihmisille. Sen jälkeen tulee vallitsemaan ikuinen rauha.
      Hän ei ansaitse kenenkään palvontaa, koska hän on täysin paha, ja taistelee Jumalaa vastaan.

      • Anonyymi

        Älkää sekoittako päiväunianne S:sta Luciferiin, joka on valon tuoja ja hyvän puolella.


      • Anonyymi

        Jeesus vie omansa toisessa tulemisessaan taivaaseen 1000-vuodeksi. Kaikki jumalattomat pedon kumartajat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, myöskin paholainen sidotaan.

        1000:nen vuoden jälkeen herätetään jumalattomat kuolleista, ja myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. He nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio jumalattomille: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät. Tämä on toinen kuolema jumalattomille, eikä heistä jää juurta, eikä oksaa. Kaikki entinen on mennyt, eikä enää ajatukseen astu.

        Tämän jälkeen Jumala luo omilleen uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.

        1234567---


    • Anonyymi

      1Kor.8:4 Mitä nyt epäjumalille uhratun lihan syömiseen tulee, niin tiedämme, ettei maailmassa ole yhtään epäjumalaa ja ettei ole muuta Jumalaa kuin yksi. 5Moos.4:35. Ps.86:10. Jes.45:5

    • Anonyymi

      1Kor.15:47 Biblia (1776) Ensimäinen ihminen on maasta, ja maallinen, toinen ihminen on itse Herra taivaasta. Kirjoitetaan: Ensimmäinen. Joh.3:13. 3:31

    • Anonyymi

      Tältä palstalta on turha etsiä mitään syvällistä, saati todellista tietoa vapaamuurariveljistä.

    • Anonyymi

      Ps.105:36 Biblia Ja hän löi kaikki esikoiset heidän maallansa, ensimäiset kaikista heidän voimastansa. Kirjoitetaan: ensimmäiset. Myös tässä Biblia, kirjoittaa väärin. Ps.76:51

      • Anonyymi

        Korjaus: Ps.78:51


    • Anonyymi

      Jumala tappoi myös, karjan esikoiset, mitä syntiä nämä tekivät? Raamatun tietoviisaat ääneen. Mellerit ja muut.

    • Eivät tehneet syntiä. VT:n uhrieläimiksi kelpasi vain viattomat valioeläimet. Jeesus oli synnitön ja kuoli jotta syntinen saa elää.

      • Anonyymi

        Jes.1:11 Mitä ovat minulle teidän paljot teurasuhrinne? sanoo Herra. Minä olen kyllästynyt oinas-polttouhreihin ja juottovasikkain rasvaan. Mullikkain, karitsan ja kauristen vereen minä en mielisty. Jer.14:12 Vaikka he paastoavat, en minä kuule heidän huutoansa, ja vaikka he uhraavat polttouhreja ja ruokauhreja, en minä heihin mielisty, vaan miekalla, nälällä ja rutolla minä heidät lopetan. Hes.5:8. Hes.8:18


    • Anonyymi

      Olen kuunnellut sellaista youtube puhujaa kuin Olli Hakala Porista. Hänellä on tosiaankin pyyteetömästi ja mitään itselle ottamatta hankittu laaja asiantuntijatason tietämys free bride, marionetti, rebekat ja bankster maffia asioista. Hänellä vaikuttaa olevan myös ystäviä yhteyksiä korkeilla paikoilla jokin yhteys kustannusosakeyhtiö Koivuniemeen sekä supersuosittuun (Meller tason asioiden tietäjään) Mauno Mattilaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      jotakin !? ainakin helluntaiseurakunnalla. . ."paremmuuden" kanssa tekemistä, HE nostavat itsensä parempaan sos.luokkaan", - niin kuin vapaamuuraritkin ???

      - eivät mene "kujille ja aitovierille"

      SE ns. "Paavalin seurakunta piti huolta omistaan, siis: lesket, orvot, köyhät, sairaat, nyt se on muuttuntut niin, että YHTEISKUNTA pitää huolen köyhistä, sairaista, yksinäisistä, jne, Kun/jos joku tulee "uskoon", niin sitten pitänee alkaa maallinen menestyminen, - koska Jumalahan Siunaa, - maallisella omaisuudella. . ., entäs ne jotka ovat jo "siunaantuneet": ENNEN uskoontuloa !! Sellaiset hellarit ottaisi avosylin vastaan !! Raha, raha, ja vielä kerran Raha .

    • Anonyymi

      Jeesus on rouva

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe