Netti- tai FBkirppis

Hei

Löytyykö Seinäjoen alueelta omaa netti- tai Facebookkirppistä?
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Mikä se sellainen on?

Jonkinlainen myyntipalsta seinäjokisille, vai mitä meinaat.

Tuo kyllä kuulostaisi hyvältä, koska kunnollista tuollaista ei ole. Huuto.netissä on paljon Seinäjokisia kohteita, mutta koska siellä ei voi sulkea haun ulkopuolelle erikseen myyjiä tai tuoteryhmiä katoaa ne hyvät kohteet sinne ammattimyyjien satojen ellei jopa tuhansien kohteiden joukkoon.

Pitäisiköhän sellainen palsta laittaa, samalla siihen voisi yhdistää keskustelua nyt kun kohta Skumpparuusukin palaa lomiltaan takaisin toimistoonsa aaltokeskuskuksen alueelle ja alkaa sensuroimaan tätä palstaa ja "vääriä" mielipiteitä.
Ilmianna
Jaa
Facebookkirppis on paikallisten asukkaiden yksityiseen käyttöön perustettu facebooksivusto. Ihmiset voivat ilmottaa etusivulla myymäänsä tavaraa, tavaraa jota haluavat ostaa tai muita ilmoituksia kuten löytöeläimiä tai pieniä tapahtumia kuten pihakirppiksiä. Sivustoon pystyy myös lisäämään kuvan myytävästä tuotteesta ja yhteydenotto tapahtuu kätevästi facebookin postilaatikon kautta.

Tällänen alueellinen kirppis on tosi kätevä, kun sillon tietää että kaikki tavarat ovat noutuetäisyydellä eikä tarvitse maksaa kalliita postikuluja kuten esimerkiksi huuto.netissä. Toivottavasti joku innostuu laittamaan tälläisen pystöön, jos sellaista ei vielä ole :)
Ilmianna
Jaa
Mikä se sellaanen on? Mee torille kahville ja ryystä oikeen lautaaselta sumpit! Vai että oikein joku nettikirppis? HAH!
Ilmianna
Jaa
http://www.facebook.com/pages/Myydään-Ostetaan-Vaihdetaan-Seinäjoen-seutu/114507871903190

http://www.facebook.com/groups/102139513157540/

Tuossa muutama linkki FB:ssä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Netti- tai FBkirppis

Hei

Löytyykö Seinäjoen alueelta omaa netti- tai Facebookkirppistä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta