Air Finlandin "salaiset" lennot.

Tosimies.

Air Finlandin "salaiset" lennot ärsyttävät hehe ketäpäs muutakaan kuin liberaalisia vasemmistonuoria.
Yhtiön koneita on käytetty RIKOLLISTEN joukkokarkoittamiseen Suomesta,Ruotsista ja Norjasta.

Matkan turvallisuuden takia RIKOLLISILLA karkoitetuilla on käytetty jalka ja käsirautoja ja muita turvallisuuteen liittyviä välineitä heidän rauhoittamiseksi.

Ja kommunistit vaativat siis näiden lentojen lopettamista välittömästi,itse hämmästellen yritän ymmärtää miten ihmeen kierosti nämä kommunistit ajattelevat?

Heidän ajattelutapansa tuntuvat terveestä ja oikeamielisestä ihmisestä jopa mieleisairailta.
He ovat siis sillä kannalla ettei rikollisia voida tai saa karkoittaa?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/air-finlandin-salaiset-lennot-raivostuttavat/art-1288408282073.html

22

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Verbaali Veijo.

      Ei kommunisteja tulisi huomioida milläänlailla.

      • Aloittajaeioleterve

        Suomessa ei ole kommunisteja, mutta on pahoin mielisairaita ihmisiä, joista aloitaja on yksi.


    • RAUHAEINATOLLE

      Air Finlandin omistajissa, on isoja sota-väkivalta-talous-ympäristö-ym rikollisia. He ovat tosin peittäneet jälkiään, myymällä yhtiön eteen päin ja vaihtamalla kansallisuutensa, HÄVITTÄJÄKAUPPOJA laittomasti, Suomen verojenmaksajien eli valtion rahoilla, tekevään Usa:aan ja sen hyökkäysliittoon. Valtakunnanoikeudella olisi töitä, jos Supo tekisi työnsä, josta sille maksetaan palkkaa, eli tutkisi ISOJA TALOUSRIKOKSIA.

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005775361.html

      Demokratian murtamisen ja oikeusvaltion, eli Suomen perustuslain ylitse kävelemisen tiet, johtavat Floridan isoihin talousrikollisiin, eli suursijoittaja-pörssikeinottelijoihin, jotka käyttävät Suomen valtiota ja kansalaisia, omien yksityisten sota- ym bisneksiensä edistämiseen, valtionjohdon ja laittoman hallituksen tuella. Air Finlandin koneita, on siis käytetty, valtionjohdon väkivaltaiseen toimintaan, myös Suomen kansalaisia vastaan ?

      Lentokoneet ja ilmailu, ovat siksi niin "pyhiä", isoille talousrikollisille ja niiden etuja ajaville, äärioikeistolaisille vallanpitäjille ja äärioikeistolaistuneelle poliisille ja supolle, että sieltä paljastuvat, (jos Suomessa tutkittaisiin isoja talousrikoksia kuten pitäisi), ne juuret ja syylliset, Suomen oikeusvaltion, demokratian, eli Suomen kansalaisten, eli ihmisten huonoon ja laittomaan kohteluun, eli raakaan taloudelliseen, fyysiseen ja henkiseen väkivaltaan, eriarvoistamiseen ja kansan kahtiajakoon.

      Tässä on se kohta, kun Supon, jos se olisi Suomen kansan, eli valtion, eli perustuslain asialla - pitäisi alkaa tuomaan julkisuuteen, niitä ISOJA TALOUSRIKOKSIA, joita lentoyhtiöihin ja LAITTOMIIN HÄVITTÄJÄKAUPPOIHIN ja kyseisen Air Finlandin käyttämiseen, maanpetosnaton toimintaan, liittyy.

    • SISKOJENHAKKAAJAHALLITUS

      Aloittaja on siis jo 2011, tiennyt tulevista valtio-maan- ja kansanpetoksista ?

      Muuten, Suomessa ei mitään "kommunismia", ole ollut koskaan, mutta sellaiselta tuon laittoman hallituksen toiminta, väkivaltaa omaa, ja toisten maiden kansalaisia kohtaan, sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämiset, jopa lehdistön vapauksien estämiset - kyllä suoraan sanoen vaikuttavat.

      PETOSPERSUKOKOOMUSKEPUT=EK:N ISOT TALOUSRIKOLLISET, tekivät Suomesta veroparatiisi-kommunistisen valtion, DDR:n ja Neuvostoliiton, jossa Suomen kansalaiset, Sotaveteraanien ja Lottien jälkeläiset, on pahoinpidelty ja pakotettu, jonottamaan eilistä leipää kerjuulla, hengissä pysyäkseen.

    • AirFinlandinTakanaPetos

      Sen lisäksi, voi kysyä, oliko tuo Äärioikeisto-Vihreiden tempaus, myös verokeitaista käsikirjoitettu näytelmä, kuten Aro-Janetskinin nato-oikeudenkäynti, sillä sitä pohjusteltiin aika hyvin medioissa, eli monta päivää tuputtivat sitä "Suomessa on neljä henkilöä, jotka saavat nousta lentokoneisiin, ilman turvatarkastuksia" jne ?

      Ikävä kyllä, näemme liikaa, maanpetoksellista näytelmää, joten kirjoitellaan, jos on lisätietoa jollakin.

      En luottaisi ÄärioikeistoVihreisiin, yhtään sen enempää, kuin PetospersuKokoomusKepulaisiinkaan.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Maanpetos-natonäytelmä Nro 2 - Aro-Janetskin - oikeudenkäynnin jälkeen, on nyt sitten järjestetty natonäytelmä, jossa ÄärioikeistoVihreiden työntekijä, näyttelee ihmisoikeuksien puolustajaa ?

      Air Finlandin salaiset sotilaskuljetukset ym Nyt sitten medioissa monta päivää, vihjailuja "neljästä henkilöstä perheineen, joita turvatarkastukset eivät koske", sen jälkeen järjestetty natonäytelmä lentokoneessa. Ketkä ovat natonäytelmän käsikirjoittajia ?

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201807312201107990_u0.shtml

      Tässä kohtaa medioille tuli kiire, selittää, etteivät muka kaikki lentoyhtiöt, ole mukana moisessa, isojen sota-väkivalta-talous- ym rikollisten, maanpetosnaton näytelmätoiminnassa.

      Suomen kansalle valehdellaan, eli Suomen kansaa petetään törkeällä tavalla. Ennen joutui Valtakunnanoikeuteen, pienemmistäkin rikkeistä, Suomen perustuslakia ja Suomen kansaa vastaan, nyt näyttää siltä, että Floridassa eräillä, on suorastaan hauskaa, kun saavat pahoinpidellä ja pakottaa, jo toista miljoonaa suomalaista, köyhyysrajan alapuolelle, ilman perustuslaillisia oikeuksiaan.

      Supo, jos olisi REHELLINEN toimija, tulisi nyt julkisuuteen tietojensa kanssa ja tekisi syytteittä maanpetoksellisesta toiminnasta valtionjohdossa Suomessa.

      Eikö niitä "hanttiinpanijoita" pitänyt arvostaa ? Missä se arvostus viipyy ?

    • FloridanTalousrikolliset

      Suomen kansalaiset KYSYKÄÄ, miksi isoja sota-väkivalta-talous-ympäristö - ym isoja suursijoittaja-pörssikeinottelijoiden rikoksia, valtiopetoksia, maan- ja kansanpetoksia EI TUTKITA SUOMESSA, vaikka joillekin maksetaan siitä palkkaa.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      ÄärioikeistoVihreät on sovinisti-natotuspuolue, siinä missä PetospersusinKokoomusKeputkin - mitäpä ne eivät tekisi, Floridan talousrikollisten, laittomien ja sairaitten hävittäjäbisneksien eteen ?

      Käsikirjoitettu näytelmä, se lentokone-episodi siis.

      Älkää antako ihmiset pettää itseänne enempää. Se lasku, jonka äärioikeistoa myötäilemällä, lapsillenne ja nuorisolle teette, koituu heidän kohtalokseen, he eivät tule selviämään sellaisisten laskujen maksamisista ikinä.

    • PatologisetValemediat

      Air Finland - lentoyhtiön perustajat, tekevät nyt siis hävittäjäbisneksiä, Suomen valtion ja kansalaisten rahoilla - vaikka ovat jo itse, Usa:n kansalaisia, ilmeisesti talousrikosten jälkien peittelyjen takia.

      https://www.menaiset.fi/comment/146804

      Yle- ym mediat ja päättäjät, ovat mukana kyseisissä talousrikos-bisneksissä, siksi eivät uutisoi totuutta asioista, Suomen kansalle. Kansalaisten osa on vain maksajan osa.

    • RAUHAEINATOLLE
    • VALTAKUNNANOIKEUS
      • KaputCin

        Hyvä veli -verkosto kunnossa


    • SISKOJENHAKKAAJAHALLITUS
    • PERUKAAHÄVITTÄJÄKAUPAT
    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Air Finlandin perustajat, MAANPETOS-HÄVITTÄJÄBISNESSIJOITTAJAT, ovat Sauli Niinistön juristi-opiskelukavereita. Kaverukset päättivät siellä yhdessä, että kuinka huijataan, Suomen valtion=kansalaisten rahat, itselle ja kavereille, suoraan Floridan veroparatiiseihin.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3949865-rauhankasvatusinstituutin-riikka-jalonen-rauhaa-on-rakennettava-jatkuvasti

      Air Finland KONKURSSI-lentoyhtiön perustajat, Sauli Niinistön opiskelukaverit, ovat jo vaihtaneet kansalaisuutensa, Usa:laisiksi, etteivät joutuisi vastuuseen, tekemistään isoista talousrikoksista ja Suomen valtion varojen kääntämisistä.

      Niinistö on Suomen Erdogan, joka tärvää ihmisten hyvinvointiin tarkoitetut rahat, itsensä ja kavereidensa sotabisneksiin verokeitaissa.

    • VALTAKUNNANOIKEUS
    • RAUHAEINATOLLE

      Vasemmistonuoret olivat oikeassa. Veroparatiisiterroristit, kykenevät KANSANMURHIIN TEKOÄLYLLÄ ja nopeampana keinona, murhauttamaan ostetuilla, ääri-islamisteilla, mm. vapaita skandinaavisia naisia:

      https://www.theguardian.com/world/2018/dec/29/swiss-national-arrested-in-connection-with-murders-in-morocco

      Olivatko norjalainen ja tanskalainen, tiedostavia kansalaisaktivisteja, kenties toimittajia, kuten Kim Wallin, jonka nato murhautti psykopaatilla ?

      Suomen valtiona, pitäisi alkaa suhtautumaan, todellakin vakavasti veroparatiisirikollisuuteen ja sen mukanaan tuomiin lieveilmiöihin, kuten äärioikeiston käytännön väkivaltajoukkojen, eli veroparatiisinatsien rikoksiin.

    • NewYorkDubaiVerorikos

      Sveitsi on veroparatiisivaltio - jos joku ei sitä vielä tiennyt.

    • LEIKKURITLEIKKURIINVASL
    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL

      On se vaan erikoista ja täysin demokratian vastaista, että yksi mies, opiskelee juristiksi toisten rahoilla, että oppii kiertämään lakeja ja sen jälkeen voi ryöstää, koko valtion ja verojenmaksajien rahat, lentoyhtiö-, ökyhotelli-, matkatoimisto-, viina-, maanpetoshävittäjä- ja ties mihin veroparatiisisote-bisneksiinsä -, käyttää siis kokonaista kanssa, oman ja perheensä ökyelämien rahoittamiseen - eikä lainvalvojat, laki ja ministeriöt puutu, päin vastoin, kovaa äärioikeistopolitikointia, kuultu ministeriöistä jälleen.

      https://www.rauhanpuolustajat.org/ikuinen-malli-cajander/?v=f0aa03aaca95

      Onneksi kansa päättää, tuon veroparatiisi-äärioikeisto-rasismikorttirikollisuuden, eduskuntavaaleissa.

    • UUDETÄÄNESTÄJÄTVASL
    • Äänestäjä

      Minusta nämä viherkommarit pitäisi laittaa samaan koneeseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe