onko sisäänpäinlämpiävää touhua kauniaisissa??

Gallträskin kaunis

olen asunut nuoruusvuosina kauniaisissa ja nyt on ajateltu lapsen ja miehen kanssa palata sinne,mietitään.kaupunki ei vaan ole entisellään,mitä nykyasukkailta kuulee.paikat ränsistyy ja kunnan rakennukset on tosi huonossa hoidossa.jotakin sählinkiä siis kunnan työntekijöiden osalta,kun hommat ei hoidu,jotain päiväkoteja on suljettu homeen takia ystäväni mukaan.ainahan siellä on hommattu duuneihin koko suvun väki eli sellaista sisäänpäinlämpiävää touhua.se mikä on hyvä tietty,että hintataso tulee pikkuhiljaa alas,jos espooseen vertaa.paikkahan on siinä espoon suvelan ym kupeessa eikä nykyisellään mikään houkutteleva ulkoasultaan.onko kokemuksia palveluista?yks k-marketti siinä kai on,mut ei vissiin paljon muuta?veroäyri on kai nousussa kun työikäisten rikkaiden muuttoliike ei pelaa.lapsiperheitä sinne tulee kun ne palvelut kouluja lukuunottamatta on hyvässä jamassa.mitä kokemuksia teillä on kaupungista?

5

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmeellinen.

      Grani on vähän sellainen ettei sitä käsitä. Palvelujen määrä todella ihmeellinen. Saa nyt nähdä mitä tapahtuu kun ne tekee sen keskustan kuntoon, mutta ei se kovin kaunis nykyisellään ole.

    • Kuntaliitos tulossa

      Nojaa---Kauniaista on tosissaan vaikea kuvailla. Saattaa olla enemmänkin uppoava laiva,nyt kun se yhdistetään Espooseen.Sijainti ei ole hyvä Espoon mittapuulla,kun on osa Espoota.Nyt siellä on ehkä tehty joku päätös ettei korjata paikkoja,esim.kouluja tai lastentarhoja, enempää,jos mennään liitokseen Espoon kanssa.Pihat on jo pidempään päätetty antaa rehottaa,kaupunkintaloa lukuunottamatta,jossa on oikea paraatisisäänkäynti kunnanvirkailijoille.Palveluissa on parantamisen varaa,S-market siellä on,ei K-kauppaa.Nyt ei kannata muuttaa ennen kuin liitosasia on selvillä.

    • Mikä kuntaliitos?

      > kun ne tekee sen keskustan kuntoon,

      Eikös tuo nimenomaan *pitänyt jo* laittaa kuntoon liki 10 vuotta sitten, kun vanha 2-kerrokseinen liikekeskusta purettiin pois?

      Tilalle rakennettiin _karmean näköinen_ kauppakeskus, jossa on jonkinlaiset lankuista tehdyt rakennustelineet ympärill, mukamas koristeena. Aivan hirveä lankkutalo tuo, porvrikaupungin ytimessä.
      Ei kellään voi olla noin huonoa makua. Ja sitten kuitenkin on vaan, näköjään.

      > enempää,jos mennään liitokseen Espoon kanssa

      Kauniaisten halpa veroöyri pitää pihejä suomenruotsalaisia houkutuspihdissään. Siitä ei luovuta, ja oma pikkukunta halutaan pitää erillisenä.

      > Nyt ei kannata muuttaa ennen kuin liitosasia on selvillä.

      Olen Espoon puolelta, enkä ole kuullut mistään liitoskeskusteluista lehtien kautta risahdustakaan. Jos joku tällainen on menosssa, niin onpa tosi salaista hommaa kaikkineen.

      Kannattaako Espoon edes ottaa tuollaista vanhuksilla täyteen ladattua pikkukylää hoivattavakseen? Kaikki vanhuspalvelut pitäisi silloin toteuttaa todella kalliisti laajoilal alueilla myös ruotsinkielisenä.
      Suomenruotsalaisten vanhushoitajien koulutusmäärät ovat olemattomat, joten hoitajia on todella vaikea saada. Ja suomalaiset itse eivät halua "pakkoruotsia" opiskella.

    • kunta-aktivisti

      Puhetta riittää ja juttu juoksee. Kännykänkin voit voittaa www.kuntani.fi sivuilla.

      • GRGL

        Kauniainen lopetetaan lähitulevaisuudessa, ei sitä liitetä mihinkään, on loisto pois,
        ei sitä kukaan riipakseen halua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe