Windows Vista ensiasennetun uudelleen osiointi?

Hei!

Käsissäni on läppäri jossa C-asema on osioitu niin että C:lle on jätetty noin 80 gigaa ja D:llä on noin 150 gigaa.

Vuosi sitten käyttis on palautettu palautslevykkeillä jonkun toimesta.

Nyt koneen omistaja on itse palauttanut ne uudelleen ja asentanut kaikki uudestaan D:asemalle :(

Nyt käynnistyksen yhteydessä tulee valikko jossa on kaksi vinukkaa (molemmat siis vistoja) ja nuolinäppäimillä pitää valita kumpi, eka on uusi ja toinen on vanha.

Miten tämän saisi pois niin että käyttis asennetaan/palautetaan uudestaan C:lle. Ja voiko resurssienhallinnasta poistaa kansiot "old".

Eikö olekkin niin että jos kiintolevy on osioitu kannattaa käyttis laittaa C:lle ja ohjemat esim. office D:lle kuin myös kaikki "omat jutut" edelleen D:lle?

Neuvoista kiitollinen
3293
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 3

Vanhimmat

Tällä sai muokattua sitä boottivalikkoa eli pystyy poistamaan jommankumman Vistan:

http://neosmart.net/dl.php?id=1

Jos tuo kansio on Windows.old niin siellä on tietääkseni jokin aikaisempi järjestelmä tallessa mutta silti ei siis bootata missään vaiheessa.

Äänestä

Kiitos vinkistä mutta onko olemassa ilmaista softaa vastaavaa?

Pqmazigiä olen joskus käyttänyt mutta luin jostain ettei toimi Vistassa?

Kyseessä on vista 32-bittinen.

Äänestä
  • Tuo neosmartti...kannattaa olla varovainen, ja lukea ensin ohjeet tarkkaan, ettei käy kuten eräälle.

    Tosin se tungettiin Windows7:n, jossa oli kovolla vikaa ja väärin asennettu Ubuntu rinnalla (piilotettuna?, sanoi asentaja). Varsinainen sankari..

    Yritin keinoja jos mitä, sittemmin uuden Ubuntun asennuksen jälkeen muokata sitaädualboottiin sieskan viereen, mutta p*** meni. EI susotunut lopuksi enää käynnistymään mihinkään...

    Äänestä

Kommentoi aloitusta


Temuliini kirjoitti:

Hei!

Käsissäni on läppäri jossa C-asema on osioitu niin että C:lle on jätetty noin 80 gigaa ja D:llä on noin 150 gigaa.

Vuosi sitten käyttis on palautettu palautslevykkeillä jonkun toimesta.

Nyt koneen omistaja on itse palauttanut ne uudelleen ja asentanut kaikki uudestaan D:asemalle :(

Nyt käynnistyksen yhteydessä tulee valikko jossa on kaksi vinukkaa (molemmat siis vistoja) ja nuolinäppäimillä pitää valita kumpi, eka on uusi ja toinen on vanha.

Miten tämän saisi pois niin että käyttis asennetaan/palautetaan uudestaan C:lle. Ja voiko resurssienhallinnasta poistaa kansiot "old".

Eikö olekkin niin että jos kiintolevy on osioitu kannattaa käyttis laittaa C:lle ja ohjemat esim. office D:lle kuin myös kaikki "omat jutut" edelleen D:lle?

Neuvoista kiitollinen

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu