Norjan apua valuu terroristien liksoihin!

Kehitysapu on hyvää!

Norja on perinteisesti toiminut aktiivisen rauhanrakentajan roolissa kun Lähi-Idän loputtomaan konfliktiin on haettu ratkaisua, mikä on kahden valtion malli - toinen rauhaa rakastaville palestiinalaisille, ja toinen "verenhimoisille" ja "rasistisille" israelilaisille. Norja on yksi kirkasotsaisimmista avustajamaista, jotka ovat syytäneet miljardeja tulevaisuutta kansalleen rakentavalle palestiinalaishallinolle. Viimeksi keväällä Norja lähetti 240 miljoonaa kruunua Välimeren rannoille, jolloin Norjan ulkoministeri Jonas Gahr Støre kehua reposteli, että palestiinalaisten uudistukset ovat edenneet jo niin pitkälle, että heidän toimistaan voivat kaikki kehitysmaat ottaa oppia.

Samana päivänä, huhtikuun 13., kun rahasäkit lastattiin lentokoneeseen, Palestiinan itsehallinto tiedotti uudistuksista, mitkä koskivat vankeja, "jotka ovat osallistuneet miehityksen vastaiseen taisteluun". Sinunkin veroeuroillasi puuhastelevien palestiinalaisten toilailuja seuraavan Palestinian Media Watchin raportin mukaan nyt vain virallistettiin käytäntö, mitä on noudatettu jo iät ja ajat.

Viranomaisten ilmoitus oli ilouutinen mm Abdallah Barghoutille ja hänen omaisilleen. Abdallah on virunut vuosia israelilaisvankilassa, kun joku rauhantekijä kantoi kitaralaukussa hänen rakentamansa, 5 - 10 kiloa painavan pommin jerusalemilaiseen pizzeriaan ja räjäytti itsensä ohella 14 henkilöä taivaan tuuliin. Lisäksi 150 henkilöä haavottui itsemurhaiskussa.

Itsehallinto maksaa vankilassa istuvalle Adballahille tai hänen omaisilleen palkkaa laupeudentyöstä. Joka kuukausi tilille napsahtaa 6.000 kruunua. Lisäksi hänen perheelleen on tarjolla koulutusta alennettuun hintaan ja muita sosiaalietuuksia, joista muut voivat vain haaveilla. Ja vielä parempaa on luvassa, sillä pian 67-kertaista elinkautistuomiota kärsivälle perheenisälle on luvassa palkankorotus, jollaisesta suomalaiset työsopimusneuvottelijat eivät näe edes märkiä unia - vai miltä kuulostaa 50% lisää liksaa?

Abdallah on vain yksi 5.500:sta palkannauttijasta israelilaisvankiloissa. Mistään taskuvarkauksista tai muista sattumuksista liksaa ei tipu, vaan "miehityksenvastainen toiminta" on palkanmaksun edellytys. Terroristin minimipalkka on 2.100 kruunua, mikä alkaa juoksemaan siitä hetkestä kun tulee pidätetyksi. Niillä, jotka ovat istuneet vankilassa yli viisi vuotta, liksa nousee 6.000 kruunuun. Kun tiilenpäitä on luettu 30 vuotta, iskee tuplajättipotti, sillä ansiotulot nousevat tuolloin 18.000 kruunuun (2.350€) kuussa. Tämän päälle siviilissä olevasta puolisosta maksetaan 450 kruunua lisää ja alle 18-vuotiaat lapset tuovat päälle vielä 70 kruunun bonuksen per sierainpari.

Palestinian Media Watchin arvion mukaan itsehallintoviranomaisen palkkabudjetista 2,5% menee vangeille maksettaviin palkkoihin. Lisäksi "marttyyrien" perheet lohkaisevat 3,5% potista.

Hallitusväki Norjassa on ymmärrettävistä syistä kiusaantunut esille tulleista tiedoista. Ulkoministeriöstä kuitenkin kerrotaan, ettei rahapalkkioiden jakamisessa terroristeille ole mitään ongelmaa, sillä kyseessä on sosiaalitukien jako.

"Sosiaalitukien maksaminen israelilaisvankiloissa istuvien palestiinalaisten omaisille on osa palestiinalaista sosiaaliturvajärjestelmää, jolla on tarkoitus kompensoida kotitalouksille koituvia tulonmenetyksiä", ulkoministeriöstä kerrotaan.

Mutta kyllä ministeriön virkamiesten suut saa suppuunkin. Riittää kun kysytään, mikä mahtaa piillä taustalla, kun nämä sosiaalituet ovat korkeammat kuin rehellistä työtä tekevien opettajien, sotilaitten ja muiden avainasemassa olevien Palestiinan tulevaisuuden rakentajien kuukausiansiot keskimäärin.

Israelin Oslon suurlähetystöstä ei haluta kommentoida asiaa.

Lähde: http://www.dagbladet.no/2011/09/04/nyheter/israel/palestinske_selvstyremyndigheter/terrorisme/utenriks/17941848/

4

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi ihmettä sentään

      Kyllä sinne lähtee täältäkin rahaa...mm. lasten koulukirjoihin, joidenka kartoissa ei ole edes Israelia...Koskahan Suomessa koululaiset saavat kartat, jossa on Suomen suuriruhtinaskunta...? Sehän se Haloskan ja Tuomiojan nuoruuden haave on.
      Nyt kun on tämä Tuomioja ulkoministerinä...
      Hänhän lähetti heti 20 000 000, Libanoniin jälleenrakennus rahaa...ja on jo luvannut isoa pottia Libyaan...joka siis on rikas öljymaa...

    • ei lanttiakaan laita

      miettikää sitä..aseita ja jonkun rikkaan taskuun ne menee..joskus harvoin joku sata saa kynän kumin ja penaalin .

    • pajon hämärää

      Palestiinalaisita kadoksissa 3 miljardia dollaria.
      Mm jasser arafatin leski, Suha kuittasi 10 miljoonaa dollaria, asumiskuluihin.

      PM mahmoud abbas, terroristi nimi: abu masen asuu ortodoksi-kristityiltä varastessa "presidentin linnassa"
      Rahaa katoaa länsirannan arabeilta kun dollarit vaihdetaan shekeleihin vääristetyllä vaihtosuhteella.

      Suomi rahoittaa miljoonilla pale-vale mediaa "teknisenä tukena laitteistoilla, joilla tehdään Juutalaisvastaisia lasten ohjelmia.

      Tämä on sitä Halonen-Tuomioja "kehitysapua".

    • Härskiä pale-propaga

      Koskahan Halonen tuomioja päättää julkaista mietteensä pale-vale-koulukirjoista, johon Suomikin lykkää riihikuivaa rahaa...

      Tähän malliin :

      http://www.youtube.com/watch?v=-DhFF7p7Z38

      Epäilen ettei ikinä HaLONEN, tee sanallista raporttia, veronmaksajille

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4633
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe