Minkä kokoiset 300cc:lla?

Melissa08

Hei! Leikkaukseen olen menossa ja mietin vielä kokoa. 300cc pyöreä high profile konsultaatiossa katsottiin sopivaksi, mietin minkäköhän kokoinen siitä tulee. Osittain lihaksen alle laitetaan. Jos kellään tätä kokoluokkaa, voisitteko kertoa mittanne ennen ja jälkeen. Itse olen kahden imetyksen jälkeen tyhjä A-kuppi, rinnanymp 75cm. 160 cm 56 kg. Toivoisin pääasiassa että lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen, kokona C-kuppi tuntuisi mielestäni sopusuhtaiselta mun kroppaan kun takapuolta ja lannettakin löytyy. Isompaa en tahtoisi ainakaan...

Mites teillä toipuminen, jos osittain lihaksen alle laitettu? Tarvitsitteko kovia lääkkeitä, saitteko nukuttua, ym..? Koska pystyy normi askareisiin, lasten hoitoon?

29

4085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veikkaus

      Veikkaisin että sinulle tulee c kupin rinnat

    • ...

      Liiveissä c-kuppi, mutta tuntuu muuten Bltä..

    • Melissa08

      Että voisi jäädä B-kupiksi? Sitä kun tässä olenkin pohtinut. On tää kyllä vaikeaa, yhtä vatvomista! Kun joku näyttäisi kuvat miltä näytän milläkin implantilla... ;) Mietin vain, ettei sitten jäisi myöhemmin harmittamaan, toinen vaihtoehto olisi varmaan 325/335. Onhan noi kyllä pieniä eroja, että onko sitten niin väliä. Mieluummin kuitenkin se luonnollisempi lopputulos, kuin hieman liian kireä, minkä erottaisi ehkä selvemmin implantiksi. Kun olisi sitten vain tarpeeksi täyttämään nuo pienet "pussit" ja rintakehän...

    • nkjk

      Ero on tosi pieni ja niin kuin jossain täällä on sanottu, että 200cc tekee noi yhden kuppikoon. Ite olen suht samankokoinen ja 470cc, sillä sai pienen c..mutta yllättävän pienet ovat edelleen, vaikka koko kuulostaa jo muka isolta..

      • Anonyymi

        jessy.bunny.official

        164 julkaisua
        140K seuraajaa
        812 seurannassa
        Jessy Bunny
        Muotimalli
        TV Personality 📺 Living on Mallorca 🌴
        3000cc 🍒 ... Näyttää vähän kookkaammalle kuin C,B tai edes D Kuppi koko..


    • dftghjk

      Mä kans sanon että käytössä c-liivit mutta vaikutelma b-kuppi 300cc:llä.

    • asdghbvcx

      Mulle laitettiin 350cc high profile ja nyt 75d/70dd :)

      • Mä vaan

        Hei sinä, jolle laitettiin 350cc. Laitettiinko sulle anatominen siis vai pyöreä? Ja mikä oli kuppikokosi lähtötilanteessa? Entä onko lapsia/imetyksiä? Kiitos vastauksesta.


    • ihaveboobs

      Mulle laitettiin pyöreät 375cc high profilet ja kuppi kasvo tyhjistä B-kupista E-kuppiin. Ja erittäin tyytyväinen olen

    • Melissa08

      Kiitos vastauksistanne! Teille joilla laitettiin 350cc ja 375cc, mikä on teidän rinnan ympärys, pituus ja paino? Oma kroppa tekee kuitenkin paljon lopputulokseen.

      Ei kellekään laitettu lähempänä 300cc?

      • Melissa08

        ...niin ja laitettiinko lihaksen alle, päälle vai osittain?


    • ihaveboobs

      Minä siis jolle laitettiin 375cc rinnan ympärys 70 pituus 159cm ja paino 49kg.
      Mulle laitettiin lihaksen päälle.

    • loigfdfghklö

      Mä olen se jolle laitettiin 350cc high profile, pyöreä. Lihaksen alle kokonaan. En ole ollut raskaana enkä imettänyt.

      Ry nyt 86cm päältä ja alta 67cm.

      Lähtötilanne ihan olematon, aa. Olen 155cm ja 45kg. En todellakaan näytä rintavalta vaatteet päällä :)

      Ostin just 75d rintsikat, kun ei kaupasta löytynyt 70d:tä, vedän ompelukoneella ympärysmittaa pienemmäksi sitä mukaa kun käytössä löystyvät.

    • äääääää

      Minulle laitettiin 300cc. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Rinnat on hyvin kauniin muotoiset ja c-kuppin liivit käytössä. Lähtö oli pieni b.

    • mievaaaan

      Mulla 75A lähtökokona, 300cc anatomiset laitettiin ja iso B/pieni C tuloksena. Isompia ei olisi voinut laittaakaan, näidenkin kanssa iho oli ratkeamispisteessä...

      • kohta leikkauskeen

        Laitettiinko sinulle alle, osittain alle vai päälle? :)


      • juupa juu
        kohta leikkauskeen kirjoitti:

        Laitettiinko sinulle alle, osittain alle vai päälle? :)

        Kokonaan lihaksen alle laitettavia ei kai tehdä enää, ei ollut edes semmoista vaihtoehtoa... Minulle laitettiin lihaksen päälle, sillä haluan saada tissit silloin tällöin vedettyä yhteen ja saada edes hieman tissivakoa näkyviin. Kaverilleni laitettiin osittain lihaksen alle eikä hän saa vieläkään tissejään yhteen vaikka jo vuosi kulunut leikkauksesta. Eli tuskin tulee koskaan saamaan haluamaansa tissivakoa :/ Mutta hänen olivat pyöreät eikä niitä olisi voinut lihaksen päälle edes laittaa kun tyttö on niin laiha että olisivat näkyneet liian pahasti. Tämä oli osasyy siihen, miksi halusin pisarat itselleni - niitä suosittelisin myös muille hoikille naisille, ja kokonaan lihaksen päälle.


    • Hei, minäkin tulen kertomaan oman stoorini lyhyesti. Omat mitat 159cm, paino 50kg ja lähtötilanne 70A/B riippuen liivivalmistajasta, rinnat hiukan roikkui imetysten jäljiltä. Alkukesästä kirurgin suosituksesta laitettiin 225cc anatomiset implantit lihaksen alle ja lopputulos oli, (kuten jälkeenpäin ymmärsin että ennalta olis jo voinut arvata), tökerö.

      Ensinnäkin rinnoista tuli liika pienet, olivat etäällä toisistaan, implantit liika ylhäällä ja edelleen omat tissit roikkuivat. Kuvat mun tisseistä löytyy ketjusta "implanttien laitosta toipumassa2" sieltä loppupuolelta ketjua. Se 225cc implantti imettäneen rinnoissa on täys rusina kokonsa puolesta.

      Nyt kävin korjauttamassa rintani toisella klinikalla, laitettiin 375cc anatomiset osittain lihaksen alle. Vaikka turvotusta on runsaasti, pystyn jo nyt näkemään, että lopputuloksesta tulee hyvä! Rinnat ei todellakaan näytä jättisuurilta tai miltään Pamela-hinkeiltä. Se mikä liivissä näyttää liian isolta, näyttää kudoksen alla aivan toiselta. Klinikalta mulle oli puettu leikkauksen jälkeen päälle 70C koon tukiliivit ja nää on hyvän kokoset (nyt tuntuu tiukoilta, mutta kun turvotus laskee, ni on varmasti just passelit). 300cc implanteilla imetetty rinta todennäköisesti jää aika pieneksi (veikkaisin sitä B-kuppia, vaikka liivi saattaisi olla C, jopa D). Täytyy muistaa että silkkarit vaatii isommat liivit, mitä lopputulos visuaalisesti on. Normi rintakudos mukautuu liiviin, silikoni on sen verran jähmeämpää, että se ei mukaudu samalla tavalla. Etenkin jos on kokonaan lihaksen alla.

      Tsemppiä leikkaukseen, mieti vielä tarkkaan sitä kokoasiaa. Eniten naiset katuu sitä, että tuli otettua liian pienet implantit!

    • Melissa08

      Hei ja kiitos vastauksistanne! Mietin vielä tuota kokoa asiaa tosiaan. Kuitenkin mulla on lähtökohta sen verran pieni, että mietin juurikin tuota kokoa lopputuloksen kannalta. Mieluummin kuitenkin kaunis lopputulos kuin suurempi koko, ettei ole sitten heti selvät "silikonitissit" toisten silmään (ja oman!!). En kuitenkaan kaipaa mitään "isoja" rintoja, tosin ei niitä mulle varmaan saisikaan. Tai mikä nyt kenellekin sitten on isot tissit... Täytyy jutella asiasta vielä tarkkaan lääkärin kanssa ennen operaatiota ja kertoa omat toiveet tulevien rintojen suhteen. Toivon, että hän kanssa osaa sitten asiansa, ettei tarvitsisi harmitella mitään jälkikäteen. Ja on tässä vielä aikaa miettiäkin. Luonnollisuus tulee kuitenkin varmasti ratkaisemaan tämän pelin.

    • Valitsehan Melissa kirurgisi sitten huolella! Minä kerroin nimenomaa tämän saman stoorin ensimmäiselle kirurgilleni, että haluan kauniit, luonnolliset rinnat, joista ulkopuoliset eivät heti ensisilmäyksellä näe, että ovat silikonit. Ja hän valitsi mun mitat huomioiden ne 225cc implantit, joista oikeastaan puolisokeakin näki (kiitoradan, pöljän asettelun jne) takia, että implantithan ne ovat... Toisin sanoen, pieni implantti ei takaa luonnollista lopputulosta. Mun tilanteessa suurin uusien implanttien kokoon vaikuttava tekijä oli se, että rinnat hiukan roikkui lähtötilanteessa (eikä edes pahasti). Silloin vaikka lähtökoko olis pienikin, pitää ne löysät nahat saada täyteen ja rinta ryhdikkäästi nostettua, eikä se onnistu pienellä implantilla mitenkään.

      Tämän onneksi taitavat ja kokeneet, paljon rintoja leikanneet kirurgit tietävät, eivätkä lähde mukaan potilaan toiveisiin pienistä implanteista (jos näkevät heti, että niillä lopputulos olisi susi).

      Ennen ensimmäistä leikkaustani, jos joku olis kertonut mulle, että päädyn 375cc implantteihin, olisin varmaan nauranut. Ne kuulostavat niin isoilta oma kokoni huomioiden ja ensi-intuitio oli juurikin nuo Pamela-hinkit. Nyt leikkauksen jälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen tähän kokoon ja lopputulos on jo nyt (vaikka turvotuksia yms. vielä paljon) huomattavasti luonnollisempi mitä niillä pikkuimplanteilla.

      Eli se mitä halusin sanoa: valitse tarkkaan, kenelle kirurgille menet! Jos homma mietityttää, käy parissa-kolmessa konsultaatiossa hyvillä tissikirurgeilla ja saat useamman mielipiteen. Maksa ennemmin parista konsusta, kuin parista leikkauksesta!

    • Melissa08

      Voitko kertoa kuka sut leikkasi ensimmäisen kerran? Olisi kyllä varmasti hyvä muidenkin leikkausta harkitsevien tietää, jos kerran noin pahasti meni ryssimään... Tosi kurja juttu sulla!! Minä ainakin mainostaisin koko maailmalle, jos ei edes virheitään myöntäisi, kun kerran menit toilelle klinikalle? Kaverille kirurgi valitsi väärät implantit, mutta korjasi tilenteen ilman mitään ongelmaa. Näin sen pitäisi mennä...

    • vielä lauta

      Makuja on monia eli eihän kirurgi mitään mogaa ole tehnyt hänellä vaan ei ole ollut joko joko kokemusta tai näkemystä asiasta.
      Olen samaa meiltä ex laudan kanssa että "second opinion" on paikallaan ennen lopullista toimenpidevarausta.

    • Melissa08

      Niin, jos tosiaan ensimmäinen lopputulos oli kuitenkin hyvä, ja jos vaan ongelmana olisi vain koko niin asiahan on täysin eri silloin. On vain aika iso harppaus tuossa implantin koossa, joten kuulosti selkeältä kokoarviovirheeltä mun korvaan. Ja eikös e-lauta sanonutkin että kokoarvio ja asettelu meni pieleen, tuli mm. kiitorataa. Jos uusintaleikkaus on kuitenkin pitänyt tehdä, niin voiko kyse olla kuitenkaan enää pelkästään "eri mauista". Mene ja tiedä... Toki olisin halunnut tietää, etten vain erehdy valitsemaan itse samaa kirurgia. Onhan tämä aika lottoamista tavallisella ihmisellä, isosta asiasta puhutaan ja toki haluaisin luottaa valitsemaani kirurgiin ja tämän mielipiteeseen impantista. Käydä sitten monta konsua, ja valita sitten niistä... Entten, tentten... =(

    • Melissa, käy lukaisemassa viimeisin tekstini tuolta "implanttien laitosta toipumassa2" -ketjusta.

    • Melissa08

      Kävin lukemassa ex-lauta, kiitos vinkeistä. Oloni on kyllä aina vain varmempi, että Suomeen en uskalla mennä. Täällä kuitenkin tehdään leikkauksia vähän suhteessa naapuriin. Kirurgi loppupeleissä ratkaisee ja säästyypähän sivussa rahaakin. Ainahan kaikkea voi sattua, siihen vain täytyy varautua, kun tälle tielle lähtee. Hyvää jatkoa sinulle!

    • Hei Melissa! Mulla oli kans tokassa leikkauksessa toi raha-kysymys vähän mielessä... olinhan jo maksanut kalliin operaation suomalaisella klinikalla. Kakkosvaihtoehtonani olis ollut Jaan Troost, The Lookin kautta. Vaikkei täällä mainostaa saisi, niin kaipa mielipiteen silti saa sanoa... minut viimeksi leikannut Asko Salmi tekee todella paljon tissileikkauksia (sinäkin päivänä olin kolmas "tissi") ja hänen työnsä jäljestä olen kuullut lähes poikkeuksetta hyvää. SairaalaKL:n hintataso on edullisempi moneen muuhun suomalaisklinikkaan verrattuna.

      Loppupeleissä en lähtenyt enää kysymään Troostin mielipidettä tisseihini senkään takia, että rahansäästöä olis tullut vain 500e menemällä Tallinnaan, koska Look velottaa implanttien vaihdosta. (Täytyy nyt myöntää, että surkean leikkaushistoriani takia sain vähän alennusta uusista implanteista, joten siinä syy pieneen hintaeroon...) Mutta jos vielä harkitset Suomea, niin katso vaikka SairaalaKL:n Jyväskylän hinnastoja. AS:n mukaan heillä on tavoitteena saada lähiaikoina myös Cereform-implanteille 5-v kapselitakuu!

      Viro ei varmasti sekään ole huono vaihtoehto. Paljon hyvää olen kuullut esim. Jaan Troostista ja (ehkäpä sen jo nyt ääneen uskaltaa sanoa, kun vakiohäirikköä ei ole hetkeen näkynyt) myös Jyri Kullamaasta. Molemmat leikkaavat paljon ja käsittääkseni vielä samassa Fertilitas-sairaalassa Viimsissä. Joka tapauksessa hyvää jatkoa sinulle, mihin ratkaisuun ikinä päädytkin!

    • Melissa08

      Hienoa, että sait toimenpiteen "sopuhintaan"!! Olisin kyllä varmasti itsekkin tuossa tilanteessa valinnut Salmen, jos jotain tulisi taas, niin on ainakin lähellä. Ei sitä 500 euron takia jaksa lähteä laivareissulle, se vähän mua rassaa... Taitaa Asko olla ainut kirurgi, jolle uskaltautuisin menemään vielä konsultaatioon. Voihan niitä hyviä muitakin olla, mutta mun tietämyksen ja fiiliksen mukaan kallistun hyvinkin vahvasti juuriin Troostiin. Jotenkin en vain jännitä hänen ammattitaidon puolesta leikkauksen lopputulosta lainkaan. Ja mulla hintakin on huomattavasti edullisempi Viron puolella kuin Suomessa, mutta toisessa konsultaatiossa käynti ei varmasti ole huono idea. Eipä tuo yksi konsultaation hinta tuohon loppusummaan paljoa tee, ja on sitten hyvä nähdä onko näkemykset kovinkin erilaisia... No, mulla operaatioon meno ei ole ihan vielä ajankohtaista, tässä on aikaa vielä pyörittellä asioita.

      • Kannattaa vertailla

        Tuota laivamatkaa ei tarvitse kammoksua. Se ei ole sen kummempaa kuin saman ajan kestävä junamatka, joskin laiva kulkee tasaisemmin (ellei satu kauheaa myrskyä). Tallinnan satamasta ja satamaan on kuljetus sairaalaan joten sitäkään ei tarvitse murehtia.

        Kun kävin vajaa viisi vuotta sitten Troostin leikattavana, Salmi ei ollut vielä kohonnut "tissigurun" asemaan, kukaan ei silloin puhunut hänestä. Troostilla taas tiesin olevan jo silloin vahva kokemus joten siksi valitsin hänet ja olen ollut tyytyväinen.


    • On tää sairasta

      ihmisiä leikellään kuin mitäkin räsynukkeja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3604
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3288
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2418
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1400
    Aihe