Onko eroottinen hieronta seksin myyntiä?

Tantrahieroja

Teen työkseni eroottista hierontaa. Asiakkaani ovat tasokkaita miehiä jotka haluavat elämäänsä hemmottelua ja nautintoa. Vähän niinkuin naiset käyvät esim. jossain spassa hemmottelemassa itseään.Asiakkaista monet ovat vakiasiakkaita ja tyytyväisiä palveluun.Myös itselleni tämä on ollut unelmatyö ja nautin sen tekemisestä paljon.





Siksi hämmästyinkin todella kun sain jokin aika sitten pitkän mailin missä kerrottiin että olen huora ja myyn seksiä. Itse en ole koskaan ajatellut niin sillä hierontaan ei kuulu yhdyntää.

Kertokaapa mitä olette mieltä, onko eroottinen hieronta (ei thaihieronta ) seksin myyntiä. Kiinnostais tietää kuinka yleistä tälläinen ajattelu on?

46

7415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20 + 4

      Tuosta jäi selventämättä mitä kaikkea tuo eroottinen hieronta pitää sisällään, orgasmin miehelle, käsihoidon, suuhoidon, yhdynnän pakaroiden, reisien väliin, rintojen väliin.

      Tokohan kyse on seksuaalisesta palvelusta korvausta vastaan. Mikäli vaikkapa naimisisa oleva nainen suorittaisi ei pulisolleen vastaavaa ( ilman korvausta ), nin tokihan se seksuaaliseksi suhteeksi luokiteltaisiin ja uskottomudeksi.

      Toisalta, entä jos mieshieroja tarjoaisi vastaavia palveluksia ja ain ailman yhdyntää. olisiko hän kategoriasa rattopoika? Ilmeisestikin kyllä.

    • Miesinfo.se

      Varmaan teet pimeästi koko hommaa eli et maksa saamastasi ansiosta veroa, eikä sulla ole hommallesi toiminimeä eikä kirjanpitoa.

      Kyllä sä olet huora, jos tyydytät asiakkaasi seksuaalisesti.

    • sukkanauhat aina

      Hyvä bisnes niin pitkää ennen kun käry käy.

    • Tantrahieroja

      No, en tiiä miten tuo nyt asiaan vaikuttaa, mutta verot maksan ja on kirjanpito ja palkattu kirjanpitäjä.

    • niuho2

      Jos kosket veijariin tarkoituksena saada mies laukeamaan ni kyl se on seksuaalisten palveluiden myyntiä.Ainakin silloin kun siitä ottaa rahaa.

    • nelikymppinen.......

      niinhän se on thai hieromoissakin eroottista hierontaa tosin rahalla saa mitä haluaa sielläkin.

    • tantrahieroja

      Okei, siis orgasmiin johtava hieronta on prostituutiota, ja ilman orgasmia sitten taas ei.... näin tulkitsin. Samoin jos hieronta johtaa orgasmiin niin hierottava on uskoton jos ei orgasmia ei uskottomuuttakaan..... silleen taitaa suomalaiset ajatella.

      • 20 + 4

        >> .. . silleen taitaa suomalaiset ajatella.

        Mitä tekemistä suomalaisuudella on ihmisten varsin universaalien moraalikäsityksien kansa?

        Miksi jollekin toiminnalle halutaan antaa eri sisältö ja nimike kuin se todellisuudessa on? Voidaakno vetää raja seksuaalpalveluiden tarjoajan ja prostituoidun välille? Hieman vaikea termejä laittaa.

        Toki seksuaalinen orgasmiin johtava hieronta vaikuttaa ja onkin softimpaa kuin varsinainen prostituutio jossa hommat hoidetaan myös "varsinaisella" seksillä. Siitäkin huolimatta on kyse seksuaalisen palvelun myynnistä, vaikkakin varsinainen protiuution leima olisikin hieman vaikea laittaa.

        Ps. Kuitenkin kiintoisaa havaita miten siveellisyys tai toiminnan sellaiseen statukseen haluava ei suostunut yksilöimään millaista hieronta tarkalleen ottaen tuohon toiminta sisältyy.

        PsPs. Oudosti poistettu aivan asiallisia vietejä ketjusta. Ketähän mahtoi häiritä m. linkki tantriseen hierontaan ja siihen mitä se sisältää.


    • tantrahieroja

      Niin, minä en ole poistanut täältä mitään viestejä, vaan kirjoittaja itse ( Jenni). En tiedä miksi.

      Hieronnan sisällöstä sen verran, että kyllä asiakas siinä lähes aina saa orgasmin jos tämä nyt on asian pointti määrittelyssä. Muuten en tässä ala erittelemään mitä kaikkea hieronnassa tapahtuu, mutta tyyliltään se minulla on lähinnä tuollaista keski-eurooppalaista, olen Saksassa opiskellut.

      Korostan tuota minulla asiaa, sillä en haluaa yleistää koskemaan kaikkia eroottisia hierojia, saati muita hierojia.

      • 20 + 4

        Haluan kuitenkin korostaa ettei kommenttini ja näkökantani ole suinkaan missään muodossa agresiota yleensä tai henilötä koskien.

        Mielestäni kuitenkin keskustellessa tulee käytää asioista oikeita nimikkeitä ilman tabuja ja kun eroottisesta hieronasta puhutaan, niin myös yksilöidä mitä se pitää sisällään. Jos on sinut tomintansa kanssa, niin silloin ei myöskään tarvitse omata tabuja tai kaunistella tai kierrellä oleellisia asiaan liittyviä seikkoja ja toimitatapoja.

        Henkilökhtaisesti en osaa vatää absoluuttista rajaa tai antaa ehdotonta nimikettä kaikille seksualisia palveluita tarjoaville. Orgasmiin päätyvää eroottista hierontaa tarjoavaa en toisaalta osaisi luokitella prostituoduksi vaikka kyseesä onkin selkeästi tarifoitu seksualinen palvelu. Tämä sillä edellytyksellä ettei hän milloinkaa harrasta ns. oikeaa seksiä. Onko asiakkaan masturbointi oikeaa seksiä, prostituuiota? Seksuaalinen toiminta siinä kuitenkin on kyseessä. Rajanveto on vaikeaa. Ilmeisesti varsin moni pitää "oikeana seksinä" mm. suuseksiä ja tietenkin penetraatota, vagina tai anaali.

        Luin juuri eään keski-Euroopassa olevan kabinetin tantrisen hieronnan kuvauksen. Selkeä tavoite on seksualisen nautinnon ja huipentuman tarjoaminen ja juuri sen vuoksi asiakkaat myös ajan vaaavat. Edetään rauhallisesti ja progressiivisesi nautintoa kohottaen ja se päätyy lopulta yhä aktivisempaan penikesen keholla ja manuaalisesti tapahtuvan stimulointiin. Ensimmäinen puli tuntia asiakas on vatsallaan jolloin hieroja stimuloi hänen koko kehoaan kehollaa, käsin ja sormin ( johon voi sisältyä myös herkän anaaliaukon hyväily ja stimulointi ) ja sen jälkeen selällään jolloin hieroja progressiivisesti kohotta kehollaan ja käsillään tapahtuvaa stimulointia ja kohdistaen yhä enempi "huomiota" peniskeen. Huipentuma saattaa tapahtua heirojan eri kehonosilla tapahtuvan stimloinnin ansiosta tai sekä että, keho ja manuaali.

        Itse en ole toistaiseksi eroottisesa hieronnasa käynyt, vaikka vapaa mies olenkin. Toisaalta asia on käynyt mielssäni ja olenkin kysynyt itseltäni, että miten sellaisen palvelun käyttäjä tulisi luokitella. Joka tapaukssa on selkeästi kyse seksualisen palvelun ostamisesta, mutta voiko samalla sanoa kyseessä olevan prostituidun palveluiden käyttö? Tämä ehkä vielä sillä hypoteesillä ettei tuo ko. nainen milloinkaan tarjoa "oikeata seksiä", oraalista tai yhdyntää yhdellekään asiakkaistaan. Rajanveto on hieman vaikeaa, mutta seksualisesta palvelusta kuitenkin on kyse.

        Ps. yksi poistettu viesti oli pitkähkö kommenttini ja linkki tantrista hierontaa koskevalle sivulle.


    • tantrahieroja

      Hyvin osasit tuota hierontaani kuvata!

      Jokainen voi sen sitten luokitella omien näkemystensä mukaan, jos haluaa yleensä luokitella asioita.

      Itse olen sinut asian kanssa, mutta alussa kertomani maili vain laittoi miettimään miten ihmiset yleensä tuon asian näkevät.

      Itse koen , että se tuo paljon hyvää oloa, nautintoa ja elämäniloa !

      • 20 + 4

        Täytyy todeta, että jos jossakin vaiheessa haluaisin vapaana miehenä nautinnollisen hieronnan, mielyttävän eroottisen kohtaamisen, kosketuksen ja täyden"totaalin" rentoutuksen, niin toivoisin tapaavani kaltaisesi luonnollisen suhtauumisen omaavan hierojattaren jonka huomaan heittäytyisin ja antaisin aaltojen viedä...vaikutat seesteiseltä. Rehellisesti sanoen kiusaus on alkanut tehdä pientä tilaansa mielessä....


    • tantrahieroja

      Niin, HYVÄ eroottinen hieronta vie hetkeksi toiseen maailmaan, siinä unohtaa elämän kiireet ja stressit, pieni hetki unelmaa arjen keskellä. Eräs asiakas kuvasi, että avaruusmatka keijukaisten maahan.
      Hidas nautinto ja täydellinen rentoutus, antautuminen toisen ihmisen kosketukselle ja palveltavaksi. Se vain on kokemus johon jää hyvin helposti koukkuun.

      • 20 + 4

        >> Se vain on kokemus johon jää hyvin helposti koukkuun.

        Siinäpä se. Rentouttavan hieronnan ja samalla toisen eroottisen kohtaamisen ja erityisen mielyttävän kokonaisvaltaisen kosketuksen, sekä "matkan" tuottamaan nautintoon voi epäilemättä jäädä koukkuun, helppo kuvitella.

        Lisäksi jos ja kun "koukuttaja" on mielyttävä ja suloinen persoona ja osaa mieluisasti "koukuttaa" eli on taitava työssään, osaa kohdata ihmisen, sekä on hyvin harmoniassa toimessaan, niin se heijastuu luonnollisestikin hieronnasta nauttivaan.

        Se edellyttää myöskin koukkuunjääneeltä tiettyä euromääräistä budjettia palveluksen tarjoajan iloksi ;-) No, tuo "huumebudjetti" ei vahingoita asiakkaan terveyttä, päinvastoin.

        Hhhmmm...jopa puhutkin "tantrisesti"...ja laitat veden kielelle ( lue kiusauksen ) ... epäilen, että taidat olla melko mieluisa "tantrinen" persoona muutenkin.


    • kokjep

      Onhan tuo seksin myyntiä, miksi sitä pitäisi muuksi nimittää.
      Minusta se hierotaanko penistä kädellä, peräaukolla vai pimpillä ei asiaa miksikään muuta.
      Tantrahieronta tuottaa usein suuremman nautinnon kuin ns normaali seksi.
      Minuun vaikittaa voimakkaasti myös hierojan ulkonäkö ja asenne työhönsä.

    • tammiAa

      Sanaa Seksi voi mun mielestä yleisesti käyttää kuvailemaan sitä kun ihminen hyödyntää itseään, toista, ehkä toinen toisiaan, saadakseen seksuaalista nautintoa, sellaista mikä kylläkin saattaa tuntua koko kehossa mutta joka vahvasti kumpuaa sukupuolialueelta ja pääasiallisesti tuntuu siellä. saako sitten orgasmin vai ei, tai edes erektion. jos hieroja hieroo penistä, niin se on sitten ainakin vähintäänkin yritys seksiin. :)

      mut Oikeesti, niin se on Niin kokemuskohtaista. seksuaalista nautintoa voi ihminen saada niin monenlaisista asioista... ei sitä todellisuudessa mitenkään voi rajata joihinkin tiettyihin tekoihin. tietenkin jos rajoista ja säännöistä puhutaan, niin sittenhän voidaan sopia kaikenlaista. esim niinkuin parisuhteissa yleensä.

      jollekin kuitenkin tavallinen selkähieronta voi olla kiihottava kokemus. onko se sitten vaimon "pettämistä".. jos vaikka nautti hierojan tuoksusta, piti olemuksesta tai unelmoi hänestä myöhemmin...?

      mä ajattelen sen yleensä niin et koko meijen kehoaistimus täällä voi olla sensuaalinen/seksuaalinen. luonnossa liikkuminen, tietokoneen näppäinten painamnen. riippuu asenteesta ja fokuksesta. se mikä tuntuu hyvältä on enemmän "seksikästä". ja mitä intensiivisempää, sen lähemmäs nykyistä määritelmää Seksi me tullaan.

      seksi on meissä itsessämme sisällä, ja ihan minkä vaan kautta siitä voi nauttia. ainakin joku ;)

    • Googlaa tietoa!

      Suomen lainsäädännön mukaan kaikki toiminta joka tuottaa itselle tai toiselle osapuolelle seksuaalista tyydytystä on prostituutiota. Tutkija Anne Kontula on maininnut nämä tutkimuksissaan myös.Ei tarvitse olla siis yhdyntää.

    • Tantrahieroja

      Okei, paljon on Suomessa sitten prostituutiota jos kaikki toiminta joka tuottaa seksuaalista nautintoa on sitä.

      Minulle tantrahieronta on kaunista ja eroottista taidetta, oikein tehtynä. Vähän kuin tanssia vartalolla jossa seksuaalisuus löytyy vartalon jokaisesta osasta. Kokonaisvaltaista nautintoa ja hyvää oloa.

      Kommenteista siis kiitos, edelleen olen kuitenkin tantrahieroja, en prostituoitu!

      • ExpokeMon

        Olen mies. Minua ei kiinosta paneminen maksullisen naisen kanssa,mutta tasokasta hierontaa voisin kokeilla varsinkin jos hierotaan muutakin kuin pelkkä muna. Tasokas suomalainen olisi kiva sillä minulle myös hierojan ulkoinen olemus olisi tärkeä. Kaikkea hyvää sinulle


      • 10

        Ei, olet prostituoitu. Vaikka päälle liimaisi miten paljon glitteriä ja säihkettä, niin olet silti juurikin sitä. Prostituoidut tuottavat toisille ihmisille orgasmeja maksua vastaan, ihan sama, tapahtuuko se kädellä, suulla vai p*llulla. En ymmärrä, miksi tästä edes keskustellaan.


    • Hieronnan uhri

      HIERONTA ON SEKSIN MYYNTIÄ JA YKSINÄISTEN MIESTEN RIISTOA

      Kuka suojelee hierontapaikkojen harmaata taloutta ?
      Tunnin hieronta maksaa 50 €, lisäksi runkkaus eli eroottinen hieronta 50 € - 150 €
      Koskaan en ole saanut kuittia hieronnasta.

      Ehkä suojelun tarkoituksena pitää seksihörhöt matalammalla profiililla. Tässä olisi Räsäselle töitä.

      • myös perheellisiä

        Maksuhuorat on joka kerta myöntäneet, että suurin osa asiakkaista on perheellisiä !
        Ei suinkaan luuserirunkkaajia.


    • jvsssdvsls

      Maksa ensi kerralla KORTILLA niin saat kuitin.

    • varatun vaimo

      Kyllä se niin on että nainen joka päästää varatun miehen keholleen tietää että tekee moraalisesti väärin. Sueraukset ovat todellä pahat kun erot alkaa olla totta.

      • samaa mieltä

        Minusta ainakin on reilu peli, että se, joka alkaa ajonsa maksuhuorissa, lähtee kotoa ja perheestä/suhteesta ulos kokonaan. Turha sitä on jossain yksinhuoltajien liitoissa sitten itkeä, kun muija sai lapset eikä ne halua nähdä isäänsä enää.
        Tai kämppä menee muijalle, koska se jää sinne lasten kanssa. Valinta on ollut vapaa !


    • Pornotyöntekijä

      Seksitreffien sivuille jos laitat Nainen Etsii Miestä ilmoituksen et voi laittaa enään ilmoitusta Hierontaa osioon.
      Seksitreffit poistaa ilmoituksesi heti jos se on Nainen Etsii Miestä osiossa ja et tarjoakkaan yhdyntää maksua vastaan. Eli oletus on että kaikki ilmoittajat tarjoaa panoja rahaa vastaan. Myös soittajat käräyttää heti moderaattorille.
      Jos on ilmoitus Hierontaa osiossa niin et voi tarjota panoja hieronnan yhteydessä sillä taas käräytetään ja ilmoitus poistuu.
      Eli määritelmä on nykyaikana seuraava: Olet huora jos tarjoat rahasta peppua naitavaksi. Olet hieroja jos tarjoat hierontaa rahaa vastaan. Et siis nai asiakasta. Se että otatko suihin tai runkkaatko kädellä ei tee sinusta huoraa vaan olet edelleen hieroja. Olet seksityöntekijä silloin jos teet domina sessioita tai puhelinseksiä. Jos tarjoat fetissejä niin seksitreffien mukaan et voi tarjota dominaa samaan aikaan???hieman outoa. Määrittelisin fetissien poiston seksityöläisen duuniksi. Jos hieroja määritellään huoraksi niin silloinhan eroottinen tanssija, malli tai näyttelijä on myös huora. Onko joidenkin ahdasmielisten mulkkujen mielestä jopa parturikin huora?

      • SUOLI24...

        haloo!! miksi tämä MAINOS viesti SAA OLLA TÄÄLLÄ VIIKOSTA TOISEEN? Miksi muut viestit poistetaaan????


    • höpö

      höpö. nainen joka runkkaa miehiä, on enempi maksullinen kuin hieroja!
      hierojat pysyköön hierojina,´jotain ammattiylpeyttä pitöisi olla!
      Nämä "hierojat" jotka runkkaa miehiä pilaavat oikeiden hierojienkin toimenkuvan.
      Siis: Aloittajalle ole joko prostu tai hieroja. Älä yhdistä kahta asiaa.
      Jos runkkaat miehiä olet prostu!

      • -

        ... ja jos runkkaat lihavaa ukkomiestä, olet hikoileva horo.

        Jokainen ukkomies pettää vaimoaan tyttärensä ikäisen prostun kanssa. Varsinkin lihava sellainen. Ja hikoilee päälle.


    • James Bond.,
      • Lyyli-mummo

        Toivon että löydät Marcon ja laajennatte toimintaa tänne pohjoiseenkin ;)


      • bigsmilefi

        Tuolla mies ja prostituutio viestiketjussa olen pistänyt meilini jakoon, tämä siis erityisesti Marcolle tiedoksi, jos sattuisi täällä piipahtamaan :) Lyyli-Mummolle, toivon että sielläkin päin löytyisi pätäviä ja asiansa osaavia herrasmiehiä, sillä naisillakin on tarpeita! Keskustelen mieluusti myös meilitse lisää (asiallisiin meilehin vastaan toki)


      • kutsuni.
        bigsmilefi kirjoitti:

        Tuolla mies ja prostituutio viestiketjussa olen pistänyt meilini jakoon, tämä siis erityisesti Marcolle tiedoksi, jos sattuisi täällä piipahtamaan :) Lyyli-Mummolle, toivon että sielläkin päin löytyisi pätäviä ja asiansa osaavia herrasmiehiä, sillä naisillakin on tarpeita! Keskustelen mieluusti myös meilitse lisää (asiallisiin meilehin vastaan toki)

        Kiitos meilistä, diilataan sitä homosivuille yms. kuten kaikkia muita meilinsä palstoille laittavia.


      • N-Joensuusta
        kutsuni. kirjoitti:

        Kiitos meilistä, diilataan sitä homosivuille yms. kuten kaikkia muita meilinsä palstoille laittavia.

        Olen nyt 18-vuotias nainen, minun meiliosoitteen "varasti" joku luokaltani ja aloin saada roskapostia, säälittävää toimintaa sinulta! :( Kun ihmisellä ei ole kunniaa, eikä omaa elämää, niin tuollainen luuseri on :D


    • hgdfmies4+

      varmasti kysyntää on paljon,mutta ehkä suurin este tavoittaa asiakkaita on heidän arkuutensa tavata tuntemattomia mutta tähänkin auttas jos hieromo olis samantyylinen kuin thaihieromot eli liikehuoneisto,siis ovesta sisään,kassalle,hieronta ja näkemiin tyyliin,itseäkin kiinnostaisi valtavasti vastaavanlainen toiminta jossa siis pääpaino olisi perinteisellä hieronnalla erotiikkaa unohtamatta joka olisi tietysti vapaaehtoista,myös suuseksi onnistuisi jos asiakas vaikuttaa "normaali" terveeltä,antaisin myös asiakkaan koskea itseeni mikäli hän lämpenee liikaa eikä tahdo pysyä aisoissa..joten aika vapaamuotoista nais asiakkaan ehdoilla tapahtuvaa toimintaa ja halvalla,käynti kerta "täyshoidolla" vois olla 50-70e paikkeilla,tässäkin täytyy ottaa huomioon asiakkaan pieni tippivara eikä nostaa perushintaa liikaa

    • Jykke333

      Seksinkään myynti ei ole Suomessa laitonta joten on loppujen lopuksi aivan sama mihin kategoriaan tantra-hieronta laitetaan.
      Turhaan siis moista murehdit ja jatka iloisin mielin hyvää työtäsi, sinunlaisia tarvitaan.

      • Kävin hieronnassa ensimmäistä kertaa ja kyllä siitä jäi hyvä mieli.
        Nainen oli ystävällinen ja kaunis.
        Täytyy kokeilla uudestaan.


      • Huippujuttu

        Samaa mieltä,nämä huorakirjoitukset ovat ilkeitten,kateellisten ämmien kirjoittamia!!Sain hyvän hieronnan kun eksyin eroottiseen hierontaan,tyttö oli iloinen,sievä,hyvävartaloinen ja pyynnöstäni alaston!!Siis hän suoritti ihanan eroottisen hieronnan täysin alastomana!!Kaikille eroottisille hierojille onnea ja menestystä valitsemallanne oikealla tiellä!!Teitä tarvitaan täällä ilkeitten ämmien maassa!!


    • kurja.

      Kumpi on tehokkaampaa kurjuuteen miehelle. Terapia on kokeiltu.

      Eroottinen hieronta vai terapia?

      • rr

        Löytyisköhän tuollaista tantrista hierontaa jyväskylän suunnalta? Alkoi nimittäin kiinnostamaan aivan penteleesti...


    • riuttala76

      Mielipieitä on monia. Jotkut on kovin tarkkoja tarjotaanko yhdyntää vai jotain muuta. Musta periaatteessa samaa hommaa sai sen maksun nyt sit vaikka siitä et saa suudella kauniita rintoja tai viedä seksikkään naisen ravintolaan kanssaan. Lukioaikana mulle oli jo kova juttu kun haluamani nainen suostui mun vanhojentanssiparikseni. Mitä seuraa nainen sitten maksusta tarjoaakin, niin jos siinä naisen seksuaalisen viehätysvoiman kanssa on tekemistä, niin sama periaate se on. Nuorena prostituoidussa oli mulle hyvinkin tärkeää jääkö se viereeni aamuun asti nukkumaan vai lähteekö heti pois kun homma hoidettu.

    • Anonyymi

      Et oo huara. Avustaja oot.

    • Anonyymi

      kyllä se eroottinen hieronta tai privat shout on ihan maksullista huoraamista vaikkei seksiä tarjota. varatut miehet pettäjiä näin naisena sanon seksitreffien ilmotuksista jos varaa esim kampista mistä vaa

      • Monet asiakkaat ovat ihan sinkkumiehiä, jotka syystä tai toisesta eivät kelpaa siviilinaisille, vaikka ovat ihan siistejä ja työssä käyviä. Vikana voi olla esim. se, että ovat liian lyhyitä tai naama vain ei miellytä ketään.

        Jos sinkkumies käyttää maksullisten naisten palveluita, ja palveluntarjoaja tarjoaa palveluaan vapaaehtoisesti, niin en näe tässä moraalista ongelmaa.


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      149
      10852
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      209
      2890
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1898
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1719
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1696
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    10. 83
      1546
    Aihe