Kebabliha

massakausi

Mitä mieltä jengi on kebablihasta bulkkiruokana?

9

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÖNN teinipalsta ÖNN

      Laitta huva kebab leivalee, se kaikki maistu sama kakalle.

      • ÖNN ÖNN ÖNN

        Olet siis pakkiselta.


    • mene önni vittuun

      Itse liha on yleensä hyvälaatuista naudan- tai lampaanlihaa mutta pitaleipä/taikinarulla, kebabkastike ja jogurtti on täyttä hiilaripaskaa.

      • rennyren

        "Itse liha on yleensä hyvälaatuista naudan- tai lampaanlihaa."

        Ja ei todellakaan ole hyvälaatuista, saati naudan- tai lampaanlihaa niissä paikoissa, joissa rullakebabit myydään alle lihan tukkuhinnan.
        Turussa yhdestä etnisestä kebab-paikasta saa Suomen painavimmat rullakebabit, taisi olla 1,7 kg. Kun tästä kebabista suurin osa yli kilo on vielä lihaa, ja sitä myydään 6-8 eurolla, niin jokainen voi arvata kuinka hyvää naudan- tai lampaanlihaa se on. Vaikka lihamassaan laittaisi kuinka paljon tahansa mausteita ym. niin pelkkä liha maksaa enemmän kuin kebabista pyydetty hinta. Päälle vielä leipä, vihannekset, kastike ym.
        Onhan näitä laadukkaita kebab-paikkoja mm. Turussa Kuningaskebab, mutta niissä rullakebab maksaakin pitkälti yli kympin.
        Kyllähän näissä etnopaikoissa käytyään aika usein vatsa on kuralla, mutta lihan läträäminen täyteen mausteita tappaa suurimman osan bakteereista.


    • Aivan helvetin

      hyvää. Esimerkiksi rullakebabit on mun vakiokamaa.

    • ei terveellistä
      • ÖNNteinipalstamuskle

        Kasvishihhuli suksii vittuun!


    • Punttipate

      Todennäköisesti täyttä paskaa jos ostat kebabbiloista, itse voi sen sijaan tehdä hyvää kebablihaa ja kebab-aterioita.

      Ulkolaiset pilkkahintaan myyvät kebabbilat tuottavat kebablihat omien tukkujensa kautta ulkomailta, ja se liha voi sisältää aivan mitä tahansa. Siis tyyliin Irlantilaista hullunlehmäepäilylihaa pakastettuna vuodelta papu. Ruotsista tai muualta puoli-ilmaiseksi saatavaa säilykelihaa muutaman kymmenen vuoden takaa. Muualle kelpaamattomista ruhoista irrotettua sian, lehmän, hevosen, kanan, tarhalintujen ym. lihaa. Turustakin hävisi muutama vuosi sitten Kupittaan lintutarhasta muuta kymmentä lihaisinta lintua, osoitteena kebabbilat tai muut etniset halparuokalat. Käytetty tai odottavat pakkasessa.
      Kebabliha maustetaan niin tujusti että kukaan ei osaa sanoa mitä se sisältää, ja tämä tönkkömaustaminen estää suurimmat sairausepidemiat, vaikka liha olisi ties mitä.
      Naudan paistijauhelihasta sen sijaan saa netistäkin löytyvien ohjeiden mukaan tehtyä hyvää ja ravitsevaa kebablihaa. Myös pitaleivät voi tehdä hiivaleipäjauhoista ja osin täysjyväjauhoista, jolloin niiden ravintoarvo paranee. Tomaattikastike paseeratusta tomaatista, sinapista, cayannepippurista ja merisuolasta on melko terveellinen. Paljon, paljon kasviksia (salaattia, tuoreyrttejä, tomaattia, kurkkua, paprikaa, sipulirenkaita, pepperoneja ym.) väliin niin saadaan bodaajalle sopivat ateriat.
      Ruokajuomana kraanavesi tai rasvaton maito ja bodaajan keho kiittää.

    • TotuusKEbusta

      Kävin viime viikolla vetämässä pitakebabin. Tuhti setti ja hyvin tavaraa, mutta tuli kiire päästä vessaan. Muutaman kerran piereskelin ja sitten meinasi valahtaa housuun. Vatsa meni ihan ruikulille. Viiminen kerta kun tommosta paskaa syön. Noloa paskoa työpaikan veskissä kun veskit on toimistomimmien vieressä, jonne kaikki prööööt plums pörrr äänet kuuluvat. :( Yritä nyt siinä sitten tyhjentää suoli hiljaa. Pönttö meinasi räjähtää. Yltä päältä paskassa. Seuraavalle jäi harjaamiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe