Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

"Kreikkaa uhkaa historiallinen maastamuutto"

JuupasjuuZZZZZZZZZZ

Muutettuhan on kautta historian työn perään. suomalaisia on ruotsissa, kanadassa, u.s.a. ssa, australiassa lähinnä työn takia..nyt tilanne hiukan eri..euroopan maat, espanja kreikka ja muutkin..työtä vain ei ole enää kaikille..koulutetut nuoret lähtevät ensimmäisinä. Jos rahamaailman ihannointi tarkoittaa lopussa tätä. Ihmisellä ei ole mitään arvoa. Kaikki haalitut omaisuudet ovat pienen prosentin hallussa..ja osalla hyväosaisia.. Heillä ei ole hätää kun on pystytty laittamaan muutama miljoona sukanvarteen..tätäkö haluamme?

10

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antimonetaristi

      Meidän on käynnistettävä moderni sota maidemme valtaamiseksi takaisin. Se mitä kreikkalaisten on tehtävä, on aloittaa päättäväinen ekonomistien hävittäminen.

      Tapa hävittää kukin ekonomisti on valittava tapauskohtaisesti. Selvää on ettei se tule onnistumaan massamittaisena, vaan 1-10 ekonomistia voidaan tuhota kerrallaan.

      Tällä tavalla saamme maamme takaisin ja voimme palauttaa maihin demokratian ja markkinatalouden monetarismin tilalle.

      We have to start a modern war in order to gain our nation states back. The measure that the Greek must do is to start destroying economists systematically.

      The method to destroy each economist has to be unique. It is clear that the destruction can not be executed on mass basis, so it is possible to destroy 1-10 economist at the same time.

      This is the way to bring back democracy and market economy, ending the monetarist exploitation..

    • Myös Espanjassa
    • asssssssssssss

      Sehän ero ennen vanhaan oli että oli oikeasti esim. Ruotsissa työvoimapulaa eikä sellaista aivopesu-olevinaan-pulaa kuten tiedotusvälineet nyt Suomessa valehtelevat. Täällä on suuromistajien etu on työttömyyttä riittää ja palkat painetaan pohjamutiin.

    • yksi tapa

      Osta suomalaista pitäisi ottaa takaisin käyttöön..samalla osta kotimaista ruokaa..jne..lopetetaan ulkomaisen romun ostaminen keskitytään laatuun..

      • Antimonetaristi

        Laatuun? Esimerkiksi suomalainen ruoka on täyttä paskaa. Maaseudun vähä-älyiset pilasivat ahneuksissaan myös sen. Kiitos Sirkka-Liisa Anttila.


    • Antimonetaristi

      Meidän tulee aloittaa syyllisten surmaaminen. Me tunnemme heidät. Tyyli on vapaa.

    • Totuus julki

      Suomeen tulee pian toinen järjestys.Katainen lupaili jo 2013 vuodelle uutta maailmanjärjestystä.Alkaako silloin ihmisten tiukka valvonta,sirut kaikille.Odottelen milloin avopesuohjelma 2 alkaa jotta siru saadaan yleisesti hyväksytyksi,jopa suosituksi ja muodikkaaksi.Ilman tätä mikrosirua joka istutetaan joko oikeaan käteen tai otsaan,ei voi ostaa eikä myydä.Mitä tulee maastamuuttoon,suomen valtio on tehnyt sen mahdottomaksi kaikilta joiden kuukausitulo on alle 3000 ja risat.Ulkomaiset tosin voi muuttaa suomeen ilman edes takeista millä täällä eläisivät.Iloitsen siitä päivästä kun nykyhallitus joutuu tilille teoistaan.

    • Esko Kivistö

      Eikös olekin melkoista valheellisuutta kun kokoomuslaisten mottona on ollut että työnteolla saadaan maamme nousuun.He itse kun ovat poliittisilla päätöksillään vaikuttaneet sen,että suomeen on saatu aikaan jättityöttömyys.Ostovoima on alentunut,sen seurauksena on monia pienyrityksiä mennyt konkurssiin.Näyttääkin siltä että uuden maailmanjärjestyksen kannattajat porvarit tekivät tuon tarkoituksella,jotta saadaan aikaan kaaosta,jota lisää myös typerä maahanmuuttopolitiikka,samalla on estetty suomalaisten pienituloisimpien maastapako suomesta,täysin yksipuolisilla sopimuksilla.Jotta voisin anoa edes jonkin halpamaan kansalaisuutta,on tuloni kuukaudessa ylitettävä 3000 euroa,suomeen muuttavilta ei tulotasoja vaadita.Kaaos ja kurjuuden lisääminen,sekä moraalittomuuden,rikollisuuden lisääminen kuuluu heidän suunnitelmiinsa.Sen avulla pohjustetaan tietä pedonvallalle.Pian tulee "pelastaja" antikristus,jolla on keinot,ja valta ratkaista ongelmat.Politiikkomme ovat käskyläisiä tälle demoniselle voimalle ja vallalle.Meillä on ehkä aikaa parisen vuotta,jonka jälkeen meitä aletaan siruttaa.Arvioni perustuu J.Kataisen puheeseen uuden maailmanjärjestyksen saamisesta suomeen v.2013.Ota siis siru,tai kuole.-Mieluummin kuolen kuin kumarran pedon kuvaa,tai otan pedon merkkiä.

    • Seppo Nurmio

      Emme me tätä halua,vaan poliittiset johtajamme niin tahtovat.He ovat saaneet lahjukset heiltä,joiden intresseihin kuuluu uuden maailmanjärjestyksen luominen.Suomeen sellainen olisi J.Kataisen puheiden mukaan tulossa 2013?.Rikollisuuden lisääminen ja kaikenlainen kaaos,mm köyhyyden ja turvattomuuden lisääminen kuuluu myös suunnitelmiin.Sillä pohjustetaan tietä tulevalle maailmanjohtajalle,joka ilmestyy näyttämölle kun kriisi on pahimmillaan,ja tämä tarjoaakin täydellistä ratkaisua kaikkiin ongelmiin.Henkilö tai ryhmä jolla on valtaa,joka on aikaansaanut kriisin on valta myös se purkaa.Tätä miestä ihmiset sitten palvovat jumalana.Tällä henkilöllä on myös väärät profeettansa,myös suomessa.Lähitulevaisuudessa aloittaa suomen hallitus uuden aivopesuohjelman jonka perusteena on rikollisuus,se pitäisi saada kontrolliin ja vähennettyä.Kuten kuitenkin olette nähneet,on rikollisuuden lisääntyminen tehty tarkoituksella,ja on vain osa suunnitelmaa tasoittaa tietä petovallalle.

      • Seppo Nurmio

        Rikollisuuden lisääminen suomeen mitä raaimmissa muodoissa on suunnitelma,Kun tuleva aivopesuohjelma valmistelee ihmisiä täydelliseen kontrolliin,jotta pedon merkki mikrosiru voidaan istuttaa,tuo rikollisuuden lisääntyminen onkin hyvänä tekosyynä.Lisään tähän perustelun,linkin miksi väitän,että kaaosta luodaan tarkoituksella.

        http://www.youtube.com/watch?v=GwogfoXnbYY&feature=related


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe