Paavi vetoaa maailmanhallituksen perustamisen puolesta

??

Paavi vetoaa maailmanhallituksen perustamisen puolesta


Uusliberalismi aiheutti kriisin, me tarvitsemme uuden maailmanhallituksen, sanoo Vatikaani ja vetoaa kansainvälisen raha- ja finanssisysteemireformin puolesta – 'universaalin julkisen auktoriteetin', jota hallitukset rahoittaisivat, kertoo italialainen Corriere della Sera ‑lehti.

25.10.2011, Verkkomedia.org

Paavi vetoaa maailmanhallituksen perustamisen puolesta

Paavillinen Oikeuden ja Rauhan konsiili on antanut julkilausuman To reform the financial system and monetary International in perspective, a public authority to universal jurisdiction, jonka mukaan uusliberaalit ideologiat aiheuttivat kriisin.

Vatikaani varoittaa teknokraateista, jotka eivät välitä yhteisestä hyvästä ja ehdottaa samalla globaalipankin perustamista. Vatikaani uskoo, että liberaalit ideologiat ovat syynä sotiin.

Paavillisen neuvoston mukaan maailmasta tulee Baabelin torni, jos yhteisen hyvän maailmaa ei ruveta luomaan – ja tähän rakenteeseen siis tarvitaan globaalipankki sekä maailmanhallitus, siteeraa Corriere della Sera Vatikaanin julkilausumaa.

Lehti muistuttaa myös aiempien paavien, Johannes XXIII:n ja Benedictus XVI:n ehdottaneen Caritas in Veritate ‑paimenkirjeissään maailmanhallitusta.

Pyhä istuin kannattaa myös globaalia verotusta, joka kohdistuisi taloudellisiin transaktioihin, eritoten sekundaarisilla markkinoilla.

Paavillinen Oikeuden ja Rauhan neuvosto katsoo, että globalisoituvan maailman keskinäisessä riippuvussuhteessa olevilla mailla on voimakas tarve uudistaa esimerkiksi YK:sta maailmanhallitus, jotta maailmanperheen konsepti saisi lihaa luidensa ympärille.

"Tämä, tottakai, toteutetaan vähittäisen, tasapainotetun vallansiirron myötä: kansallisvaltiot siirtävät valtaansa maailmanhallitukselle ja alueellisille auktoriteeteille, mutta tämä on välttämätöntä. Ihmiskunnan ja talouden sekä teknologinen edistys ovat jo murentaneet rajoja globalisoituvassa maailmassa", kertoo tv-kanava CNBC paavin lausunnosta.



Suomen perustuslakiuudistus ja Uusi Maailmanjärjestys

Suomen perustuslakia muutettiin perjantaina 21.10 2011 tavalla, joka saattaa mahdollistaa tällaisen vallansiirron Suomen kansalta globaalille maailmanhallitukselle. Suomen perustuslaissa lukee nyt sen pykälissä 94§ ja 95§:

"…valtakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle…"

Samalla perustuslain 1§ pykälään kirjattiin Suomen olevan Euroopan unionin jäsen. EU:n voisi katsoa edustavan paavin kaavailuissa mainittua alueellista auktoriteettia.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=1632

8

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MaailmanKansalainen1

      Tälläinen olisi äärimmäisen hieno juttu, jos sen saisi vielä demokraattisesti toteutettua. Korjaisi paljon epäoikeudenmukaisuutta maailmassa ja ihmiskunta kykenisi viimein vastaamaan globaaleihin ongelmiin globaalilla lainsäädännöllä. Jossain vaiheessahan tämä tulee se on selvä, mutta eri asia on, että milloin.

      • ??

        uota ei näillä näkymin toteuteta millään lailla demokraattisesti.
        Missä kuplassa elätte?


    • Koska paavi

      Benedictuksella on naisellinen sielu eli tajuntakin,sille eunukille on parempi että pitää
      vain leipäläpensä kiinni.

    • Imminent fail

      Monet pelkää tätä maailmanhallitusta mutta jos se saataisiin aikaan todellakin aidolla demokratialla, tulisi maailmasta parempi paikka.
      Kansalaisidentiteetti on jo tavallaan mennentalven lumia.
      Ja vaikka Suomi olisikin vuonna 2020 suomen provinssi maapallolla olevassa yhdessä suuressa instanssissa, oltas me silti suomalaisia.
      Onhan nyt jo suomessakin omilla alueillaan omat identieetit. On savolaiset, turkulaiset, etelä-karjalaiset, hitaat hämäläiset jne.

      Valtiona Suomi? Mitäs meillä on jäljellä? Lippu ja maammelaulu. Joku hallitus ja eduskunta joka on pelkkää sirkusta, päätökset tehdään jossain muualla ja asioista äänestetään kunnes saadaan haluttu lopputulos.

      Kannatas ehdottomasti yhtä globaalia valtiota ja valuuttaa, siitä on lyhyt matka resurssipohjaiseen talouteen!!!

    • Kunhan ensin

      tapamme rikkaat kuninkaalliset ja imperialistit,vasta sitten voimme keskustella jostain
      maailmanhallituksesta.

      • Antimonetaristi

        Juutalaiset ovat vihollisemme. Tällä hetkellä juutalaiset käyvät sotaa islaminuskoisia vastaan (tapattamalla kristittyjä valheeseen perustuen). Samalla he ovat masinoineet laajan kristillisen kirkon vastaisen ohjelman. Meidän on siis valmistauduttava näiden juutalaisten laajamittaiseen surmaamiseen.


    • Koska heprealainen

      Jeesus oli Rooman ensimmäinen paavi Pietarikin,nykyinen eunukkipaavi Benedictus on
      imperialistien salaliitossa rikkaiden kuninkaallisten ja Israelin äärioikeiston kanssa.
      Kyllä siitä on demokratia todella kaukana.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      55
      2973
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1606
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1368
    Aihe