Millainen on porttokirkko? Millainen se on mielestäsi?

Riikinkukkohki

Portto nimitys tarkoittaa naista. Miten portto elää? Porttoilemalla. Onko porttoelämän tapa Raamatun suositusten mukaista? Ei ole.

Voiko porttokirkko olla naisvaltainen kirkko, jossa paimenina Raamatun vastaisesti naispaimenia kuhiseva kirkko? Voisiko kirkko muuttua niin naisenemmistöiseksi paimeniensa lukumäärältä ettei siellä olisi kuin muutama prosentti miehiä paimenina?

Voisiko naisten enemmistö paimenen työssä kirkossa olla merkki meille? Miksi kirkko ei ole estänyt naisten pääsemistä miehelle osoitetun paimenen virkaan Jumalan huoneeseen? Onko kirkko ihmisen huone vai Jumalan huone? Vaikka enemmistö kansasta ( naisista ) olisikin sitä mieltä, että kirkko on ihmisen huone niin mitä sillä on väliä? Noudatetaanhan lakiakin vaikka enemmistö on sitä vastaan ja asiaan puututaan. Miksei selvään Raamatussa kiellettyyn asiaan puututa? Kirkko tuskin enää tässä tilanteessa voi asialle mitään kun se on naispaimenten enemmistön hallussa.

42

1661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LesboLeena

      Tänä aikana tarvitaan sitä uskoa, joka näkyy, kuuluu ja tuntuu niin, että meillä on selkeä kristityn identiteetti. Muuten emme pysty tarjoamaan maailmalle vaihtoehtoa.

      • kirkosta sitä ei löydy koska kirkko menee valtavirran mukana.


    • ao

      1.Korinttolaiskirje:
      11:3 Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.
      11:12 Sillä samoin kuin vaimo on alkuisin miehestä, samoin myös mies on vaimon kautta; mutta kaikki on Jumalasta.
      Efesolaiskirje:
      5:23 sillä mies on vaimon pää, niinkuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. >> Jakeen lisätiedot
      1.Ti
      1 Seuratkaa minun esimerkkiäni, niin kuin minäkin seuraan Kristusta. 2 Kiitän teitä siitä, että aina muistatte ja noudatatte niitä opetuksia, jotka olen välittänyt teille. 3 Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala. 4 Jos miehellä on päähine päässään, kun hän rukoilee tai profetoi*, hän häpäisee päänsä. 5 Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa hiuksensa pois. 6 Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa hiuksensa. Mutta jos kerran hiusten leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä.

      1. Olkaa minun seuraajiani, niinkuin minä olen Kristuksen seuraaja.
      2. Minä kiitän teitä, että minua kaikessa muistatte ja noudatatte minun opetuksiani, niinkuin minä ne teille olen antanut.
      3. Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää.
      4. Jokainen mies, joka rukoilee tai profetoi pää peitettynä, häpäisee päänsä.
      5. Mutta jokainen vaimo, joka rukoilee tai profetoi pää peittämätönnä, häpäisee päänsä, sillä se on aivan sama, kuin jos hänen päänsä olisi paljaaksi ajeltu.
      6. Sillä jos vaimo ei verhoa päätään, leikkauttakoon hiuksensakin; mutta koska on häpeäksi vaimolle, että hän leikkauttaa tai ajattaa hiuksensa, niin verhotkoon itsensä.
      7. Miehen ei tule peittää päätänsä, koska hän on Jumalan kuva ja kunnia; mutta vaimo on miehen kunnia.
      8. Sillä mies ei ole alkuisin vaimosta, vaan vaimo miehestä;
      9. eikä miestä luotu vaimoa varten, vaan vaimo miestä varten.
      10. Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden.
      11. Herrassa ei kuitenkaan ole vaimoa ilman miestä eikä miestä ilman vaimoa.
      12. Sillä samoin kuin vaimo on alkuisin miehestä, samoin myös mies on vaimon kautta; mutta kaikki on Jumalasta.
      13. Päättäkää itse: sopiiko vaimon rukoilla Jumalaa pää peittämätönnä?
      14. Eikö itse luontokin opeta teille, että jos miehellä on pitkät hiukset, se on hänelle häpeäksi;
      15. ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi.
      16. Mutta

    • :))

      Uskon että porttokirkko rakentuu luterilaisista, ortodokseista, katolisista, muslimeista, hinduista ja buddheista kun perustetaan vaikka nyt maailman rauhan ja yleisen rakkauden nimissä suuri kansainvälinen uskontokunta. Jokainen joka ei tätä hyväksy, niin tapetaan. Tätä varten perustetaan YKn alainen tutkintakomissio ja kansainvälinen rauhantuomioistuin. Uskon että esim. luterilaisen kirkon työntekijöistä ei kukaan uskalla tätä vastustaa kun silloin vallasssa oleva arkkipiispa tätä kauniin sanakääntein Joulun aikaan vuonna XXXX esittelee suurten musiikkiesitysten ja runoelmien saattelemana. Tunnuslauseena tässä tilaisuudessa tulee olemaan "Kristus - yhteinen asiamme !" :)) ja tämän pitempi versio jatkuu medialle annettavassa tiedotteessa "Rauha olkoon loppumaton !". Kuka tällaista voi vastustaa ? Ei ketkään muut kuin Jeesuksen seuraajat.

      • Yeshua Pietari ja me

        Kirkko on rakennus ei seurakunta! Katso aikajanalta suurimmat suuntaukset.
        Evlut suuntaus ja idän ortodoksit ovat tässä suuntauksia muiden joukossa.
        Jotka on pois tippunut sanan Yeshua Kalliolta. Tällähetkellä maailmassa lienee noin 3000 erinlaista kristillistä suuntausta.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Kristitytkaavio-uusi.png
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko

        Raamatun sana kehoittaa Yeshuan seuraaajia lähtemään ulos portto babylonista (ekumeniasta).
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/ekumenia.html
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/Kirkkojenopetukset
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/ekumenia.html
        http://www.israel-apu.org/kirjat/apostsrk.html
        http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk0.htm

        Jotta ei tule heidän synteihin osalliseksi. Synteihin mitä he ovat tehneet ja tekevät historian ajalla. Ei sitä pysty parantamaan, kertoo sana (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, ef.5:27, room.1. Ojentautumiskehoitus hebr.11:1, room.12:2, apt.2:40).
        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm


      • Anonyymi

        Yhdyn tähän käsitykseen.

        Porttokirkkoa kuvataan ilmestyskirjassa, miten se makaa "paljojen vetrten päällä". Siis tulevasta maailmanlaajuisesta (eri uksontokunnista koostuva) maailman "rauhaa" editävästä kokonaisuudesta näyttäisi olevan kysymys.
        Mitä maailma tänään enemmän kuin mitään kaipaa kuin globaalia rauhaa, sitä myös Lähi-idän osalle. Porttokirkko näyttää olevan Antikristuksen väline, jota se aluksi käyttää mahtiasemansa saavuttamiseen. Lopulta (kolmen ja puole vauoden jälkeen) murskaa sen paljastettuaan todelliset kasvonsa ja hankkiakseen vallan koko ihmiskunnan pelastajana. Israelin (ja sen uskovien) vainot käynnistyvät myös tuolloin.
        Tämä lienee se suuri eksytys, jonka Jumala lupaa lähettää viimeisenä päivän, joka (jos mahdollista) johtaisi harhaan myös Israelin uskovat.


    • mieti tätä

      Portokirkko tarkoittta tietysti itseän myyvien naisten muodostamaa kirkkoa. Portot puhuu ja portot kuuntelee.
      Keiden kanssa portot yhtyy tullakseen portoiksi.,.ei kai miesten? Mitä ne miehet sitten ovat ..pukkeja? Onko olemassa pukkkikirkkoja?

      Toisin sanoen koska tangoon tarvitaan kaksi, niin muistetaan se toinenkin osapuoli.

    • Hohhoijaa ja Blaah!

      Antti-pappi

      • mieti tätä

        Kuinka usein olette täällä keskustelemassa? Voiko siihen sanoa "Bllääääh!"?


      • siis tämäkö on nyt kirkon virallinen kanta tähän? Samat sanat takaisinpäin, ja yksi syy miksi erosin kirkosta. Luterilainen kirkko harjoittaa ekumeniaa mm. katolisen kirkon kanssa, ja mitä katolisessa kirkossa tehdään? mm. kumarretaan patsaita, ja palvotaan paavia, joka on kummiskin vain ihminen eikä Jumala. Kaikki kirkot kuuluvat yhteen ja samaan porttokirkkoon, joka on uppoava laiva - tämän päivän Titanic. Kun eurot kirkon jäsenmaksuina kassaan kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa. Joku päivä varmaan luterilaisen kirkon piispa tekee "paavit" ja suutelee Koraania, kirjaa jossa käsketään mm. tappamaan kaikki harhauskoiset eli mm. ne, jotka uskovat Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanaan. Ev. lut. kirkko on täysin Suomen valtion vietävissä, tulee vielä päivä jolloin kirkossa vihitään homoja avioliittoon, eikä kukaan enää katso onko se Raamatun opetusten mukaan oikein vai väärin koska piispainkokouksessa sanottiin, että se on suvaitsevaisuutta. Tein uskonratkaisun ja erosin kirkosta, suosittelen samaa lämpimästi kaikille Jeesukseen uskoville, kirkko ei usko muuhun kuin itseensä ja ihmiseen.


      • mieti tätä kirjoitti:

        Kuinka usein olette täällä keskustelemassa? Voiko siihen sanoa "Bllääääh!"?

        Varmasti voi sanoa. Kysehän on luterilaiselle kirkolle kiusallisesta asiasta. Luther haukkui Paavin kirkko porttokirkoksi...Haukkuihan Luther vähän kaikkia, joten siinä ei ole mitään uutta....

        Porttohan oli prostitoitu. Prostitoituhan tekee rahasta temput. Katolinen kirkko myi aneita ja muuta kivaa rahasta...Siitähän se selitys voisi löytyä...Tosin tuo on minun näkemys porttokirkon sanan synnystä.


      • cwire_ kirjoitti:

        siis tämäkö on nyt kirkon virallinen kanta tähän? Samat sanat takaisinpäin, ja yksi syy miksi erosin kirkosta. Luterilainen kirkko harjoittaa ekumeniaa mm. katolisen kirkon kanssa, ja mitä katolisessa kirkossa tehdään? mm. kumarretaan patsaita, ja palvotaan paavia, joka on kummiskin vain ihminen eikä Jumala. Kaikki kirkot kuuluvat yhteen ja samaan porttokirkkoon, joka on uppoava laiva - tämän päivän Titanic. Kun eurot kirkon jäsenmaksuina kassaan kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa. Joku päivä varmaan luterilaisen kirkon piispa tekee "paavit" ja suutelee Koraania, kirjaa jossa käsketään mm. tappamaan kaikki harhauskoiset eli mm. ne, jotka uskovat Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanaan. Ev. lut. kirkko on täysin Suomen valtion vietävissä, tulee vielä päivä jolloin kirkossa vihitään homoja avioliittoon, eikä kukaan enää katso onko se Raamatun opetusten mukaan oikein vai väärin koska piispainkokouksessa sanottiin, että se on suvaitsevaisuutta. Tein uskonratkaisun ja erosin kirkosta, suosittelen samaa lämpimästi kaikille Jeesukseen uskoville, kirkko ei usko muuhun kuin itseensä ja ihmiseen.

        cwire_
        ______
        Minä olen kolunnut läpi nuo samat asiat joita tuot esille ja täytyy sanoa ,että se
        tutkimusretki oli järkyttävän karmaiseva.
        Katolinen kirkko on tosiaan kaikkien eksytysten äiti.

        Olet tehnyt oikean ratkaisun kun et enää tue homolobbarikirkkoa joka on vain
        Setan toimisto ja ilmentymä.

        Erosin kirkosta samoista syistä about ,kuin sinäkin.


      • etsin ja löydän
        pertsa2012 kirjoitti:

        cwire_
        ______
        Minä olen kolunnut läpi nuo samat asiat joita tuot esille ja täytyy sanoa ,että se
        tutkimusretki oli järkyttävän karmaiseva.
        Katolinen kirkko on tosiaan kaikkien eksytysten äiti.

        Olet tehnyt oikean ratkaisun kun et enää tue homolobbarikirkkoa joka on vain
        Setan toimisto ja ilmentymä.

        Erosin kirkosta samoista syistä about ,kuin sinäkin.

        Kuulun luterilaiseen kirkkoon, mutta olen juuri tuolla tutkimusmatkalla ja lukenut paljon viime aikoina. Ihan kuin Jumalan käskystä olen lukenut monia kirjoja ja nettiä ja järkyttynyt todella. On tullut tunne luterilaisesta kirkosta, että vaikka sieltä elävää uskoa yksilötasolla löytyykin, se on kokonaisuudessaan antanut liikaa maailmalle periksi eikä ole pysynyt Sanalle uskollisena.

        Lutherin uskonpuhdistus oli tärkeä työ ja se kertoo paljon katolisesta kirkosta, millainen se on. Mutta tämä tutkimusmatkani on kovaa vauhtia johtamassa pois niistä opeista.


      • etsin ja löydän kirjoitti:

        Kuulun luterilaiseen kirkkoon, mutta olen juuri tuolla tutkimusmatkalla ja lukenut paljon viime aikoina. Ihan kuin Jumalan käskystä olen lukenut monia kirjoja ja nettiä ja järkyttynyt todella. On tullut tunne luterilaisesta kirkosta, että vaikka sieltä elävää uskoa yksilötasolla löytyykin, se on kokonaisuudessaan antanut liikaa maailmalle periksi eikä ole pysynyt Sanalle uskollisena.

        Lutherin uskonpuhdistus oli tärkeä työ ja se kertoo paljon katolisesta kirkosta, millainen se on. Mutta tämä tutkimusmatkani on kovaa vauhtia johtamassa pois niistä opeista.

        etsin ja löydän sanoi :
        Ihan kuin Jumalan käskystä olen lukenut monia kirjoja ja nettiä ja järkyttynyt todella.
        __________
        Etsi edelleen - tutki kaikki mikä liittyy uuskonelämään.
        Pyhä Henki se on joka sinua johdattaa.


      • Anonyymi
        cwire_ kirjoitti:

        siis tämäkö on nyt kirkon virallinen kanta tähän? Samat sanat takaisinpäin, ja yksi syy miksi erosin kirkosta. Luterilainen kirkko harjoittaa ekumeniaa mm. katolisen kirkon kanssa, ja mitä katolisessa kirkossa tehdään? mm. kumarretaan patsaita, ja palvotaan paavia, joka on kummiskin vain ihminen eikä Jumala. Kaikki kirkot kuuluvat yhteen ja samaan porttokirkkoon, joka on uppoava laiva - tämän päivän Titanic. Kun eurot kirkon jäsenmaksuina kassaan kilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa. Joku päivä varmaan luterilaisen kirkon piispa tekee "paavit" ja suutelee Koraania, kirjaa jossa käsketään mm. tappamaan kaikki harhauskoiset eli mm. ne, jotka uskovat Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanaan. Ev. lut. kirkko on täysin Suomen valtion vietävissä, tulee vielä päivä jolloin kirkossa vihitään homoja avioliittoon, eikä kukaan enää katso onko se Raamatun opetusten mukaan oikein vai väärin koska piispainkokouksessa sanottiin, että se on suvaitsevaisuutta. Tein uskonratkaisun ja erosin kirkosta, suosittelen samaa lämpimästi kaikille Jeesukseen uskoville, kirkko ei usko muuhun kuin itseensä ja ihmiseen.

        Täysin samaa mieltä.
        Näin se menee, niin kuin on kirjoitettu: laittomuus lisääntyy ja kirkkoinstituutiot palvelevat yhä enemmän poliittisia tarkoitusperiä.


    • PSARI

      Riikinkukohki,
      nimimerkkisi ei sitten ikinä mätäne.

      Lähteellä juova riikinkukko symboloi sielun puhtautta sen ottaessa vastaan elämän lähteen eli Kristuksen. Antiikin aikaan uskottiin, ettei riikinkukon liha mätäne, joten kristityille riikinkukko sopi Kristuksen ylösnousemuksen symboliksi ja sitä käytettiin haudoissa symboloimaan iankaikkista elämää. Myöhemmin siitä tehtiin turhamaisuuden ja koppavuuden ilmentymä, eikä se enää sopinut uskonnolliseksi arvoksi ja sitä alettiin pitää pahana. Joissain kulttuureissa riikinkukon sulkien pitäminen sisällä tuottaa huonoa onnea ja ulkona pidettyinä ne tuovat vaurautta.

      Foinikialaiset toivat riikinkukkoja Syyriaan n. vuonna 1 000 eaa. ja Aleksanteri Suuri toi lintuja matkoiltaan hallitsemilleen Välimeren alueille. Riikinkukkoja pidettiin myös arvossa Rooman valtakunnan aikana, jossa riikinkukko pyhitettiin Junolle Jupiterin puolisolle. Antiikin he-delmällisyysriiteissä paratiisia kuvaavat kuvat viinirypäleköynnöksistä, putto-enkeleistä eli pienistä alastomista pojista pienet siivet selässään ja riikinkukosta otettiin suoraan kristinuskoon kuvaamaan myös paratiisia ja sen yltäkylläisyyttä, ylösnousemista ja ehtoollista.

      Riikinkukko-aihetta on pidetty auringon vertauskuvana ja sitä on pidetty pyhänä lintuna. Riikinkukko löytyy nykyäänkin ortodoksisten ikonien koristeliinoissa.

      Mitä taasen PORTTO sanaan tulee, niin sitähän suomen kieli ei itse asiassa tunne lainkaan. Raamatun varhaisissa teksteissä sana portto on muodossa porto, joka tarkoittaa porttia että satamaa.

      Ilmestyskirjan porto sana tarkoittaa Babylonian kaupungin satamanporttia, eikä mitään porttokirkkoa.

      • gaalit

      • PSARI
        gaalit kirjoitti:

        "Mitä taasen PORTTO sanaan tulee, niin sitähän suomen kieli ei itse asiassa tunne lainkaan."

        Suomalaiset sanakirjat tuntevat.

        Urbaani Sanakirja kertoo sen tarkoittavan prostituoitua.
        http://urbaanisanakirja.com/word/portto/19058/

        Suomisanakirjan määritelmiä ovat mm. seuraavat: prostituoitu, huora, lutka, ilotyttö
        http://suomisanakirja.fi/portto

        Sanakirja.org on niinikään samoilla linjoilla.
        http://www.sanakirja.org/search.php?id=281653&l2=3

        Porttokirkko on halventava termi.

        gaalit,
        portto sana on tullut aika myöhäisessä vaiheessa suomen kieleen ja se on käännetty väärin Raamatun teksteissä.

        Port-to sana ei tarkoita naista, vaan miestä, joka on useiden naisten kanssa eli sana on vastaava kuin naisista käytetty huo-ra -sana.

        Nykysanakirjat ovat selostaneet sanan alkuperäisen tarkoituksen väärin suomen kielessä.


      • luminarsku
        PSARI kirjoitti:

        gaalit,
        portto sana on tullut aika myöhäisessä vaiheessa suomen kieleen ja se on käännetty väärin Raamatun teksteissä.

        Port-to sana ei tarkoita naista, vaan miestä, joka on useiden naisten kanssa eli sana on vastaava kuin naisista käytetty huo-ra -sana.

        Nykysanakirjat ovat selostaneet sanan alkuperäisen tarkoituksen väärin suomen kielessä.

        >Ilmestyskirjan porto sana tarkoittaa Babylonian kaupungin satamanporttia, eikä mitään porttokirkkoa.<

        >Port-to sana ei tarkoita naista, vaan miestä, joka on useiden naisten kanssa eli sana on vastaava kuin naisista käytetty huo-ra -sana.<

        Siis satamanportti vai mieshuora?

        Alkukielessä hepreaksi huora = zona זונה
        engl. harlot = portto, prostituoitu, huora, ilotyttö ja nimenomaan naispuolinen

        Hepreassa sana on feminiinimuodossa 'zona' esim. VT:ssa:
        Joosua 6:17 – 1.Moos.34:31 – 3.Moos.21:7,14 – 1.Kun.3:16 – Sn.6:26 – Sn.23:27 – Sn.29:3 – Jes.23:16 – Jer.2:20 – Jer.3:3 – Hes.16:30,35,41 – Hes.23:44 – Hoosea 4:14 – Jooel3:3

        Alkukielessä kreikassa portto = porne πόρνη, tark, naispuolista prostituoitua, esim. UT:ssa:
        Luuk.15:30 – 1.Kor.6:16 – Hepr.11:31 – Jaak.2:25 – Ilm.17:5,15,16.

        "Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
        Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
        Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa." Ilm.17:5,15,16

        Portto istuu valtioiden keskuudessa, miten satamaportti istuu kansojen ja väkijoukkojen keskuudessa? Entä miten satamanportti riisutaan alastomaksi ja lihansa syödään?

        LIpsahtiko taas viihderomaaniosastolle...


      • luminarsku
        luminarsku kirjoitti:

        >Ilmestyskirjan porto sana tarkoittaa Babylonian kaupungin satamanporttia, eikä mitään porttokirkkoa.<

        >Port-to sana ei tarkoita naista, vaan miestä, joka on useiden naisten kanssa eli sana on vastaava kuin naisista käytetty huo-ra -sana.<

        Siis satamanportti vai mieshuora?

        Alkukielessä hepreaksi huora = zona זונה
        engl. harlot = portto, prostituoitu, huora, ilotyttö ja nimenomaan naispuolinen

        Hepreassa sana on feminiinimuodossa 'zona' esim. VT:ssa:
        Joosua 6:17 – 1.Moos.34:31 – 3.Moos.21:7,14 – 1.Kun.3:16 – Sn.6:26 – Sn.23:27 – Sn.29:3 – Jes.23:16 – Jer.2:20 – Jer.3:3 – Hes.16:30,35,41 – Hes.23:44 – Hoosea 4:14 – Jooel3:3

        Alkukielessä kreikassa portto = porne πόρνη, tark, naispuolista prostituoitua, esim. UT:ssa:
        Luuk.15:30 – 1.Kor.6:16 – Hepr.11:31 – Jaak.2:25 – Ilm.17:5,15,16.

        "Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
        Ja hän sanoi minulle: "Vedet, jotka sinä näit, tuolla, missä portto istuu, ovat kansoja ja väkijoukkoja ja kansanheimoja ja kieliä.
        Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa." Ilm.17:5,15,16

        Portto istuu valtioiden keskuudessa, miten satamaportti istuu kansojen ja väkijoukkojen keskuudessa? Entä miten satamanportti riisutaan alastomaksi ja lihansa syödään?

        LIpsahtiko taas viihderomaaniosastolle...

        Rumasanafiltterin täydennykseksi:

        Alkukielessä hepreaksi huo-ra = zona זונה
        engl. harlot = portto, prostituoitu, huo-ra, ilotyttö ja nimenomaan naispuolinen


    • EL.a .K:IM

      Riikinkukkohki

      Raamatullinen sana `Portto`, ei viittaa kirkkoon.

      Biblikaanisessa merkityksessä se on yksi tietty henkilö.

      En mä viitsi nimeä kertoa, koska mä olen senkin poika.

      Tai no,

      Mä olen Isän poika, mutta syntynyt portosta.

      Mutta mä kunnioitan synnyttäjääni, vaikka olisikin portto.

      Elikkä se on mun mutsi.

    • Riikinkukkohki sanoi :
      Millainen on porttokirkko? Millainen se on mielestäsi?
      __________
      1)Sitä edustaa esimerkiksi antti "pappi" joka on nimitellyt Jeesusta äpäräksi.
      2)Paimenen homma on kielletty naisilta ymmärrettävistä syistä.
      3)Lehdeskoski edustaa porttokirkkoa kaikkein selvimmin.
      4)Homoteologia on Raamatun vastaista.
      5)Suurimmaksi osaksi kaikki sivuston "papit" kumartavat mäkistä eivät Jumalaa.
      Mäkinenhän toteaa ettei homoseksuaalisuus ole minkäänlainen synti.
      Siinäkin hän kieroilee semantiikalla.
      6)Ovat muuttaneet dekalogin.
      7)On marttyyrintekijäkirkko.
      8)Vainoavat uskovia tälläkin saitilla.
      9)Vainoavat omia lähetysjärjestöjään rahahanaa kiristämällä eivätkä ymmärrä
      edes hävetä.
      ja niin edelleen.....!

      • 1) Näin Antti totesi-
        2) Luther ei hyväksynyt naispappeja.
        3) Lehdeskoski edustaa itseään enemmänkin kuin kirkkoa...Kirkkohan on nykyisin moniääninen.
        4) Näihin päiviin asti kirkolla on ollut ja on tuollainen kanta, että homostelu ei ole hyväksyttävää.
        5)Eivät kaikki kumarra Mäkistä, mutta he eivät vain ota julkisesti kantaa asiaan...Siinä saatta ura olla vaarassa. Kirkolla kun on ollut mielenkiintoinen vaalijärjestelmä kirkkoherran vaaleissa.
        6) Näin tekivät, vaikka Jeesus kielsi.
        7) Tuo nyt on vähän harmaata aluetta.
        8) Näytä mulle oikea uskova, niin mä näytän sulle mun matkakaverin helvettiin.
        9) Kiristystähän he on käyttänyt ohjaamiseen, mikä on tietenkin mielenkiintoista "rakkaudelle" perustavalle kirkolle. Tosin siihen on syyllistynyt yksittäiset seurakunnat.

        Aika vähän tuossa kylläkin pelehditään rahan kanssa. Pitäisi perustella asiat sieltä talouden puolelta.


    • Yeshua Pietari ja me

      Portto kirkko ja sen tyttäret myyvät Jumalan sanaa omanedun ja katovan ihmiskunnina tähden! Näin on ollut jo satoja vuosia . Tästä tulee nimi portto ja sen tyttäret!

      VAROKAA PALKKAPAIMENIA LAMPAIDENSA VILLA HEITÄ KIINNOSTAA KATOVAVA IHMISKUNNIA EI LAMPAAT!!!
      EVLUT SUUNTAUS ON VALTION OMA SUUNTAUS JOSSA VANHEMISTO VALITAAN PUOLUEPOLIITTISIN PERUSTEIN EDUSKUNTAPUOLUEISTA JA KIRKKORUHTINAAT NORSUNLUUTORNEISSA HALUAA HERROINA HALLITA!!
      ARKKPISPALLA ON YLI 100.000€/VUOSITUOLOT JA TOP20 LISTANAANSIOT ON 50.000-138.000€/VUOSI!

      Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu !

      Abba Jahve ei katso henkilöön, kuka on ensi iskuntekijä tai miekalla lyöjä !
      Jeshuan seuraajien ei pidä olla missään tekemisessä minkään sotaa käyvän osapuolen sotilaallissa tappamis toimissa (joh.18:36,ef.6:12).

      Jos Jeshuan seuraajat voivat lähteä tappamaan ja sotimaan niin ensin menköön laumallensa esikuvina paavi, arkkipiispat, piispat, naispapittaret, papit, kirkkojen vanhemmistot ja lahkojen maallikko saarnaajat, jne.. (kirkastamaan heidän Jumalaansa).

      • Yeshua Pietari ja me

        1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        2 "Ihmislapsi, ennusta Israelin paimenia vastaan, ennusta ja sano heille-paimenille: Näin sanoo Herra, Herra: Voi Israelin paimenia, jotka ovat itseänsä kainneet!
        Eikö paimenten ole kaittava lampaita?
        3 Te olette syöneet rasvat, pukeneet päällenne villat, teurastaneet lihavat; mutta ette ole kainneet laumaa,
        4 ette ole vahvistaneet heikkoja, ette ole parantaneet sairaita, sitoneet haavoittuneita, tuoneet takaisin eksyneitä, etsineet kadonneita, vaan te olette vallinneet niitä tylysti ja väkivaltaisesti.
        5 Ja niin ne ovat hajaantuneet paimenta vailla ja joutuneet kaikkien metsän petojen syötäviksi-hajaantuneet ne ovat.
        Hes.34
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hes. 34:1&rnd=1279658645282

        Kertoisistko miksi Israelin kansa jakautui kahtia!
        Sen tähden että Israelin halitsijalla Salomolla ja hoviväellä nousi maine, valta ja rikkaus hattuun.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Salomo
        Jopa seuraavilla johtajilla (Rehobeam juuda ja Jerobeam pohjois-Israel) ja varsinkin Rehobeamin hoviväen seuraajilla valta, rikkaus ja mammona sokaisi silmät.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Rehabeam
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Jerobeam

        Kahden sukupolvenajan Israelin seurakunnan johtajisto söi ja kulutti maan varat ja syyllistyi epäjumalanpalveluun, niin kansa jakautui kahtia ja vietiin pakkosiirtolaisuuteen! Kahtia jakautunut seurakunta on myös tänään uudenliitonajalla.
        Portto babylon ja tyttäret joka on ekumeniaa (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, room.1) ja morsiuseurakunta.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Israelin_kuninkaista
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_kuningaskunta
        Myös tänään johtajat niin maalliset kuin hengelliset johtajat, laittavat ihmisten päälle vaikeesti kannettavia taakkoja mutta eivät itse koske niihin sormellakaan.
        Evlut suuntauksen vapaamuurari temppeliherra arkkipiispan palkka on yli 100.000€/vuosi ja valtionuskonnon palkkapaimeninen TOP20 listan vuositulot on 50.000-138.000€/vuosi.

        Kun seurakunta johtajat käskee tappaaa köyhällistöä kun köyhät haluaa määräosan leipää ja inhimilliset työajat niin "armonvuonnna 1917-18" evlut arkkipiispa käski tappaa köyhät koska se on heidän suuntauksen jumalan tahtoa. Sama puhdistusta teki jo Luther kun talonpojat halusi määräosan leipää, käski Martin tappaa köyhät.

        Sellaista suuntausta taikka johtajaa ei ole ollut eikä tule jonka opetusta ja elämää ei pitäisi Raamatun sanalla tutkia.

        Vai pitäisikö kaikkien olla vaan katollisia ja palvoa mariapatsaita ja maksaa aneita ja polttaa ihmisiä noitina, tehdä ristiretkiä, sotia 30.vuotinen sota, eka ja toka maailmansota jne... koska johtajat niin käskee.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Inkvisitio
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmikymmenvuotinen_sota
        Ilman sinun kertomaasi kristittyjen ja seurakunnan "marinaaa" näin olisi myös tänään! Sitä te haluatte että todelliset Yeshuan seuraajat tapettaisiin jotta totuus ei vapauttaisi lahkonne ja loosien vankejanne!

        Kirjoituksesi on hieno historiallinen kertomus ja vertaus Mooseksesta, Israelin 12heimosta ja Israelin seurakunnasta. Mutta ei suoraan ole verrannollinen UUDENLIITON Morsisusseurakuntaan ja sen yksittäisin jäseniin. Todella kaukana Yeshuan opetuksesta ja Herran seuraajien arjesta.

        Yksi on välimies ihmisen ja Abban välissä ja hän on Adonai Yeshua HaMashiach HaNostri! Valitettavaa on että useimmissa seurakunissa ja yhteisöissä on johdossa hengelliset narsistit , sudet lampaiden vaatteissa, nostaa itsensä netti kirjoitusvertauksella jopa Mooseksen asemaan ja katollisuudessa Jumalan pojan sijaiseksi (esim; paavit).

        Armolajat ei toimi seurakunnissa ja uskovien yhteisöissä palkkapaimenien takia. Koska Abba tuo niiden kautta esiin heidän omahyväisen itseriittoisen petollisen ja laskelmoivan luonteen!

        Te estättte ihmisiä pääsemästä sisälle Abba Jahve Elohimin valtakuntaan ja ette sinne itsekään ole matkalla! Se joka teistä halauaa olla kaikkein suurin pesköön toisten jalat!

        Miik.3:9
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Miika 3:1&rnd=1339412040553
        Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet ja Israelin heimon ruhtinaat, te, jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran,
        10 rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä.
        11 Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: "Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta."
        12 Siitä syystä, teidän tähtenne, Siion kynnetään pelloksi, Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsäkukkulaksi.

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.


      • Yeshua Pietari ja me
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        2 "Ihmislapsi, ennusta Israelin paimenia vastaan, ennusta ja sano heille-paimenille: Näin sanoo Herra, Herra: Voi Israelin paimenia, jotka ovat itseänsä kainneet!
        Eikö paimenten ole kaittava lampaita?
        3 Te olette syöneet rasvat, pukeneet päällenne villat, teurastaneet lihavat; mutta ette ole kainneet laumaa,
        4 ette ole vahvistaneet heikkoja, ette ole parantaneet sairaita, sitoneet haavoittuneita, tuoneet takaisin eksyneitä, etsineet kadonneita, vaan te olette vallinneet niitä tylysti ja väkivaltaisesti.
        5 Ja niin ne ovat hajaantuneet paimenta vailla ja joutuneet kaikkien metsän petojen syötäviksi-hajaantuneet ne ovat.
        Hes.34
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hes. 34:1&rnd=1279658645282

        Kertoisistko miksi Israelin kansa jakautui kahtia!
        Sen tähden että Israelin halitsijalla Salomolla ja hoviväellä nousi maine, valta ja rikkaus hattuun.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Salomo
        Jopa seuraavilla johtajilla (Rehobeam juuda ja Jerobeam pohjois-Israel) ja varsinkin Rehobeamin hoviväen seuraajilla valta, rikkaus ja mammona sokaisi silmät.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Rehabeam
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Jerobeam

        Kahden sukupolvenajan Israelin seurakunnan johtajisto söi ja kulutti maan varat ja syyllistyi epäjumalanpalveluun, niin kansa jakautui kahtia ja vietiin pakkosiirtolaisuuteen! Kahtia jakautunut seurakunta on myös tänään uudenliitonajalla.
        Portto babylon ja tyttäret joka on ekumeniaa (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, room.1) ja morsiuseurakunta.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Israelin_kuninkaista
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Israelin_kuningaskunta
        Myös tänään johtajat niin maalliset kuin hengelliset johtajat, laittavat ihmisten päälle vaikeesti kannettavia taakkoja mutta eivät itse koske niihin sormellakaan.
        Evlut suuntauksen vapaamuurari temppeliherra arkkipiispan palkka on yli 100.000€/vuosi ja valtionuskonnon palkkapaimeninen TOP20 listan vuositulot on 50.000-138.000€/vuosi.

        Kun seurakunta johtajat käskee tappaaa köyhällistöä kun köyhät haluaa määräosan leipää ja inhimilliset työajat niin "armonvuonnna 1917-18" evlut arkkipiispa käski tappaa köyhät koska se on heidän suuntauksen jumalan tahtoa. Sama puhdistusta teki jo Luther kun talonpojat halusi määräosan leipää, käski Martin tappaa köyhät.

        Sellaista suuntausta taikka johtajaa ei ole ollut eikä tule jonka opetusta ja elämää ei pitäisi Raamatun sanalla tutkia.

        Vai pitäisikö kaikkien olla vaan katollisia ja palvoa mariapatsaita ja maksaa aneita ja polttaa ihmisiä noitina, tehdä ristiretkiä, sotia 30.vuotinen sota, eka ja toka maailmansota jne... koska johtajat niin käskee.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Inkvisitio
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmikymmenvuotinen_sota
        Ilman sinun kertomaasi kristittyjen ja seurakunnan "marinaaa" näin olisi myös tänään! Sitä te haluatte että todelliset Yeshuan seuraajat tapettaisiin jotta totuus ei vapauttaisi lahkonne ja loosien vankejanne!

        Kirjoituksesi on hieno historiallinen kertomus ja vertaus Mooseksesta, Israelin 12heimosta ja Israelin seurakunnasta. Mutta ei suoraan ole verrannollinen UUDENLIITON Morsisusseurakuntaan ja sen yksittäisin jäseniin. Todella kaukana Yeshuan opetuksesta ja Herran seuraajien arjesta.

        Yksi on välimies ihmisen ja Abban välissä ja hän on Adonai Yeshua HaMashiach HaNostri! Valitettavaa on että useimmissa seurakunissa ja yhteisöissä on johdossa hengelliset narsistit , sudet lampaiden vaatteissa, nostaa itsensä netti kirjoitusvertauksella jopa Mooseksen asemaan ja katollisuudessa Jumalan pojan sijaiseksi (esim; paavit).

        Armolajat ei toimi seurakunnissa ja uskovien yhteisöissä palkkapaimenien takia. Koska Abba tuo niiden kautta esiin heidän omahyväisen itseriittoisen petollisen ja laskelmoivan luonteen!

        Te estättte ihmisiä pääsemästä sisälle Abba Jahve Elohimin valtakuntaan ja ette sinne itsekään ole matkalla! Se joka teistä halauaa olla kaikkein suurin pesköön toisten jalat!

        Miik.3:9
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Miika 3:1&rnd=1339412040553
        Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet ja Israelin heimon ruhtinaat, te, jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran,
        10 rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä.
        11 Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: "Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta."
        12 Siitä syystä, teidän tähtenne, Siion kynnetään pelloksi, Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsäkukkulaksi.

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.

        1 Mutta rahvas ja heidän vaimonsa nostivat suuren huudon juutalaisia veljiänsä vastaan.

        2 Muutamat sanoivat: "Meitä, meidän poikiamme ja tyttäriämme on paljon. Meidän täytyy saada viljaa, että meillä olisi mitä syödä pysyäksemme hengissä."
        3 Toiset sanoivat: "Peltomme, viinitarhamme ja talomme meidän täytyy pantata saadaksemme viljaa nälkäämme".
        4 Toiset sanoivat: "Meidän on täytynyt kuninkaan veroihin lainata rahaa peltojamme ja viinitarhojamme vastaan.
        5 Ovathan meidän ruumiimme veljiemme ruumiitten veroiset ja lapsemme heidän lastensa veroiset; ja katso, kuitenkin meidän täytyy antaa poikamme ja tyttäremme orjiksi, ja tyttäriämme on jo annettukin orjuuteen, emmekä me voi sille mitään, koska peltomme ja viinitarhamme ovat toisten käsissä."

        6 Kun minä kuulin heidän valituksensa ja nämä puheet, vihastuin minä kovin.

        7 Ja harkittuani mielessäni tätä asiaa minä nuhtelin ylimyksiä ja esimiehiä ja sanoin heille: "Tehän kiskotte korkoa, kukin veljeltänne". Sitten minä panin toimeen suuren kokouksen heitä vastaan.
        8 Ja minä sanoin heille: "Me olemme, sen mukaan kuin olemme voineet, ostaneet vapaiksi juutalaisia veljiämme, jotka oli myyty pakanoille. Tekö nyt myytte veljiänne, ja täytyykö heidän myydä itsensä meille?" He olivat vaiti eivätkä voineet vastata mitään.

        9 Ja minä sanoin: "Ette te siinä tee hyvin. Teidänhän tulisi vaeltaa meidän Jumalamme pelossa jo pakanain, meidän vihollistemme, häväistyksen tähden.
        10 Myöskin minä, minun veljeni ja palvelijani olemme lainanneet heille rahaa ja viljaa; luopukaamme tästä saatavasta.

        11 Luovuttakaa heille jo tänä päivänä heidän peltonsa, viinitarhansa, öljypuunsa ja talonsa, ja luopukaa rahan korosta sekä viljasta, viinistä ja öljystä, jonka olette heille lainanneet."

        12 He vastasivat: "Me luovutamme ne emmekä vaadi heiltä mitään; me teemme, niinkuin olet sanonut". Ja minä kutsuin papit ja vannotin heidät tekemään näin.
        13 Minä myös pudistin helmukseni ja sanoin: "Jokaisen, joka ei tätä sanaa täytä, pudistakoon Jumala näin pois hänen talostansa ja vaivannäkönsä hedelmistä; näin hän tulkoon pudistetuksi ja tyhjennetyksi". Ja koko seurakunta sanoi: "Amen", ja ylisti Herraa. Ja kansa teki, niinkuin oli sanottu.

        14 Myöskään en minä eivätkä veljeni siitä päivästä asti, jona minut määrättiin olemaan heidän käskynhaltijanaan Juudan maassa, siis kuningas Artahsastan kahdennestakymmenennestä hallitusvuodesta aina hänen kolmanteenkymmenenteen toiseen hallitusvuoteensa saakka, eli kahtenatoista vuotena, syöneet käskynhaltijalle tulevaa ruokaa.

        15 Sillä aikaisemmat käskynhaltijat, jotka olivat olleet ennen minua, olivat rasittaneet kansaa ja ottaneet siltä leipää ja viiniä sekä vielä neljäkymmentä hopeasekeliä. Myöskin heidän palvelijansa olivat sortaneet kansaa. Mutta minä en tehnyt niin, sillä minä pelkäsin Jumalaa.

        16 Myöskin kävin minä itse käsiksi tämän muurin tekoon. Ja me emme ostaneet mitään peltoa. Ja kaikki minun palvelijani olivat kokoontuneet sinne työhön.
        17 Myös sata viisikymmentä miestä, juutalaisia ja esimiehiä, söi minun pöydässäni sekä ne, jotka ympärillämme olevista pakanakansoista tulivat meidän luoksemme.
        18 Ja mitä päivittäin valmistettiin ruuaksi, nimittäin härkä ja kuusi valiolammasta sekä lintuja, se valmistettiin minun kustannuksellani; ja joka kymmenes päivä hankittiin kaikenlaisia viinejä viljalti. Mutta siitä huolimatta minä en vaatinut itselleni käskynhaltijalle tulevaa ruokaa, koska työ painoi raskaasti tätä kansaa.
        19 Muista, Jumalani, minun hyväkseni kaikki, mitä minä olen tehnyt tämän kansan puolesta.
        Neh.5
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh. 5:1&rnd=1259265917357


      • Yeshua Pietari ja me
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        1 Mutta rahvas ja heidän vaimonsa nostivat suuren huudon juutalaisia veljiänsä vastaan.

        2 Muutamat sanoivat: "Meitä, meidän poikiamme ja tyttäriämme on paljon. Meidän täytyy saada viljaa, että meillä olisi mitä syödä pysyäksemme hengissä."
        3 Toiset sanoivat: "Peltomme, viinitarhamme ja talomme meidän täytyy pantata saadaksemme viljaa nälkäämme".
        4 Toiset sanoivat: "Meidän on täytynyt kuninkaan veroihin lainata rahaa peltojamme ja viinitarhojamme vastaan.
        5 Ovathan meidän ruumiimme veljiemme ruumiitten veroiset ja lapsemme heidän lastensa veroiset; ja katso, kuitenkin meidän täytyy antaa poikamme ja tyttäremme orjiksi, ja tyttäriämme on jo annettukin orjuuteen, emmekä me voi sille mitään, koska peltomme ja viinitarhamme ovat toisten käsissä."

        6 Kun minä kuulin heidän valituksensa ja nämä puheet, vihastuin minä kovin.

        7 Ja harkittuani mielessäni tätä asiaa minä nuhtelin ylimyksiä ja esimiehiä ja sanoin heille: "Tehän kiskotte korkoa, kukin veljeltänne". Sitten minä panin toimeen suuren kokouksen heitä vastaan.
        8 Ja minä sanoin heille: "Me olemme, sen mukaan kuin olemme voineet, ostaneet vapaiksi juutalaisia veljiämme, jotka oli myyty pakanoille. Tekö nyt myytte veljiänne, ja täytyykö heidän myydä itsensä meille?" He olivat vaiti eivätkä voineet vastata mitään.

        9 Ja minä sanoin: "Ette te siinä tee hyvin. Teidänhän tulisi vaeltaa meidän Jumalamme pelossa jo pakanain, meidän vihollistemme, häväistyksen tähden.
        10 Myöskin minä, minun veljeni ja palvelijani olemme lainanneet heille rahaa ja viljaa; luopukaamme tästä saatavasta.

        11 Luovuttakaa heille jo tänä päivänä heidän peltonsa, viinitarhansa, öljypuunsa ja talonsa, ja luopukaa rahan korosta sekä viljasta, viinistä ja öljystä, jonka olette heille lainanneet."

        12 He vastasivat: "Me luovutamme ne emmekä vaadi heiltä mitään; me teemme, niinkuin olet sanonut". Ja minä kutsuin papit ja vannotin heidät tekemään näin.
        13 Minä myös pudistin helmukseni ja sanoin: "Jokaisen, joka ei tätä sanaa täytä, pudistakoon Jumala näin pois hänen talostansa ja vaivannäkönsä hedelmistä; näin hän tulkoon pudistetuksi ja tyhjennetyksi". Ja koko seurakunta sanoi: "Amen", ja ylisti Herraa. Ja kansa teki, niinkuin oli sanottu.

        14 Myöskään en minä eivätkä veljeni siitä päivästä asti, jona minut määrättiin olemaan heidän käskynhaltijanaan Juudan maassa, siis kuningas Artahsastan kahdennestakymmenennestä hallitusvuodesta aina hänen kolmanteenkymmenenteen toiseen hallitusvuoteensa saakka, eli kahtenatoista vuotena, syöneet käskynhaltijalle tulevaa ruokaa.

        15 Sillä aikaisemmat käskynhaltijat, jotka olivat olleet ennen minua, olivat rasittaneet kansaa ja ottaneet siltä leipää ja viiniä sekä vielä neljäkymmentä hopeasekeliä. Myöskin heidän palvelijansa olivat sortaneet kansaa. Mutta minä en tehnyt niin, sillä minä pelkäsin Jumalaa.

        16 Myöskin kävin minä itse käsiksi tämän muurin tekoon. Ja me emme ostaneet mitään peltoa. Ja kaikki minun palvelijani olivat kokoontuneet sinne työhön.
        17 Myös sata viisikymmentä miestä, juutalaisia ja esimiehiä, söi minun pöydässäni sekä ne, jotka ympärillämme olevista pakanakansoista tulivat meidän luoksemme.
        18 Ja mitä päivittäin valmistettiin ruuaksi, nimittäin härkä ja kuusi valiolammasta sekä lintuja, se valmistettiin minun kustannuksellani; ja joka kymmenes päivä hankittiin kaikenlaisia viinejä viljalti. Mutta siitä huolimatta minä en vaatinut itselleni käskynhaltijalle tulevaa ruokaa, koska työ painoi raskaasti tätä kansaa.
        19 Muista, Jumalani, minun hyväkseni kaikki, mitä minä olen tehnyt tämän kansan puolesta.
        Neh.5
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Neh. 5:1&rnd=1259265917357

        1 Minulle tuli tämä Herran sana:
        2 "Ihmislapsi, ennusta Israelin paimenia vastaan, ennusta ja sano heille-paimenille: Näin sanoo Herra, Herra: Voi Israelin paimenia, jotka ovat itseänsä kainneet! Eikö paimenten ole kaittava lampaita?

        3 Te olette syöneet rasvat, pukeneet päällenne villat, teurastaneet lihavat; mutta ette ole kainneet laumaa,
        4 ette ole vahvistaneet heikkoja, ette ole parantaneet sairaita, sitoneet haavoittuneita, tuoneet takaisin eksyneitä, etsineet kadonneita, vaan te olette vallinneet niitä tylysti ja väkivaltaisesti.

        5 Ja niin ne ovat hajaantuneet paimenta vailla ja joutuneet kaikkien metsän petojen syötäviksi-hajaantuneet ne ovat.
        6 Minun lampaani harhailevat kaikilla vuorilla ja kaikilla korkeilla kukkuloilla; pitkin koko maata ovat minun lampaani hajallaan, eikä kenkään niistä välitä eikä niitä etsi.

        7 Sentähden, paimenet, kuulkaa Herran sana:
        8 Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, totisesti, koska minun lampaani ovat ryöstettävinä ja koska minun lampaani ovat kaikkien metsän petojen syötävinä, kun paimenta ei ole ja kun minun paimeneni eivät välitä minun lampaistani, vaan minun paimeneni kaitsevat itseänsä, eivätkä kaitse minun lampaitani,

        9 sentähden, paimenet, kuulkaa Herran sana:
        10 Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn paimenten kimppuun, vaadin lampaani heidän kädestänsä ja teen lopun heidän lammasten-kaitsennastaan, eivätkä paimenet saa enää kaita itseänsä. Minä pelastan lampaani heidän kidastansa, eivätkä ne sitten enää ole heidän syötävinänsä.

        11 Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä itse etsin lampaani ja pidän niistä huolen.
        12 Niinkuin paimen pitää huolen laumastaan, kun hän on lampaittensa keskellä ja ne ovat hajallaan, niin minä pidän huolen lampaistani, ja minä pelastan ne joka paikasta, minne ne ovat hajaantuneet pilvisenä ja pimeänä päivänä.

        13 Minä vien ne pois kansojen seasta ja kokoan ne muista maista, tuon ne omaan maahansa ja kaitsen niitä Israelin vuorilla, puronotkoissa ja kaikissa maan asuttavissa paikoissa.
        14 Hyvillä ruokamailla minä niitä kaitsen, ja Israelin korkeilla vuorilla on niillä oleva laitumensa. Siellä ne saavat levätä hyvällä laitumella, ja lihava ruokamaa niillä on oleva Israelin vuorilla.

        15 Minä itse kaitsen lampaani ja vien itse ne lepäämään, sanoo Herra, Herra.
        16 Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa; mutta lihavat ja väkevät minä hävitän. Minä kaitsen niitä niin, kuin oikein on.

        17 Mutta te, minun lampaani! Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä tahdon tuomita lampaan ja lampaan, oinasten ja vuohipukkien välillä.
        18 Eikö teille riitä, että olette hyvällä laitumella, kun vielä tallaatte jaloillanne loput laitumestanne, ja että saatte juoda kirkasta vettä, kun vielä hämmennätte jaloillanne loput?
        19 Ja onko minun lampaitteni oltava laitumella siinä, mitä jalkanne ovat tallanneet, ja juotava sitä, mitä jalkanne ovat hämmentäneet?

        20 Sentähden sanoo Herra, Herra niille näin: Katso, minä, minä tuomitsen lihavan lampaan ja laihan lampaan välillä.
        21 Koska te olette kylki-ja niskavoimalla sysineet ja sarvillanne puskeneet kaikkia heikkoja, kunnes olette saaneet ne ajetuiksi ulos ja hajallensa,
        22 niin minä tahdon vapauttaa lampaani, etteivät ne enää jää ryöstettäviksi; ja minä tahdon tuomita lampaan ja lampaan välillä.

        23 Ja minä herätän heille yhden paimenen heitä kaitsemaan, palvelijani Daavidin; hän on kaitseva heitä ja oleva heidän paimenensa.
        24 Ja minä, Herra, olen heidän Jumalansa, ja minun palvelijani Daavid on ruhtinas heidän keskellänsä. Minä, Herra, olen puhunut.

        25 Ja minä teen heidän kanssansa rauhan liiton; minä lopetan maasta pahat eläimet, niin että he asuvat turvallisesti erämaassa ja nukkuvat metsiköissä;
        26 ja minä teen siunatuiksi heidät ja kaiken, mitä minun kukkulani ympärillä on, ja vuodatan sateen ajallansa-ne ovat siunauksen sateita.
        27 Ja kedon puut kantavat hedelmänsä, ja maa antaa satonsa, ja he saavat olla turvassa maassansa. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra, kun minä särjen heidän ikeensä puut ja pelastan heidät heidän orjuuttajainsa käsistä.

        28 Eivätkä he enää ole pakanain ryöstettävinä, eivätkä metsän pedot heitä syö, vaan he asuvat turvassa, kenenkään peloittelematta.
        29 Ja minä annan nousta heille istutuksen, joka on oleva kunniaksi, niin ettei heidän tarvitse siinä maassa menehtyä nälkään eikä enää kärsiä pakanain pilkkaa.

        30 Ja he tulevat tietämään, että minä, Herra, heidän Jumalansa, olen heidän kanssansa ja että he, Israelin heimo, ovat minun kansani, sanoo Herra, Herra.
        31 Niin, te olette minun lampaani, minun laitumeni lampaat, te ihmiset; minä olen teidän Jumalanne, sanoo Herra, Herra."
        Hes.34
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Hes. 34:1&rnd=1279658645282


    • Yeshua Pietari ja me

      Harmi että pienissä ja suurissa uskovienpiireissä on johdossa usein miehiä tai naisia jotka haluaa internet sivustoillaan, paikkakunnallaan, lahkoissa, kellareissa ja loosesseissan "paaveiksi" ! He haluavat ns. "paaviksi paavin paikalle" ! (huomattu on tämä....heitä ja heidän opetusta ei saisi heidän mukaan tutkia ja nuhdella Raamatun sanalla!)

      Johdolla on usein kävijöitä kohtaan pyrkimys suorittaa etsivien sielujen alistaminen.
      Ei heillä ole halua ja pyrkimystä todelliseen sisar veljes rakkauteen Yeshuassa, kauniista korulause puheistaan ja liturgioistaan huolimatta. Vaan heillä on mm; hengellistä ja maallista vallanhimoa ja lampaidensa talodellista hyväksikäyttöä.

      Johdon tai johtajien "hengellinen paisuminen ja narsismi" tukahduttaa muiden hengellisen kasvun! Älkää antako sitoa itseänne portto babyloniin, yksittäisiin henkilöihin, tai mihinkään pieniin lahkoin ja looseihin.

      Yeshua: Se joka teistä haluaa olla kaikkein suurin pesköön toisten jalat!
      Vapauteen Adonai Yeshua HaMashiach HaNostri on teidät vapauttanut!

      SEURAKUNNAN JOHTO:
      Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia monta kertaa avioituneet (paitsi jos jommankumman osapuolen kuolema on lopettanut liiton), Seurakunnan johtotehtävissä eivät voi toimia naiset, ahneet, juomarit, pikavihaiset eivätkä muutoinkaan ihmiset, jotka eivät elä sopusoinnussa Raamatun Kirjoitusten kanssa.

      Apostoli Paavalin sanoin:"seurakunnan kaitsijan on, niinkuin Elohimin huoneenhaltijan tulee, oltava nuhteeton, ei itserakas, ei pikavihainen, ei juomari, ei tappelija, ei häpeällisen voiton pyytäjä, vaan vieraanvarainen, hyvää rakastava, maltillinen, oikeamielinen, pyhä, itsensähillitseväinen; hänen tulee pysyä kiinni opinmukaisessa, luotettavassa sanassa, että olisi kykenevä sekä neuvomaan terveellä opilla että kumoamaan vastaansanojain väitteet. " (Tiit.1:7-9).

      Seurakunnan kaitsija / kaitsijat ei voi olla nainen, lesbo, bi tai homoseksuaalinen.

      Raamattu / naispaimenet
      (1.moos.3:6, 1.kor.11, 1.kor.14:33-35, 1.tim.2:8-15, 1.tim.3:12, ef.5:22-33, 1.piet.3:1-7)

      Raamattu / homot & lesbot ja papit (pappien rukoukset parisuhteenpuolesta ja siunaukset homoliittojen puolesta on vastoin Raamattua).
      (1.kor.6:9-10, room.1:18-32, room.3:23, room.6:23, juud.1:4, gal.5:17-26, 1.moos.19:5-7, 3.moos.18:22, 3.moos.20:13 )

      • Yeshua Pietari ja me

        ENNEMMIN KUUNELTAVA JUMALAA KUIN IHMISTÄ !

        JUMALATONTA HALLITSIJAA tai jumalatonta ihmistä ja heidän jumalattomia päätökisiä EI SAA KUUNELLA ! Vaikka hän tai he olisi auktoriteetin asemassa!
        Ei saa ottaa 666MikroSirua vaikka auktoriteettit siihen vielä tulee kehoittamaan!

        Yeshuan HaMashiach veljet ! Katsokaa joka puolella auktoriteetti sortaa, vainoo, hakkaa ja tappaa Yeshuan vähimpiä sisaria ja veljiä!

        http://www.stefanus.fi
        http://www.marttyyrikirkonystavat.fi
        http://ihmisoikeus.blogspot.com/
        Suomen vainotut kristityt - Persecuted Christian of Finland | Facebook
        http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=share&gid=369311148074

        Muslimaiden auktoriteetit käskee vielä maidensa kristittyjä sotaan Israelia ja juutalaisia vastaan, pitäköö heidän silloin sotia, ei pidä!
        Ennemmin pitää kuunella Jumalaa kuin jumalatonta hallitsijaa, näin on meillä ja muuallapäin maailmaa !
        Näin on tehnyt Mooses, Loot, David, Daniel, Yeshua, 12 opetuslasta, marttyyrit ja pyhät eilen ja tänään !

        2.Piet.1
        Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
        2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
        3 ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
        4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.

        Yeshua opetti...
        Älkää alistuko minkäänlaiseen orjuuteen, vapauteen Kristus on teidät vapauttanut !

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
        10 Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
        11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
        12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

        Voi voi EU-suomea...

        Sef.3:1
        Voi uppiniskaista ja saastutettua, voi väkivaltaista kaupunkia!
        2 Se ei ole totellut ääntä, ei huolinut kurituksesta, ei luottanut Herraan, ei lähestynyt Jumalaansa.
        3 Sen päämiehet sen keskellä ovat ärjyviä leijonia. Sen tuomarit ovat kuin sudet illalla, jotka eivät säästä mitään aamuksi.
        4 Sen profeetat ovat huikentelijoita, uskottomia miehiä. Sen papit saastuttavat pyhän ja tekevät väkivaltaa laille.


      • Yeshua Pietari ja me
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        ENNEMMIN KUUNELTAVA JUMALAA KUIN IHMISTÄ !

        JUMALATONTA HALLITSIJAA tai jumalatonta ihmistä ja heidän jumalattomia päätökisiä EI SAA KUUNELLA ! Vaikka hän tai he olisi auktoriteetin asemassa!
        Ei saa ottaa 666MikroSirua vaikka auktoriteettit siihen vielä tulee kehoittamaan!

        Yeshuan HaMashiach veljet ! Katsokaa joka puolella auktoriteetti sortaa, vainoo, hakkaa ja tappaa Yeshuan vähimpiä sisaria ja veljiä!

        http://www.stefanus.fi
        http://www.marttyyrikirkonystavat.fi
        http://ihmisoikeus.blogspot.com/
        Suomen vainotut kristityt - Persecuted Christian of Finland | Facebook
        http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=share&gid=369311148074

        Muslimaiden auktoriteetit käskee vielä maidensa kristittyjä sotaan Israelia ja juutalaisia vastaan, pitäköö heidän silloin sotia, ei pidä!
        Ennemmin pitää kuunella Jumalaa kuin jumalatonta hallitsijaa, näin on meillä ja muuallapäin maailmaa !
        Näin on tehnyt Mooses, Loot, David, Daniel, Yeshua, 12 opetuslasta, marttyyrit ja pyhät eilen ja tänään !

        2.Piet.1
        Mutta myös valheprofeettoja oli kansan seassa, niinkuin teidänkin keskuudessanne on oleva valheenopettajia, jotka salaa kuljettavat sisään turmiollisia harhaoppeja, kieltävätpä Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.
        2 Ja moni on seuraava heidän irstauksiaan, ja heidän tähtensä totuuden tie tulee häväistyksi;
        3 ja ahneudessaan he valheellisilla sanoilla kiskovat teistä hyötyä; mutta jo ammoisista ajoista heidän tuomionsa valvoo, eikä heidän perikatonsa torku.
        4 Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä, jotka syntiä tekivät, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin, ja hylkäsi heidät tuomiota varten säilytettäviksi.

        Yeshua opetti...
        Älkää alistuko minkäänlaiseen orjuuteen, vapauteen Kristus on teidät vapauttanut !

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
        10 Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
        11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
        12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

        Voi voi EU-suomea...

        Sef.3:1
        Voi uppiniskaista ja saastutettua, voi väkivaltaista kaupunkia!
        2 Se ei ole totellut ääntä, ei huolinut kurituksesta, ei luottanut Herraan, ei lähestynyt Jumalaansa.
        3 Sen päämiehet sen keskellä ovat ärjyviä leijonia. Sen tuomarit ovat kuin sudet illalla, jotka eivät säästä mitään aamuksi.
        4 Sen profeetat ovat huikentelijoita, uskottomia miehiä. Sen papit saastuttavat pyhän ja tekevät väkivaltaa laille.

        Oletko sinä ja te TOISET SOKEAT ensimmäisiä jotka tänäpäivänä kuuntelee auktoriteettia yhtä sokeasti kuin NATSI-SAKSASSA 1939-45
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsi-Saksa
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleiri
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_natsien_keskitysleireistä
        NÄMÄ IHMISET JOTKA SALLI SAKSAN NOUSUN SOKEESTI PALVOI AUKTORITEETTI JOHTAJIAAN ! HEKIN OLI PÄÄSTÄMÄSSÄ HEITÄ VALTAAN KUN VAIKENI !!!!

        Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu !

        Abba Jahve ei katso henkilöön, kuka on ensi iskuntekijä tai miekalla lyöjä !
        Jeshuan seuraajien ei pidä olla missään tekemisessä minkään sotaa käyvän osapuolen sotilaallissa tappamis toimissa (joh.18:36,ef.6:12).

        Jos Jeshuan seuraajat voivat lähteä tappamaan ja sotimaan niin ensin menköön laumallensa esikuvina paavi, arkkipiispat, piispat, naispapittaret, papit, kirkkojen vanhemmistot ja lahkojen maallikko saarnaajat, jne.. (kirkastamaan heidän Jumalaansa).


      • Evlutin Uhrit !
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        Oletko sinä ja te TOISET SOKEAT ensimmäisiä jotka tänäpäivänä kuuntelee auktoriteettia yhtä sokeasti kuin NATSI-SAKSASSA 1939-45
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsi-Saksa
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskitysleiri
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_natsien_keskitysleireistä
        NÄMÄ IHMISET JOTKA SALLI SAKSAN NOUSUN SOKEESTI PALVOI AUKTORITEETTI JOHTAJIAAN ! HEKIN OLI PÄÄSTÄMÄSSÄ HEITÄ VALTAAN KUN VAIKENI !!!!

        Joka miekkaan tarttuu se miekkaan hukkuu !

        Abba Jahve ei katso henkilöön, kuka on ensi iskuntekijä tai miekalla lyöjä !
        Jeshuan seuraajien ei pidä olla missään tekemisessä minkään sotaa käyvän osapuolen sotilaallissa tappamis toimissa (joh.18:36,ef.6:12).

        Jos Jeshuan seuraajat voivat lähteä tappamaan ja sotimaan niin ensin menköön laumallensa esikuvina paavi, arkkipiispat, piispat, naispapittaret, papit, kirkkojen vanhemmistot ja lahkojen maallikko saarnaajat, jne.. (kirkastamaan heidän Jumalaansa).

        Jotta totuus ei unhottuisi lue tämä kirjoitus huolella!
        Uskontojen uhrien tuki ry on kerännyt vaarallisen lahkon tunnuspiirteitä.
        (EVLUT SUUNTAUS JA EKUMEENISET LAHKOT JA LOOSIT TÄYTTÄÄ VAARALLISTEN LAHKOJEN TUNNUSPIIRTEITÄ!)
        http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto/lahko-kultti
        Mitä useampi seuraavista luonnehdinnoista osuu kohdalleen, sitä varmemmin olet tekemisissä vaarallisen uskonnollisen ryhmän kanssa:

        1. Johtaja/johtajat ovat aina oikeassa. Hän on arvostelun yläpuolella, koska hän on henkisesti kehittyneempi/Jumalan edustaja. Hänet on pidettävä tyytyväisenä ja käskyjä on aina toteltava.

        2. Mustavalkoinen maailmankuva: liikkeen opit ovat täydellisiä ja virheettömiä, niitä ei saa arvostella eikä tulkita. Toisenlaiset opit ja ajatukset ovat rappeutuneita ja pahoja. Oma yhteisö edustaa puhtautta, ulkomaailma pahuutta.

        3. Ota tai jätä -mentaliteetti: jos haluaa kehittyä henkisesti, on hyväksyttävä kaikki, mitä liike tarjoaa.

        4. Syyllistäminen ja ajattelun kontrollointi: kriittiset ajatukset ovat syntiä ja osoittavat jäsenen olevan hengellisesti kehittymätön. Sama pätee seksuaalisuuteen, tunne-elämään ja yksilöllisiin toiveisiin, mikäli ne poikkeavat ryhmän normeista. Puhdas oppilas ei ajattele omaa etuaan, vain ryhmän tai yhteisön etua.

        5. Jäsen eristetään ulkomaailmasta: entinen elämä ja ystävyyssuhteet ovat arvottomia. Jos sukulaiset tai vanhat kaverit arvostelevat yhteisöä tai sen oppeja, on parempi välttää heidän seuraansa. Jäsen painostetaan muuttamaan yhteisöön.

        6. Koskaan ei ehdi olla yksin. Osallistuminen ryhmän toimintoihin on pakollista. Jäsen joutuu alistumaan jatkuviin opin sisäistämiseen tähtääviin keskusteluihin ja luentotilaisuuksiin.

        7. Käännytystyö on velvollisuus.

        8. Omaisuus on luovutettava tai testamentattava liikkeelle. Sen toimintaa on tuettava kymmenyksin tms, vaikka ei olisi muita tuloja kuin opintoraha, työttömyyskorvaus tai kansaneläke. Liikkeen hyväksi on tehtävä jatkuvasti työtä ilman palkkaa ja lomapäiviä. Varoja hankitaan laittomasti tai eettisesti arveluttavin keinoin. Kalliita kursseja varten on otettava velkaa.

        9. Pelottelu: liikkeen hylännyt luopio kohtaa vastoinkäymisiä ja onnettomuuksia, kuoleman jälkeen hän joutuu helvettiin, jälleensyntyy eläimeksi tms. Vain liikkeen sisällä voi pelastua.

        Luokittelussa täytyy kuitenkin olla hyvin varovainen. Käytännössä jokaisessa lahkossa on joitakin "tuhoavan lahkon" piirteitä. Silti osa niiden jäsenistä voi olla täysin tyytyväinen asemaansa: kaikki ihmiset eivät edes halua pyrkiä riippumattomuuteen, vaan sitoutuvat mieluummin voimakkaan ryhmän identiteettiin. Se on heidän turvansa ja voimansa.

        Liioin omituisilta vaikuttavat uskomukset eivät merkitse samaa kuin vaarallisuus. Minkään uskonnon keskeiset väitteet eivät täytä tieteellisiä kriteereitä. Uskonnot ovat osa inhimillistä kokemusmaailmaa, eikä niiden opetuksia voi arvostella samalla tavoin kuin esim. matemaattisia yhtälöitä.

        Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö uskomuksia saisi kritisoida. Päinvastoin: jokaisen julkisuuteen astuvan ryhmän on myös siedettävä arvostelua. Ilman sananvapautta demokratia ei voisi toimia. Asiallinen kritiikki on paikallaan varsinkin silloin, kun uskomuksilla perustellaan ihmisoikeuksien loukkaamista.

        Ulkopuolinen kritiikki on tarpeen myös siksi, että pyrkiessään antamaan itsestään mahdollisimman positiivisen kuvan ulospäin lahkot usein salaavat olennaisia piirteitä itsessään. Näihin uusi tulokas tutustuu usein vasta sitten, kun hän on jo sitoutunut lahkon toimintaan ja omaksunut sen ajattelumallit.

        Autoritaarinen rakenne ja totalitaariset yksilön vapautta rajoittavat opit ovat kasvualusta, jolle tuhoisa lahko voi syntyä. Tuhoisuus riippuu ennen kaikkea johtajien mentaliteetista ja lahkon suhteesta muuhun yhteiskuntaan. Vainoharhainen johto ja konflikti ulkopuolisen maailman kanssa ovat yhdistelmä, joka äärimmillään johtaa joukkomurhiin.

        Koska sitten lahkon toimintaan voi puuttua? Maassamme vallitsee uskonnonvapaus, johon kuuluu aikuisen ihmisen oikeus harjoittaa haluamaansa uskontoa samoin kuin vanhempien oikeus antaa lapsilleen uskonnollista kasvatusta.

        Mielestäni viranomaisten olisi kuitenkin puututtava lahkon toimintaan silloin kun:

        - toiminta on selvästi rikollista ja lainvastaista,
        - ryhmän jäseniltä ja heidän lapsiltaan kielletään tarpeellinen lääkitys sairauteen,
        - ryhmän jäsenet ja/tai heidän lapsensa joutuvat kärsimään aliravitsemuksesta,
        - lapsia pahoinpidellään ja rangaistaan toistuvasti epäinhimillisin keinoin,
        - jäseniltä yksiselitteisesti kielletään yhteydenpito ulkomaailmaan, estetään fyysisesti poistumasta lahkon leiriltä, kurssikeskuksesta, temppelistä tms.,
        - jäsenien intimiteettisuojaa loukataan karkeasti pakottamalla heidät esimerkiksi sukupuoliyhdyntään johtajan kanssa vastoin tahtoaan, erityisesti tämä koskee lapsia.


      • Evlutin Uhrit!
        Evlutin Uhrit ! kirjoitti:

        Jotta totuus ei unhottuisi lue tämä kirjoitus huolella!
        Uskontojen uhrien tuki ry on kerännyt vaarallisen lahkon tunnuspiirteitä.
        (EVLUT SUUNTAUS JA EKUMEENISET LAHKOT JA LOOSIT TÄYTTÄÄ VAARALLISTEN LAHKOJEN TUNNUSPIIRTEITÄ!)
        http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto/lahko-kultti
        Mitä useampi seuraavista luonnehdinnoista osuu kohdalleen, sitä varmemmin olet tekemisissä vaarallisen uskonnollisen ryhmän kanssa:

        1. Johtaja/johtajat ovat aina oikeassa. Hän on arvostelun yläpuolella, koska hän on henkisesti kehittyneempi/Jumalan edustaja. Hänet on pidettävä tyytyväisenä ja käskyjä on aina toteltava.

        2. Mustavalkoinen maailmankuva: liikkeen opit ovat täydellisiä ja virheettömiä, niitä ei saa arvostella eikä tulkita. Toisenlaiset opit ja ajatukset ovat rappeutuneita ja pahoja. Oma yhteisö edustaa puhtautta, ulkomaailma pahuutta.

        3. Ota tai jätä -mentaliteetti: jos haluaa kehittyä henkisesti, on hyväksyttävä kaikki, mitä liike tarjoaa.

        4. Syyllistäminen ja ajattelun kontrollointi: kriittiset ajatukset ovat syntiä ja osoittavat jäsenen olevan hengellisesti kehittymätön. Sama pätee seksuaalisuuteen, tunne-elämään ja yksilöllisiin toiveisiin, mikäli ne poikkeavat ryhmän normeista. Puhdas oppilas ei ajattele omaa etuaan, vain ryhmän tai yhteisön etua.

        5. Jäsen eristetään ulkomaailmasta: entinen elämä ja ystävyyssuhteet ovat arvottomia. Jos sukulaiset tai vanhat kaverit arvostelevat yhteisöä tai sen oppeja, on parempi välttää heidän seuraansa. Jäsen painostetaan muuttamaan yhteisöön.

        6. Koskaan ei ehdi olla yksin. Osallistuminen ryhmän toimintoihin on pakollista. Jäsen joutuu alistumaan jatkuviin opin sisäistämiseen tähtääviin keskusteluihin ja luentotilaisuuksiin.

        7. Käännytystyö on velvollisuus.

        8. Omaisuus on luovutettava tai testamentattava liikkeelle. Sen toimintaa on tuettava kymmenyksin tms, vaikka ei olisi muita tuloja kuin opintoraha, työttömyyskorvaus tai kansaneläke. Liikkeen hyväksi on tehtävä jatkuvasti työtä ilman palkkaa ja lomapäiviä. Varoja hankitaan laittomasti tai eettisesti arveluttavin keinoin. Kalliita kursseja varten on otettava velkaa.

        9. Pelottelu: liikkeen hylännyt luopio kohtaa vastoinkäymisiä ja onnettomuuksia, kuoleman jälkeen hän joutuu helvettiin, jälleensyntyy eläimeksi tms. Vain liikkeen sisällä voi pelastua.

        Luokittelussa täytyy kuitenkin olla hyvin varovainen. Käytännössä jokaisessa lahkossa on joitakin "tuhoavan lahkon" piirteitä. Silti osa niiden jäsenistä voi olla täysin tyytyväinen asemaansa: kaikki ihmiset eivät edes halua pyrkiä riippumattomuuteen, vaan sitoutuvat mieluummin voimakkaan ryhmän identiteettiin. Se on heidän turvansa ja voimansa.

        Liioin omituisilta vaikuttavat uskomukset eivät merkitse samaa kuin vaarallisuus. Minkään uskonnon keskeiset väitteet eivät täytä tieteellisiä kriteereitä. Uskonnot ovat osa inhimillistä kokemusmaailmaa, eikä niiden opetuksia voi arvostella samalla tavoin kuin esim. matemaattisia yhtälöitä.

        Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö uskomuksia saisi kritisoida. Päinvastoin: jokaisen julkisuuteen astuvan ryhmän on myös siedettävä arvostelua. Ilman sananvapautta demokratia ei voisi toimia. Asiallinen kritiikki on paikallaan varsinkin silloin, kun uskomuksilla perustellaan ihmisoikeuksien loukkaamista.

        Ulkopuolinen kritiikki on tarpeen myös siksi, että pyrkiessään antamaan itsestään mahdollisimman positiivisen kuvan ulospäin lahkot usein salaavat olennaisia piirteitä itsessään. Näihin uusi tulokas tutustuu usein vasta sitten, kun hän on jo sitoutunut lahkon toimintaan ja omaksunut sen ajattelumallit.

        Autoritaarinen rakenne ja totalitaariset yksilön vapautta rajoittavat opit ovat kasvualusta, jolle tuhoisa lahko voi syntyä. Tuhoisuus riippuu ennen kaikkea johtajien mentaliteetista ja lahkon suhteesta muuhun yhteiskuntaan. Vainoharhainen johto ja konflikti ulkopuolisen maailman kanssa ovat yhdistelmä, joka äärimmillään johtaa joukkomurhiin.

        Koska sitten lahkon toimintaan voi puuttua? Maassamme vallitsee uskonnonvapaus, johon kuuluu aikuisen ihmisen oikeus harjoittaa haluamaansa uskontoa samoin kuin vanhempien oikeus antaa lapsilleen uskonnollista kasvatusta.

        Mielestäni viranomaisten olisi kuitenkin puututtava lahkon toimintaan silloin kun:

        - toiminta on selvästi rikollista ja lainvastaista,
        - ryhmän jäseniltä ja heidän lapsiltaan kielletään tarpeellinen lääkitys sairauteen,
        - ryhmän jäsenet ja/tai heidän lapsensa joutuvat kärsimään aliravitsemuksesta,
        - lapsia pahoinpidellään ja rangaistaan toistuvasti epäinhimillisin keinoin,
        - jäseniltä yksiselitteisesti kielletään yhteydenpito ulkomaailmaan, estetään fyysisesti poistumasta lahkon leiriltä, kurssikeskuksesta, temppelistä tms.,
        - jäsenien intimiteettisuojaa loukataan karkeasti pakottamalla heidät esimerkiksi sukupuoliyhdyntään johtajan kanssa vastoin tahtoaan, erityisesti tämä koskee lapsia.

        Oletko huomannut, että internetin keskustelupalstoilla, facebookissa, täällä suomi24 profetia ja uskontopalstoilla kirjoittaa joku/joitakin hengellisesti narsisteja.
        Joidenka viestit saavat sinut tuntemaan olosi kurjaksi? Onko kirjoittajissa joku, jonka viestien lukeminen kuluttaa sinua henkisesti ja saa sinut surulliselle tai ärtyisälle mielelle?

        Sopivatko nämä tuntomerkit johonkin kirjoittajaan, ekumeeniseen palkkapaimeneen tai lahkon ja loosin maallikko saarnaajaan, uskovienyhteisön johtavassa asemassa olevaan kristittyyyn yksityishenkilöön:

        1. Hän on itsekeskeinen, hänen uskomuksensa ovat kaikkein tärkeimmät.

        2. Hän projisoi tietämättömyytensä ja epäjohdonmukaisuutensa muihin, kova syyttämään muita antimormonisteiksi, ei koskaan hänen kirkkonsa tai suuntauksensa vika.

        3. Omatunto vajavainen tai olematon, mitä tulee mormonien verikoston, moniavioisuuden tai rotusorron aiheuttamiin inhimillisiin kärsimyksiin. Kristittyjen oikeuteen käydä aseellista sotaa valtionjohdon niin käskiessä (joh.18:36, ef.6:12).

        4. Epäherkkä ei-mormonien, ei-jehovan todistajien, ei-evlut, ei saman suuntauksen hengellisille ja uskonnollisille tarpeille ja tunteille.

        5. Hyvä julkisivu, "kokenut", "uskossa kestävä", "laajalti asioita tutkinut", joilla tehdä vaikutus toisiin saman suuntauksensa jäseniin.

        6. Oikeutettu manipuloimaan kirjoittajia, ainakin yrittämään, tyydyttääkseen pätemisen tarvettaan ja osoittaakseen kirkkonsa tai pienpiirinsä "ainoaksi oikeaksi".

        7. Järkiperäistää, elää järjellä, vääntää keskustelun omaksi edukseen toisen kustannuksella.

        8. Jos joutuu ansaan, jatkaa kirjoittamista, toistaa samaa, antaa samoja vanhoja linkkejä, ei vastaa, vaihtaa aihetta tai suuttuu. Jopa poistaa keskustelu ketjusta viestejä joissa ilmenee hänen puhuneen itsensä pussiin.

        9. Ei jaa omia hengellisiä ajatuksiaan, motiivejaan eikä tunteitaan.

        10. Pakko saada sanoa ensimmäinen ja viimeinen sana.

        11. Ei ilmaise koskaan arvostusta tai kunnioitusta muiden hengellisiä näkemyksiä kohtaan.

        12. Vakuuttunut siitä että hän tietää enemmän kuin muut ja hänen kirkkonsa ja suuntauksen tekee kaiken oikein.

        13. Hyvin ristiriitainen, koska mormonismi suuntauksen oppi tai muiden suuntausten kristillinen opetus on ristiriitainen - ei myönnä tätä, vaan hänen on oltava oikeassa ja voitettava.

        14. Ilmoittaa, ei keskustele.

        15. Kertoo, ei kysy.

        16. Jatkuva "tiedän että on totta" -hokeminen, "eikä minun tarvitse kuunnella sinun näkökantojasi tai ajatuksiasi".

        17. Kokee olevansa aina väärinymmärretty ja kirkkoansa sorrettavan, jos joku ei ole samaa mieltä hänen kanssaan.

        18. Ei lue ajatuksella kirjoittamaasi, ei kuuntele tai ota Sinua todesta, ei välitä.

        19. Tunnet olosi kurjaksi häntä lukiessasi.

        20. Hän kuluttaa sinua.

        21. heidän täytyy olla huomion keskuksena

        22. He ylläpitävät alituista taristelöu tilannetta

        23. Heidän paras aseensa on syyllisyyden tunto

        24. He murtavat itsetunnon/tunnot

        25. He ei tajua toisten tarpeita

        26. Heillä on suuri ärsykkeiden ja virikkeiden tarve

        27. He onnistuvat harhauttamaan useimpia

        28. He rakastavat alistamisjärjestelmiä

        29. He pääsee valtaan helpoiten kristillisissä piireissä

        30. He käy heikoimpien kimppuu

        31. He antautuu vallanhuumaan. Haluvat herroina hallita ja vallita jopa jäsenten omaisuutta.

        32. Hän (tai he) ovat minä keskeisiä

        Tunteeko joku samoin? Pääsemme tästä, jos johdonmukaisesti lakkaamme vastaamasta hänen viesteihinsä emmekä piittaa siitä, mitä hän meille kirjoittaa. Narsisteihin ei muu auta.

        MITEN ASIAAN VOI VAIKUTTAA?
        1. ÄLÄ LUOTA ASIOIDEN KORJAANTUMISEEN
        2. KATKAISE YHTEYS HEIHIN


    • M@k3

      Porttokirkko on haukkumasana joka on syntynyt katkerien lahkolaisten suussa kun he katteellisina katselevat paremmin menestyvää ja avoimempaa uskontoa.

      Kunnon lahkossa kaikki on kiellettyä ja elämän pitää olla ikävää jotta se on hyvää ja oikeaa elämää.

      • Yeshua Pietari ja me

        Portto sana ja sen tyttäret löytyy ilmestyskirjasta!
        (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, room.1, miik.3:11 jne...)


        Ilm.17:4
        Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
        5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
        6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

        Ilm.18:4
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        6 Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        7 Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
        8 sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."

        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm


      • Yeshua Pietari ja me
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        Portto sana ja sen tyttäret löytyy ilmestyskirjasta!
        (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, room.1, miik.3:11 jne...)


        Ilm.17:4
        Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
        5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
        6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

        Ilm.18:4
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        6 Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        7 Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
        8 sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."

        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm

        Evlut suuntaus on pyhien ja marttyyrien veressä!
        "armonvuonna 1917-18" silloinen evlut arkkipiispa sanoi köyhien tappamisen olevan heidän jumalan tahoa kun köyhällistö sanoi halauvansa inhimilliset työajat ja määräosan leipää!

        Jokainen Yeshuan seuraaja on Raamatun mukaan Pyhä Yeshuassa!

        Ekumeeniset lahkot ja loosit ja heidän jäsenet valtiojohdossa (eduskunta puolueet kaupunkien kuntien ja valtion virkamieseliitti) ja hengellisillä valtapaikoilla palvoo kuolleiten luita, ja vainoo ja sortaa eläviä pyhiä !

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ef. 6:1&rnd=1339329837187

        Hei! Palkkapaimenet ja kirkkoruhtinaat!

        Miik.3:10
        rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä.
        11 Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: "Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta."
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Miika 3:1&rnd=1339329912177


      • Yeshua Pietari ja me
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        Evlut suuntaus on pyhien ja marttyyrien veressä!
        "armonvuonna 1917-18" silloinen evlut arkkipiispa sanoi köyhien tappamisen olevan heidän jumalan tahoa kun köyhällistö sanoi halauvansa inhimilliset työajat ja määräosan leipää!

        Jokainen Yeshuan seuraaja on Raamatun mukaan Pyhä Yeshuassa!

        Ekumeeniset lahkot ja loosit ja heidän jäsenet valtiojohdossa (eduskunta puolueet kaupunkien kuntien ja valtion virkamieseliitti) ja hengellisillä valtapaikoilla palvoo kuolleiten luita, ja vainoo ja sortaa eläviä pyhiä !

        Ef.6:9
        Ja te isännät, tehkää samoin heille, jättäkää pois uhkaileminen, sillä tiedättehän, että sekä heidän että teidän Herranne on taivaissa ja ettei hän katso henkilöön.
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ef. 6:1&rnd=1339329837187

        Hei! Palkkapaimenet ja kirkkoruhtinaat!

        Miik.3:10
        rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä.
        11 Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraan he turvautuvat, sanoen: "Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta."
        http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Miika 3:1&rnd=1339329912177

        Älä kuulu evlut suuntaukseen! Eroa heti kun voit! Koska... Raamatun mukaan portto babylonista täytyy lähteä ulos jotta ei tule heidän synteihin osalliseksi!

        Kirkko on rakennus ei seurakunta!
        Katso aikajanalta suurimmat suuntaukset.
        Evlut suuntaus ja idän ortodoksit ovat tässä suuntauksia muiden joukossa.
        Jota on pois tippunut sanan Yeshua Kalliolta. Tällähetkellä maailmassa lienee noin 3000 erinlaista kristillistä suuntausta.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Kristitytkaavio-uusi.png
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko

        Raamatun sana kehoittaa Yeshuan seuraaajia lähtemään ulos portto babylonista (ekumeniasta).
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/ekumenia.html
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/Kirkkojenopetukset
        http://koti.phnet.fi/petripaavola/ekumenia.html
        http://www.israel-apu.org/kirjat/apostsrk.html
        http://www.kolumbus.fi/gematria/apsrk0.htm

        Jotta ei tule heidän synteihin osalliseksi. Synteihin mitä he ovat tehneet ja tekevät historian ajalla. Ei sitä pysty parantamaan, kertoo sana (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, ef.5:27, room.1. Ojentautumiskehoitus hebr.11:1, room.12:2, apt.2:40).
        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm

        TV7 Isännän pöydässä - Haastateltavana entinen saatanapalvooja vapaamuurari Juhani Julin
        Ohjelma nauhoitettiin kesäkuun 6. päivänä 2011 ja Jumala kutsui Juhani Julinin Taivaan kotiin kesäkuun 23. päivänä.
        http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=15677
        Tietoisesti taikka tietämättään antikristusta palvovat Vapaamuurarit tuovat ja saavat aikaan looseihinsa, seurakuntiin ja kirkkolaitos instituutioihin hengellisen kuoleman.

        Heitä on tänään EU-suomessa noin 8000 (piispoja, pappeja ja vanhemmistoa).
        Armon vuonna 1986 75% heistä kuului myös evlut suuntaukseen kertoi tutkija Harri Heino kirjassaan vuonna 1986 .

        Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat
        http://vaparit.blogspot.com/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html

        Vapaamuurarius ja Kristinusko
        - Suomalaisen vapaamuurariliikkeen uskonnollisuuden ja etiikan tarkastelu
        kirj; Harri Heino
        ISBN 951-693-115-4
        ISSN 0781-898-x
        Kirkontutkimuskeskus sarja A 46. 1986

        Tuossa videossa Juhani Julin kertoo tästä kirjasta

        Vapaamuurarien salaiset opit
        kirj; John Ankerberg ja John Weldon
        kirj suomalaisen liiteosasto; Kuva ja Sana Leo Meller 1995
        suomalainen kustantaja: Kuva ja Sana 1995
        ISBN 951-585-013-4
        alkuperäisteos; The Secret Teachings of The Masonic Lodge 1990

        Ekumeenisen evlut suuntauksen tutkimuslaitos hyväksyi okkultistisen vapaamuurariuden kristinuskoksi Kertoo Harri Veijonen .

        http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/usko/349/vapaamuurareissa_jasenina_kymmenia_kirkon_tyontekijoita

        http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/vapaamuurareiden-uusin-jasenluettelo-salatut-nimet

        http://markkupapinniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54138-ei-todellista-itsenaisyytta-ilman-demokratiaa-hyva-veli-seurat-demokratian-jarruna

        http://www.facebook.com/notes/eero-kavasto/rukous-vapaamuurariudesta-hvapautumiseksi/148104305253343


      • M@k3
        Yeshua Pietari ja me kirjoitti:

        Portto sana ja sen tyttäret löytyy ilmestyskirjasta!
        (jer.51:6-9, 2.kor.6:14-18, ilm.18:4-5, room.1, miik.3:11 jne...)


        Ilm.17:4
        Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
        5 Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: "Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti".
        6 Ja minä näin sen naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä; ja nähdessäni hänet minä suuresti ihmettelin.

        Ilm.18:4
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.
        5 Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa.
        6 Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.
        7 Niin paljon kuin hän on itselleen kunniaa ja hekumaa hankkinut, niin paljon antakaa hänelle vaivaa ja surua. Koska hän sanoo sydämessään: 'Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä',
        8 sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."

        http://wwnet.fi/users/veijone/kirkko.htm

        Arvaappa mikä se Babylonin salaisuus on, joka Johannestakin kauhistutti ja ihmetytti?

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Mesopotamian_muinaisusko_ja_Raamattu


    • Yeshua Pietari ja me

      Evlut suuntaus on yksi ISO LAHKO! Kirjastoista kautta maan löytyy tämä kirja jossa on kerrottu osa sitä...Mihin Suomi tänään uskoo. Porvoo: WSOY, 1997. ISBN 951-021-197-4.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Harri_Heino

      Moni suomalainen joutuu myös evlut suuntauksen hegellisen ja maallisen hyväksikäytön uhriksi ja siten hengellisen väkivallan uhriksi!
      http://www.hs.fi/kirjat/artikkeli/Uskonnollisesti yhtenäisellä Suomella on vielä pitkä matkamonikulttuurisuuteenLuterilaisen kirkon ote kansasta pitää/970813220

      https://www.google.fi/#hl=fi&gs_nf=1&cp=29&gs_id=eb&xhr=t&q=harri heino mihin suomi tänään uskoo&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=mihin suomi uskoo harri heino&aq=0bK&aqi=g-bK2&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=1497d7c17c475bfc&biw=1421&bih=998

      Tällä sivustolla on hyviä suuntaa antavia ohejeita! :)

      Uskontojen uhrien tuki ry
      (ehkä ekumenikkojen ja evlut suuntauksen ylläpitämä rekisteröitynyt yhdistys ?)

      16 kriteeriä vaarallisuuden arvioinnin avuksi
      http://www.uskontojenuhrientuki.fi/ahdistava-uskonto/lahkon-vaarallisuus
      Lahkon vaarallisuuden arvaamista voi helpottaa alla oleva luettelo. Jokaisen kohdan voi arvioida esimerkiksi asteikolla yhdestä viiteen: 1) ei juuri lainkaan, 2) vähän, 3) jonkin verran, 4) paljon, 5) erittäin paljon. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä vaarallisempi ryhmä.

      1. Sisäinen kontrolli: miten paljon lahko määrää jäseniensä henkilökohtaisista asioista, jäsenen velvollisuus raportoida tekemisistään ylemmässä asemassa oleville.

      2. Johtaja(i)n autoritaarisuus: kuinka erehtymättöminä johdon määräyksiä on pidettävä, suljetaanko niiden arvostelija ulkopuolelle. Velvollisuus totella johtajan/johtajien käskyjä.

      3. Opillinen dogmaattisuus: todellisuuskäsityksen ja oppien jäykkyys. Suvaitsemattomuus erilaista ajattelua kohtaan. Kuinka pitkälle oppi ajattelee jäsenen puolesta tarjoten valmiit mielipiteet.

      4. Syyllistäminen: onko jäsenen etsittävä vikaa aina itsestään, jos ei sopeudu yhteisöön.

      5. Vainoharhaisuus: kuinka paljon jäseniä pelotellaan todellisilla tai kuvitelluilla vihollisilla, joita voivat olla erilaiset viranomaiset, virallinen (lääke)tiede, ja ennen kaikkea lahkosta lähteneet ja siihen kriittisesti suhtautuvat entiset jäsenet.

      6. Maailmankielteisyys: näkeekö lahko "maallisen" elämän lahkon ulkopuolella täysin arvottomana. Väittääkö se lahkoon kuulumattomien ihmisten joutuvan kuoleman jälkeen helvettiin tai syntyvän uudestaan huonoihin oloihin. Onko sillä apokalyptinen visio, jossa maailmanloppu on lähellä ja vain lahkon sitoutuneet jäsenet pelastuvat.

      7. Sensuuri: missä määrin johto rajoittaa jäsenten mahdollisuutta tutustua ulkopuolisiin näkemyksiin lahkosta. Suoran kiellon lisäksi sensuuri toimii usein epäsuorana ryhmäpaineena: kunnon jäsenen ei odoteta haaskaavan aikaansa "maallisiin" tai "demonisiin” tiedonlähteisiin.

      8. Ihmissuhteiden rajoittaminen: onko painetta hylätä eri tavalla ajattelevien ystävien ja omaisten seura, "entinen elämä" harrastuksineen ja ilonaiheineen.

      9. Uusien jäsenien värväys: kuinka paljon painoa annetaan uusien jäsenien hankkimiselle ja lähetystyölle.

      10. Peiteryhmät: kuinka suuri määrä lahkolla on sen määräysvaltaan kuuluvia ryhmiä, joilla on toinen nimi kuin lahkolla, esim. peiteyhtiöt ja "hyväntekeväisyysjärjestöt", joiden tosiasiallinen tarkoitus on tuoda lisää kannattajia ja rahaa.

      11. Varakkuus: kuinka paljon rahaa ja/tai omaisuutta lahkolla on käytössään tai se pyrkii haalimaan; miten paljon jäseniä painostetaan lahjoittamaan omaisuuttaan lahkolle (esim. kymmenykset tuloista, "erikoiskolehdit", lahkolle testamentatut perinnöt).

      12. Poliittinen vaikutusvalta: kuinka paljon poliittista vaikutusvalta lahko haluaa tai on pystynyt hankkimaan esim. sijoittamalla jäseniään vaikutusvaltaisiin asemiin yhteiskunnassa.

      13. Seksuaalinen manipulaatio: kuinka tarkkaan johtajat määräävät alaistensa seksielämästä.

      14. Eroa harkitsevien painostus: kuinka voimakkaasti jäseniä pyritään estämään lähtemästä liikkeestä tai kuinka paljon entisiä jäseniä painostetaan liittymään takaisin lahkoon, esim. yöllisten puhelinsoittojen avulla.

      15. Väkivallan ja sodan hyväksyminen kun johto harjoittaa sitä tai on kyse liikkeen edusta.
      (historiassa hyvä esimerkki ekumeeniset suuntaukset evlut, kat, ortod, helluntai, ja vapaat suunnat)
      16. Totisuus: kyvyttömyys sietää ryhmään, sen johtajiin tai oppeihin kohdistuvaa leikinlaskua.

    • jhgihdsuigh

      Tässä on kyse taas siitä että miehet pelkää asemansa menettämistä. Ei mistään muusta. Raamatussa on paljon muitakin kohtia mitkä ei toteudeu nyky-yhteiskunnassa, tämä naispappeus sekä homouskysymykset on vain nostettu pinnalle, koska ei miesuskovilla ole muuta tekemistä kuin loukata vähemmistöjä. Uskokaa jo että Jeesus ei hyvällä katso tuota teidän tuomitsemista.

    • Anonyymi

      Kun pääsette irti Baabelin sekauskonnosta, on seuraava selvitettävä, mitä sitten tehdään? Mihin nyt mennään? Videossa on siitä opetus ja osoite:
      https://youtu.be/4w_MT0UVlTM

    • Anonyymi

      Kannatetaan.
      Naantalissa ei kohta ole enää helluntaiseurakuntaa. Mutta näyttää nimilaatta olevan vielä paikalla. Miksi?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5896
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2536
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1785
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe