Terminator - The Sarah Connor Chronicles

Scifisti1977

Eli Suomeksi:

Terminator - Sarah Connorin aikakirjat (2008-2009).

Mitä mieltä ollaan täällä tästä sarjasta?

Itse voin sanoa kaikki Terminator -elokuvat sekä tämän sarjan nähneenä, että kyseessä on LOISTAVA ja harvinaisen onnistunut sarja. Surullista oli se, että sarja jäi pahasti kesken kun se lopetettiin kahden kauden jälkeen. Puhetta on tosin ollut elokuvasta..toivottavasti tulee!

Sarja luo oman kaanoninsa Terminator 2 - Tuomiopäivä elokuvan jälkeisestä ajasta. Eli Terminator 3 elokuvaa ei huomioitu sarjassa ollenkaan. Sarah Connorina nähdään loistava Lena Headey ja John Connorina Thomas Dekker.

Sarja esittelee uuden hyvän terminaattorin, Cameronin, jota näyttelee upea Summer Glau.

Sarjassa nähdään myös Kyle Reese ja hänen veljensä Derek Reese.

Sarjan ideana on mikäs muukaan kuin sama vanha tuomiopäivän estäminen ja Skynettiä vastaan taisteleminen. Jahdataan kehittynyttä tekoälykonetta, uutta teknologiaa, paetaan tietenkin pahoja terminaattoreita ja matkustetaan jopa ajassa. Pilotti alkaa, että ollaan vuodessa 1999 ja ihmiset alkavat päästä Sarah Connorin jäljille. Ainoa keino on paeta ja he pakenevatkin aikakoneella 8 vuotta eteenpäin vuoteen 2007. Tästä sarja sitten alkaakin oikein kunnolla.

Sarjan alkaa aika hitaasti, vaikka mielestäni pilotti oli jo erittäin onnistunut.Odotin huonoa, mutta se olikin hyvä. Jaksot paranevat vaan, kunnes ehkä 2. kauden keskellä on vähän tylsempiä jaksoja. Mutta sarja loppuu oikein loistaviin pariin jaksoon.

Jos joku muistaa Garbage -yhtyeen 90-luvulta, niin sen laulaja Shirley Manson näyttelee 2.kaudella sarjassa. Aivan loistava näyttelijäkin!

Sarja on loistava ja sen ainoa huono puoli on, että se loppuu todella pahasti kesken. Silti suosittelen katsomaan. Jos Teminator Salvation -elokuva oli pettymys, katso T1 ja T2 ja ala sen jälkeen seuraamaan sarjaa. Et pety.

Erinomaista viihdettä!

Scifisti1977

3

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ensign doe

      sydän särkyy joka kerta kun katsoo sarjan. mutta fox ei saanut kaupiteltua sarjaa umpitylsille amerikkalaisille niin siinä se. kesken jäi. voitti kaikki arskan leffat. summer glau FTW!

    • ....................

      Oli muuten oikein lysti sarja. Aluksi olin hyvin skeptinen (kuten tavallista) ja meinasin, että homma on jo alusta asti pilalla, olihan mukana söpö tytsi-tuhoaja, joka oli mielestäni jo merkki tyypillisestä teinipoikiin vetoavasta legendaariseen elokuvaan löyhästi perustuvasta pyllynpyörityshowsta. Muutenkin olin sitä mieltä, että pyhäinhäväistystähän tässä oltiin valmisteltu. Eikä sarja ensi alkuun vakuuttanutkaan, mutta ei se niin huonoltakaan vaikuttanut, etteikö olisi voinut antaa sille mahdollisuutta muutaman jaksollisen verran. Joka tapauksessa sarja parani edetessään ja kakkoskaudella oli jo paljonkin seurattavaa eri juonipolkujen myötä. En verrannut sarjaa elokuviin, vaan pidin sitä omana juttunaan ja homma toimi vallan mainiosti. Harmittaa hitosti, ettei kolmatta kautta nähty, oli meinaan paljon mainettaan parempi sarja. Tykkäsin, juu, ja katsoin sarjan toistamiseenkin uusintakierroksella.

      Niin, enkä loppujen lopuksi pistänyt ollenkaan pahakseni, että Summer Glau pyöritti pyllyään, vaikkei se sarjan pointti ollutkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe