verkkokauppa.com tilauksen monimutkaistumista

comcomcom

Kun yritin tilata verkkokauppa.com:ista tuotteita niin tilauksen lopulla tuli tällainen ikkuna:


Maksukortin varmennus

Maksukortin kelpoisuus varmennetaan yhden euron suuruisella katevarauksella, joka poistuu aikaisintaan seuraavana työpäivänä ja viimeistään 30 päivän kuluessa kortin myöntäjästä riippuen. Itse veloitus tapahtuu vasta tilauksen toimituksen yhteydessä.

Summa: 1.0
Valuutta: EUR
Tyyppi :
Numero:
Voimassa:
CSC / CVV2:


Muissa nettikaupoissa on riittänyt verkkopankin valinta, josta ollaan veloitettu tuotteen hinta ja niin se on ennen verkkokauppa.com:issakin toiminut.
No taitaa jäädä tilaus tekemättä ja ostaa jostain muusta verkkokaupassa jossa laskutus toimii ilman turhien tietojen antamista suoraan verkkopankin kautta.
Onko tuo sivu ja tietojen kysely asiallinen, vai kenties joku tietojenkalastelusivu?

8

1302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2+6

      Yleensäkin verkkokauppa.comista tavaran tilaaminen on nykyään riskipeliä. Varastosaldot eivät pidä paikkaansa eivätkä toimitusajat. Tämä on pannut itseni luopumaan verkkokauppa.comista ainakin niin pitkäksi aikaa että saavat systeeminsä jälleen toimimaan. Hintatasokaan ei usein enää ole kilpailukykyinen.

      Nuo tiedot, mitä kortista kysytään, ovat mielestäni käytössä aivan vakiintuneesti muuallakin. Euron katevaraus on harvinaisempaa. Toisaalta koko kauppasummaa ei veloiteta ennen tavaran toimittamista. Monessa paikkassa veloitus tapahtuu kokonaisuudessaan heti tilattaessa.

    • 10+7

      1) Verkkopankin valinta riittää jos maksaa suoraan pankkitililtä ja samoin se myös verkkokaupa.comissa. Luottokortilla maksettaessa nuo tiedot täytyy antaa aina kaikissa kaupoissa -> tuo asia aivan OK. Jos et halua maksaa kortilla, niin verkkokaupassakin voi maksaa tililtä (kuten siis ilmeiseti olet muissa kaupoissa tehnyt.)

      2) Euron katevaraus on vähän outo, mutta varmaan aika harmiton.

      3) Kuten edellinen vastaajakin tähdentäisin vielä tuota "veloitetaan lähetettäessä" -käytännön erinomaisuutta. Jos nimittäin maksu veloitetaan heti tilattaessa ja tuote onkin loppu -> kurjaa ja tilauksen peruminen hankalampaa kuin silloin kun raha ei ole vielä vaihtanut omistajaa

    • lkkkkkl

      En ole nyt vähään aikaan sieltä tilannut, mut heillä ennen ollut käytäntö, et jos tuotetta joutuu odottamaan ja sen hinta laskee sinä aikana, myyvät sen alennetulla hinnalla ja liikaa maksettu jää verkkokaupan "tilille" seuraavaan ostoskertaan käytettäväksi. Olisiko tämä uusi systeemi sitten, että veloittavat ostoksen vasta, kun tavara lähtee.

    • 1819

      Tuo tilin veloittaminen vasta kun tavara lähtee, on ilmeisen uutta. Noin kuukausi sitten tein tilauksen verkkokauppa.comista ja maksoin debit-kortilla. Koko maksu lähti heti tililtä.

      Koska tavara ei lähtenyt viikon sisällä liikkeelle, vaikka sitä oli varastossa yli 25 kpl, peruin tilauksen. Rahat olivat takaisin tililläni 2 päivässä. Tässä vaiheessa sivuille oli ilmestenyt tieto, että varastosaldot eivät pidä paikkaansa välttämättä.

      • Erittäin ärsyyntynyt

        Minäkään en enää tilaa Verkkokauppa.com:sta mitään. Tilaushetkestä on nyt kulunut 10 päivää eikä ilmoitusta saapumisesta ole kuulunut. Eivät vastaa puhelimeen eivätkä sähköposteihin. Surkeaa palvelua.


    • pettynyt62

      Tässä koitin kans tehdä tilausta verkkokauppa.comista eipä tuo onnistunut kun eivät hyväksy visa elecronia, monta päivää yritin ja odotin josko tilaus menee läpi muttaeipä onnistunut osamaksu tai lasku tilaus. eipä auttanut kuin ostaa sama tuote toisesta kaupasta ongelmitta.

      • 2010

        Kyllä Visa Electronin pitäisi käydä.

        http://www.verkkokauppa.com/fi/maksutavat

        Onko kysymys siitä, että Electroniasi ei ole aktivoitu verkkomaksamiseen? Kaikkien pankkien kortit eivät toimi verkkomaksamisessa suoraan, vaan ne täytyy aktivoida verkkopankissa verkkomaksamiseen. Tämä siis koskee kaikkia muitakin nettiostopaikkoja kuin verkkokauppa.com.


      • 6t78yhuijadf

        visa elctron = köyhä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5275
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3287
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1415
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe