Kokemuksia Finswinger-seurasta?

Nainen/Mies

Siis kannattaako liittyminen? Pari kyseessä. Löytyykö ihan oikeasti parinvaihdosta/kimpasta kiinnostuneita?

48

22682

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin on

      No miksikäs oletat, että siihen on liitytty? Kahvia juomaan ja viineriä syömään, vai?

      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://tier.loverevenue.com/tiny/uhFGY
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


    • pari_46

      Me olemme ainakin tavanneet useita pareja ko. foorumilta.
      Suosittelemme.

      • Nainen/Mies

        Kiitos pari_46 teille asiallisesta vastauksesta. Tuo Näin on: toivottavasti emme törmää asian tiimoilta!


      • Näin on
        Nainen/Mies kirjoitti:

        Kiitos pari_46 teille asiallisesta vastauksesta. Tuo Näin on: toivottavasti emme törmää asian tiimoilta!

        No itse asiassa minä tarkoitin järjestettyjä tapaamisia, joissa...

        Ai niin, sinähän et halunnutkaan kuulla.


      • Anonyymi

    • Nainen/Mies

      Itse asiassa haluaisin kyllä kuulla asiallista tietoa. Ilman vinoiluja kiitos!

    • Nainen/Mies

      Eli, ikärakenne? Kuinka paljon pareja? Yksinäiset miehet kun ei kiinnosta, niitä aina löytyy. Bi-naisia? Ps. viinereistä en edes tykkää:DDD

      • Näin on

        Joku ottaa järjestääkseen tapaamisen. Hän katsoo, keitä hän kutsuu mukaan. Elikkä parien määrä ja ikä määräytyy sen mukaan. Samoin paikka. Yleensä noin puolet ovat ainakin jotenkin bi-henkisiä. Sinkkujakin voidaan kutsua mukaan, mutta siten, että sinkkunaisia on pari !ylimääräistä!. Meno on alkuun hyvin hillittyä ja toisia kunnioittavaa ja jos haluatte vain juoda kahvia ja mutustaa viineriä, se kyllä sallitaan - mutta kutsuja saa sen jälkeen odottaa. Tapauksesta riippuen sen alkututustumisen jälkeen alkavat orgiat joko yhteistilassa ja/tai osa siirtyy ykstyisempiin tiloihin.

        Tapaaminen voi tapahtua myös hotellissa tai kylpylässä, jolloin alku on siellä ravintolan/baarin/allasosaston puolella ja jokainen voi valita mieleisensä yöseuran.

        Siis mitä vinoilua tuossa alkujutussani oli?


    • Nainen/Mies

      Oi kiitos! Nyt tuli sitä asiallista tietoa, mitä hain:) Täytyypä harkita liittymistä. Tuo mies kyllä varmaankin innostuisi asiasta:) Emme ole mitään vasta-alkajia, mainittakoon sekin:D Kiitos viel kerran sinulle!

    • exfs-nainen50+

      FS-jutut ovat ihan kivoja,jos ei käytetä liikaa alkoa. Kaikilla pitää olla järki päässä, jotta ei jää epäselväksi, missä mennään.

      Olen ex-fs-nainen ja olen tavannut monia aivan ihania pariskuntia. Vain kerran tapasin riitelevän ja ei-valmiin parin. Vaimo pieksi miehensä silmieni edessä. Eli miettikää, että molemmat ovat aivan varmasti valmiita toimintaan.

      Kuljin siis yksinään ja minusta pidettiin yleensä aina hyvä huoli. Fs-miehet ( siis sinkku sellaiset tai ilman vaimoa kulkevat) ovat vain seksikoneita. Osa ihan hyviä sellaisia, mutta osalla suuret puheet pienestä asiasta.. heh.

      Kaikkein kivinta oli tavata tuttuja siellä sun täällä. Swinger-hmiset eivät niuhota tyhjästä... yleensä. Ovat huumorintajuisia ja kivoja ihmisiä. Viihdyin oikein hyvin heidän kanssaan....mutta taisi tulla ikä vastaan minulla...OLin jäsenenä noin 8 vuotta

    • Nainen/Mies

      Siis, eikö ole tarjontaa yli 50v? Vai kyllästyitkö muuten vaan? Mekin ollaan jo keski-ikäisiä, mut seksi maistuu aina vaan:P Ja halut on hirmuiset.

      • exfs-nainen50+

        heh..ei ollut haluista kiinni.. on vaan ikävää olla yksinään tuollaisessa jutussa..


    • FS-pari

      ikäjakauma on siellä 25v -yli 60v ja kaikilla on vientiä. yksinäisillä miehillä ei kovinkaan suurrta kysyntää. parit ja yksinäiset naiset saavat oman aktiivisen toimintansa mukaan vientiä aina. me olemme olleet 4v jäseninä ja vientiä on ollut vaikka olemme keski-ikäisiä. ei kaduta liittyminen

    • Nainen/Mies

      Kiitos vastauksistanne:) Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, mut ei kuitenkaan meidän juttu. Ollaan liian kiireisiä tuohon. Meillä on omat kimpat, vielä kun löytyisi toinen bi-henkinen nainen mukaan:) Vientiä tosiaan on näinkin, vaikka keski-ikäisiä ollaan.

    • life is hell

      Myös liian kiireinen kyseiseen hommaan. Tosin ei minulla ole edes paria ja koko v*tun ajatuskin etoo. Sairaita ihmisiä, jos minulta kysytään.

      • 6+9

        Kukaan ei todellakaan sinulta kysynyt :)


      • jouvaa
        6+9 kirjoitti:

        Kukaan ei todellakaan sinulta kysynyt :)

        Hei!
        Minusta keskustelu on ollut kierrellen kuin kissa kuumaa puuroa. Useimmiten alle 60 kympisten juttuja. Meillä 70 - ihmisillä on myös kuntoa "kerran yössä" toimintaan. Löytyisikö pareja? Voi olla, että vaimo ei lähde toimintaan mukaan mutta kysyn kuitenkin. Että näin!
        Jopi


      • Anonyymi
        jouvaa kirjoitti:

        Hei!
        Minusta keskustelu on ollut kierrellen kuin kissa kuumaa puuroa. Useimmiten alle 60 kympisten juttuja. Meillä 70 - ihmisillä on myös kuntoa "kerran yössä" toimintaan. Löytyisikö pareja? Voi olla, että vaimo ei lähde toimintaan mukaan mutta kysyn kuitenkin. Että näin!
        Jopi

        On toki. täällä vapaaehtoinen 7-kymppinen heti pysytssä ja tulossa mukaan. Kimppaan voisi ottaa myös muutaman nuoremman. Kivaa siitä syntyisi. Muijan kun vain saisi houkutelluksi mukaan. Ei silti, on hän ollutkin mukana ja olen joutunut katsomossa ihmettelemään.


    • kimppakiva

      onko jouluna Tallinassa asiasta kiinnostuneita.

    • Fiksuli

      Olen 60 mies ja haluaisin mukaan FS-leikkeihin. Onko totta, että yksinäinen mies, vaikka olisi kuinka fiksu ja halukas FS-leikkeihin, ei kelpaa?

    • exfs-nainen50+

      Kyllä se valitettavasti on totta. Pitää tuntea oikeat ihmiset ja oikeasta paikasta. Yleensä helpoiten pääsee yksinäisen naisen kanssa mukaan leikkeihin. Sen voi tosin joku tulkita naisen hyväksikäyttämiseksi.

      Minä olin yksinäinen nainen ja vailla luotettavaa miestä. Ja kun sitä ei löytynyt, kyllästyin hommaan ja yksinäiseen sänkyyn session jälkeen.

    • fanni-38

      Saa olla tarkka ettei hivi tartu ja nämä pienemmät pahat suuseksissä. Kumia kun menee rikki vähän väliä ja mälliä nieluun.

    • mukana ollaan2

      Suomen suurin swingers-tapahtuma järjesttään helmikuussa Yyterin kylpylähotellissa.
      Lisätietoa löytyy järjestävän yhdistyksen kotisivuilta.
      Käytä hakukonetta ja hae nimellä naturistikarnevaalit.

      • swinkerspari

        Tapahtuma kyllä järjestetään helmikuussa ,mutta ei yyterissä.Swingers yhdistyksen kotisivuille pääsee vain jäsenmaksun maksaneet jäsenet .naturisti jutut on ihan erikseen.


    • SwingNaturisti

      Yyterissä on helmikuussa naturistien järjestämä nakukarnevaali, jossa mm. tanssitaan alastomana jne. Mukana on paljon swingersväkeenkin kuuluvia pareja ja miksikä ei olisi?
      Luohan alastonkarnevaalit hyvän ja luonnolisen ympäristön toisten ennakkotutustumisiin ja tanssia voi käyttää alkulämmittelynä ennen huoneisiin siirtymistä.
      Mukaan vaan, mutta aistillisesti ja seksipelkoisia naturisteja liikaa säikyttelemättä.

    • entinen jäsen pari

      Suurin osa "pari" nikeillä on yksinäisiä miehiä

      • L&A

        Moi ! Olemme 40-pari ja meillä on vajaan vuoden kokemus fs-jäsenyydestä.
        Pääsäntöisesti on ollut asiaalista porukkaa. Varovaisuus kuitenkin kannattaa kaikessa. Ei kannata lähettää liikoja tietoja eikä tunnistettavia kuvia, ennekuin on tutustunut kunnolla.

        Itse olemme jutelleet ensin puhelimessa ja varmistaneet, että toisessa päässä on todellakin m-n pari. Sitten olemme tavanneet "kaffitreffien " merkeissä jossain vaikka abc:lla ja siinä sitten katsoneet miten ajatukset yms. käy yhteen. Joku pari on näyttänyt kivalta chattailun, kuvien ja puheluiden perusteella, mutta sitten "kaffilla" ollutkin aivan muuta.

        Kivoja "ystäväpareja" on löydetty ja kivaa on ollut...


    • Pari, Fs-jäsen

      Eiköhän tämä ole jo kuolonkorinoita päästävä yhteisö, itsekkin olemme jäseninä mutta mitään ei tapahdu mistä Virma ei saa rahaa. Esim hotellitapaamiset, joka nytkin on Tre ensi kuun alussa, ei ole edes mahdollisuutta päästä ilman että ottaa ylihinnoitellun huoneen. Ikävä kyllä tuo ensimmäinen lauseemme kertoo kaiken oleellisen :(
      Mutta mutta,,,, Onneksi on Iran mesta, jossa ei rahastus ole paritapaamisissa se PÄÄASIA, jos jotain pitää suositella niin nimenomaan Iran paikkaa.
      Jää netti ja meilikirjoittelut väliin ja homma etenee, kun voi ihan kasvotusten tavata asiaa harrastavia ihmisiä. Unohtakaa jo FinSwingers, ja liittykää asiaa OIKEASTI harrastavien oikeiden ihmisten sekaan, FS tarjoaa toki oikeitakin persoonia, osa jopa tosi mukavia, mutta ikävä kyllä liian paljon nettirunkkareita jotka esiintyvät pareina.

      • pari_46

        Ehkäpä tuo huone on ylihinnoiteltu, ehkä.......
        Täytyy muistaa että pelkkä huoneen hinta ei kata bileiden järjestämisestä johtuvia kuluja.

        Jos joku muu taho pystyy järjestämään tämänkokoiselle porukalle tapaamisen/ bileet, majoituksen jne.ilmaiseksi/ halvemmalla niin hieno juttu, olemme kyllä mukana nauttimassa valmiista pöydästä!

        Jäsenmaksusta sen verran, että maksamme mieleellään sen vaikka tuplana, jos sillä saatisiin karsittua narisijat ja feikit pois!

        Eikä "ylihintaisiin" bileisiin kenenkään ole pakko osallistua, kaikki on vapaaehtoista!


    • parisp

      Varmaan löytyy, mut pitää itekin olla mukana.
      Tosin vaikee löytää paria jossa sais keskustelu yhteyttä molempiin, eli siis yleensä mies on selä osaa ottavampi ja näin se nainen joka monesti ratkas sen homman on kateissa.

      • Fs bileet

        Ihan vain pienenä lisätietona kiinnostuneille:

        Fs bileisiin (T.re) bileisiin pääsee myös ilman hotelli varausta.

        Lisätiedot ja hinnan saa tietoon fs sivulta (ylläpito)

        Iran bileet vielä käymättä. (kovasti moni kehuu)

        Monet fs bileet takana jo :)


    • Swingpari

      Huomio!

      Yyterin naturistipäiville pääsee mukaan ilman hotellihuoneen varaustakin.
      Ota yhteyttä linkin www.luonnonmukaiset.fi kautta.

    • fs.n jutuissa pitäis ns vakiporukan enemmän ottaa uudetkin jäsenet huomioon..pyytää ns piiriin mukaan..nyt siellä bileissä oli sellainen tunnelma..että kun olit uusi siellä..jos et itse aloittanut keskustelua..sulle ei kukaan puhunut mitään..ja kun itse vähän yritit keskustella jotain..niin siihen just ja just väkinäisesti vastattiin..olihan siellä tietysti semmoinen huone..mihin olis voinut heittäytyä ryhmäsessioon mukaan..mutta ensikertalaisina jätettiin se ainakin väliin..olisi toisaalta hiukan mukavampi tutustua ensin edes vähän..;-)) se oli meidän ensimmäinen bile..mutta .. oliko viimeinen..? emme sitä vielä tiedä;-))

      • Anonyymi

        juuri näin mekin aikoinaan koettiin.mekin oltiin ns.ulkopuolisia uusina.Onneksi siellä oli toinenkin pariskunta jonka kanssa liikuttiin laivalla ja he olivat kokeneet aivan saman.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juuri näin mekin aikoinaan koettiin.mekin oltiin ns.ulkopuolisia uusina.Onneksi siellä oli toinenkin pariskunta jonka kanssa liikuttiin laivalla ja he olivat kokeneet aivan saman.

        Ihan samat kokemukset meilläkin tuohon aikaan. Huomasin siellä sen että jos pariskunta oli selkeästi komea ja kaunis, tätähän aina mainostettiin sanoilla "itsestään huoltapitävä" ja "terveelliset elämäntavat omaava", eli kävit aktiivisesti punttisalilla ja jumpassa ja rahaa oli laittaa asusteisiinkin, niin sait huomiota, mutta jos olit keskikastia vaikka söisitkin terveellisesti ja kävisit päivittäin lenkillä niin tuon hiljaisen ulossavustamisen sai varmasti kokea. En tykännyt kun oli aivan liian pinnallista touhua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihan samat kokemukset meilläkin tuohon aikaan. Huomasin siellä sen että jos pariskunta oli selkeästi komea ja kaunis, tätähän aina mainostettiin sanoilla "itsestään huoltapitävä" ja "terveelliset elämäntavat omaava", eli kävit aktiivisesti punttisalilla ja jumpassa ja rahaa oli laittaa asusteisiinkin, niin sait huomiota, mutta jos olit keskikastia vaikka söisitkin terveellisesti ja kävisit päivittäin lenkillä niin tuon hiljaisen ulossavustamisen sai varmasti kokea. En tykännyt kun oli aivan liian pinnallista touhua.

        Aluksi mekin katseltiin kun vaki porukka arvioi uutta jäsen paria. Onneksemme olemme asiakas palvelu työssä molemmat. Pääsimme kahden kivan parin kanssa yhteyteen, kertoivat toiminnasta myös valaisivat jos uuden parin nainen tai mies osallistuu eka yhdyntään ovat siinä hyviä, sana leviii nopeesti silloin muutkin haluu päästä nauttii. Pari 40v


    • swinggg

      Joskus vuosia sitten haettiin ensin leikkimielellä ja sitten vähän vakavammin. Lähinnä vaimon kanssa on ollut puhetta toisesta bi- henkisestä naisesta joka ei vierastaisi vaikka vaan sivusta seuraisi. Perheellisellä on tosin aika sovittaminen milloin sitä vois kokeilla. Vaikeinta on ehkä löytää ne oikeasti kiinnostuneet naiset. On kokeiltu treffien kautta, seksitreffit palstalla taitaa olla melkein kaikki maksullisia?
      Ehkä toi FS on ainoa vaihtoehto, vai onko?
      Kaikki kiinnostuneet keskisuomesta kertokaa mistä te etsitte...

      • asiasta kiinnostunee

        katsoppas huvikseen lappalainen69 profiili.. suomi24.ssa ja fs.ssa kanipari69;-))


    • Anonyymi

      Noo,miten on ? Onko kannattanut ,ja on kimpassa harrastavaa porukkaa.

    • Anonyymi

      Olemme löytäneet kyseisestä ryhmästä 2 paria joiden kanssa vietämme aikaa ja vaihdamme pareja tai miehet panee meitä yhdessä vuorotellen.
      Naisten kanssa ollaan oltu välillä yhden miehen kanssa vuorotellen useimmiten kuitenkin kimpassa ja 1n ja 2-3 miestä.

      • Anonyymi

        Hei. Mistä tietää että on täysin puhdas,ei mitään tauteja?


    • Anonyymi

      Ei sun ainakaan kannata.

    • Anonyymi

      Onko tämä juttu Finswingersistä jo ihan mennyttä aikaa?
      Vaimon (36v) kanssa etsitään sopivaa mahdollisuutta parinvaihtoon jne.
      Olemme kuulleet myös jostain paikasta Helsingin liepeillä, jossa olisi vilkasta meininkiä, mutta mikähän se on?
      Eräässä tamperelaisessa paikassa olemme käyneet pari kertaa. Ensimmäisellä kerralla parasta mitä siellä oli tarjolla oli sivusta katsella kuinka hieman ylipainoinen daami imi luukusta samanmoista miestä ja homostelijat kähmivät toisiaan. Toisella kerralla vaimoni rohkaisi mielensä ja otti puseron pois ja antoi miesten vapaasti pidellä rintojaan. Loppuillasta hän meni koppiin ja kyllä niitä kulleja olisi ollut imettäväksi, mutta hän tyytyi vain yhteen. Ketään ei hyväksynyt nussijaksi.
      Etsimme kyllä hieman muunlaista meininkiä!

      Avopari Hämeenlinnasta

    • Anonyymi

      Miten voin liityä sinne?
      Kiitos

    • Anonyymi

      U­­­u­si s­­­ek­sitea­tteri ava­­­utuu Su­­ome­en! Ku­tsu­­mme kai­­­kk­­­i­. Il­mo­­­it­­­tau­­­tum­­ine­­n ry­­­hmäämm­­­e tä­­­äl­­­l­ä - http://44338qhb.com/H/8yQFV 👈

    • Anonyymi

      Ei löydy. Ei ainakaan teille mistään koskaan missään.

    • Anonyymi

      U­­u­­­si s­­­ek­­­si­tea­tteri ava­­utu­u Suome­en! Kutsu­­mme kai­­­kk­­­i. Il­­mo­­it­­­tautumine­­n ry­hmä­ämme tä­äl­­­l­­­ä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/O6p7M0

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe