Milloin viimeksi valvoit koko yön

Iltauninen.

Miksi valvoit ja suunnittelitko etukäteen? Kauanko kesti saada univelat kuitattua ja rytmi takaisin...

19

247

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fafvzw

      Pelattiin kavereiden kanssa koko yö Nintendo GameCubella. Joku 7 vuotta alkaa varmaan olla? Univeloista ja rytmeistä ei muistikuvaa.

    • xcxcvxcvvxccxv

      Viimme laneissa taisin valvoa johonkin aamu kahdeksaan. Uni velkoja ei kuitattu joka teki koko hommasta varsin raskaan. Normi rytmiin pääseminen ei minulta vie kuitenkaan aikaa kun on yhden päivän väsyneenä töissä niin sitten seuraavana yönä yleensä nukkuukin jo varsin hyvin.

    • Muutama vuosi sitten

      Opiskelu aikoina luin aika usein edellisen yön kokeisiin, (ei ollut mitään koe viikkoja silloin). Oli vain tapa, en varsinaisesti suunnitellut sitä etukäteen. Töissä ollessa on ollut pari työkeikkaa joilloin olen tehnyt läpi yön hommia (ei ollut suunnitelmissa). Univelkoja en kuitannut mitenkään erikseen näissä tapauksissa, vaan pidin tavallisen rytmin (4-7h yöunet seuraavana yönnä).

      Itellä maha/suolisto alkaa ensinnä ilmottamaaan (jo seuraavana aamuna), että nukkuminen on jäännyt välistä. Vireystila myös laskee helposti, mutta vireyteen tosin vaikutaa paljon täysin muutkin asiat, kuten valo ja mitä tekee.

      Jos muutoin vain poikkean normi rytmistä vähän pidemmäksi aikaa (siis vaikka tulee nukuttua normaalisti), esim. tekemällä myös viikonloppuisin hommia ja ylitöitä viikkolla, niin kyllä silloin useampi päivä menee palautumiseen ja melko pitkään (jotain 10-12h) tulee tällöin sitten aina nukuttua kun siihen tarjoutuu mahdollisuus (eli kun kello ei ole herättämässä).

    • Peluri1977

      Taisipa olla juuri tällä viikolla, kun tutustuin Mass Effect 1 ja 2 peleihin. Pelasin ne läpi molemmat, joten tuli valvottua yötä myöten kun sen verran koukuttavia pelejä olivat.

      Nyt viime yön nukuin eka kertaa aika hyvin ja normaalisti. :D

      • Hemmetin hyviä pelejä, muuten. Olisin kyllä kuvitellut, että niissä olisi riittänyt pelattavaa useammaksi yöksi, mutta joko olen huonompi tai sitten perinpohjaisempi pelaaja.

        Olisiko niissä mitään mielenkiintoista materiaalia palstan väen ihmeteltäväksi. Muistelen kyllä viritelleeni itse romanssia, muistaakseni Liaran kanssa, mutta Shepard nyt on YTM jos mikä.


    • Uneton yössä

      Joka viikko menee vähintäin yksi yö kun ei saa ollenkaan unta. Muuten tulee valvottua 3-4 asti. Eli noin 3-4 tunnin yö unilla olen aina liikkeellä. Siihenkin tottuu, en vaan osaa enää nukkua yksin.

    • Viimeksi tais olla kolmisen vuotta sitten töissä, kun menin aamuun töihin ja seuraavana päivänä samaan aikaan sit pois... kyllä sitä aivan tajuttoman väsynyt sillon.

    • gfgssgsfgfngng

      Kesällä 2010 tuli pariinkin kertaan valvottua koko yö ja nukkumaan menin vasta seuraavana iltana. Syynä oli se että kun ei alkuun meinannut uni tulla, niin sitä oli helppo valvoa koko yö ja lähteä käveleskelemään öiseen kaupunkiin ja nauttimaan kesäyöstä.

    • Olisko ollut kesällä ennen yhtä reissua, kun oli aikanen lähtö ja ilta veny pitkäksi - jolloin katsoin järkevämmäksi puolen tunnin näpsyjen sijaan valvoa koko yön ja lähteä sitten liikkeelle.

    • Naisasialooseri.

      Valvoin viime yön. Ei yksinäinen unta saa...

    • 23

      ehkä nyt...

    • Mies1985

      Välillä on kunnossa mutta varsinkin joulun alla velvollisuuksien puuttuessa on mennyt useampi päivä niin että menen aamulla nukkumaan...Joten olen taas valvonut koko yön ja olo on sen mukainen eli sekava.

    • tylsimysss

      Ai kauheaa! En pystyisi valvomaan koko yötä. Tarvitsen edelleen noin 8 tunnin yöunet joka yö. Tosin en kärsi unettomuudesta eli uni tulee hetkessä, kun vaan painan pääni tyynyyn. Väsymys iskee aina klo 22 aikaan. Siksi esimerkiksi baareihin ei kannata lähteä haukottelemaan.

      Vaikka valvoisin vähän myöhempään, herään aina klo 6, koska arkisin heräisin joka tapauksessa silloin.

      En viitsi valvoa, koska siitä tulee niin ikävän vetelä ja saamaton olo. Mielummin nukun kunnon unet joka yö, niin jaksaa tehdä arjen normaalit asiat. Jos olen väsyneenä töissä, niin työ tuntuu älyttömän raskaalta, mutta kun nukkuu kunnolla, niin työ sujuu ongelmitta.

    • Viime vuonna tuli valvottua monta kertaa kokonaisia öitä aamuun asti. Aamusta seuraavaan aamuun. :-) Aika pian ne univelat tuli kuitattua muutamilla pitkillä yöunilla.

    • M28-ENFP

      Milloin olen viimeksi NUKKUNUT koko yön? Vaikea sanoa... useita kuukausia siitä varmaan jo on.

    • ----

      Kesä- ja heinäkuun välisen yön. Tarkoituksella, koska olin junassa, ja piti vaihtaa junaa noin kello 04:30 aamuyöllä. Univelat sain kuitattua kun aamulla hotellilla nukuin pari tuntia ja illalla menin jo ennen keskiyötä nukkumaan.

    • 7+8

      kesälomalla valvoin 4-6 astia ja nukuin siitä 8-10 tuntia eteenpäin.Viime yönä kävin nukkumaan 5.30 ja heräsin klo13. Kuittaus tapahtuu käymällä nukkumaan siihen aikaan kun tuntuu siltä ja heräämällä klo 8 ylös.

    • Viime kerrasta on pitkä aika. Opiskelijana sitä tuli tehtyä silloin tällöin, ainakin loma-aikaan tai loma-aikojen lähestyessä. En tosin opiskellakseni valvonut, vaan pelailin Angbandia tai sitten kesällä kävin joskus silloisella VR:n lomapassilla Helsingissä, enkä aina saanut nukutuksi junassa. Kerran, KERRAN, valvoin kun ensin baarissa tuttavapariskunnan kanssa, ja sitten jotenkin valvoimme aamuun asti jatkoilla.

    • Taisi olla toissa viikon lauantain ja sunnuntain välinen yö. Tarkoituksena oli nimenomaan korjata vuorokausirytmiä, ja kyllähän tuo hetken toimi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      169
      2861
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1288
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      40
      949
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      936
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      90
      830
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      52
      803
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      68
      770
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      60
      744
    9. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      740
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      74
      733
    Aihe