Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Irti Eurosta- kampanja nettiadressisivuilla

€ = huono valuutta

Suomalaisia viilattiin raaàsti linssiin. Kun kansalisia kosiskeltiin hyväksymään Euroopan Unioniin liittyminen, meille valtiovallan taholta suoranaisestivalehdeltiin. Missä nyt on se halpa ruoka ja muut luvatut etuudet, herra ministerit ja presidentiksi aikovat. Ruuan hinnan nousu ja samalla sen laadullisesti heikentynyt taso ovat suora esimerkki siitä, mikä tarkoitus EU:lla kokonaisuutenakin on jäsenmaittensa suhteen. Kaluta ne kuiviin. Suomen hallituksesta ei kuultu EU:hun liittymisen aikoihin, eikä silloin, kun markka vaihtui euroon, ainuttakaan viittausta siihen suuntaan, että tilannetta tulisi valvoa. Niinpä se tuote, joka maksoi markan muuttui päättäjien tahdosta kuudeksi euroksi. Mm. Niinistö ja Lipponen olivat aktiivisesti ajamassa Suomea Euroopan Unioniin. EMUSTA, eli Euroopan raha- ja talousliitosta nämä puhuivat suu vaahdossa, mutta toteuttivat ainoastaan sen helpomman, rahaliiton, jääden odottamaan niitä vaikeuksia, joiden eteen he tiesivät ajavansa EU-maat, jättäessään talousliiton tekemättä. Miksi luottaisimme näihin pelureihin edelleen? Ottakaamme suomalaiset valta käsiimme ja kerrankin oikeudet sanoa itse, mikä meille on oikeinj a hyvää. Irti Eurosta sillä Ruotsillakaan ei mene huonosti, vaikka he sanoutuivat heti ulos euroopan rahapelistä.

4

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HULLUA!

      Jotkut haluaa paskamarkan takaisin, niin se aika kultaa muistot ja mieli unohtaa totuuden.

      Mitä oli markka-aika, korot 16% pahimmillaan yli 20%, pieni markka oli alatui myrskynsilmässä ja devalvaatio oli arkea. Kaksi viimeistä devalvaatiota kaatoi satoja yrityksiä ja kymmenet tuhannet ihmiset joutuivat velkavankeuteen ja osa kärsii siitä vieläkin.

      Euro aika on ollut ihanaa, inflaatio on pysynyt kurissa ja korot ovat olleet alhaalla... en todellakaan kaipaa sitä neuvostosuomen aikaa kun liha maksoi järkyttäviä hintoja ja korot laukkasivat pilvissä... hyi saatana, markka oli paska valuutta!

    • marccanen

      tää on ihan totta, se huge ei ollut kovin vahva valuutta ja se tosiasia unohdetaan tässä persuajattelussa täysin.

    • Hallintoneuvos

      Euro, työttömyyttä ja vararikkoa miljoonille!

      EURO on taloudellinen vankila, jossa vartijoina eu presidentti Baroso, von rumpuy , ja OLLI Rehn.
      perustelu: Euro on vankila, miksi? Siksi koska euromaat eivät pysty hallitsemaan euroa valuuttana oman maansa eduksi,Kreikka, Italia, hallitukset ovat ”eurovankilassa” ja eivät pysty devalvoimaan ja uudelleenarvioimaan oman maansa taloutta, vain eurojohtajat voivat siihen vaikuttaa.
      Euroopan pesidentti Barroso ja Von rumpuy ovat asettaneet ”omat miehet” Kreikan ja Italian hallitusten muodostajiksi, eli omat lakeijat ohjaavat nyt kriisimaita ja eurossa pystytään väkisin vailla suunnitelma B:tä.
      Euroopan johtajat ”bullyboys” hyjeksivät jokaisessa käänteessään demokratiaa eli sitä että kansa saisi sanoa sanansa äänestämällä, he määräävät kokonaisten (kriisi)maiden uusista hallituksien muodostajista oman päänsä mukaan ja vartioivat maita että kukaan ei lähtisi ulos eurosta, sillä silloin hieno suunnitelma liittovaltiosta jolla kaikkia budjetteja ja valtaa ohjailtaisiin Brysselistä, kariutuisi! Jos joku maa lähtee niin on vaara että myös joku toinen valtio lähtee ja jättää euron, näin ”impperiumi” alkaa hajoamaan ja valta hupenisi, kysymys on vain eu vallasta, ei mistään muusta, EU haluaa lisää valtaa, piste.
      Miettikääpä hetki miksi muuten kaikki suuret imperiumit Rooma, Unkari useita imperiumeja historiassa, kaikki ovat hajonneet, eikö historia ole todellakaan opettanut mitään päättäjille!
      Ihmiset, nyt se tärkein asia, OMA RAHA =oikeus säädellä valuutan arvoa ja säilyttää se tärkein BUDJETTIVALTA kotimaassa (itsenäisyys on sama kuin budjettivalta)
      Haluatteko tosiaan että Suomen budjetin valta annetaan muutamalle EUROBYROKRAATILLE joita KETÄÄN ei ole valittu demokratian ehdoin ja ovat epäluotettavia ja epäpäteviä eivätkä osoita minkään näköistä johtajuutta ja ehdotuksia kriisin ja kansojen todellisen ongelman poistoon ed. mainitut ja Merkel ja Sarkozy saavat määrätä Suomen maksuista jotka tulevat olemaan vuotuisia, hyvästi hyvinvointi ja itsenäisyys. Suomalaisilla ei ole mitään äänivaltaa siihen, muistakaa se. EU on Saksan ja Ranskan vallassa.
      NYT Herätys tolvanat, ei euroa arvioida sen mukaan että on helppoa kun ei tarvitse vaihtaa rahaa kun matkustaa ulkomaille, euroa pitää arvioida sen perusteella että määräysvalta valuuttaan ja oman maan talouteen säilyy ehdottomasti kotimaassamme, toivon että jokainen ymmärtää tämän asian näin! Oma raha kuten Ruotsilla, Unkarilla, Norjalla emme todellakaan joutuisi huonoon seuraan, vaan saisimme taloudellisen VAPAUDEN päättä omista rahoistamme, se on TÄRKEÄÄ elämässä.
      EU:n puheenaiheet ja tila nyt löytyy vain youtubesta, koska Suomessa rajoitetaan kansalaisten todellisen tiedon saantia, mutta ei hätää, tietoa löytyy youtubesta ja sitä ei pysty kukaan sensuroimaan , edes Suomessa! tämä kirjoitus ei ole puolesta eikä vastaan, tämän kirjoituksen tarkoituksena on auttaa kansalaisia ymmärtämään euron todellinen suunta ja tämänhetkinen tila kaikessa todellisuudessaan!
      Kysykää, miksi Jyrki ja Jutta ei puhu näistä asioista niiden omilla nimillään, vaikka Jyrki niin ilmoittaa uusimmassa videossaan.
      Älkää arvioiko minua tämän kirjoituksen perusteella, tämän kirjoituksen ainoa tarkoitus on saada kaikki katsomaan youtube:sta ”FARAGE 2011” videot, kiitos ja anteeksi
      terveisin
      Hallintoneuvos

    • AT1

      On suorastaan isänmaan petturuutta antaa budjettivalta tai päätösvaltaa jollekkin ulkopuoliselle taholle.
      Nyt tämä ulkopuolinen taho on uuden ajan (tuhoon tuomittu kuten aikaisemmetkin impperiumit) imperiumi nimeltään EURO! On käsittämätöntä että historiasta ei voida oppia mitään, ei erilaisia kansoja, talouksia voida niputtaa onnistuneesti yhteen.
      Tuhansia vuosia itsenäisiä maita halutaan liittää "liittovaltiomalliin" ja ja nyt kun euroimperiumi näyttää vahvasti tuhon alun merkkejä, on suorastaan tyhmää olla näkemättä mihin se on johtamassa.

      Mielestäni Suomeen on pikaisesti saatava raha jossa mukana korkeintaan muutama valtio jolla talous ja moraalinen asenne on oikea ajatellen lissabonin sopimusta, se se että nämä valtot ei riko sopimuksia, toisin kuin nyt Saksa ja Ranska ovat rikkoneet ja näyttäneet erittäin huonoa esimerkkiä muille eteläeuroopan maille, ja kas tässä on lopputulema, koko paska hajoaa käsiin ja jäljelle jää vain vaihtoehdoksi anarkia, kun mitään muuta ei ole jäljellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe