Nopeampi ja lyhyempi tie

sama tavoite

Walsch:
- Hetkinen, kuka tässä paholaiseksi pyrkii?
Jumalan vastaus:
- Sinä! Te kaikki! Olette peräti luoneet uskontoja, joissa sanotaan, että olette siinneet synnistä ja että olette syntisiä syntymästänne, jotta vakuuttuisitte omasta pahuudestanne. Jos minä sanoisin, että te olette syntyisin Jumalasta ja että te olette puhtaita Jumalia ja Jumalattaria syntymästänne asti, että te olette puhdas rakkaus, torjuisitte ajatukseni.
Koko elämänne ajan te uskottelette itsellenne että olette pahoja ja kaikki mitä haluatte on pahaa. Seksi on pahaa, raha on pahaa, ilo on pahaa, valta on pahaa. Jotkut uskonnot väittävät että jopa tanssiminen, musiikki ja elämästä nauttiminen on pahasta. Kohta te uskotte että hymyileminen, nauraminen ja rakastaminenkin on pahoja asioita.
Ei ei, ystävä hyvä, monista asioista teidän käsitykset ovat sekavia, mutta yhdestä asiasta olette varmoja, te ja se mitä eniten haluatte on pahaa. Tuomittuanne ensin itsenne tällä tavalla olette päättäneet, että teidän tehtävänne on tulla paremmiksi.
No, ei siinä mitään pahaa sinänsä ole, tavoitehan on loppujen lopuksi sama. On vain olemassa nopeampi ja lyhyempi tie.
- Mikä se on?
- Se että viipymättä hyväksytte sen keitä ja mitä olette ja osoitatte sen. Niin Jeesus teki. Se oli myös Buddhan tie, Krishnan tie. Jokaisen mestarin tie joka on maan päällä kulkenut.

Jokaisella mestarilla on ollut sama sanoma: se mitä minä olen, olette tekin. Sen minkä minä voin tehdä, tekin voitte tehdä.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mieletöntä opetusta

      sillä Jumalan tahdon tekeminen on vanhurskautta ja hyvää hengellistä, mutta Jumalan tahdon vastainen on syntiä ja laittomuutta ja epäuskoa ja lihan mielen huonoa hedelmää.

      Nämä asiat ovat hyvin suoria ja selviä, valkeuden enkeleiksi tekeytyvät pahuuden henkivallat eksytää ihmisiä petoksillaan ja valheopeillaan.

      Jeesus on se, joka on opettanut hyvän vanhurskauden kaidan tien ja itsessään antaa hengellisen hyvän elämän ja hedelmän ja anovat sen lahjana saavat. Älkää eksykö, sillä myös Jeesuksen sanojen ja opetuksen mukaan meidät kaikki tuomitaan, kun totuuden miekka käy sielujemme läpi ja erottaa hengellisen totuuden ja sielulliset valheet toisistaa ja katsotaan mitä itsekullekin jää jäljelle. Isän Jumalan vaikuttamana usko ja toivo ja rakkaus kestävät ja sielulliset häviävät turhaksi.

      • NäinMeillä

        Jumalan tahto on että ihmiset ovat ihmisiä ja elävät kuten ihmiset. Se ei ole mielettömyyttä. Mielettömyyttä on vain se tapa jolla liian monet ihmiset ovat yrittäneet tappaa inhimillisen elämänilon ja korvata sen jollain autuudella joka saadaan kuulemma sitten joskus kuoleman jälkeen kun ensin olemme eläneet katkeran ilottoman elämän. Näitä ihmisiä pelottaa elää oikeaa elämää inhimillisinä ihmisinä haluineen ja iloineen, siis sellaisina kuin meidät on luotu.


      • Mieletöntä opetusta
        NäinMeillä kirjoitti:

        Jumalan tahto on että ihmiset ovat ihmisiä ja elävät kuten ihmiset. Se ei ole mielettömyyttä. Mielettömyyttä on vain se tapa jolla liian monet ihmiset ovat yrittäneet tappaa inhimillisen elämänilon ja korvata sen jollain autuudella joka saadaan kuulemma sitten joskus kuoleman jälkeen kun ensin olemme eläneet katkeran ilottoman elämän. Näitä ihmisiä pelottaa elää oikeaa elämää inhimillisinä ihmisinä haluineen ja iloineen, siis sellaisina kuin meidät on luotu.

        sillä ihminen on ihminen ja syntinen kaikki tyyni vaikka Paha valhettelee valheen perään. Syntinen ihminen saa armon ja totuuden ja syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa ja Jumalassa, joka on taivaassa. Älkää eksykö.

        Tietenkään ei Jumala tahdo ihmisen elävän ilotonta elämää eikä muutoinkaan huonoa hedelmää tuottavan, sillä se tuo ihmisten elämään kaiken kärsimyksen, aivan niinkuin myös toisten elämään kuten Jeesusta ja Herran profeettoja ja pyhiäkin on vainottu kautta vuosituhanten, kun tämän maailman jumalat ja jumalattaret ja herrat ja emännät ovat sotineet Jumalaa vastaan tuottamalla kärsimystä lähimmäisilleen ja pyhille.

        Jeesus antaa ilon ja rauhan ja vanhurskauden, eikä ole mitään huonoa eikä katkeruutta eikä ilottomuutta. Valitettavasti vain synti tuottaa kuolemaa ja Paha siitäkin syyttää Jumalaa ja Jeesusta ja hyvää totuudellista opetusta synnistä ja muustakin huonosta.

        Rakastetaan Jumalaa ja Jeesusta, sillä täyttää hyvällä iloisella elämällä eikä tarvita synninkään tuottamia lyhytaikaisia nautintoja, kun saa kokea Herran Hengen totuudellista siunausta ihan jokaisena elämänsä siunattuna päivänä Jeesuksen kanssa, ja jos joutuu kärsimään vanhurskauden tai Jumalan valtakunnan tähden, niin sekin on Jumalan armoa, totisesti, ja voi kiittää siitäkin kuten Jobkin antoi kiitoksen vaikka kaikki vietiin vaimoaan lukuunottamatta, jonka kautta Paha sitten sanoikin: "Vieläkö pysyt hurskaudessasi? Kiroa Jumalasi ja kuole". Kun ei Paha saanut vaimoa tappaa, kun oli yhtä lihaa Jobin kanssa, niin kuitenkin käytti tätä mielettömyyden esilletuomiseen, tapansa Pahallakin.

        Kunnia ja kiitos Isälle Jumalalle Jeesuksen nimessä, totisesti Herra on hyvä häneen turvaaville, totisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2605
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1927
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1655
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1589
    8. 89
      1530
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      116
      1403
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe