Juutalaiset aloittivat II maailmansodan

SuomisuureksiVienavapaaksi

"Amerikka ja maailmanjuutalaisuus ovat ajaneet Englannnin sotaan!"

Näin puuskahti Neville Chamberlain sodan sytyttyä. Näinhän se taisi olla, sillä uudet tutkimukset ovat mullistaneet käsitykset toisen maailmansodan synnystä. Saksalainen tutkija Walter Post näkee suurimpana konnana maailmansodan takana USA:n ja etenkin juutalaisen Rooseveltin. Hänen tuellaan Englanti ja Ranska uskalsivat tehdä sotaliiton Stalinin kanssa 1939 ja hän oli alkanut aseistaa Stalinia jo 1938. Juutalaisvastainen Saksa oli määrä murskata verisesti bolshevikkihirviöiden tuella. Vähintään puoli Eurooppaa oli määrä bolshevisoida. Viis Euroopasta, kunhan juutalaisten vihollinen olisi lyöty. Tietysti kyse oli angloamerikkalaisesta ja juutalaisesta maailmanherruudesta. USA ja länsimaat olivat tuolloin jo vahvasti juutalaisten vallassa.

Churchill halusi tuhota Saksan, jotta se ei kasvaisi liian vahvaksi. Ensimmäinen maailmansota oli sodittu turhaan, jos Saksaa ei pystytty pitämään polvillaan ja talouskurjuudessa sotakorvauksiin juuri ja juuri kykenevänä. Välittömästi Hitlerin noustua valtaan Churchill alkoi väsymättä juonia sotaa Saksan murskaamiseksi totaalisesti. Hän sai voimakasta tukea sodan aikana, kun Rooseveltin juutalaisministerit kaavailivat koko saksalaisen rodun ja kulttuurin pyyhkäisemistä maan päältä. Tämä suunnitelma laadittiin jo ennen kuin keskitysleireistä tiedettiin mitään.

Juutalaiset siis juonivat Stalinin kanssa Saksan sotaan, josta se ei päässyt enää eroon.Saksan hyökättyä Puolaan sille julistettiin sota, jonka tavoite oli saksalaisten massamurha ja koko Saksan tuhoaminen maatalousmaaksi.

Sodan jälkeen kaikki väärennettiin, eikä totuutta saanut kertoa. Koko historia väännettiin irvokkaaksi saduksi, josta vieläkin pidetään kiinni. Postin kirjoja ei käännetä englanniksi eikä niitä saa edes Suomen yliopistokirjastoista. Liittoutuneiden sotarikoksista vaietaan ja niistä kertovat julistetaan uusnatseiksi. Tämä kaikki tehdään kommunistien tuella. Juutalaiset hallitsevat USA:ta ja Eurooppaa ja estävät sananvapauden. Demokratian tilalle on tullut valheellinen media ja fasismi.

45

1995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shalom

      ... korjataan nyt ainakin yksi virhe.

      Franklin D. Roosevelt ei ollut minkään todisteen mukaan juutalainen, vaikka niin joku hänen vastustajistaan niin epäilikin.

      Hänen vanhempansa olivat hollantilaissyntyisiä ja hän itse oli syntynyt USA:ssa. Hän oli uskonnoltaan episkopaali, siis kastettu kristityksi. Väitteet hänen juutalaisista juuristaan on kumottu.

      Hänen sukulaisiaan olivat mm. kenraali Robert E. Lee, presidentti Jefferson Davis, kenraali Douglas MacArthur, kuningatar Elisabeth, pääministeri Winston S. Churchill, Skotlannin kuningas Robert III, USA:n presidentit Madison, kaksi Adamsia, Van Buren, kaksi Harrisonia, Taylor ja Taft.

      Kerro, jos tiedät muuta.

      • St Morningstar.

        Tervehdys.

        JOS JUMALA ON SANONUT, ETTÄ INTERNET ON HÄNEN FOORUMINSA, MIKSI EPÄILET.

        IHMISET OVAT ERHEESSÄ EI JUMALA, TOISELLA SIVULLA ON HIEMAN ASIAVIRHEITÄ, MUTTA KAIKKI ON TOTTA.

        100 % TOTUUS LÖYTYY RAAMATUSTA, LUKEKAA KIRJAA JA USKOKAA.

        St Morningstar.
        "JUMALAN VALTAKUNTA ON KAIKKIALLA!".


    • lauri österbacka

      hyvä, hyvä... mukava lukea selväjärkisen kirjoituksia...

      kerro lisää ja laajemmin jos jaksat.

    • pelkkä p

      Taas paranneltu versio "Siionin Viisaiden Pöytäkirjoista"

      Ja taas kerran kirjoittajat ovat ei-juutalaisia.

      Toinen maailmansota oli ensimmäisen seuraus, mikä taas oli preussin sodan... jne...

      • Anonyymi

        Leuhkitko sitä, että ne kirjat ei pitäisi paikkaansa?


    • Shalom

      USA liittyi 2. maailmansotaan mukaan vasta, kun Japani hyökkäsi USA:n tukikohtaa vastaan Hawaijilla Pearl Harborissa 7.12.1941. Japani oli jo silloin natsien liittolainen.

      Mitään todistetta sille, että *Roosevelt olisi ollut mukana juonimassa jotakin ennen sotaa, ei historia tunne, paitsi tietysti nyt tämä "saksalainen tutkija" Walter Post, josta en ole kuulutkaan koskaan ennen, tuskin juuri muutkaan. Näitä jäliviisaita on maailma pullollaan, ja tämäkin kirjoittaja jäänee omaan arvoonsa fiktiokirjailijana.

      Kyllä se oli Aadolf Hitler, joka sodan aloitti ja sille jo vuosia etukäteen syyt kehitti omassa pikku päässään. Hän halusi maailmanvaltiaaksi, mutta kun liittoutuneet eivät oikein tykänneet hänen ajatuksistaan, niin ne sanoivat yksimielisesti NO!

      Sodan syitä voi tutkia täältä:

      http://www.rpfuller.com/gcse/history/6.html

      • Anonyymi

        Saksan Nazipuolue, ashke-Nazit. Zionisti Emil Maurice, tämä juutalainen isoisä oli Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen varhainen jäsen, Adolf Hitlerin autonkuljettaja, henkivartija ja ystävä.

        Hän oli SA-joukkojen ensimmäinen johtaja 1920–1921.
        Vaikka Maurice oli mukana perustamassa SS-joukkoja, hänen uransa hiipui ja hänen korkeimmaksi SS-arvokseen jäi Oberführer.)


    • SuomisuureksiVienavapaaksi

      Totta Mooses. Saksa joutui todellakin tekemään ennalta ehkäisevät hyökkäykset Norjaan, Ranskaan, Jugoslaviaan ja Neuvostoliittoon, koska oli saanut käsiinsä länsivaltojen ja Neuvostoliiton sotasuunnitelman Saksan tuhoamiseksi. Länsivaltojen sodanjulistukset eivät todellakaan olleet vain kunnian tähden Puolan puolesta julistettuja. Churchill halusi bolshevisoida myös puolueettomat Pohjoismaat, jos vain natsit olisi saatu tuhottua. Lisää sotiemme salatuista taustoista seuraavassa linkissä:

      http://www.promerit.net/talvisota.html

      Sampo Ahto kirjoittaa kuulemma mielenkiintoisella tavalla jossain hiljan ilmestyneistä sotilasaikakauslehdistä maailmansodan synnystä ja mm. Walter Postista. Jos häntä ei kukaan tunne, paljastuu lisää mediamme ohjailijoista.

      • Johtaja

        Nimimerkki SuomisuureksiVienavapaaksi ei ole aivan täysin hakoteillä. Juutalaisia en syytä toisesta maailmansodasta, mutta ennen sotaa tilanne oli suurinpiirtein seuraava: Fasistiset Saksa ja Italia halusivat sotaa, mm. elintilan ja "puhtaan rodun" takia. Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska halusivat Saksa-NL-konfliktin, ja itse kerätä sodan hedelmät, voitti kumpi tahansa. Saksan hyökätessä NL:ään 1941, Stalinin joukot kärsivät valtavia tappioita, koska joukot YLLÄTETTIIN HYÖKKÄYSASEMISTA. Stalinkin siis suunnitteli sotaa. Stalinhan muuten itse inhosi juutalaisia. Kuten Hitler ja Mussolinikin. Chamberlainista ja Rooseveltista en tiedä enkä usko.


    • Amir

      Kyllä huomaa, että tämä on uusnatsien kyhäilemää tekstiä. Sairasta ja aivan älytöntä. Historia on jäänyt pahasti heikoksi.
      Vielä suurempi vitsi on toi "suomisuureksi" lausahdus. HAH HAH HAH HAH HAAAA!!!
      Enpä ole typerämpää kuunaan kuullut. Millähän voimavaroilla tääkin häiskä rupee suomee suurentaan. Kai se meinaa hyökätä venäjälle ja valloittaa sen. Suhteellisuuden tajua pliiis!!
      Suomi on pieni maa ja vähä väkee. Suomi sais taas selkäänsä niinku viime sodassa.
      Voi teitä lapsi raukat mitä te suustanne päästätte. Kyllä huomaa, että ei paljo järki päätä pakota.

    • Jurgen

      Mistä ihmeestä löydät lähteesi?:) Uusnatsistisilta nettisivustoilta tuntuu olevan aika paljon lainattua. Mutta mitään todellista ja paikkaansapitävää ei tunnu olevan. Kohta otat kenties lainauksia herra Streicherin Der Sturmer-"laatulehdestä" ja vetoat Pekka "Peksu" Siitoinin mahtaviin puheisiin? Tiesitkö että kyseiset koalitiot ja liittoumat saattoivat hyvinkin olla tulosta Saksan erittäin agressiivisesta politiikasta vuoden 1933 natsien häpeällisen valtaanastumisen jälkeen. Juutalaisilla ei ollut edes kansalaisoikeuksia tuohon aikaan ("Hänen tuellaan Englanti ja Ranska uskalsivat tehdä sotaliiton Stalinin kanssa 1939"), se mitä Roosevelt teki oli täysin oikein ja melkeinpä ainoa mahdollisuus Saksan uhkaavan invaasion edessä.

      "Sodan jälkeen kaikki väärennettiin"

      Mitkä kaikki? Mistä helvetistä keksit moisia? Jos lähteesi on Pekka Siitoinin kootut teokset tai kansallissosialismi.comin roskapuheet ei sinua kauhean vakavasti voi ottaa. Ei helvetti.. eihän tollasta paskaa voi edes lukea loppuun nauramatta:)

    • Jerry Falwell

      on pakko trollata, niin keksi parempi aihe. Tälläisen tekstin jälkeen saattaa joku epäillä, ettet aja täysillä valoilla.

      • Hårald Hirmuinen

        että oikea Jerry F:n nimi saattaa olla suojattu?


      • Jerry Falwell
        Hårald Hirmuinen kirjoitti:

        että oikea Jerry F:n nimi saattaa olla suojattu?

        huijari hävisi asiaa koskeneen oikeusjutun, lienee siis suojamaton.


      • XXX
        Jerry Falwell kirjoitti:

        huijari hävisi asiaa koskeneen oikeusjutun, lienee siis suojamaton.

        eikä edes kiinnosta, ketä kiinnostaa?


      • kaksi porkkanaa
        Jerry Falwell kirjoitti:

        huijari hävisi asiaa koskeneen oikeusjutun, lienee siis suojamaton.

        olevasi historioitsija, mitä mieltä olet historioitsija-nikin avauksesta. Ei kai historiaa niin 'tehdä', että tullaan kertomaan tietämättömille mitä juutalaiset ovat tehneet 'väärin', mitä juutalaisille olisi pitänyt tehdä, tai mitä heidän olisi pitänyt tehdä jne. Ehdotellaan kautta rantain, että vika on siinä, että juutalaiset ovat olemassa. Jotkut kyllä ovat yrittäneet saada heitä pois päiviltä, ja samat syyttävät omasta epäonnistumisestaan juutalaisia. Reilua? Eeh..


      • Jerry Falwell
        kaksi porkkanaa kirjoitti:

        olevasi historioitsija, mitä mieltä olet historioitsija-nikin avauksesta. Ei kai historiaa niin 'tehdä', että tullaan kertomaan tietämättömille mitä juutalaiset ovat tehneet 'väärin', mitä juutalaisille olisi pitänyt tehdä, tai mitä heidän olisi pitänyt tehdä jne. Ehdotellaan kautta rantain, että vika on siinä, että juutalaiset ovat olemassa. Jotkut kyllä ovat yrittäneet saada heitä pois päiviltä, ja samat syyttävät omasta epäonnistumisestaan juutalaisia. Reilua? Eeh..

        kirjoittaja sotkee historiantutkimuksen ja omat mielipiteet.


    • huu

      Ihmettelen eniten niitä osioita, että tsekeissä oli ilmeisesti silloin euroopan suurimmat pankkivarannot, ja se annettiin hitlerille ilmaiseksi(tavallaan euroopan keskuspankki) ja että jenkit rahoitti saksaa ja antoi mielettömiä lainoja natsihallinnolle, vaikka maa oli jo politiikallaan selvästi osoittanut että pian ollaan sodassa.(mahdollisti sodan syttymisen?)
      Kaikkinensa todella sairas juttu!

    • Asiakas

      Ihmiset elävät vapauden illuusiossa, mitä markkinavoimat ja juutalaisuus kontrolloi,

      • Shalom

        .... juutalaiset kontrolloivat vapauden illuusioita ja mitä se edes on????

        Alahan kertoa faktoja väitteesi taakse, muuten se on vain omien aivojesi tuherrusta.


      • watch
        Shalom kirjoitti:

        .... juutalaiset kontrolloivat vapauden illuusioita ja mitä se edes on????

        Alahan kertoa faktoja väitteesi taakse, muuten se on vain omien aivojesi tuherrusta.

        eikö hän myönnä että on jo, nyt parhaillaan siis, illuusioitten vallassa, mutta syyttää siitä juutalaisia. Täten tullaan siihen kummalliseen asiaan, että 'antisemitismikin on juutalaisten luomus', koska siitä on heille jotakin etua (?), etua jonka laatua en kyllä ymmärrä.. Todellisuus on paljon kiinnostavampi aihe, myös illuusiot, kuten harhaluulot - ne ovat totta mm antisemitisteille. Mutta mikä siinä on, että illuusion rikkomiseen ei mikään tosiasia tehoa? Sen täytyy johtua siitä, että jostain syystä näille vihaajille on hyvin tärkeätä varjella illuusioitaan?

        Arvaan, että saat vastaukseksi lisää illuusioita, joita nikki pitää totena, ja alkaa taas jokin eipäs/joopas.. Tai sitten et mitään.


      • Shalom
        watch kirjoitti:

        eikö hän myönnä että on jo, nyt parhaillaan siis, illuusioitten vallassa, mutta syyttää siitä juutalaisia. Täten tullaan siihen kummalliseen asiaan, että 'antisemitismikin on juutalaisten luomus', koska siitä on heille jotakin etua (?), etua jonka laatua en kyllä ymmärrä.. Todellisuus on paljon kiinnostavampi aihe, myös illuusiot, kuten harhaluulot - ne ovat totta mm antisemitisteille. Mutta mikä siinä on, että illuusion rikkomiseen ei mikään tosiasia tehoa? Sen täytyy johtua siitä, että jostain syystä näille vihaajille on hyvin tärkeätä varjella illuusioitaan?

        Arvaan, että saat vastaukseksi lisää illuusioita, joita nikki pitää totena, ja alkaa taas jokin eipäs/joopas.. Tai sitten et mitään.

        ... milloin joku älypää keksii syyttää juutalaisia avaruuden mustista aukoista.

        Kaikesta muusta heitä jo lienee syytettykin.


      • niin
        Shalom kirjoitti:

        ... milloin joku älypää keksii syyttää juutalaisia avaruuden mustista aukoista.

        Kaikesta muusta heitä jo lienee syytettykin.

        kaikesta maan ja taivaan välillä, tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, tehneet tai eivät tehneet, aikoivat tai eivät aikoneet, kaikesta tästä ja mistä vain ikinä voi kuvitella jotakin vikaa löytävänsä niin että sen voi kytkeä juutalaisiin luulottelun luulotteluista edellisen päälle, voi löytää syyn juutalaisista siihen miksi omat asiat eivät ole kuten minä toivoisin tai että en itse tehnyt jotakin toisin.. Varmaan heitä on tähtien asennoistakin syytetty? Onhan heitä syytetty huonosta säästäkin ja ennustusten pieleen menemisestä tai sitten toteutumisesta, onhan se näin..??


      • watch
        niin kirjoitti:

        kaikesta maan ja taivaan välillä, tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, tehneet tai eivät tehneet, aikoivat tai eivät aikoneet, kaikesta tästä ja mistä vain ikinä voi kuvitella jotakin vikaa löytävänsä niin että sen voi kytkeä juutalaisiin luulottelun luulotteluista edellisen päälle, voi löytää syyn juutalaisista siihen miksi omat asiat eivät ole kuten minä toivoisin tai että en itse tehnyt jotakin toisin.. Varmaan heitä on tähtien asennoistakin syytetty? Onhan heitä syytetty huonosta säästäkin ja ennustusten pieleen menemisestä tai sitten toteutumisesta, onhan se näin..??

        ja kenen vika että meni nikki ja otsake vääriä päitten!


      • lauri österbacka
        Shalom kirjoitti:

        ... milloin joku älypää keksii syyttää juutalaisia avaruuden mustista aukoista.

        Kaikesta muusta heitä jo lienee syytettykin.

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin


      • watch
        lauri österbacka kirjoitti:

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin

        aikasi menee paskan jauhamiseen..


      • Ritva
        lauri österbacka kirjoitti:

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin

        Einstein minun mielestäni tutki kaikkia teorioita, esim. valosähköilmiön teoriaa ja suhteellisuusteoriaa. Eikö Einstein juuri suhteellisuusteorian puolella ollut uraauurtava luonnontutkija.

        Minulla on se mielikuva, että fyysikko Robert Oppenheimer olisi ollut kehittämässä atomipommia Yhdysvalloissa ja sai sen valmiiksi ennen sodan loppumista. Tai Yhdysvallat vastaan Japani loppui niihin atomipommeihin, jotka tiputettiin Japaniin. Ne tekivät pahaa jälkeä, varmaakin lentäjäkään ei voinut aavistaa sitä ennekuin näki sen tuhon. Mutta sitten ajattelee, miten kauan sota olisi jatkunut, jos ei niitä olisi tiputettu. Olisiko Japani taipunut rauhaan niin pian.

        On surullista, ettemme voi elää rauhassa toistemme kanssa täällä maan päällä. Riitaa tulee mistäkin asiasta. Ihmisten välillä on kitkaa, perheissä on riitoja, jotka johtavat joskus väkivallantekoihin.


      • minä
        lauri österbacka kirjoitti:

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin

        "natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita."

        Natsithan nimenomaan olivat niitä jotka atomipommilla jatkuvasti uhkailivat.


      • Ritva
        lauri österbacka kirjoitti:

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin

        Mitenkä olisi suomalaisten käynyt, jos natsit olisivat onnistuneet saamaan puhtaan arjalaisen Euroopan. Olisiko meidätkin viety kaasukaammioihin, koska minusta me suomalaiset emme kuulu arjalaiseen rotuun. Eikä kai kovin moni eurooppalainen kansa. Sitten olisi ollut vain natseja koko Eurooppa täynnä. Kuulutko sinä arjalaiseen rotuun ?

        Mitä ovat juutalaiset tehneet, koska vihaat heitä noin paljon ? Minä en keksi yhtään kansaa, jonka kansalaisia minä vihaisin. Kaikista eniten minulle on tehneet suomalaiset pahaa.

        Vaikka minä olen sitä mieltä, että saksalaiset alkoivat toisen maailmansodan, minulla kaksi saksalaista kirjeenvaihtotoveria. He ovat käyneet meillä ja minä olen vieraillut heidän luonaan. Ei minun tulisi edes mieleen vihata heitä.


      • Jerry Falwell
        lauri österbacka kirjoitti:

        mustista aukoisa.... mutta juutalainen einstein on syypää atomipommiin ja sitäkautta edesauttanut massamurhissa.. juutalaiset olivat yliedustettuina atomiprojektissa, kyllä heissä on syytä siihen.

        natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita.

        kyllä juutalaisia on myös näissä tähtitieteilijöissä jotka tutkivat mustia aukkoja, parempi jos ei tutkittais, niin voitas perehtyä tärkeämpiin asioihin

        pitää paikkansa, sillä heiltä puuttui riittävä älykkyys

        >natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan
        >halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman
        >mitään ydinsaasteita.


      • suomisuureksivienavapaaksi
        Jerry Falwell kirjoitti:

        pitää paikkansa, sillä heiltä puuttui riittävä älykkyys

        >natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan
        >halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman
        >mitään ydinsaasteita.

        Vai olisiko ollut vain selityksiä, kun ei ollut resursseja ja aikaa kehitellä pommia? Vai oliko jotain kehitelmiä sittenkin salaisuudessa? Teeveessä sanottiin, että hankeeseen ei ryhdytty, koska sen olisi pitänyt valmistua vuodessa. Sota meni huonosti ja rahat käytettiin tavanomaisiin aseisiin.


      • Anonyymi
        Ritva kirjoitti:

        Mitenkä olisi suomalaisten käynyt, jos natsit olisivat onnistuneet saamaan puhtaan arjalaisen Euroopan. Olisiko meidätkin viety kaasukaammioihin, koska minusta me suomalaiset emme kuulu arjalaiseen rotuun. Eikä kai kovin moni eurooppalainen kansa. Sitten olisi ollut vain natseja koko Eurooppa täynnä. Kuulutko sinä arjalaiseen rotuun ?

        Mitä ovat juutalaiset tehneet, koska vihaat heitä noin paljon ? Minä en keksi yhtään kansaa, jonka kansalaisia minä vihaisin. Kaikista eniten minulle on tehneet suomalaiset pahaa.

        Vaikka minä olen sitä mieltä, että saksalaiset alkoivat toisen maailmansodan, minulla kaksi saksalaista kirjeenvaihtotoveria. He ovat käyneet meillä ja minä olen vieraillut heidän luonaan. Ei minun tulisi edes mieleen vihata heitä.

        "Mitä ovat juutalaiset tehneet, koska vihaat heitä noin paljon ?"

        Et vain ole perillä asioista. Kyse on mm. rahasta. Juutalaiset hankki tavaraa ja myi sen kalliimmalla. Jotakuinkin niin se meni.
        Tiedätkö miksi Mein kampf on kielletty Venäjällä?
        Sanonta on: ota selvää ketä et saa arvostella, ja siitä tiedät kuka hallitsee.
        Ja: seuraa rahaa.


      • Anonyymi
        minä kirjoitti:

        "natsit eivät uskoneet atomifysiikkaan vaan halusivat puhtaan arjalaisen euroopan ilman mitään ydinsaasteita."

        Natsithan nimenomaan olivat niitä jotka atomipommilla jatkuvasti uhkailivat.

        Tarkoitat "USA:sta käsin"?


    • Ritva

      Onko juutalaisten syy, että suomalaiset olivat ruotsalaisten vallan alla monta sataa vuotta ? Sitten 1800 luvulla Venäjä valloitti Ruotsilta Suomen, olikohan se juutalaisten syy ? Nämä minun kysymykseni olivat yhtä höhliä kuin sinun kommenttisi.

      Kyllähän Hitler oli jo vallannut Itävallan ja muita maita eikä muut maat tehneet mitään. Katselivat vain silmät ymmyrkäisinä, että mitähän nyt tapahtuu. Miten sinä voit uskoa jonkun saksalaisen kirjoittamaan kirjaan, koska vielä elää niin paljon ihmisiä, jotka muistavat nuo ajat. Minun mielestäni Neville Chamberlain oli nyhverö pääministerinä. Jos hän ei olisi eronnut, Saksa olisi varmaankin valloittanut Englannin.

      31.03.1935 Saksalla seitsemän keskitysleiriä.
      16.03.1935 Hitler ilmoittaa, että yleinen asevelvollisuus astuu maassa voimaan.
      15.09.1935 Uudet rotulait voimaan Saksassa.
      12.12.1935 Pappeja pidätetty Saksassa.
      12.03.1938 Hitler marssii Itävaltaan.
      30.10.1938 Sudeettimaan miehitys.
      09.11.1938 kristalliyö Saksassa.
      17.01.1939 Juutalaisvainot kiihtyvät Saksassa.
      06.03.1939 Saksalaisjoukot marssivat Prahaan.
      20.04.1939 Iso-Britannia varautuu sotaan.
      1.09.1939 Saksalaiset joukot marssivat Puolaan.
      3.09.1939 Englannin suurlähettiläs jättää Berliinissä Saksalle länsivaltojen yhteisen uhkavaatimuksen, jossa Saksaa vaaditaan lopettamaan sotatoimet Puolassa kahden tunnin sisällä. Ranska ja Englanti julistavat sodan Saksalle.
      1.01.1940 Hitler julistaa vuoden 1941 ratkaisun vuodeksi, jonka aikana Iso-Britannia kukistuu.
      7.04.1940 Saksan joukot Norjaan.
      10.05.1940 Churchill Englannin pääministeriksi.
      30.05.1940 saksalaisten hyökkäys Belgiaan ja Hollantiin alkaa.
      5.06.1940 Saksan voitto lännessä Ranskan antautuu.
      4.09.1940 Kun englantilaiset ovat tehneet useita ilmahyökkäyksiä Berliiniin ja muihin Saksan kaupunkeihin, Adolf Hitler uhkaa aloittaa pommitukset Englantiin. Niin tapahtuu.
      6.01.1941 Yhdysvaltain presidentti Franklin D. Roosevelt on vakuuttunut, että USA ei voi pysytellä erossa Euroopan sodasta.
      Ja tämän jälkeen vielä paljon tuhoamista ja kuolleita, ennekuin sota päättyy 1.5.1945. Oliko tässä mitään järkeä ?

      Siis Hitler sai tehdä metkujaan monta vuotta ennenkuin Englanti lähti hyökkäämään ja vasta 1941 USA lähti sotaan.
      Miten olisi Euroopan käynyt, jos yksi hullu nimittäin Hitler olisi saanut melskata mielin määrin. Sitten hän oli vielä niin raukkis, että hän teki itsemurhan, kun näki, että peli oli menetetty.

      Kuka oli syyllinen toiseen maailmansotaan, eiköhän se ollut yksi valtaa himoitseva korpraali, joka halusi perustaa Rooman valtakunnan ja tulla sen diktaattoriksi.

      Juutalaisia menehtyi miljoonia keskitysleireissä. Saksalaisia kuoli sodan aikana, minkä he olivat hullun johtajansa kanssa alkaneet: Taisteluissa 3,2 miljoonaa sotilasta ja ilmahyökkäyksissä menehtyi 300 000 siviiliä. Kuinka paljon ihmisiä saksalaiset sotilaat tappoivatkaan valloittamissaan kaupungeissa. Saksalaiset joutuivat kärsimään paljon hullun johtajansa toilailuista. Englanti ja USA eivät olisi millään halunneet lähteä sotaan mukaan, koska ensimmäinen maailmansota oli niin hyvin muistissa.

      • lauri österbacka

        voi voi, ritva.. asiatiedot ovat sinulla vähän hakusessa, itse teksti on harhaanjohtava ja täynnä virheellisyyksiä, mutta itse tulisesti näytät uskovan asiasi oikeutukseen vaikka se on höpötystä...

        kyllä se siitä, asenne on ainakin kiihkeä....


      • watch
        lauri österbacka kirjoitti:

        voi voi, ritva.. asiatiedot ovat sinulla vähän hakusessa, itse teksti on harhaanjohtava ja täynnä virheellisyyksiä, mutta itse tulisesti näytät uskovan asiasi oikeutukseen vaikka se on höpötystä...

        kyllä se siitä, asenne on ainakin kiihkeä....

        mitä tuolla jossain levittelit itsestäsi tietoa, että olet harrastanut itseopiskelua. Toden totta en ihmettele, että opintosi jäivät kesken. Olisit ottanut mallia juutalaisesta tavasta ja perinteestä opiskella. Se tapahtuu niin, että ei itse tiedetä paremmin liian aikaisessa vaiheessa kuin ne, jotka todella tietävät 'miten se menee', oikotietä ei ollut,.. huomaatko?. Ei ole mikään pahe jos ei tiedä jotakin. Se ei kerro kenenkään tyhmyydestä eikä vajavuudesta, mutta se on että luulee tietävänsä silloin kuin ei tiedä ja siitä huolimatta jatkaa saman jutun jauhamista hieman eri maustein ja samaa reseptiä puuhaamalla, ensin vesi sitten munat ja jauhot sokeria, tai: ensin jauhot ja sitten muna ja sitten vesi suolaa, jne.. aina tulee pannakakkua. Huomaatko?


      • suomisuureksivienavapaaksi

        Millä tavoin keskitysleirit ja juutalaisvainot ovat sotaan syyllistäviä tekijöitä? Senkö vuoksi, että juutalaiset hyökkäsivät Saksan kimppuun juuri juutalaisvastaisten lakien ja asenteiden takia?

        USA:n ja Englannin kansat eivät oliai halunneet sotaa, mutta johtajat halusivat. Miksi he liittoutuivat kaikkein kamalimman ja hulluimman voiman eli Stalinin bolshevismin kanssa?


      • Ritva
        suomisuureksivienavapaaksi kirjoitti:

        Millä tavoin keskitysleirit ja juutalaisvainot ovat sotaan syyllistäviä tekijöitä? Senkö vuoksi, että juutalaiset hyökkäsivät Saksan kimppuun juuri juutalaisvastaisten lakien ja asenteiden takia?

        USA:n ja Englannin kansat eivät oliai halunneet sotaa, mutta johtajat halusivat. Miksi he liittoutuivat kaikkein kamalimman ja hulluimman voiman eli Stalinin bolshevismin kanssa?

        Ehkä he katsoivat, että Stalin ei saa niin paljon pahaa aikaan kuin Hitler. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä Stalinista. Laittaisin hänet samaan kastiin Hitlerin kanssa. Molemmat yhtä pähkähulluja.

        Kun on lukenut saksalaisten kirjoittamia kirjoja Hitlerin ajalta, niin ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa, että se olisi ollut hyvää aikaa edes saksalaisille.

        En ymmärrä kysymystäsi:
        Millä tavoin keskitysleirit ja juutalaisvainot ovat sotaan syyllistäviä tekijöitä?

        Miten juutalaiset hyökkäsivät saksalaisten kimppuun ? Enpä ymmärrä. Siellä keskitysleireillä he joutuivat olemaan. Useat ihmisetkin, jotka auttoivat juutalaisia, joutuivat keskitysleireille. Osa heistä pääsi hengissä pois ja he kirjoittivat kirjoja kokemuksistaan keskitysleireillä, ettemme pystyisi kertomaan valheita Saksan mahtavasta diktaattorista.


      • Anonyymi
        Ritva kirjoitti:

        Ehkä he katsoivat, että Stalin ei saa niin paljon pahaa aikaan kuin Hitler. Olen kyllä kanssasi samaa mieltä Stalinista. Laittaisin hänet samaan kastiin Hitlerin kanssa. Molemmat yhtä pähkähulluja.

        Kun on lukenut saksalaisten kirjoittamia kirjoja Hitlerin ajalta, niin ei parhaalla tahdollakaan voi sanoa, että se olisi ollut hyvää aikaa edes saksalaisille.

        En ymmärrä kysymystäsi:
        Millä tavoin keskitysleirit ja juutalaisvainot ovat sotaan syyllistäviä tekijöitä?

        Miten juutalaiset hyökkäsivät saksalaisten kimppuun ? Enpä ymmärrä. Siellä keskitysleireillä he joutuivat olemaan. Useat ihmisetkin, jotka auttoivat juutalaisia, joutuivat keskitysleireille. Osa heistä pääsi hengissä pois ja he kirjoittivat kirjoja kokemuksistaan keskitysleireillä, ettemme pystyisi kertomaan valheita Saksan mahtavasta diktaattorista.

        "Molemmat yhtä pähkähulluja."

        Meinaat, ettei niitä kävele tuolla vastaan joka päivä?


      • Anonyymi

        "Saksalaiset joutuivat kärsimään paljon hullun johtajansa toilailuista"

        Siinä kaikki, mitä pystyt sanomaan hänestä - tuomitsemaan yksinomaan? Älä unohda, että itse olet osallisena seuraavassa valtakunnassa, mikä nousi heidän jälkeensä. Joten otat tavallaan aiempien valtakuntien asukkaan osaa.


    • Anonyymi

      Natsit olivat juutalaisia, myöhemmin tekeytyivät uhreiksi ja alkoivat syyllistää ja rahastaa eurooppalaisia. Sama natsimeno jatkuu nyt Palestiinassa ja Gazassa.

      • Anonyymi

        En tiedä mikä on faktaa, ja mikä fiktiota tuossa hommassa, mutta eräs "juutalainen" sanoi, että hänen porukkansa voi uhrata vaikka satoja juutalaisia saadakseen aikaan pakkomuutoksen, koska ihmiset eivät voisi uskoa, että he tekevät sen omilleen. Syyllinen on pakko keksiä muualta, yleensä kristittyjen tai muslimien porukasta. Hindujen syyttäminen olisi naurettavaa.


    • Anonyymi

      EU on Nazien neljäs valtakunta.
      NaZionistit soluttivat Suomen 77 vuotta sitten, Usan 100 vuotta sitten.

      NaZionistien Neljäs Valtakunta (Neljäs Teollinen Vallankumous/ The Great Reset (Zionisti Klaus Schwab WEF, hänen isä oli nazi), Agenda 21/30, Event 201, Internet Of Bodies, 6uild 6ack 6etter, New Normal)

      Kaikki sodat on NaZionistien järjestämiä, ja gentilet saadaan vapaaehtoisesti lähtemään rintamille tappamaan toisiaan, tykinruaksi ja polkemaan miinoja.

      Samat Zionisti-banksterit rahoittavat sodan kumpaakin osapuolta ja korjaavat lopuksi koko potin.

      Nazit eivät kadonneet minnekään, vaan kutsuvat itseään nyt myös Zionisteiksi.

      Itse asiassa ovat kutsuneet jo 1800 luvun lopussa pidetystä ensimmäisestä Zionistien Congressista lähtien.

      Tällöin poliittinen Zionismi tuli tietoiseksi itsestään.

      (1897.08.29-31
      *FIRST ZIONIST CONGRESS* is convened (29 August); adoption of the Basle Switzerland program, calling for the establishment of a national home for the Jews in the Land of Israel; Theodor Herzl, the congress' initiator, writes in his journal: "In Basle I founded the Jewish State... In ... fifty years, everyone will realize it. Zionist Organization is founded; Theodor Herzl is elected president.)

      Vain toistakymmentä jokavuotista Zionistien Congressia myöhemmin, Eurooppa ja Venäjä oli täysin sekaisin.

      • Anonyymi

        Ehkä, mutta ketä kiinnostaa? Pääosin ihmiset menee tuolla ostaakseen ja seuratakseen omia mielenkiinnon kohteitaan.
        Sanotaan, että jotkut juutalaiset otti Hitlerin opit, ja alkoivat soveltaa niitä korottaakseen juutalaisuutta muiden yli. Sikäli ristiriitaista, koska luulisi heidän tietävän, että myös paholainen tietää siitä, ja käyttää heitä hyväkseen.
        Jos jo todettu on, että mikä on ihmisten kesken korkeata, se on Jumalalle kauhistus...
        Odotan Talmudin kaltaista väittelykirjaa UT:sta.


    • Anonyymi

      Ei pidä unohtaa mitä eräs intiaani totesi: "On hyviä valkoisia ja pahoja valkoisia. Sama pätee intiaaneihin."
      Ei ole uskonnosta tai rodusta kiinni - hyviä ja pahoja löytyy kaikista kansoista. Mutta aina kun syyttävä sormi osoittaa itsestä poispäin jotakuta toista, on omat synnit unohdettu.

    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      248
      2188
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1856
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1545
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      110
      1270
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1160
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1125
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1054
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe