Kaasutus

Kaasutus!!!

Jälleen kaasutusyrutys... Ulkomailta kotiinpalannut karvavaani kertoi simahtaneensa kaasusta ja aamulla oli etupenkiltä kadonnut uusi nahkatakki. Tarkemman tutkimuksen jälkeen auton ilmanottoaukosta löytyi tupakkasytsäri rautalangalla sidottuna auki-asentoon.

33

872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyylääjä kyliltä

      Ettei vain olisi taas niitä Espanjassa majailevien suomalaismatkailijoiden mielikuvituksen tuotteita. Siellä tuntuu mielikuvitusta riittävän jopa liiaksi asti. On vain ollut viimeaikoina enemmänkin havaintoja mielikuvituksen vilkkaudesta. Yleisesti riittääkin naurua muutaman matkailijan aikaansaanoksista pilata muiden matkailijoiden maine. Kehoittaisinkin hieman seurailemaan asianosaisien touhuilua, jopa johtotasolla.

    • Naamari..

      Armeeijan ylijäämä varastosta kaasunaamari ja pari uutta suodatin patruunaa niin eipä tarvitse euroopassa pelätä. Eikä haittaa myöskään puolison metaanikaasu hyökkäykset enää.

    • SFC-9xxx

      Niin ja milloin viimeksi? Itse olen ollut karavaanari vuodesta 1975 ja on tullut matkusteltu pikkasen ja samalla tietenkin puhunut monien tuhansien ihmisten kanssa mutta kukaan ei ole tuota " kaasutusta " nähnyt eikä kuulut !

      • kaasusytsäri

        Menkää itse, ennekö puhutte mitään, Ranskan ja Espanjan mootoriteiden levähdyspaikoille, tulette huomaamaan miten teitä pölläytetään erinäisillä kaasutuksilla. Olen myös kuullut sytytinkaasutuksista, vaikka itse e ole käynyt keskieurooppaa etelämpänä.


    • ranta kuisma helinä

      Eihän karavaanarit muuta kaasua ole nauttineet, kuin alkomahoolia. Siitä useinmiten johtuvat yölliset kaasutukset, oman metaanin lisäksi. Olemmekin kuulleet näitä urbaanitarinoita jo kyllästymiseen saakka, aivan kuin erään suosituimman ent. karavaanarin saitti mollauksia. On outoa sakkia nuo karavaanarit, ryöstetään kaasutetaan, haukutaan, riidellään, nuppi turvoksissa. Liiasta viinan juonnista, sitten syytellään viattomia ihmisiä. Eikö olisi parempi luopua pitkistä osamaksuista ja päästä liioista paineista eroon. Eihän tuollainen ole ihmisen elämää. Paremminkin kuuluisien etuteltan koirien, tai fugen rutujen.

    • Kaasuttajat taas kaasuttelee, kyllä tuotakin on kuunneltu jo 10 vuotta, ainoatakaan uhria ei vain ole löytynyt. Jos ei tarkoiteta erään tunkion uhreja, niitä taitaakin pian 100 kunta olla.

      • mimäkötyhmä

        Mikähän on tuo tunkio, johon jorkkapoika vihjaa?
        Noin katkeralla ei taida elämässään iloja olla.


    • Just so

      Onpa Heinonen taas katkeroitunut kun ei saanut kunnollisia karavaanareita idioottimaisuutensa taakse

    • aivan transsissa

      Mistä niitä kunnollisia nykyisellään löytäisi, ja tuskin Heinosella aihetta katkeruuteen olisi. Hyvinhän kaverilla tuntuu pyyhkivän, on aikaa entisille lajitovereillekin kaiken muun tekemisen lisäksi. Mitä idioottimaisuuteen tulee, kehoittaisinkin eräitä älynpikkujättiläisiä tuijottelemaan peilin suuntaan, jos on sellaisen saanut hankittua. Ihmettelen vain mihin Herra Heinonen olisi pyytänyt karavaanareita mukaan. Tuskin mihinkään, kyllähän kaveri vielä osaa seuransa valita, ainakin mitä Fuengirolasta päin olen kuullut. Nyt on aihetta nauruun, karavaanrit taas ruikkivat omaan pesäänsä, litratolkulla. Vieläkö siellä täysi kaaos vallitsee, vai onko kukaan osannut nukkuakaan kun Heinonen otti ja lähti. Enhän minäkään sentään hölmöjen kanssa, mutta aina ohiajaessani katselen kun suomipoikaa kusetetaan. Eikös sinne ole suomen karavaanareiden rahoilla pian pintamaatkin vaihdettu, yleensähän se kuuluisi leirintäalueen omistajalle. Näin meidän hölmöt, pääsevätkin taas kotona kehaisemaan loisteliaista leirintäalueista.

      • Mikismiksi???

        Miksi kieltää aloituksen tosiasia?sytytinkaasu juuri on sellaista kaasua,jolla on tuo ominaisuus,jotta se vaikuttaa vain sen verran että tuhotyö voidaan tehdä .


    • Just so
      11.1.2012 19:49

      Onpa Heinonen taas katkeroitunut kun ei saanut kunnollisia karavaanareita idioottimaisuutensa taakse




      Niinpä niin, minkähän idioottimaisuuden. Senkö että en kerkiä kirjoittelemaan nykyisin kuin harvoin. Eihän tässä nyt niin kovasti ole asiaakaan ollut, paitsi tietenkin Fugen suomalaisten hyvistä yrityksistä vetää asiassa vesiperä. Taisivat pikkaisen olla ajattomalla tasolla. Sellaista se on kun uskoo kaikkia tarinoita, vaikkapa kaasutuksesta. Nokkeluudestahan en toki heitä voi syyttää pikemminkin tyhmyydesta, mutta jätän sen tekemättä, etteivät vain saa uutta hepulia. Loukkaavat vielä itsensä tai tekevät itselleen jotain harkitsematonta. Siitä en haluaisi syytä niskaani,.

      Edellisen kirjoittajan teksti onkin suomipojan kusetuksesta aivan totta. Kyllä karvanaamari sen verran tyhmä on, oikein simiin pisti kun omakustannushiekkaa leviteltiin leirintäalueelle. Mielestäni paras tapa maanvaihtoon on pysytellä pois kyseisenkaltaisilta alueilta. Tai, aivan oma valintahan se kusetetuksi joutuminen on. Eihän minullakaan ollut tarkoitus kuin senverran olla että asiat sain hoidettua mutta pakoittavat syyt vaativat jatkoajan. Enään en sen seurakunnan porttia aukaise, ja luulempa vain, että määrä vähenee kunhan nämä bakteerit kaikkoavat alueelta.

      Jäsenpuolen jorinatkin ovat niin tuttuja että ne osaa jo ulkoa. nyt on ollut havaittavissa niiden siirtymistä tänne lankulle. Noo mikäs siinä jossainhan kääkkienkin on paineitaan purettava. Tosin on mainittava että harvoimpa tulee lukaistua.

    • Skeida gasum

      Mäntit vaan jaksaa jauhaa p a s k a a. Onko teistä vastaamaan oikeisiin kysymyksiin , jos tarvitsen asiantuntevaa karavaanaria, joka on pyörittänyt muutakin muin tahkoa, vai onko kaikki älypäät tumpeloita muissa asioissa paitsi juoruamisessa ?.

    • hameen helma kepa

      Mistä löytyisi asiantunteva karavaanari, ei sitten mistään. Tunpeloita koko sakki, ja vielä hyvin yksinkertaisia. Eiväthän muuten olisi nimeään osamaksupaperiin kirjoittanut. Tahkokin tuntuu olevan liian monimutkainen laite karavaanarin pyöritettäväksi. Parempi olisi kun paskaläjän käsiin lykkäisi käskisi pyörittelemään, kylläpä pyörittelisi.Vapaat matkailijat ovatkin sitten eriasia, siinä väessä viihtyy jopa järki.

    • kim un jung

      terveisiä jormalle sinne fugen uudelle kaatopaikalle

    • pätäkkäpolvi

      Kuin myös, mutta tuskin kaveri kaatopaikalla viihtyisi, eikä vielä fugessakaan. En ole rahamiesten siellä viihtyneen kovinkaan pitkään. Mikähän kim un jungia oikei harmittelee? Mooniksetko? Vaiko eturauhasvaivat.?

    • Työ_eläkeläinen

      Butaani ei ole varsinainen nukutuskaasu joten se on tukahduttava eli korvaa hapen. Kun m-autossa on ehkä 10 kuutiota ilmaa niin yhden taskusytkärin kaasuvarasto ei sen happea pysty syrjäyttämään siinä määrin, että osapaine suuresti laskisi hapen osalta. Lisäksi ilmanvaihto haihduttaa kaasua koko ajan, butaani on ilmaa raskaampaa joten se laskeutuu lattian tasoon varsin nopeasti jäähdyttyään kaasuuntuessaan.

      Simahdus lienee a:lla alkavan aineen vaikutusta jonka vaikutuksesta mainitaan mm. olin aika kaasussa.

      Työsuojeluarvot butaanilla:

      CAS 106-97-8 Butaani : 800ppm 1900mg/m3 (8h, 2009); 1000ppm 2400mg/m3 (15min, 2009)

      Kuutiossa saa siis olla 8 tuntia 1,9g butaania enkä usko sytkärissä yli 10g sitä olevan joten tuo raja saavutetaan jos tilassa on propelisekoitus noin 5 kuution tilassa, 10 kuution autossa ei päästä edes puoleen väliin. Todellisuudessa tuolla sytkärillä saadaan pieni pitoisuus lattianrajaan ja jos sinne on joku sammunut niin pää voi tulla kipeäksi eikä sätkää kannata sytyttää varmuuden vuoksi. Tosin butaanin LEL on noin 1,5% ilmassa joten todennäköisesti rajaa ei avoimessa tilassa koskaan saavuteta kuin vuotokohdassa.

      Kaasutus oli humpuukiselitys jollekin jota ei kehtaa kertoa! Pysykää realiteeteissa älkääkä yrittäkökään pelotella immeisiä!

      • Kyllä minut

        on kaasutettu ja ryöstetty useasti, suomessakin. ruotsissa monta kertaa ja espanjassa lukemattomia kertoja. aina on ollut pää kippee ja raskas olo, sen se kaasut tekee. rosvoilla on hyvät kaasut, ei niihin tukehu mutta nukkuu sikkeesti niin että rosvo tyhjentää auton tai vaunun. joskus saattaa nusastakin nukkujia, sama onko nainen vai mies. Kokemusta on.


      • utelias Unto
        Kyllä minut kirjoitti:

        on kaasutettu ja ryöstetty useasti, suomessakin. ruotsissa monta kertaa ja espanjassa lukemattomia kertoja. aina on ollut pää kippee ja raskas olo, sen se kaasut tekee. rosvoilla on hyvät kaasut, ei niihin tukehu mutta nukkuu sikkeesti niin että rosvo tyhjentää auton tai vaunun. joskus saattaa nusastakin nukkujia, sama onko nainen vai mies. Kokemusta on.

        "joskus saattaa nusastakin nukkujia, sama onko nainen vai mies. Kokemusta on. "
        Tykkäsitkö?


      • Kovasti tykkäsin
        utelias Unto kirjoitti:

        "joskus saattaa nusastakin nukkujia, sama onko nainen vai mies. Kokemusta on. "
        Tykkäsitkö?

        Hyvältähän se tuntui mutta aamusella oli perse pikkasen kipiä!


      • Kyllä minut kirjoitti:

        on kaasutettu ja ryöstetty useasti, suomessakin. ruotsissa monta kertaa ja espanjassa lukemattomia kertoja. aina on ollut pää kippee ja raskas olo, sen se kaasut tekee. rosvoilla on hyvät kaasut, ei niihin tukehu mutta nukkuu sikkeesti niin että rosvo tyhjentää auton tai vaunun. joskus saattaa nusastakin nukkujia, sama onko nainen vai mies. Kokemusta on.

        Ja kun olet tehnyt rikosilmoituksen niin mitä poliisi teki? Jos et valehtele niin olet joka kerran ollut verikokeessa jossa sen kaasun jäämiä on tutkittu kuten myös kulkineesi kalustosta. Nyt sitten on selvillä mitä kaasua ne käyttävät eikä vain hyviä kaasuja. Kerro meillekin!

        Olen aikoinani virkani puolesta tutkinut asiaa paljonkin eikä millään taholla ollut mitään tietoa, tahoilla Suomessa jossa tieto todella olisi ollut jos sitä yleensä olisi.

        Niiden keskustelujen perusteella esim. poliisin kanssa olen varma jotta jos Euroopassa joku tekee moisen rikosilmoituksen niin asiaa ei laiteta Ö-mappiin vaan tutkitaan perin pohjin.

        Pää kippee ja raskas olo on kankkusen tunnusmerkki!


    • kokeillut tappimies

      Helpompi tapa ottaa kaasupanot, painumalla fugeen. Kyllä vanhan roskiksen lemut tainnuttaa niin naisen kuin miehenkin. Sitten ei muuta kuin rops, ja taas on hyvä olla.

    • Eihän noita pölhöjen kaasutuksia kukaan usko, ottaisvat vähemmän viinaa. ja lopettaisivat säästämisen, ihmeellistä jos pitää lähteä etelään kun ei ole varaa edes omasta turvallisuudestaan huolehtia. Minä olen onneksi sen verran varoissani ja älyissäni että kaasumiehet kiertävät kaukaa. Niin kiertävät myöskin viinamiehet.

    • Kaasukuningas

      Italian mafia roottaa uretaanikoppiin hermokaasua,kyynelkaasua,sinappikaasua, mutta sitkeä Suomalainen karavaanari ei ole moksiskaan, vaan kääntää kylkeään ja päästää paukun jatkaen kuorsaamistaan.

    • nussi iski

      Yleisin selitys sen nahkatakin katoamiselle on että se nussittiin. Mutta selityshän se on tuokin vaikka vähemmän uskottava.

    • paikalla asuva

      Taitavat kaasutukset olla lähtöisin fuengirolasta, onhan siellä kaasuja muutenkin.

    • Mistä dynyä?

      Kaasua on tullut keski-euroopan teillä niin ovista kuin ikkunoista. On ollut ketjuja ja hälyttimiä, mutta ei auta ei. Juovat vielä konnat viinakset ja jättävät tyhjät hylsyt lattialle pyörimään perskeles. Seuraava keino kykeä nalli ja 10kg dynamiittia sisävaloon. He siinä ketkut yllättyy...

    • Anonyymi

      Taas on kasutettu koko viiem yö.

      • Anonyymi

        Joutaakin mulkut uaasutettaviksi.


    • Anonyymi

      Lisää kaasua huusi karavaanarin akka

      • Anonyymi

        Täältä tulee huusi karavaanariukko ja pieraisi jotta vaunun verot lepatti.


    • Anonyymi

      Rumatikki tulilla polttaapi kaasut pois ja sopivasti lämmittää. Hyvänukkua akan vieresä ilmanparkissa. Illanpääle kun hönöttelee rumatikin loisteesa niin son elämää se!!

    • Anonyymi

      Räjähti koko paska viime yönä jossain en tiedä misää mutta kuitenkin jossain joku oli myös läiskytellyt käsiään yhteen ja joku oli kuullut läiskytyksen.

    • Anonyymi

      Tapahtui myös hullunkurinen kaasutusyritys Kuljun moottoritiellä alkuviikolla. Joku vanha elnakki yritti kaasuttaa ohi meidän ropottivaihteisesta hymeristä. Mutta jäi kuin tikku p..kaan, kun vähän kaasutallaa painalsin. Kannattaa vähän katsoa, kenen ohi yrittää kaasuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe