Vasenkäsi kipeämä, sietämätön

särky nyt

Mtä tämä on, olen varannut lääkärille ajan mutta kestää vielä. Viikko sitten flunssa. Nyt toissapäivänä vasen käsi kipeenä, ei tarkkaa kipukohtaa. Alkoi aamusta herättyä. Eilen vielä kipeämpänä. Istumassa kipu kovempi.Tänä aamuna sietämätön kipu olkapäässä. Sormet alkavat mennä tunnottomiksi.
Kyseessä vasen käsi.

19

1214

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täysin parantunut

      Tosiaan, etkä influenssapiikkiäkään siihen saanut? Jäljellä on enää statiinilääkityksen paha sivuttaisvaikutus. Ennen, kun itsekin simvastatiinia söin, aina oli ranteet tai nilkat muusina. Kun lopetin, ei mitään oireiota ole ollut.

      • parempi ilman

        Niinpä, kolesterolilääkkeet altistavat nivelrikon kaltaisille oireyhtymille. Sen on "veteraaniurheilijakin " havainnut. Jos haluaa pysyä kunnossa, tuollaisia lääkkeitä ei tulekaan käyttää. Ei niitä kyllä enää kaikki lääkärit määrääkään ja koko kolesterolihömpötys on todettu vikatikiksi.


    • verisuonessa jotain

      Kävin eilen yleislääkärillä, sain vahvan panacod lääkitykse. Yöllä n. puolikolme herättyäni, olkapää oli kipeä, siirryin selälleni nukkumaan. Hetken päästä tuli kuin pumpunläpi olis tiukasti vedetty kaksikertaa, niin että varpaissa asti heilahti. Samantien olkapään kipu loppui. Nyt särkee vietävästi kyynärpään ja kämmenen välistä lihasta.

      • lisään vielä

        En ole ottanut flussa piikkiä. En syö kolestrolilääkkeitä.


    • varovainen on oltava

      Flunssan oireet sopivat myös sydänperäisiin ongelmiin ja infarktilta tuo vasemman käden kipukin kuulostaa. Oletko sitten esim. tupakoinut joskus aiemmassa elämässä vai syönyt liikaa rasvaa kulutukseen nähden?

      • jotain outoa on

        En ole koskaan tupakoinut. Ylipainoa on reilusti. Syön terveellisesti, käytän vain vähän rasvaa. Kärsin pitkään kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja tulehduksista, ennen kuin suostuttiin antamaan lääkitys. Isän puolella useita aivoinfarkti tapauksia yli 50v. Epäilen että itsellänikin oli pini sellainen joulun jälkeen. Heräsin aamuyöstä, sekavan oloisena, nukahdin uudestaa ja aamulla oli edelleen hieman sekavaolo ja kaikki esim. illalla käyttämäni salasanat olin unohtanut. Rasva-arvot olleet aina hyvät samoin sokeri. Olen nainen 57v.


    • on tenniskyynärpää

      Lääkärin mielestä selvä tenniskyynärpää.

      • merkit näkyy

        Siihenhän se viittaa, jos kerran säteilee sormenpäihin asti, jolloin ne puutuvat ja pistelevät. Tällöin ei kädessä ole juuri puristusvoimaa, kun puristaminen sattuu niin, että pahaa tekee. Hermo on siis pinteessä. Lihaksia on liikaa rasitettu yksipuolisella tai jopa ylöspäin kurottavalla liikkeellä. Koura tarvii lepoa ja rauhaa.


    • parantumista odotell

      Oudolta kuitenkin tuntuu kun en ole rasittanut kättä ollenkaan. Tuo olkapääkipu kesti lauataitavaste yöstä seuraavaan yöhön. Nyt kipu on kyynärpäästä ulkosyrjällä yhdessä kohtaa. Aikaisemmin tarkkaa kipukohtaa ei voinut sanoa. Olisko nyt flunssan jälki seuraamus. Viime talvena tähän samaan aikaan kipeytyi flunssan jälkeen polvet ja oikea kylki. Polvet oli kipeenä kesään saakka. Minulla on perussairaus DISH mutta nyt rauhallisessa vaiheessa. Siihen "kuuluu" jänteiden päiden kalkkeutuminen ja tulehdukset. Se että särky tulee öisin tuntuu oudolta. Aamuisin käsi on kipeimillään herättyä (levossa ollessa). Kiertoliikkeet ja sormen jäykistämiset sitten erikseen.

    • rintarangan nikama

      Nyt melkosella varmuudella, käsi on vain oire, syyllinen on rintarangan nikama joka on kipeä. Onko hakaset lukkiintuneet vai onko kalkkisiltoja. Särky kädessä edelleen mutta ei tarkkaa kohtaa. Leposärky suurempi nukkuessa.

    • kestää ja kestää

      Vasenta kättä särkee edelleen ja paljon. Kävin viimeviikolla maalla käydessäni asiantuntijalääkärin luona, kädessä ei mitään vikaa, vika kaularangassa ja luultavasti välilevy. Ei ollut aikaa jäädä maalle hoidattamaan. Saa nähdä koska hoitoa saa täällä Espoossa. Kuukausi jo sairaslomalla on tullut oltua.

    • pinnepinne

      Hermopinne tai angina pectoris?

    • vielä kipuillaan

      Hermoratamittauksessa pinne seitsämännen kaulanikaman kohdalla. Magneettikuvauksessa välilevyn pullistuma nikamien kuus ja seitsämän välissä.
      Nyt podettu 2kk ja "kipulääkkeillä nyt mennään". Palasin töihin ja kokeilen "onnistuuko" töissä olo.

    • burana600

      Usein miten särky johtuu kaularangan kulumisesta aiheutuneesta hermopinneestä. Miten se hoidetaan ei ole mulle selvinnyt. Kiropraktikot, napraatikot ja lääkärit käyty viime syksystä. yli tonni reilusti mennyt... vaiva vaan jatkuu... Oliskos jollain keinoa?

    • .

      Minkä alan erikoislääkärillä/lääkäreillä olet käynyt?

      • Kävi alan spesialistilla: Terveystalo/Haukatsalo


    • Poistin vahingoss edellisen:
      Vuosi sitten lääkäriltä ei paljon apua. Pisti kortisoonin niskaan ja kyynärvarteen. Helpotti n.kk. sain sentään nukutuksi. Kiropraktikot, napraatikot käyty yli 1000 euroo..
      Palautui käsiin pistely,puutuminen, puristusote heikko ja kipeä, kyynärpää kipeä...

      Lisäksi kroppa rappeutuu kovaa vauhtia... jalat kipeät... APUVA!

      • Diagnoosi

    • Anonyymi

      Pakko käsi syytä vasenkätisille, puhelin pdf Qvist.
      Heitto kättä syytävät.
      Takahuone rosvopaisti ajajat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe